یعنی یکی پیدا شده اینو می خواد؟! خدا کنه بخرنش!دی
حاضرم جاش چوب پنبه بزارن ولی برنو نباشه!دی
(تازه پولم میدن...)
یعنی یکی پیدا شده اینو می خواد؟! خدا کنه بخرنش!دی
حاضرم جاش چوب پنبه بزارن ولی برنو نباشه!دی
(تازه پولم میدن...)
خب اونوقت کی رو نیمکت بشینه یه قل دوقل بازی کنه؟
تیم اونوقت مدافع ذخیره نداره اصلا.
مگه اینکه دوباره بخوان از بین تیمو و گوستاوو یکیشونو به عنوان مدافع وسط تو مواقع اضطراری به کار ببره
همون چوب پنبه رو بزارن رو نیمکت !
ولی جدای از شوخی می شه به جاش یک مدافع صرفا ذخیره رو خرید یا از تیم دوم اورد.
رافینیا: نویر به بازیکن محبوب هواداران تبدیل می شود
رافینیا، مدافع بایرن مونیخ، مطمئن است که مانوئل نویر به یکی از بازیکنان محبوب هواداران بایرن تبدیل می شود.
این دروازه بان ملی پوش آلمانی ماه گذشته با انتقالی 18 میلیون یورویی از شالکه به بایرن مونیخ پیوست اما در اولین هفته حضورش در تمرینات تیم باواریایی، با اعتراضات جمعی از هواداران باشگاه روبرو شد.
نویر چند سال قبل الیور کان را مورد تمسخر قرار داده بود، مسئله ای که هنوز تعدادی از هواداران بایرن آن را فراموش نکرده اند.
اما رافینیا که بین سال های 2005 تا 2010 در شالکه هم بازی نویر بود، این دروازه بان جوان را مورد ستایش قرار داد و اعلام کرد که او مطمئنا در بین هواداران بایرن به یکی از محبوب ترین ها تبدیل خواهد شد.
رافینیا در گفتگو با نشریه بیلد گفت:" من بیش از 6 سال است که مانوئل را می شناسم. او بازیکن و انسان فوق العاده ای است. هواداران باید به او احترام بگذارند. البته آنها حق دارند که نظرشان را بیان کنند زیرا ما بدون آنها نمی توانیم به موفقیت برسیم.
فکر می کنم مانوئل با گذشت زمان حمایت آنها را به دست خواهد آورد. او می تواند کمک زیادی به تیم بکند و به واکنش هایش با تشویق طرفداران همراه خواهد شد."
خرید رافینیا نیز با استقبال چندانی از سوی هواداران بایرن همراه نشد اما این بازیکن برزیلی اعلام کرد که می تواند توانایی هایش را ثابت کند.
" زمانی که من از برزیل به شالکه آمدم، اگر بازیکن بدی بودم، آنها من را بیرون می انداختند. من می دانم شرایط در آلمان چگونه است. اینکه طرفداران چه انتظاراتی دارند و به چه ویژگی هایی نیاز است.
قول می دهم هیچ افتضاحی به بار نیاورم."
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید---------------------------------------------------.
نتزر: لام و ریبری فصل آینده برای بایرن می درخشند
گونتر نتزر، بازیکن سابق تیمهای مونشن گلادباخ و رئال مادرید معتقد است که فیلیپ لام و فرانک ریبری در ترکیب فصل آینده بایرن درخشش خوبی خواهند داشت
یوپ هینکس، مربی جدید بایرن در پایان فصل گذشته از بایر لورکوزن جدا وبه این تیم پیوست و باواریایی ها در بازار تابستانی ژروم بواتنگ و مانوئل نویر را به رختکن تیمشان آورده و از سوی دیگر رافینیا را هم از جنوا خریداری کردند.
نتزر در ستون ویژه ای در روزنامه بیلد ام سونتاگ نوشت:« با انتقال رافینیا به بایرن، فیلیپ لام به سمت چپ دفاع تیم برمی گردد و این تصمیم خوبی خواهد بود. لام بهترین و تاثیرگذارترین بازیهایش را در این پست انجام می دهد و به نظر من این بهترین پستی است که می تواند در آن بازی کند.»
نتزر معتقد است ریبری هم درحال بازگشت به روزهای اوجش است:« درمورد ریبری واقعا خوشحال و هیجان زده ام. او زمان زیادی نیاز داشت تاتوانایی هایش را ثابت کند.او الان باید نشان دهد که هنوز بازیکنی استثنایی است.» نتزر درادامه مطلبش نوشت:« هر کسی که به خریدهای بایرن مونیخ نگاه کند، متوجه می شود که یوپ هینکس از اشتباهات سال گذشته درس گرفته. با خرید رافینیا و نویر و بواتنگ، او نقاط ضعف تیمش را تقویت کرده. بواتنگ خرید کاملا هوشیارانه ای بود.باوجودی که گاهی وقتها در سمت راست دفاع بازی می کند ولی من او را به عنوان یک مدافع مرکزی می شناسم.سال گذشته مشخص شد که دراختیار داشتن قوی ترین رختکن، صرفا به معنای قهرمانی اتوماتیک در رقابتها نیست.»
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
--------------------------------------------
ژروم بواتنگ: یوآخیم لو موافق پیوستن من به بایرن بود
ژروم بواتنگ، خرید جدید بایرن مونیخ در صحبتهایی اعلام کرد که یواخیم لو سرمربی تیم ملی آلمان با جدایی او از منچسترسیتی و پیوستنش به رختکن باواریایی ها موافق بوده.بواتنگ هفته گذشته با جدایی از منچسترسیتی به بایرن مونیخ پیوستاو در اولین کنفرانس خبری اش در آلیانس آرنا گفت:« دیروز یواخیم لو به من گفت که او از این انتقال حمایت می کرده و برایم پیغام تبریک فرستاد.»ستاره سابق هامبورگ توانایی بازی در هر یک از 4 پست دفاعی و حتی خط میانی را دارد . بواتنگ در ادامه صحبتهایش گفت:« می خواهم مطمئنم شوم که دفاع باید باثبات تر است. قطعا اینجا هیچ چیزی بدون تلاش به دست نمی آید و باید برای دست یابی به جایگاه ثابتی در تیم تلاش کنم. می خواهم قهرمان بوندس لیگا و جام حذفی شویم و حتی اگر ممکن است به فینال لیگ قهرمانان اروپا برسیم.»در این میان کریستین نرلینگر، مدیر ورزشی بایرن هم در مورد آینده بواتنگ گفت:« بعد از انتقال باستین به مرکز میدان،او مبدل به بازیکن تراز اولی شد. من تلاش می کنم که ژروم هم همین روند را طی کند.»
هاینکس: سرمربیگری من در بایرن به دلیل دوستی با هوینس نیست
یوپ هاینکس، سرمربی باشگاه بایرن مونیخ در مصاحبه ای با روزنامه بیلد درباره روند انتخابش از سوی مدیران بایرن برای هدایت این تیم، صحبت کرد و بنا به گفته های او، رابطه دوستانه و صمیمی اش، هیچ نقشی در انتخاب وی نداشته است.
به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران او گفت: " زمانی که کارل هاینس رومنیگه به من تماس گرفت، من متوجه شدم که قصد دارند پیشنهاد کاری به من ارائه دهند، من با اولی هوینس در تیم ملی فوتبال آلمان، بازی کردیم و دوستان خوبی هستیم اما این رابطه دوستی، هیچ نقشی در انتخاب من به عنوان سرمربی تیم نداشته است، مساله اصلی، پیشرفت باشگاه بایرن مونیخ است و بنده وظیفه خود میدانم که هفته ای، یکبار با سران باشگاه ملاقات داشته باشم و آنها را از مسائل فنی تیم، باخبر سازم، من به هیچکس اجازه نخواهم داد که در مسائل فنی دخالت کند و همه این را میدانند. "
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید---------------------------------------------
هاینکس: تاکاشی اوسامی جوان و پرنشاط است
یوپ هاینکس، مربی بایرن مونیخ به شدت تحت تاثیر عملکرد تاکاشی اوسامی ، خرید ژاپنی تیمش قراردارد .اوسامی 19 ساله روز جمعه وارد مونیخ شدو با امضای قراردادی قرضی به مدت یک سال از گامبا اوزاکا به بایرن منتقل شد.این ستاره ژاپنی برای اولین بار روز یکشنبه با هم تیمی های جدیدش تمرین کرد و هاینکس در گفت و گو با باشگاه بایرن اعلام کرد که تحت تاثیر عملکرد این ستاره جوان قرار گرفته است:« اوسامی جوان و با نشاط است و انگیزه های زیادی برای یادگیری دارد. او پسر خوب و پرتلاشی است.»مربی بایرن ادامه داد:« اینجا همه چیز برای اوسامی جدید است و قطعا به اندکی زمان نیاز دارد تا در تیم جا بیفتد.»کریستین نرلینگر، مدیر فنی باواریایی ها هم در این رابطه گفت:« ما مدتها بود که عملکرد اوسامی را زیر ذره بین داشتیم و فکر می کنیم که او پتانسیل بالایی به عنوان یک بازیکن تهاجمی دارد و مطمئنم که از اینکه او را در جمع خودمان می بینیم خوشحال خواهیم شد. او در جلسه تمرینی پتانسیلش را نشان داد.»خود اوسامی هم در صحبتهایی اعلام کرد که در جلسه تمرینی تحت تاثیر عملکرد ریبری و روبن قرار گرفته و به نظر او سبک بازی اش شباهتهای زیادی به این بازیکنان دارد. او در پایان اولین جلسه تمرینی اش به خبرنگاران گفت:«می دانستم که بایرن خیلی بالا است و در اولین جلسه تمرینی از این موضوع مطمئن شدم. می خواهم تا جایی که می توانم برای تیم به میدان رفته و گلزنی کنم.»
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
اولین شکست بایرن مونیخ در دیدارهای پیش فصل
بایرن مونیخ ۱ - ۲ هامبورگ
تیم فوتبال بایرن مونیخ اولین دیدار لیگاتوتال را با شکست پشت سر گذاشت تا به دیدار رده بندی با ماینس برود.
بازیکنان بایرن مونیخ :
نویربازیکنان هامبورگ :
کوز........فن بویتن .......بادشتوبر..........لام
شواین اشتایگر........لویز گوستاوو
روبن.............مولر (۵۰ کروس)...........ریبری
گومز
میکل ، دیکمیر ، وسترمن ، مانسینه ، آئوگو ، یارولیم ، کاکاربن ، هتریا (۴۵ یانسن) ، تور(۵۶ ناگی) ، الیا ، سون
داور :
آقای توبیاس کاریس
تعداد تماشاگران : ۳۱۰۰۰ نفر
گلها : ۰:۱ سون (۷) ، ۰:۲ سون (۳۰) ،
.............................۱:۲ کروس (۵۷)
کارت زرد : بادشتوبر ، یارولیم
----------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود / هایلایت کامل بازی بایرن مونیخ - هامبورگ
زمان ۱۴ دقیقه / حجم ۹۰ مگابایت / لینک مستقیم
دانلود (لینک مستقیم/مدت محدود) :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک یوتیوب :
----------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مانوئل نویر: مقابل هامبورگ تمرکز نداشتیم
مانوئل نویر، دروازه ملی پوش بایرن، عدم داشتن تمرکز کافی را عامل شکست تیمش در مقابل هامبورگ در رقابت های توتال کاپ اعلام کرد.
بایرنی ها در دیدار نیمه نهایی توتال کاپ شب گذشته 2-1 مغلوب هامبورگ شدند و از رسیدن به فینال بازماندند.
او در گفتگو با سایت گل گفت:" ما در بعضی از موقعیت ها از تمرکز کافی برخوردار نبودیم و به همین دلیل گل خوردیم.
بی تردید ما می خواستیم در اولین بازی های مان به پیروزی برسیم اما از موقعیت های اولیه مان استفاده نکردیم. روی گل اول هم من اشتباه کردم در حالی که می توانستم خیلی راحت توپ را بگیرم.
و سپس اشتباه دوم رخ داد که منجر به گل دوم شد زیرا ما به اندازه کافی تمرکز نداشتیم.
البته در حال حاضر هیچ تیم بوندس لیگایی در بهترین شرایط قرار ندارد. ما در مرحله آمادگی هستیم اما اشتباهات فردی زیادی مرتکب شدیم و مهاجمان حریف از این موقعیت ها استفاده کردند.
" البته اگر ما از موقعیت های مان استفاده می کردیم، می توانستیم در این دیدار پیروز شویم."
بایرن اکنون باید در دیدار رده بندی این رقابت ها مقابل ماینس قرار بگیرد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید--------------------------------------------
پ.ن : فعلا که نظری نداریم. تا دانلود هایلایت تموم شه . ببینیم چی کار کردن .
.
Last edited by OSEN; 20-07-2011 at 21:15.
برد در ضربات پنالتی /
بایرن سوم شد
تیم های بایرن مونیخ و ماینز پس از ۶۰ دقیقه بازی در دیدار رده بندی لیگا توتال به نتیجه ی ۲ - ۲ دست پیدا کردن و این تیم بایرن بود که در ضزبات پنالتی تونست ماینز رو ۵ بر ۴ شکست بده . در این بازی تاکاشی اوسامی اولین حضورش در ترکیب بایرن رو تجربه کرد .
بازیکنان بایرن مونیخ :
نویر، رافینیا، بداشتوبر(۳۱گوستاوو)، تیموشچوک، کونتنتو، آلابا، پرانیچ، اوسامی(۴۹ مولر)، کروس، اولیچ، پترسن
تعداد تماشاگران : ۳۳۵۰۰ نفر
گلها : نوسکی (۱۱) ، آلابا (۳۱) ، پترسن (۵۷ پنالتی) ، یوجاه (۵۹)
پنالتی ها :
1-0 Soto, 1-1 Alaba, 2-1 Sliskovic, 2-2 Müller, 3-2 Yilmaz, Petersen missed (saved), 4-2 Stieber, 4-3 Kroos, Noveski missed (saved), 4-4 Tymoshchuk, Ujah missed, 5-4 Pranjic
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید--------------------------------------------------
گزارش تصویری / بایرن مونیخ - ماینز
محتوای مخفی: ادامه ی عکس ها
.
هر چند بازی دوستانه بوده و نتیجه مهم نیست . ولی باید ببینیم چه کار کردند.
دانلود بازی بایرن مونیخ - ماینز
دانلود از فایل سونیک :
نیمه اول:
نیمه دوم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک مستقیم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نیمه اول:
نیمه دوم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته به خاطر محدودیت حجمی خودم هنوز دانلود نکردم . گذاشتم شب تو لیست دانلود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hojjatinho; 21-07-2011 at 16:43.
دانلود / هایلایت کامل بازی بایرن مونیخ - ماینز
زمان ۶ دقیقه / حجم ۳۸ مگابایت / لینک مستقیم
دانلود هایلایت بازی (لینک مستقیم/مدت محدود) :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک یوتیوب :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدضربات پنالتی :
---------------------------------------------
اوسامی بعد از اولین بازی با پیراهن بایرن: باید خیلی زود پیشرفت کنم---------------------------------------------
تاکاشی اوسامی ستاره جوان بایرن مونیخ بعد از اولین حضورش در این تیم در بازی دوستانه مقابل ماینز اعلام کرد تا در این تیم جا بیفتد زمان لازم دارد.
اوسامی 49 دقیقه از بازی مقابل ماینز را در زمین حضور داشت. در این بازی دو تیم در نهایت به تساوی 2-2 رسیدند و بایرن در ضربات پنالتی 5 بر 4 پیروز شد.
اوسامی در گفتگو با خبرنگاران گفت:" همه چیز خوب بود فکر می کنم بتوانم عملکرد بهتری داشته باشم. با گذشت زمان می توانم در ترکیب تیم جا بیفتم و نمایش بهتری خواهم داشت. تلاشم را می کنم تا در تمرینات عملکرد خوبی داشته باشم و در ترکیب اصلی بایرن به میدان بروم. هر چه بیشتر برای این تیم بازی کنم می توانم عملکرد بهتری در بوندسلیگا داشته باشم."
هشدار اولترا باواریایی ها به نویر /
وقتی در ورزشگاه هستی، این کارها را نکن !
هواداران دو آتیشه باشگاه بایرن مونیخ معروف به اولتراباواریاییها، نمیخواهند نویر را به عنوان دروازه بان این باشگاه بایرن مونیخ بپذیرند و به همین علت به او اولتیماتوم دادند و طی بیانیه ای به او اعلام کردند که عملکردش در ورزشگاه، چگونه باشد.
در این بیانیه آمده است که نویر باید در آلیانز آرنا، بندهای زیر را رعایت کند :
_ سرود باشگاه بایرن مونیخ را هیچوقت زمزمه نکن.
_ هیچوقت قبل از سایر بازیکنان زانو نزن و سرود "هومبا" رو نخون.
_ به فنس های جنوبی ورزشگاه آلیانز آرنا نزدیک نشو.
_ تی شرت خود را به سمت جنوبی ورزشگاه پرت نکن.
_ هیچوقت بر لوگوی باشگاه بایرن مونیخ روی پیراهن خود، بوسه نزن.
مانوئل نویر با وجود این قوانین که تعدادی از این هواداران برای او در نظر گرفته اند، بدون هیچ توجهی در زمین حاضر میشود و هر کاری را که لازم ببیند، انجام میدهد.
کاپیتان فیلیپ لام، بعد از انتشار این بیانیه نتوانست خود را کنترل کند و در جوابیه به هواداران گفت، هیچ قانونی را هواداران نمیتوانند برای بازیکنان و باشگاه مدون کنند و همه بازیکنان بایرن مونیخ بر طبق قوانین از قبل تعیین شده، عمل میکنند.
" مانوئل نویر، بخشی از تیم ما است و ما یک تیم هستیم، کسانی که به نویر، بی احترامی میکنند، هیچ ارتباطی با تیم و باشگاه و ما ندارند، تمام بازیکنان باشگاه بایرن مونیخ با اطمینان کامل این مساله را اعلام میکنند و من به نمایندگی از همه بازیکنان و به عنوان کاپیتان تیم، اعلام میکنم که این اشخاص، هواداران واقعی بایرن مونیخ نیستند. "
سران باواریایی قصد دارند، هرچه زودتر این مساله را به پایان برسانند، روز ۲۶ جولای، طی جلسه ای با حضور مانوئل نویر و مدیر برنامه های او، توماس کروتا و کارل هاینس رومنیگه، کریستین نرلینگر و مارکوس هرویک و مدیر هواداران باشگاه بایرن مونیخ، این مساله را بررسی خواهند کرد و برنامه ای برای آینده ترتیب خواهند داد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید--------------------------------------------------
حمایت لام و شواینی از مانوئل نویر
پس از حضور مانوئل نوئر در ورزشگاه آلیانز آرنا و استقبال مناسب هواداران از وی، تقریبا سران باشگاه بایرن از خاتمه حواشی مربوط به حضور نوئر در مونیخ مطمئن شده بودند تا آنکه عده ای از هواداران دو آتشه بایرن در کمپ تورنیتو با پارچه نوشته هایی نوئر را با پیراهن بایرن نپذیرفتند.
این حواشی باعث شد تا بار دیگر پروژه نویرستیزی توسط هواداران دو آتشه بایرن ادامه پیدا کند تا آنکه در روز های گذشته بیانیه ای از سوی اولتراباواریایی ها منتشر شد. این بیانیه مورد انتقاد بازیکنان و سران باشگاه بایرن قرار گرفت.
فیلیپ لام کاپیتان اول بایرن و با سابقه ترین بازیکن این تیم به حمایت از نوئر برخواست و بیانیه منتشر شده را تاسف بار خواند او گفت:" مانوئل نویر، بخشی از تیم ما است و ما یک تیم هستیم، کسانی که به نویر بی احترامی میکنند، هیچ ارتباطی با تیم و باشگاه و ما ندارند، تمام بازیکنان باشگاه بایرن مونیخ با اطمینان کامل این مساله را اعلام میکنند و من به نمایندگی از همه بازیکنان و به عنوان کاپیتان تیم، اعلام میکنم که این اشخاص، هواداران واقعی بایرن مونیخ نیستند. "
شواین اشتایگر ستاره میانه زمین بایرن و کاپیتان دوم تیم نیز با تاسف بار خواندن این بیانیه به حمایت از نوئر می پردازد و می گوید:" این بسیار شرم آور بود نوئر بهترین دروازه بان آلمان و یکی از بهترین دروازه بانان جهان است او برای بایرن هر کاری می تواند انجام دهد."
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)