تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 280 اولاول ... 81415161718192021222868118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

دوستان من که میگم سیاست نگید نه

شما نگاه کنید همین رفتن کاشانی هم سوری بود و بس فقط برای دور زدن دایی

جدا توی این ساختمان پزشکان حرف های جالبی در مورد ورزش و مدیریت ورزشی و این حرفا زد

2. 5 کاربر از satttanism بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

به شخصه خیلی ناراحتم ..... البته تویه جایی که خود سعیدلو هم اشتباهیه تصمیمی غیر از این انتظار نمی رفت ! نمی دونم چرا یه دفعه سعیدلو و کاشانی اینطوری شدن !!
    تعجب نکنید اگه استیلی به زودی سر مربی شد ...

امشبم دایی بدون هیچ واهمه ای همه حرفاش رو می زنه !
    سعیدلو که فعلا حق امضا نداره که بخواد تعیین کنه ، منتها یه جایی خوندم که حکم سرپرستی کاشانی تا آخر خرداد اعتبار داره
    به هر حال منتظر می مونیم ببینیم امشب دو طرف چی برای گفتن دارن!!
    البته بازم خوبه که همین امشب اعلام شد ، تا این مورد (رفت و برگشت کاشانی) هم توی آخرین نود این فصل به بحث گذاشته بشه

4. 2 کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خدا کنه هم کاشانی هم دایی از این تیم مردمی جدا بشن و هر کاری دلشون میخواد بکنن و هر تصویه حسابی بعداً با هم بکنن ....

6. این کاربر از manreza71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خب خدارو شكر كه نود نشون داد در رفت و برگشت فقط به پرسپوليس ظلم شده و شايد تنها موردي كه ملوانيها بتونن بهش اشاره كنن همون كارت بيموردي بود كه نزهتي گرفت كه انصافا هم بيمورد بود ولي توي همين بخش هم با اون كارت بيموردي كه به نوروزي داد بيحساب ميشيم
    خطاي اول روي نوري كه پنالت بود
    خطايي كه روي نوروزي هم شد همون كه توپ رو تا خط اورد بر در حال برگشت دو بازيكن موان قشنگ جفت پاهاشو زدن رو من واقعا نفهميدم چرا كارشناس گفت خطا نبود انصافا اون از همه صحنه هاي مشكوك به پنالتي نزديكتر بود
    در مورد صحنه سوم هم كه باز نوروزي در حال تك به تك افتاد و كارشناس گفت خطا نيست هم چون هرجوري نشون داد من يكي نتونستم دقيقا ببينم بيخيالش ميشيم
    ولي انصافا هر دو صحنه اول به نظر من پنالتي بود به خصوص خطاي روي نوروزي كه گفتم
    صحنه اخراج هم من الان به دقت نگاه كردم خداييش اصلا انصاف نيست كه دوستان ميگن اخراج نداشت به خدا بيش از 5 متر عقبتر بود و از نظر فاصله هم بيشتر از هفت هشت متر بين علي عسگر و نزديكترين مدافعي كه تعقيبش ميكرد فاصله بود واقعا اگر اخراج نميكرد خيلي ستم بود
    بازي برگشت هم كه واقعا هنوز نميفهمم چرا صحنه به اون واضحي رو اخراج نكرد فقط به خاطر هياهوي بيخودي كه ملوانيها راه انداختن
    اولادي حتي ميتونه از سمت كميته انضباطي هم يك جلسه رو محروم بشه
    در واقع زننده گل بايد اخراج ميشد
    انصافا حالا كه اين صحنه هارو نشون دادن اين طرفداراي ملوان دچار عذاب وجدان نميشن كه اينقدر به تيم محبوب نزديك به سي ميليون ايراني بي احترامي و توهين كردن
    بازيكناي ملوان واقعا بعد از بازي چقدر دور از ادب حرف زدن باز هم به نظر من به دليل توهين به تيم اين همه هوادار بايد حداقل از طرف كميته انضباطي جريمه بشن
    در مورد برنامه نود هم جداي از همه حرفها اون صحنه كه كاشاني و فك و فاميلش رفتن روي سكو و مدال گرفتن واقعا زشت بود واقعا
    به قول ماكياولي فقط سياستمدارها همه چيز رو ميخوان تا در جهت منافعشون استفاده كنن
    من بشخصه از اينكه كاشاني مدير اين تيم باشه متاسفم

8. 3 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوست عزیز اینایی که میگی عکس العمل مردم در قبال حق کشیه.راه دیگه ای برای نشون دادن اعتراض نداشتند
    كدوم حق كشي دوست گرامي
    برنامه نود رو ديدين خداييش حق كي بيشتر كشته شد
    متاسفانه فضايي رو در فوتبال به وجود اوردن كه فقط در صورت پيروزي تيمهاي شهرستاني حق به حقدار ميرسه من خودم شهرستانيم ولي ديگه هر چيزي حدي داره
    اولادي اگر اخراج ميشد واقعا چه بلايي سر ورزشگاه ميومد كمي به اشكالات خودمون هم نگاه كنيم
    به شخصه خیلی ناراحتم ..... البته تویه جایی که خود سعیدلو هم اشتباهیه تصمیمی غیر از این انتظار نمی رفت ! نمی دونم چرا یه دفعه سعیدلو و کاشانی اینطوری شدن !!
    تعجب نکنید اگه استیلی به زودی سر مربی شد ...

امشبم دایی بدون هیچ واهمه ای همه حرفاش رو می زنه !
    به نظر من محمد جان هردوشون اشتباهاتي داشتن اما انصافا با هيچ معياري نميشه اشتباهات و كم كاريها و ندانم كاريهاي كاشاني رو نديده گرفت
    به نظر من هيچ دفاعي نتونست از خودش بكنه
    دوستاني هم كه ميگن بيعدالتي بود كه دايي بعد از كاشاني حرف بزنه به اين توجه كنن كه كاشاني قبلا اكثر حرفاي دايي رو توي مصاحبه بعد از بازي شنيده بود
    بعد هم به نظر من اصلا صورت خوبي نداره كه دو نفر رو در مقابل هم قرار داد
    هر دو طبق اسنادي كه داشتن حرفاشون رو زدن و دركل به نظر من دايي حرفاش منطقي تر بود

10. 4 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

کاشانی پاسخ صحبت‌های سرمربی‌اش را داد/ حق را به دایی می‌دهم

سرپرست باشگاه پرسپولیس که مدت ها بود برابر مصاحبه های تند علی دایی سکوت کرده بود، پاسخ سرمربی اش را داد و به ابهاماتی که دایی مطرح کرده بود پاسخ گفت.

به گزارش خبرنگار مهر، حبیب کاشانی که عصر دوشنبه با نظر علی سعیدلو به پرسپولیس بازگشت و به گفته خودش قرار است با قدرت به کارش ادامه دهد، دوشنبه شب مهمان برنامه 90 بود و در شرایطی که علی دایی حاضر نشده بود رودرروی او بنشیند، پس از یک ماه و نیم سکوت در مورد اتفاقات اخیر باشگاه و صحبت هایی که علی دایی مطرح کرده بود پاسخ گفت. صحبت های سرپرست باشگاه پرسپولیس را در زیر می خوانید:

ممکن بود ضربه مغزی شوند!
    حبیب کاشانی صحبت هایش را با اشاره به اتفاقات قبل از دیدار برگشت فینال در انزلی آغاز کرد و گفت: مردم انزلی نشان دادند که این شهر به ورزشگاه بزرگ تری نیاز دارد. آنها بسیار باشور و حرارت تیم شان را تشویق کردند اما ورزشگاه جای کافی برای هواداران نداشت. البته متاسفانه شب قبل از بازی تا ساعت 2 صبح مانع از استراحت بازیکنان ما شدند و با سروصدا آرامش را از بازیکنان ما گرفتند که ناچار شدیم از پلیس کمک بگیریم. در ورزشگاه هم که دیدید چه اتفاقاتی افتاد. اگر یکی از صندلی هایی که پرتاب می کردند به سر کسی برخورد می کرد ضربه مغزی می شد. مراسم فینال و جشن قهرمانی هم که در شان جام حذفی نبود و مسئولان تنها می خواستند جام و مدال ها را بدهند.

دایی نپذیرفت با من رو در رو شود
    کاشانی به انجام نشدن مناظره در برنامه 90 اشاره کرد و گفت: این روش خوبی نیست که ما اینگونه صحبت کنیم. درستش این بود که بنشینیم رودررو با هم حرف بزنیم. من دوست داشتم آقای دایی هم می آمدند و می نشستند تا حرف هایمان را می زدیم اما ایشان قبول نکرد. قطعا ما دو نفر اشتباهاتی داشتیم که می توانست با تعامل شنیده شود.

فقط هواداران بی ایراد بودند

به نظر من در موفقیت یا شکست یک مجموعه عوامل متعددی دخیل هستند که در ماجرای پرسپولیس تنها کسی که ایراد نداشت هوادار بود. هم من و هم کادر فنی و بازیکنان دارای اشکالاتی هستیم.

حق را به دایی می دهم
    آقای دایی گفته اند که من سهمی در قهرمانی پرسپولیس نداشته ام. من حق را به ایشان می دهم اما اگر 99 درصد کادر فنی و بازیکنان مفید بوده باشند من یک درصد را به خودم اختصاص می دهم که آن را به دو نیم درصد تقسیم می کنم. نیم درصد اول مربوط به زمانی است که 18 ماه پیش رفتم دنبال علی دایی چون به او اعتقاد داشتم. نیم درصد دوم را هم به زمانی می دهم که ایشان استعفا کرد و من مخالفت کردم و ایشان را برگرداندم. اگر آن موقع با استعفای دایی موافقت می کردم حالا علی دایی وجود نداشت که بیاید و تیم را قهرمان جام حذفی کند..

ماجرای درگیری دایی و با لیدر باشگاه چه بود؟
    سرپرست باشگاه پرسپولیس در شرح درگیری دایی و لیدرهای باشگاه گفت: وقتی که من به باشگاه رسیدم به من اعلام کردند که علی دایی با لیدرها درگیر شده است . از پله ها که بالا رفتم دیدم همه ایستاده اند و حرف هایی بین دایی و لیدرهای رد و بدل می شود که نه در شان دایی بود و نه در شان باشگاه پرسپولیس. همه را بیرون کردم و پرسیدم که چرا این اتفاق افتاده است. ظاهرا لیدر مورد نظر معتقد بود که دوستان دایی در روزنامه شان مسائل خصوصی او را مطرح کرده اند. در همین حال دایی دست زیر گلوی این لیدر گذاشت و او را به دیوار چسباند.

سوال من این است که چطور می شود کسی که پشتش به علی دایی داست دستش را بچرخاند و به سمت مخالف صورت دایی ضربه بزند؟ به هر حال دایی چنان این لیدر را به دیوار چسبانده بود که داشت خفه می شد. با این حال من سکوت کردم تا نگویم که اول سرمربی تیم لیدر را زده است. وقتی وارد معرکه شدم گفتم آقای دایی تو را به ابوالفضل برو بالا. اگر دایی احترام ریش سفید من را نگه می داشت قطعا این اتفاقات نمی افتاد. بعد متهم شدم که کاشانی از لیدر حمایت کرده است.

لیدرها از سال ها قبل کارمند باشگاه بودند
    برخلاف ادعای آقایان 10 لیدر باشگاه قبل از حضور من به استخدام باشگاه در آمده بودند که نامه اش موجود است. اینها سال 87 از طرف هیئت مدیره به سازمان تربیت بدنی معرفی شدند. اینطور نیست که من لیدری را به استخدام باشگاه درآورده باشم. با این حال ما برخوردهایی که لازم بود را انجام دادیم. آن لیدر هم که به جایگاه ویژه رفته بود و مورد انتقاد آقای دایی قرار گرفت به این دلیل بود که اگر می رفت سایر جایگاه ها مشکلاتی ایجاد می کرد و تصمیم گرفتیم در جایگاه ویژه بنشیند.

دایی فهرست مکتوب نداده بود
    در مورد گرفتن بازیکنان مورد نظر آقای دایی باید بگویم که ایشان هیچ وقت به من لیست مکتوب نداده بودند. ما می توانستیم شش بازیکن لیگ برتری بگیریم که انصاریفرد، خلعتبری، رضایی ، نوری، زنیدپور و رحمتی در این فهرست بودند و اگر سیدجلال حسینی و عقیلی را هم اضافه کنیم که می شود نزدیک به 10 نفر. با این حال مذاکرات لازم را انجام دادیم. زنیدپور وسط راه رفت استیل آذین بعد برگشت اما دایی گفت بازیکنی که ما را دور بزند را نمی خواهیم. رحمتی با سپاهان قرارداد داشت. برای انصاریفرد نامه زدم به آقای کوشا که 500 میلیون تومان برای رضایت نامه اش می دهیم اما این بازیکن در سایپا ماند. خلعتبری هم آمد باشگاه اما بازهم رفت و در ذوب آهن ماند. شاید اگر دایی در ایران بود به خاطر وجهه ورزشی ایشان این بازیکنان می ماندند. با آندرانیک تیموریان هم صحبت کردیم و گفت بعد از جام جهانی می آیم اما دایی گفت دیر است و مازیار زارع را بگیرید. با این حال ما با همین تیم قهرمان جام حذفی شدیم.

دایی نمی گذارد کسی به او بازیکن تحمیل کند
    سرپرست باشگاه پرسپولیس با رد حمایتش از شیث رضایی و بازگرداندن او به تیم گفت: با توجه به شناختی که از علی دایی دارید آیا قبول می کنید که او بپذیرد مدیریت بازیکنی به و تحمیل کند؟ البته من یک بازیکن را دوست داشتم در پرسپولیس بماند که به آقای دایی گفتم اگر صلاح می دانید محسن خلیلی در پرسپولیس بماند اما ایشان گفتند که به صلاح نیست بماند. وقتی که تیم در امارات بود به من زنگ زدند و گفتند که دایی گفته شیث باید اردو را ترک کند. من هم شبانه به آقای رسایی (معاون باشگاه) گفتم که رضایی را برگردانند تهران.

دریافتی شیث بیشتر از دایی نبوده است
    کاشانی در مورد ادعای علی دایی که گفته بود دریافتی یک بازیکن اخراجی بیشتر از من است گفت: در این مورد برای آقای دایی شائبه پیش آمده است. 90 درصد دریافتی شیث به همراه جریمه هایی است که برای او در نظر گرفته شده است. در حالی که دایی 70 درصد از قراردادش را دریافت کرده بود.

یک ماه و نیم است که سکوت کرده ام
    بعد از اتفاقاتی که افتاد یک ماه و نیم است که سکوت کرده ام. الان هم نمی خواهم کسی را محکوم یا حاکم کنم. من مدیر مسئول روزنامه پرسپولیس هستم اما در این مدت تنها چهار بار رفتم دفتر روزنامه. این روزنامه شخصی و یک روزنامه هواداری است. وقتی تیم پنج بازی پشت سرهم می بازد و یا در دیدار رفت و برگشت برابر استقلال بازنده می شود روزنامه باید چه بنویسد؟ نمی توانیم بگوییم که ما پنج باخت پشت سر هم آوردیم سرتان سلامت ایرادی ندارد، رفت و برگشت به استقلال باختیم سرتان سلامت، در لیگ قهرمانان آسیا بین چهار تیم چهارم شدیم سرتان سلامت، دست شما درد نکند!

البته بعد از استعفای آقای دایی تیتر زده بودند Adios Amigo - خداحافظ رفیق- که خودم هم به آنها انتقاد کردم که نباید این رفتار را می کردند. تذکر دادیم که دیگر این موارد مطرح نشود. البته همین روزنامه بنری از من چاپ کرده بود که روی آن نوشته بود "کاشانی حیا کن ، پرسپولیس را رها کن"

درگیری روی نیمکت به خاطر ضعف مدیریت بود!

کاشانی به چاپ عکس درگیری بازیکنان پرسپولیس روی نیمکت این تیم در روزنامه پرسپولیس اشاره کرد و گفت: تنها روزنامه ای که در آنجا عکاس داشت ما بودیم. وقتی بازیکنی سالی 300 - 400 میلیون تومان می گیرد باید مراقب رفتارهایش باشد. آن صحنه را تلویزیون بارها پخش کرد اما کسی اعتراض نکرد. چون ما چاپ کردیم معترض شدند. به نظر من این ضعف نیمکت است که دو بازیکن درگیر می شوند . البته آقای دایی در آن لحظه حواس شان به بازی بود و سایر کادر فنی باید مراقب می بودند.

چرا برای عیادت از هدایتی عکاس بردید؟

حبیب کاشانی با اشاره به حضورش در منزل حسین هدایتی و بردن عکاس برای گرفتن تصویر این ملاقات گفت: به نظر من برخی مسائل به پرسپولیس ربط پیدا نمی کند. من برای اینکه به ملاقات آقای هدایتی بروم با دایی و خوردبین مشورت کردم. گفتند خوب است برو. اقای جلالی هم تماس گرفتند که بیاید برویم گفتم 9 شب است و ممکن است ایشان در حال استراحت باشند. به هر حال رفتیم و عکاس را هم بردیم چرا که من شخصیت حقوقی هستم و به عنوان سرپرست باشگاه پرسپولیس رفتم و آقای هدایتی هم مالک باشگاه استیل آذین بود. باید خبرش بازتاب پیدا می کرد. این را هم قبول ندارم که می گویند باید در سکوت برگزار می شد. مردم می توانند در این مورد قضاوت کنند.

دایی بازهم اولویت من است!
    کاشانی در پاسخ به این پرسش که برای فصل آینده بازهم با دایی ادامه می دهید گفت: طبیعی است که ما دو دوست قدیمی هستیم. هر تصمیم که به سود تیم باشد را می گیریم. اگر قرار باشد که دایی در پرسپولیس باشد و من نباشم این کار را می کنم. ایشان اولویت اول ما برای فصل آینده است و اگر در برنامه هایش بنویسد که کاشانی نباشد من مشکلی ندارم و می روم. اما آقای دایی در کنار استیلی، مایلی کهن، درخشان و ابراهیم زاده جزو گزینه های ما برای فصل بعد هستند.

چرا پس از استعفا برگشتید؟
    من ماموریتم در پرسپولیس روز 9 خردادماه تمام شده بود و به همین دلیل بعد از بازی اعلام کردم دیگر ماموریتی در باشگاه ندارم. با این حال آقای سعیدلو دستور دادند که برگردم. ایشان ساعت 22:30 دقیقه دوشنبه شب هم با بنده تماس گرفتند و گفتند با قدرت به کارم ادامه بدهم و از فردایش برای جذب بازیکنان تلاش کنم.

عماد رضا خودش رفت شاهین بوشهر!
    کاشانی در پاسخ به صحبت های دایی که گفته بود آقایان عماد رضا را فرستادند تیم رفیق شان گفت: عماد رضا آمد به همراه مدیر برنامه هایش صحبت کرد و قرار شد در مجموع برای نیم فصل 800 میلیون تومان بگیرد. آقای دایی هم گفت ایشان را بگیرید چون لازم است اما وقتی از باشگاه رفت دیگر برنگشت و رفت شاهین بوشهر.

ماجرای بازگشت از انزلی با اتوبوس
    کاشانی در مورد اینکه دایی گفته بود بازیکنان را بعد از قهرمانی با اتوبوس به تهران برگردانده اند گفت: آخرین پرواز رشت به تهران ساعت 18:05 است. من آن موقع چطور باید هواپیما می گرفتم؟ ضمن اینکه از جمع بازیکنان 12-13 نفر بیشتر به تهران نیامدند. چرا این را نمی گویند که برای برگشتن تیم از اهواز یک هواپیمای چارتر فرستادم و 46 نفر را به تهران برگرداند.

بازیکن 400 میلیونی پول تو جیبی می خواهد؟
    سوال من این است بازیکنی که 300 - 400 میلیون تومان در یک سال دریافت می کند به خاطر نگرفتن پول توی جیبی 200 دلاری باید ناراحت باشد و این امر باعث شکست تیم شود؟

برنامه مربیان مورد نظر را می گیریم
    کاشانی در پایان با بیان اینکه پنج گزینه ایرانی را برای هدایت تیم فوتبال پرسپولیس در فصل آینده در نظر دارد، گفت: آقای استیلی ، مایلی کهن، ابراهیم زاده، درخشان و دایی گزینه های ما هستند که از روز سه شنبه برنامه هایشان را می گیریم تا یکی را به عنوان سرمربی انتخاب کنیم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

علي دايي:
    مگر بي‌رگ يا سيب زميني‌ام!
    پرسپوليس با استيلي صحبت كرده است
    كاشاني گفت كاري مي‌كنم شريفي را از اين فوتبال بردارند

علي دايي در برنامه 90 انتقادهاي بي‌سابقه‌اي از حبيب كاشاني مطرح كرد و حرفهايي زد كه مطمئنا چند وقت سوژه اول محافل خبري خواهد بود.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سرمربي فصل قبل تيم فوتبال پرسپوليس كه ترجيح داده بود در برنامه 90 از رويارويي با كاشاني خودداري كند و صحبت‌هايش را به طور جداگانه انجام دهد، در آغاز، اظهار كرد: از هواداران واقعي پرسپوليس به خاطر نتايج ضعيفي كه در اين فصل گرفتيم، عذرخواهي مي‌كنم، چرا كه روح آن‌ها جريحه‌دار شده بود. من خودم را هميشه مديون هواداران مي‌دانم. مخصوصا در هفته‌هاي گذشته كه با وجود اين كه برخي مسايل پيش آمده بود، هواداران از ما حمايت كردند و ما هم در اين فصل از خيلي چيزها چشم پوشي كرديم تا به قهرماني رسيديم.

دايي ادامه داد: دوست داشتم اول صحبت‌هايم از هواداران عذرخواهي كنم، چرا كه من كسي نيستم كه بخواهم مظلوم نمايي كنم، يا طوري حرف بزنم كه به گونه‌اي ديگري برداشت شود. امروز كه به اينجا آمده‌ام به غير از حقيقت چيزي نخواهم گفت. من تا بازي فينال قرارداد داشتم و تا آن زمان كارم را انجام دادم اما كساني كه مي‌گويند ماموريتشان نهم خرداد تمام شده ببينند كه فينال جام حذفي چندم خرداد برگزار شد. برخي مي‌خواهند با يك جور حرف زدن ذهن مردم را به سمت ديگري ببرند.

سرمربي فصل قبل پرسپوليس در ادامه با اشاره به صحبت‌هاي كاشاني در برنامه ورزش و مردم كه گفته بود، باشگاه 80 درصد بازيكناني كه دايي مي‌خواست را جذب كرده است، گفت: من هميني هستم كه مي‌بينيد و سرم را تاكنون فقط زير بيرق امام حسين (ع) خم كرده‌ام. اصلا و ابدا نمي‌خواستم راجع به گذشته صحبت كنم، اما صحبت‌هايي كه كاشاني كرد، باعث شد تا من هم حرف‌هايم را بزنم. اول از همه دوست دارم راجع به برنامه ورزش و مردم صحبت كنم. كاشاني در آن برنامه گفت: «80 درصد بازيكناني كه من مي‌خواستم را جذب كرده است»، من از همان جا ناراحت شدم كه برخي مي‌خواستند خودشان را كنار بكشند و من را مقصر جلوه دهند. ايشان خيلي راحت مي‌توانستند بگويند بودجه باشگاه اجازه نمي‌داد كه بازيكنان مورد نظر دايي را بخريم.

وي افزود: شما برويد از خلعتبري بپرسيد كه چرا به پرسپوليس نيامد، اولين بازيكني كه به باشگاه گفتم هر چقدر پول مي‌خواهد به او بدهيد، عمادرضا بود. من از كاشاني يك سوال دارم، چرا نتوانستيد عمادرضا را به خدمت بگيريد. ايشان چند كاغذ را در برنامه نشان دادند كه قبلا به من هم نشان داده بودند. خود عماد رضا به خاطر من 100 ميليون از مبلغ قراردادش كم كرد. من در جلسه‌اي كه به همراه آقاي سعدي با عماد رضا داشتم، به او گفتم كه من به تو اعتقاد دارم و از باشگاه خواسته‌ام به پرسپوليس بيايي، خود سعدي هم مي‌تواند بيايد و اين موضوع‌ها را بگويد. اصلا چطور شد كه يكباره عماد رضا به شاهين رفت.

علي دايي ادامه داد: اصلا مگر مي‌شود؟ چطور مي‌شود كه عمادرضا پرسپوليس با آن عظمت و قرار داد 800 ميليوني را رها مي‌كند و به شاهين بوشهر مي‌رود؟ در بوشهر قبل از بازي خود عمادرضا به من چيزي گفت كه نمي توانم اينجا آن را بيان كنم.

دايي با بيان اين كه من پيش از آغاز فصل اسم هشت ـ نه بازيكن را به باشگاه براي خريدن داده بودم، گفت: به ترتيب مهدي رحمتي، سيدجلال حسيني يا هادي عقيلي، زنيدپور، خلعتبري، كريم انصاري فر، غلامرضا رضايي، محمد نوري و مازيار زارع، بازيكناني بودند كه از باشگاه خواسته بودم، طبق سهميه هر تيم شش بازيكن را بگيرند، البته كاشاني راست مي‌گويد، چرا كه من اسم بازيكنان را مكتوب نداده بودم. زيرا فكر نمي كردم روزي بايد مكتوب همه چيز را نشان دهم. پس از اين ليست يك ليست ديگر هم به باشگاه دادم كه فشنگچي، نورمحمدي و رحمان احمدي به ما اضافه شدند.

علي دايي با اشاره به اين كه باشگاه پرسپوليس براي فصل بعد خود سرمربي انتخاب كرده، گفت: آن‌ها از حالا كمپ فصل بعد را مشخص كرده‌اند، در كجاي دنيا اين موضوع هست كه يك تيم بايد به يك اردوي داخلي و خارجي برود. كاشاني گفت كه شيث رضايي بيشتر از بقيه نگرفته، اما بر طبق چيزي كه خودشان نشان دادند، شيث بيشتر از من پول گرفته بود. البته خدا را شكر كه كاشاني گفت من در اين چند ماه يك بار هم حرف از پول نزدم. كاشاني گفت كه 70 درصد پول دايي پرداخت شده كه من فكر نمي‌كنم 70 درصد گرفته باشم.

وي افزود: بايد ديد عليرضا مرزبان چگونه به حسين كعبي زنگ زده است. شما مطمئن باشيد كه باشگاه پرسپوليس براي فصل بعد با استيلي صحبت كرده. به غير از مرزبان، بيژن نامي زنگ زده و با برخي بازيكنان صحبت كرده.

سرمربي فصل قبل پرسپوليس با اشاره به جريمه‌هاي تيمش در فصل گذشته‌ گفت: چه كسي بايد بازيكنان را جريمه كند؟ سرمربي بايد اعلام كند كه اين بازيكنان كم كاري كرده‌اند و باشگاه نيز آن‌ها را جريمه كند. من اصلا صحبت‌هاي كاشاني را در اين باره قبول ندارم. وقتي بازيكنان روي هم رفته 250 تا 300 ميليون تومان مي‌گيرند و 10 درصد هم جريمه مي‌شوند، مي‌شود حدود 30 ميليون تومان. حالا چقدر به جاي اين جريمه‌ها پاداش داده‌اند. ايشان كه مي‌گويند حرفه‌اي هستند، اين موضوع را به من بگويند، تا به حال ديده‌ايد كه وقتي رئال مادريد قهرمان مي‌شود، پسر رييس باشگاه بيايد جام بگيرد؟

دايي در ادامه صحبت‌هاي خود در برنامه 90 گفت: متاسفانه به دليل تهمتي كه كاشاني در آخرين جلسه كميته فني به من زد ديگر دوست ندارم او را ببينم. خواهش مي‌كنم اين قدر مظلوم نمايي نكند، درباره بحث درگيري با ليدر ماجرا اين گونه بود كه از باشگاه به من زنگ زدند و يكي از كارمندان باشگاه تلفن را روي بلندگو گذاشته بود و پشت خط همين وحيد اسماعيلي با يك ليدر ديگر بود كه به من فحش ناموس مي‌دادند. مگر من بي‌رگم يا سيب زميني‌ام كه وقتي به من فحش مي‌دهند، چيزي نگويم. وقتي كه به باشگاه رسيدم، اين دو نفر پيش من آمدند و يكي از آن‌ها با گردن كلفتي گفت «اگر تو را بزنم، مي روي از من شكايت مي‌كني؟» من هم گفتم نه، از تو شكايت نخواهم كرد. آن ليدر به يك نفر گفت حرامزاده و من هم يقه او را گرفتم و كنار ديوار بردم. مگر من مي‌گذارم يك ليدر من را بزند؟ روزي كه يك ليدر بخواهد مرا كتك بزند، روز مرگ من خواهد بود.

دايي افزود: بايد پرسيد چرا باشگاه مامن چنين افرادي شده و چطور در محل باشگاه اجازه مي‌دهند، يك ليدر با سرمربي اين گونه برخورد كند؟ كجاي دنيا ديده‌ايد كه ليدرها در دفتر مدير عامل باشگاه جلسه بگذارند؟ يا در كجاي دنيا مدير عامل پس از قهرماني جام را بالاي سر ببرد؟ من چندين سال در اروپا بودم و اصلا اين موضوع را نديدم. كاشاني درباره كاظمي (ليدر) راست مي‌گويد، من نامه زدم كه او را ببخشند، اما از كاشاني يك سوال دارم، چرا با دوردانه‌هاي خودش اين گونه برخورد نمي‌كند؟ كساني كه در اين مدت صاحب دكه مطبوعات شدند، فيش حج گرفتند، كربلا رفتند و ... من يك فيلم دارم كه فردي كه در شوراي شهر راننده است، همان كسي است كه در بازي ما با بنياد كار شيث رضايي را تشويق مي‌كند. مطمئن باشيد كه ليدر باشگاه همسو با سياست‌هاي باشگاه كار مي‌كند.

دايي افزود: آنهايي كه بيانيه خواندند، دو كلاس سواد هم نداشتند، فقط 10 نفر از ليدرها اين گونه هستند و سايرين آنقدر پاك و بزرگ هستند كه من پشت سر بعضي‌هايشان نماز مي‌خوانم.

سرمربي فصل قبل پرسپوليس با اشاره به زماني كه از سرمربيگري استعفا داده بود، گفت: آن زمان كه استعفا دادم، از 500 ميليون، 100 ميليون هم نگرفته بودم، چون اصلا به خاطر پول به پرسپوليس نيامده بودم. پيشنهادهاي مالي بهتري از ديگر تيم‌ها داشتم و يك تيم تهراني حاضر بود براي يك فصل يك ميليارد و 200 ميليون به من بدهد، اما من پرسپوليس را دوست داشتم. پس از استعفايم وقتي بازيكنان به خانه من آمدند، گفتم امروز كه به پرسپوليس برگردم ديگر با دفعه‌هاي قبل فرق مي‌كند و اين بار با قدرت تا آخرين روز كار مي‌كنم. پس از استعفا كاشاني به من گفت كاري نكن تا من با سعيدلو صحبت كنم و فكر مي‌كنم كه سعيدلو در بازگشت من خيلي تعيين كننده بود.

علي دايي با اشاره به اسماعيل بيگي يكي از ليدرهاي پرسپوليس گفت: روزي كه من تيم را قهرمان كردم، اين آقا آمد و روزي كه با آن ليدر هم درگير شدم، اين آقا آنجا بود، اين فرد دكه روزنامه فروشي دارد، سايت دارد كه مي‌دانيم به روز كردن يك سايت در اين دوره و زمانه حداقل دو، سه ميليون تومان هزينه مي‌خواهد و با صحبت‌هاي كه كاشاني راجع به او كرد، تفاوت دارد. يك بار در جلسه كميته فني گفتم كه اين ليدر را اخراج كنيد، اما كاشاني برايم من حديثي آورد و گفت: من هم اينجا 400 هزار تومان به او مي‌دهم و كنترلش مي‌كنم.

دايي با بيان اين كه مقصر اصلي ناكامي‌هاي پرسپوليس من بودم، گفت: چه كسي در ورزشگاه بيانيه خواند، مگر تماشاگر مي‌خواند، به هر حال من هم اشتباهاتي داشتم و مقصر اصلي ناكامي‌ها بودم. من كه در نشست پس از بازي فينال هم گفتم كه من نقشي در قهرماني پرسپوليس نداشتم. حال چطور كاشاني مي‌گويد كه من گفته‌ام، قهرماني مال من است؟ بعد از بازي با سپاهان من ديگر تنها شدم. مي خواهم بدانم مگر ما نمي توانستيم كاپ را بلند كنيم كه آن‌ها براي كمك كردن به ما بالاي سكو آمده بودند؟ شما همه جوره ما را تنها گذاشته بوديد. به من كه زنگ نزديد حداقل به خوردبين يك زنگ مي‌زديد كه بابت قهرماني تشكر مي‌كرديد!

به گزارش ايسنا، علي دايي در ادامه صحبت‌هايش بحثي جنجالي را مطرح و ادعا كرد: كاشاني قبل از جام ملت‌ها به من گفت: «من مخالف اين هستم كه قطبي را الان بردارند، او بايد به جام ملت‌ها مي‌رفت تا دستش براي مردم رو شود». اين حرف‌ها را كاشاني به طور خصوصي به من گفت.

به گزارش ايسنا، وي مدعي شد: شاهد مي‌آورم همان روزي كه با يك ليدر درگير شدم، اسماعيل بيگي به كاشاني گفته كه حاج آقا مگر خودتان نگفتيد كه به دايي فحش دهيم كه كاشاني هم در جواب گفته من گفتم به خودش فحش بدهيد، نه به زن و بچه‌اش. يك خانم شاهد همه اين حرف‌ها است. در هر دادگاهي كه بگويد شهادت مي‌دهم كه كاشاني اين صحبت‌ها را انجام داده است. چند سال پيش هم پس از باخت پرسپوليس به استقلال اهواز ليدرها در رختكن بازيكنان را كتك زده بودند. چرا كاشاني به برخي چيزها اشاره نكرد؟ چطور مي‌شود كه نوزدهم راي كميته انضباطي نورمحمدي به باشگاه رسيده، اما مسئولان باشگاه تا روز 25 هم به من نگفته‌اند؟

سرمربي فصل قبل پرسپوليس درباره اين موضوع كه گفته است مديريت بد كار كرده است، گفت: من نگفتم كه مديريت بد كار كرده، بلكه گفتم مديريت كار خاصي را انجام نداده است. از من پرسيدند كه مديريت آنقدرها هم كه شما مي‌گويد بد نيست، من هم گفتم زماني كه يك چارتر نگرفتند، تا تيم قهرمان را به تهران بازگرداندند، چگونه خوب مديريت كردند. من هيچ موقع مديريت را در حد صفر نبردم و اين تنها برداشت‌هاي غلط برخي آقايان بوده است.

سرمربي فصل قبل پرسپوليس ادامه داد: كاشاني گفت كه من گفته‌ام يكي از علل شكست ما اين بوده كه بازيكنانم پول توجيبي نگرفته‌اند. من كي اين حرف را زدم؟ خودتان اين قدر خدم و حشم با تيم مي‌آوريد. در همه جاي دنيا به تيمي كه به سفر مي‌رود پول تو جيبي مي‌دهند.

دايي در ادامه با انتقاد از عملكرد روزنامه پرسپوليس گفت: مطالب زيادي در روزنامه پرسپوليس عليه من نوشتند، اصلا عامل اختلاف ما از همان روزي بود كه اين روزنامه منتشر شد و ما اكثرا در جلسه‌هاي كميته فني راجع به اين روزنامه بحث داشتيم. كاشاني در يكي از جلسات به روح برادر شهيدش قسم خورد كه خبرنگاري كه عليه من مطلب مي‌نويسد را اخراج كند يا اصلا روزنامه را ببندد، اما عاملي كه باعث شد اختلافات بيشتر شود، سر دبير روزنامه يا همان باجناق كاشاني بود كه پس از بازي سپاهان و بدون هيچ سلام و احوالپرسي به من زنگ زد و گفت: «تا به حال اگر چيزي نگفته‌ايم، احترامتان را نگه‌داشته‌ايم، شما مرده‌ بوديد، كاشاني شما را زنده كرد» من هم گفتم كه مگر كاشاني عيسي مسيح است كه من را زنده كند.

علي دايي همچنين درباره ماجراي مجتبي شريفي و بحث‌هايي كه در زمان رفتن او از كميته انضباطي پيش آمد، گفت: متاسفانه كاشاني در هيات رييسه فدراسيون فوتبال گفته بود «شريفي قبل از اين كه حكم بدهد، با دايي هماهنگ مي‌كند»، در اين رابطه بايد بگويم كه دوست من فقط يك بار يك حكم را از سايتي برايم خواند، متاسفانه هم من را خراب كردند و هم شريفي را. شريفي يك از دوستان من بود، كاشاني يك روز در تمرين به من گفت «كاري مي‌كنم كه شريفي را از اين فوتبال بردارند».

سرمربي فصل قبل پرسپوليس همچنين با بيان اين كه هيچ وقت وارد سياست نخواهم شد، گفت: كاشاني در آغاز برنامه گفت «دايي بعضي مواقع سياسي حرف مي‌زند» من از او مي خواهم يك مورد بياورد كه من سياسي حرف زده باشم، وصيت پدرم اين بود كه هيچ وقت وارد سياست نشو و مطمئن باشيد كه تا آخر عمرم ورزشي خواهم ماند.

دايي همچنين درباره حرف‌هاي شيث رضايي گفت: واقعيت اين گونه نبوده كه شيث عنوان كرده، پس از اين كه من از بازيكنان خداحافظي كردم، همه گريه كردند و من هم كه احساساتي هستم با آن‌ها گريه كردم. ما با هم رفيقيم و اين طور نيست كه خودم را از بازيكنان تافته جدا بافته بدانم. در مورد اين كه بازوبند را نبايد در بازگشت شيث به او مي‌دادم، قبول دارم كه اشتباه كردم. وقتي كه او برگشت كاشاني گفت «استخاره‌ بگير كه بازوبند را به او بدهيم يا نه.» من هم براي اين كه شيث احساس نكند هنوز از او ناراحت هستم، بازوبند را به او دادم، اما متاسفانه شيث در اردوي دبي كاري كرد كه در شان باشگاه پرسپوليس نبود. البته بهتر است وارد جزئيات نشوم.

دايي ادامه داد: درباره عملكرد فني شيث بايد بگويم او در اين فصل 10 بازي براي تيم من انجام داد كه ما از آن بازي‌ها دو برد ، دو مساوي و پنج باخت به دست آورديم، اما راجع به حق و حقوق شيث رضايي من او را از سر تمرين‌هاي تيم اخراج كرده بودم و باشگاه نيز قراردادش را كم كرده بود، اما چطور مي‌شود كه او از بقيه بازيكنان بيشتر گرفته؟ مگر شيث رضايي با احمدرضا عابدزاده چه فرقي دارد كه عابدزاده هنوز پولش را نگرفته، اما شيث گرفته است؟ من و احمد با هم رفيقيم. من اخلاق خودم و اخلاق او را مي‌دانم كه نمي‌توانيم با هم كار كنيم، اما چرا عابدزاده نبايد پولش را بگيرد؟

سرمربي فصل قبل پرسپوليس افزود: كاشاني گفته من يك ماه و نيم سكوت كردم. بله ايشان خودشان صحبت نمي‌كنند، ولي روزنامه و عوامل‌شان هر چه مي‌خواهند مي‌گويند، همه حرف‌هايي كه كاشاني در برنامه امشب زد را من مي‌دانستم. كجاي دنيا ديده‌ايد كه يك مدير عامل روزنامه داشته باشد؟

دايي همچنين گفت: اگر بعد از پنج باخت پياپي من را بر مي‌داشتند، چيزي نمي‌گفتم، چرا كه حق داشتند، اما من را عوض نكردند كه اگر نتيجه‌ نگرفتم، مردم بگويند «دايي بايد از پرسپوليس بيرون برود.» دقيقا همان بحثي كه راجع به قطبي گفتند.

علي دايي همچنين درباره اين صحبت كاشاني كه گفت «دايي همچنان گزينه اول پرسپوليس براي فصل بعد است»، گفت: اين هم از آن حرف‌ها است. تا به حال از چندين باشگاه با من صحبت كرده‌اند اما من جواب هيچ كدام را ندادم و گفتم كه اجازه بدهيد تكليفم با پرسپوليس روشن شود. با اين حال همچنان روي اين حرفم هستم كه ديگر با كاشاني كار نمي‌كنم. كاشاني اينجا گفت كه « در 48 ساعت آينده منتظر دايي مي‌مانيم» اين در حالي است كه اصلا از من برنامه نخواسته‌اند، اين هم از كارهاي سياسي است كه من بلد نيستم انجام دهم.

علي دايي در پايان برنامه 90 گفت: خدا امسال در حق من لطف ويژه‌ اي انجام داد تا دو سال پشت سر هم با پرسپوليس قهرمان جام حذفي شوم، مسير قهرماني ما مثل پارسال سخت بود. ما وقتي كه داماش را برديم، 400 هزار تومان پاداش گرفتيم، اما مگر مي‌شود براي بردن بازي مرحله بعد با سپاهان ناگهان دو و نيم ميليون پاداش بگذارند؟ خيلي ها فكر نمي‌كردند كه ما امسال در جام حذفي اين تيم‌ها را شكست دهيم.

13. 3 کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

یک عکس یک توضیح/
    "ماسیمو موراتی" هم جام را بالای سر برد/ کاشانی اولین نفر نیست!

سرمربی پرسپولیس در برنامه 90 با بیان اینکه به یاد نمی‌آورد تاکنون هیچ مدیرعاملی جام قهرمانی را بالای سر برده باشد، حبیب کاشانی را مورد انتقاد قرار داد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی دایی بامداد امروز سه شنبه با حضور در برنامه 90 به انتقاد از سیاست های مدیرعامل باشگاه پرسپولیس پرداخت و عنوان کرد که مدیرعامل این باشگاه هرگز حمایت های لازم را در طول فصل گذشته از او به عمل نیاورده است.

دایی در بخشی از سخنان خود به انتقاد از شیوه برگزاری جشن قهرمانی جام حذفی در بندرانزلی پرداخت و در عین حال از مسئولان پرسپولیس بویژه کاشانی انتقاد کرد و گفت که وی نمی بایست بالای سکو می رفته و جام را بالای دست می گرفته است.

دایی گفت تا به حال در هیچ جای دنیا چنین چیزی اتفاق نیفتاده و هیچ مدیرعاملی در جشن قهرمانی تیمش شرکت نکرده است در حالی که ماسیمو موراتی بر خلاف گفته های سرمربی پرسپولیس در جشن قهرمانی اینتر میلان در فصل 10-2009 رقابت های لیگ قهرمانان اروپا در کنار سایر نفرات اینتر قرار گرفت و جام را بالای سر برد.

15. 4 کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Javad-ht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یک عکس یک توضیح/
    "ماسیمو موراتی" هم جام را بالای سر برد/ کاشانی اولین نفر نیست!

سرمربی پرسپولیس در برنامه 90 با بیان اینکه به یاد نمی‌آورد تاکنون هیچ مدیرعاملی جام قهرمانی را بالای سر برده باشد، حبیب کاشانی را مورد انتقاد قرار داد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی دایی بامداد امروز سه شنبه با حضور در برنامه 90 به انتقاد از سیاست های مدیرعامل باشگاه پرسپولیس پرداخت و عنوان کرد که مدیرعامل این باشگاه هرگز حمایت های لازم را در طول فصل گذشته از او به عمل نیاورده است.

دایی در بخشی از سخنان خود به انتقاد از شیوه برگزاری جشن قهرمانی جام حذفی در بندرانزلی پرداخت و در عین حال از مسئولان پرسپولیس بویژه کاشانی انتقاد کرد و گفت که وی نمی بایست بالای سکو می رفته و جام را بالای دست می گرفته است.

دایی گفت تا به حال در هیچ جای دنیا چنین چیزی اتفاق نیفتاده و هیچ مدیرعاملی در جشن قهرمانی تیمش شرکت نکرده است در حالی که ماسیمو موراتی بر خلاف گفته های سرمربی پرسپولیس در جشن قهرمانی اینتر میلان در فصل 10-2009 رقابت های لیگ قهرمانان اروپا در کنار سایر نفرات اینتر قرار گرفت و جام را بالای سر برد.
    خوبه یه بار موراتی جام رو بالای سر برده تا بهونه دست ملت بیوفته!
    تو کل فوتبال اروپا که من این چند سال دیدم فقط موراتی رو دیدم که بره جام بگیره که اونم به نظرم قضیه اش با کاشانی خیلی فرق میکنه!
    موراتی خیلی برای تیم زحمت کشید و تیم بعد از 50 سال اومده قهرمان اروپا شده!
    قضیه اش با آقای کاشانی که اومده فک و فامیلش رو آورده اون بالا فرق میکنه!
    پسر آقا میاد مدال میگیره اونوقت مدال به بادامکی نمیرسه!!!
    واقعا برای کاشانی متاسفم و اگه قرار باشه فصل بعد هم سرپرست باشگاه بمونه باید فاتحه پرسپولیس رو خوند!
    سرپرست به لیدر میگه برو فحش بده به سرمربی!
    بعد لیدری که فحش ناموس داده بلند میکنه میاره تو Vip!
    دایی هم یه حرف جالبی زد که کاشانی گفته به اینا یه ذره پول میدم که خونوادم از دستشون در امان باشن و خودم کنترلشون کنم!
    من تا دیشب فکر میکردم علی دایی خیلی آدم لاتیه ولی دیشب فهمیدم باید جلوی کاشانی لنگ بندازه!
    ترو خدا برو به معلمیت برس!
    تو که عرضه جذب بازیکنای درجه 1 نداری لایق این نیستی مدیر پرسپولیس باشی!
    بعد به فتح اله زاده گیر میده که رحمتی و کرار بمب نیستن!

17. این کاربر از Javad-ht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مدال كه نگرفتن دايي صحبتش در مورد مدال بود كه در كمال تعجب هم خودش و هم اطرافيان هميشه همراهش مدال گرفتن تا به بادامكي نرسه
    واقعا زشته كه اينهمه دم از گذشت و قرآن و اينها بزني اما نتوني از يه مدال گذشت كني تا به بازيكنت كه اول حق اونه برسه

19. این کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •