پیشنهاد جدید چلسی به تاتنهام: کالو را هم میدهیم
برطبق این پیشنهاد جدید چلسی برای خرید مودریچ، کالو را هم به تیم سفیدپوش لندنی خواهد داد

سایت گل – اشتهای آندره ویلاس بواس برای خرید لوکا مودریچ ستاره خط میانی تاتنهام تمام شدنی نیست. مدیران چلسی امروز پیشنهاد تازهای را روی میز تاتنهامیها گذاشتند. برطبق این پیشنهاد چلسی برای خرید مودریچ، سالومون کالو بازیکن آفریقایی خود را قربانی خواهد کرد.
برطبق این پیشنهاد جدید چلسی برای خرید مودریچ، کالو را هم به تیم سفیدپوش لندنی خواهد داد. به این ترتیب ارزش این انتقال مبلغی بالاتر از 27میلیون پوند خواهد بود. این سومین پیشنهاد چلسی به تاتنهام است. چلسی که در اولین بازی خود در لیگ برتر به نتیجه تساوی رضایت داد به این بازیکن احساس نیاز فوقالعادهای میکند این در حالی است که برای تاتنهام ایدهآل این است که با حفظ مودریچ یک مهاجم درجه اول را به وایت هارت لین بیاورد. برای چلسی که 7مهاجم دارد (کالو، تورس، دروگبا، آنلکا، استاریج، راملو، لوکالو) راحتترین کار، استفاده از یکی از این جمع برای معاوضه با تاتنهام است. البته رد نپ مربی تاتنهام قصد دارد آده بایور را به این تیم بیاورد.
کالوی 26ساله در بازی اول چلسی مقابل استوسیتی به عنوان مهاجم سمت راست بازی کرد. او در فصل گذشته 10 گل برای چلسی به ثمر رساند اما به نظر نمیرسد شرایطی داشته باشد که بتواند با اتکا به آن دسته بالا را در مذاکره با مدیران چلسی داشته باشد. ویلاس بوآس امیدوار است مودریچ هر چه سریعتر با پیراهن آبی چلسی عکس یادگاری بیاندازد.
مودریچ اهل کرواسی است و میتواند یک بازیگردان ایدهآل برای چلسی باشد.
لینک منبع:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پتر چک: تورس به زودی به اوج برمی گردد
این ملی پوش اسپانیایی در تساوی این هفته چلسی مقابل استوک در ترکیب اصلی آبی ها قرار داشت اما موفق به گلزنی نشد.
سایت گل- پتر چک، دروازه بان، چلسی، معتقد است که فرناندو تورس، مهاجم اسپانیایی تیمش به زودی به دوران اوجش بازخواهد گشت.
این ملی پوش اسپانیایی در تساوی این هفته چلسی مقابل استوک در ترکیب اصلی آبی ها قرار داشت اما موفق به گلزنی نشد.
لینک منبع:
کد:
آنلکا می خواهد چلسی را ترک کند
سایت گل - نیکلاس آنلکا مهاجم 32 ساله باشگاه چلسی قصد دارد این تیم را ترک کند. با توجه به اینکه آندره ویلاس بواس سرمربی پرتغالی چلسی تمام برنامه های خود را روی فرناندو تورس بنا کرده و کمتر به دروگبا و آنلکا بها می دهد.
در حالی که دروگبا برای تمدید قراردادش با مسئولان چلسی مذاکره می کند آنلکا که یک سال از قراردادش با این تیم باقی مانده قصد دارد استمفورد بریج را ترک کند.
مهاجم اسبق تیم های آرسنال، لیورپول، منچسترسیتی و بولتون در دقیقه 66 دیدار مقابل استوک سیتی به عنوان بازیکن ذخیره وارد زمین شد.
آنلکا پیش از این گفته بود تاپان قراردادش در چلسی خواهد ما اما اکنون با شرایط موجود دیگر قصد ماندن ندارد و می خواهد این تیم لندنی را ترک کند.
آنلکا در سال 2008 با رقم 15 میلیون پوند از بولتون به چلسی پیوست. او یکی از سه بازیکنی است که موفق شده اند لیگ برتر را با دو باشگاه متفاوت کسب کنند. او در زمان حضورش در آرسنال به این عنوان دست پیدا کرده بود.
آنلکا در سال های 2009 و 2010 با چلسی قهرمان جام حذفی شد. پنالتی که او در فینال لیگ قهرمانان سال 2009 از دست داد باعث شد منچستریونایتد در مسکو عنوان قهرمانی را از آن خود کند.
لینک منبع:
کد:
درخواست ابی میکل از ربایندگان پدرش: او را آزاد کنید
مایکل ابی از روز جمعه ناپدید شده و مدیر برنامه های هافبک چلسی تایید کرده که پدر این بازیکن ربوده شده است.

سایت گل- جان ابی میکل، هافبک چلسی، در یک برنامه تلویزیونی حاضر شد و از ربایندگان پدرش خواست که او را آزاد کنند.
مایکل ابی از روز جمعه ناپدید شده و مدیر برنامه های هافبک چلسی تایید کرده که پدر این بازیکن ربوده شده است.
جان ابی میکل در گفتگو با اسکای اسپورت نیوز گفت:" تنها چیزی که من می توانم بگویم این است که من نیجریه ای هستم و همیشه تمام تلاشم را برای کمک به کشورم به هر طریقی که بتوانم انجام داده ام. فکر می کنم اکنون زمان آن است که نیجریه به من کمک کند.
تنها می خواهم به کسی که پدرم را دزدیده یا از محل او باخبر است بگویم که با من تماس بگیرد و به من بگوید که پدرم کجاست.
ما هنوز هیچ خبری از او نداریم، در چند روز اخیر هیچ تماس نداشتیم، هیچ. پدرم در حال حاضر به تماس هایش جواب نمی دهد.
واقعا نمی دانم چه کسی می تواند پدرم را دزدیده باشد. فکر می کنم این اتفاق زیاد رخ می دهد البته در شرق نیجریه. پدرم اولیم کسی است که در شمال نیجریه دزدیده می شود.
دوست دارم به آنجا بروم و بفهمم که چه اتفاقی برای پدرم رخ داده است. مادرم و برادر و خواهر هایم را ببینم و با آنها صحبت کنم. اما در حال حاضر باید اینجا بمانم و ببینم چه اتفاقی رخ خواهد داد. باید ببنیم تا 24 ساعت آینده از او خبری به دست می آوریم یا خیر. بعد از آن باید اقدامات جدیدی انجام دهیم.
من تنها می خواهم به کسی که پدرم را ربوده بگویم که لطفا او را آزاد کند. او یک پیرمرد است و تا آنجا که می دانم، هیچ وقت به کسی آسیب نرسانده است."
لینک منبع:
کد: