تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چه کسی برترین کشی کج کار wwe در سال 2012 است؟

راي دهنده
55. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • رندی اورتن

10 18.18%
  • کریس جریکو

0 0%
  • جان سینا

10 18.18%
  • آندر تیکر

10 18.18%
  • سی ام پانک

3 5.45%
  • بیگ شو

0 0%
  • سین کارا

0 0%
  • ری میستریو

5 9.09%
  • د میز

0 0%
  • تریپل اچ

12 21.82%
  • شیمس

2 3.64%
  • کریسشن

0 0%
  • مارک هنری

0 0%
  • آلبرتو دلریو

1 1.82%
  • کین

2 3.64%
صفحه 18 از 287 اولاول ... 81415161718192021222868118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 2862

نام تاپيک: کشتی کج

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

نام واقعی کشتی گیرای Smack Down

WWE Smackdown!

Batista: David Bautista
    Booker T: Robert Huffman
    Brian Kendrick: Brian Kendrick
    Chris Benoit: Chris Benoit
    Doug Basham: Doug Basham
    Finlay: David Finley
    Funaki: Shoichi Funaki
    Gregory Helms: Gregory Helms
    Hardcore Holly: Robert Howard
    Jamie Noble: Jamie Howard
    JBL: John Layfield
    Joey Mercury: Adam Birch
    Johnny Nitro: John Hinnegan
    Josh Matthews: Josh Lomberger
    Kurt Angle: Kurt Angle
    Mark Henry: Mark Henry
    Matt Hardy: Matthew Hardy
    Michael Cole: Sean Coulthard
    Nunzio: James Maritato
    Orlando Jordan: Orlando Jordan
    Psicosis: Dionico Castellanos
    Randy Orton: Randy Orton
    Rey Mysterio: ?scar Gutiérrez Rubio
    Scotty Too Hotty: Scott Garland
    Simon Dean: Mike Bucci
    Steven Richards: Michael Manna
    Super Crazy: Francisco Islaz
    Sylvan: Sylvain Grenier
    Tazz: Peter Senechia
    The Gymini: Mike Shane/Todd Shane
    The Undertaker: Mark Calloway
    Theodore Long: Theodore Long
    Torrie Wilson: Torrie Wilsons
    Vito: Vito LaGrasso
    William Regal: Darren Matthew

=================================================

اسم واقعي كشتي گيراي RAW

WWE Raw

Big Show: Paul Wight
    Carlito: Carlos Edwin Colon Coastes
    Chavo Guerrero: Salvador Guerrero III
    Chris Jericho: Christopher Irvine
    Chris Masters: Chris Mordetzky
    Danny Basham: Danny Holiday
    Edge: Adam Copeland
    Eric Bischoff: Eric Bischoff
    Eugene: Nick Dinsmore
    Hulk Hogan: Terrence Gene Bollea
    (officiellement changé en Hogan)
    Jerry "The King" Lawler: Jerry Lawler
    Joey Styles: Joseph Bonsignoe
    John Cena: John Cena
    Kane: Glen Jacobs
    Lance Cade: Lance Cade
    Lita: Amy Dumas
    René Dupree: René Goguen
    Ric Flair: Richard Morgan Fleihr
    Rob Conway: Robert Conway Jr.
    Rob Van Dam: Rob Szatkowski
    Rosey: Matt Anoia
    Shawn Michaels: Michael Hickenbottom
    Shelton Benjamin: Shelton Benjamin
    Stacy Keibler: Stacy Keibler
    "Stone Cold" Steve Austin: Steve Williams
    Trevor Murdoch: Micheal Howell
    Triple H: Jean-Paul Levesque
    Trish Stratus: Patricia Straigias
    Tyson Tomko: Travis Tomko
    Val Venis: Sean Morley
    Victoria: Lisa Marie Varon
    Viscera: Nelson Frasier
    Last edited by SIMON137; 09-08-2007 at 15:52.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض بيوگرافي خسرو داوري

نام اصلي:Shawn Daivari

لقب:Khosrow Daivari

تاريخ تولد:30آپريل1984(22ساله)

محل تولد:Tehran, Iran

محل زندگي:Minnesoda

وضعيت:مشخص نيست.

وزن: 203 lbs

قد:5'10"

مربيان او:

Eddie Sharkey
    Sheik Adnan Al Kaisee
    Tom Prichard

تاريخ ورود به كشتي كچ:2000

لقبهاي ديگر:

"Sheik" Shawn Daivari (Indy)

حركت پاياني:

The Magic Carpet Ride

حركتهاي مورد علاقه كه زياد استفاده ميكنه:

Death Valley Driver(پاچه خوار)

دشمنان:

Austin Aries
    Kamikaze
    Ken Anderson
    Jim Ross
    Chris Jericho
    Shelton Benjamin
    The Undertaker

افتخارات:

او يك بار كمربندMAPW Heavyweight titleرو داشته.

او بك بار كمربندNEO-PRO Cruiserweight title ور داشته.

اخرين قهرماني او هم كمربندMIAW Lightweight titleبوده.

بله اين آقا ايراني هست و متولد تهران هست.
    Last edited by SIMON137; 09-08-2007 at 16:22.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

بیوگرافی JBL

نام اصلی:John Charles Layfield

لقب:John Bradshaw Layfield

تاریخ تولد:۲۹نوامبر۱۹۶۷(۳۹سالشه)

محل تولد:New York City

وضعیت:متهل

وزن:290 lbs

قد:6'6

مربی او:Brad Rheingans

تاریخ ورود به کشتی کچ:۲۳دسامبر۱۹۹۲(۲۵سالگی)

لقبهای دیگر او:

John Hawk (CWA/GWF)

Justin "Hawk" Bradshaw (WWF)

Blackjack Bradshaw

Bradshaw

حرکت پایانی:Clothesline From Hell

حرکتهای مورد علاقه:

Big Boot

The Last Call (Fall Away Slam)

دشمنان:

Savio Vega

The Dudley Boyz

Right To Censor

LOD2000

The Hollys

Big Show

nWo

UnAmericans

Charlie Haas

Shelton Benjamin

Rhyno

The Basham Brothers

Eddie Guerrero

The Undertaker

Booker T

The Big Show

Kurt Angle

John Cena

Batista

Rey Mysterio

Matt Hardy

The Boogeyman

Bobby Lashley

Chris Benoit

افتخارات:

در۱۱نوامبر۱۹۹۲به همراه یارشBobby Duncum توانست کمربندGWF Tag Team titles رو بگیره

در سال۱۹۹۵با شکست دادن Kevin von Erich توانست کمربندNWA North American titleرو بگیره.

او همچنین توانست با فاروق کمربندWWF Tag Team titles رو از گروهThe Dudley Boyz بگیره.

در۲۲اکتبرسال۲۰۰۱با شکست دادنHurricane Helms توانست کمربندWWF European title رو بگیره.

او همچنین کمربندWWE Hardcore titleرو هم داشته

او در گرت امریکن بش سال۲۰۰۴توانست با شکست دادنEddie Guerrero کمربند قهرمانیwweرو بگیره.

و آخرین قهرمانی او هم درWrestleMania 22 به دست اومد او با شکست دادن Chris Benoit توانست کمربندWWE United States title رو بگیره

او الان گزارشگر اسمک هست اما به گفته خیلیها بیشتر مردم از گزارشگر شدن او ناراحت شدن و گفته میشه در رسمنیا۲۳او بازگرده.

منبع : h t t p : / / w w w . j b l - w w e . b l o g f a . c o m

آخر فروم باز Greatone's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

دارک مچ هفته:
    پیروزی دیلو بران برابر رایان اورلی

.................................................. .................................
    کنسول: WWE Monday Night RAW
    تاریخ: Monday, August 13th, 2007
    مکان: Madison Square Garden in New York City, NY
    .................................................. .................................
    ابتدای راو این هفته با حضور گزارشگران آغاز شد.در حالی که حضرین هم حضور داشتند جیم روس و جری وارد شدند و بعد از خوش آمدگویی به حاضرین نشستند و درباره سامراسلم و حواشی و اتفاقات هفته های گذشته راو صحبت کردند.جری گفت سامراسلم بسیار متفاوت و جذاب خواهد بود همه به انتظارش بنشینید.سپس جیم روس گفت همه میدونن سامراسلم جز قشنگترین پی پی وی های این کمپانی هست و همه برای رسیدنش لحظه شماری میکنند

وینس ابتدای کار اومد و شروع به صحبت کرد در حالی که تمام استارهای راو ای سی دبلیو و اسماک دان دور رینگ جمع شده بودند او گفت : من نمیدونم کدوم خانم بود که اومد و جو آرام زندگی من و خانواده خودم رو بهم زد .این خانم هرجا میره پر میکنه که من پدر بچش هستم ولی اینها حقیقت نداره .هرچند چندنفری در کمپانی هم به شایعات دامن میزنند.کنگره هم داره در کار من دخالت میکنه و من اصلا از این قضیه راضی نیستم.باید بهتون بگم که حضور شما و سوپراستارهای کمپانی باعث تسکین این زخم هست چون واقعا حرفهای این خانم روان خانواده من رو بهم ریخته.من خودم به مسائل باید رسیدگی کنم.وینس گفت من خانواده دوست هستم و اکثر پولم به استفانی عزیز تعلق داره.در حال حاضر در جمع ما بسیاری از افرادی که درست کار نیستند وجود دارند اما من باید یه بررسی و تحقیق کنم و یه لیست از این افراد تهیه کنم

استفانی اومد و شروع کرد به حرف زدن او گفت :پدر من واست متاسفم...تو مرد مریضی هستی...حالا بزار یه چیزی بهت بگم...پسر و یا دختر نامشروع تو یکی از سوپرستار های حال حاضر WWE هست.اون خانم با بی شرمی تمام ما رو هم به عنوان نامشروع خطاب کرده بود و این یعنی فاجعه که کسی بخواد به WWE اینطور حرفی بزنه .من از دست پدر و اون خانم شاکی هستم و بزودی با حضور وکیلم از او شکایت خواهیم کرد بصورت رسمی.این اتفاق در تاریخ خانواده ما بسیار ننگ آور است چون سابقه نداشته.او گفت نامشروع در بین سوپراستارهاست و من فکر میکنم جیمی وانگ یانگ باشه.این خیلی بد هست که با آبروی یک مدیر باتجربه و کاردان و سرشناس یک کمپانی بزرگ این چنین بازی کنن.او با گفتن این جملات رینگ رو ترک کرد.

وینسه داشت با حیرت دور و برش رو نگاه میکرد سپس هنگامی که در حال خروج بود کندی وارد شد و در این لحظه این دو دقایقی به یکدیگر نگاه کردند.وینسه نگاهی عصبانی داشت و انگار داشت کندی رو تو ذهنش با اون لیست تطبیق میداد.بعد یه سری تکون داد و رینگ رو ترک کرد.کندی هم با حیرت داشت مک من رو نظاره میکرد که چرا چنین میکنه بعد شونه هاش رو تکون داد به معنبی اینکه مهم نیست.سپس وینسه در حال ترک رینگ یه نگاهی هم به مارک هنری انداخت و سر تکون داد.

پروموی مصدومیت لشلی در بازی با کندی پخش شد.سپس یه پرومو هم از عمل بابی لشلی پخش شد.نشون داده شد که لشلی با یه بدل مصدوم شد در این لحظه جری گفت لشلی از قبل آسیب دیده بود و بخاطر بدل کندی نبود مصدومیتش و فقط اون فن مصدومیتش رو تشدید کرد

سپس کندی شروع کرد به ادای لشلی رو دراوردن و اینکه او چه جوری و به چه راحتی تونسته لشی رو مصدو کنه و بفرسته برای چندوقت به خانش.

در این لحظه سندمن اومد این دو بعد از کمی کل کل شروع به مبارزه کردند و همه چیز داشت متعادل پیش میرفت اما این کندی بود که با فنهای متوالی خودش بازی رو دردست گرفت و برتر بازی بود و سندمن هم مثله هفته های گذشته نقش یک بازیکن کمرنگ رو در راو داشت . کندی سندمن رو به کناره های رینگ برد و حسابی پرسش کرد.سپس سندمن با چندتا حرکت برگشت به بازی.او کندی رو گرفت و از گوشه رینگ هل داد کنار.کندی سپس برای اجرای hammerlock رفت و اجرا کرد.سندمن دوباره کندی رو هل داد.کندی سندمن رو که رفته بود بالای سکو هل داد سپس یه ضربه به صورت او زد و این کندی بود که تونست با فن Green Bay Plunge به راحتی سندمن رو پین کنه در میان تشویق دوستدارانش نکته ای که گزارشگران براشون جالب بود و بهش اشاره کردند این بود که برای اولین بار در مسابقات سندمن از چوب استفاده نمیشد و کندی هم طرفدار داشت در ورزشگاه

در بکستیج وینسه یه لیست دستش بود که نام بچه هاش رو هم اونجا نوشته بود مثله اینکه لیست افراد شاکی از اون خانم بود.کوچمن به سراغش اومد و گفت اسم همه رو بنویس سن و سال مهم نیست.او به وینسه گفت تو انسان خیلی ....هستی پس بنابراین همه خواهان تو هستند.وینس گفت استفانی راست میگه باید در بین کچ کارها یکی رو که سنش کمه انتخاب کنم.تو این لیست رو برای ظاهرنمایی تهیه کن تا اینا برن شکایت کنند من پشتت هستم ما دنبال اهداف بزرگتر از این هستیم در این لحظه پشت سر او ریک فلیر اومد.وینسه به او نگاه کرد و دید که این جای باباشه نه پسرش.

ویدئویی از رندی اورتون پخش شد.که در اون رندی و سینا رو نشون میداد.سپس تیتانترون رندی پخش شد

مجسمه ویلیام رگال دیده میشه مثله اینکه او هم تریپ دیگه ای رفته....او از جنرال منجریش بسیار خرسند هست و داره حسابی خودش رو تحویل میگیره تا تلافی اون همه سال بی مهری و بی افتخاری رو دربیاه

ویلیام رگال لباس به تن مجسمه میکنه.در این لحظه جی بی ال و مک کول میان که رگال بهشون نگاهی میکنه و میگه با چشم بد نگاه نکنید و چشم نزنید.این خصوصیه.سپس جی بی ال به شگفت اومد و با کنایه گفت تو همون رگال 1 ماه پیش نیستی؟که رگال بسیار عصبانی شد و گفت من جنرال منجر راو هستم و اون رگال دیگه شخصیتش تا زمانی که جنرال منجرم مرده و این رگال متولد شده

ماریا و ران سیمونز با هم داشتند میومدند که رگال جلوشون رو گرفت و گفت ماریا تو باید برای یک بازی داوری کنی.بعد گفت برای امشب خودت رو آماده کن.سانتینو نشون داده میشه که میگه امشب میخوام بیام و برای ماریا شعر رومانتیک بخونم سپس ماریا با ران سیمونز از خوشحالی خنده ای میکنن و میخوان برن.بعد جی بی ال و مک کول اومدند و جی بی ال خوند شعری رو که در اون ماریا رو بدجور به بار تمسخر گرفت.بعد ران سیمونز اومد و جی بی ال رو با یک نگاه ترساند.جی بی ال گفت ناراحت نشو منظوری نداشتم.یادت میاد من و تو چه دوستی صمیمانه ای داشتیم در مسابات مختلف هم تیمی هم بودیم .هی می بینی منم مثله تو رفتم کنار و گزارشگر شدم.ران سیمونز طب معمول ساکت شد و هیچی نگفت بعد ران به یکباره گفت:Wham!!!!!!!!!!!جمله جدیدش !!!!!!!

کرایم تیم اومد و گفت قصد داریم یسری وسایل از لیلیان رو بفروشیم البته منظورمون وسایل شخصی نیست مثلا صندلی لیلیان رو یعنی چیزی که روش میشینه سپس اونا شروع کردن به خوندن شعر رپ و دور ورزشگاه چرخیدند و 1000 دلار کاسب شدند.اونا بسیار خوشحال بودند و سپس اعلام کردند کار فروش اجناس استارها بسیار پرسود هست از این به بعد فقط این کارها رو میکنند چون بیزنس خوبی هست.بعد با شعرخوانی و رپی که داشتند میخوندن طبق عادت همیشهاومدن داخل رینگ و پولها رو گذاشتند داخل جیب و آماده برای بازی شدند

Cryme Time vs. Cade and Murdoch

کید و مرداک وارد شدند از همون ابتدا میشد فهمید از نگاهشون که برای برد میان بازی درحالی با قانون دی کیو به نفع مرداک و کید به پایان رسید که اونها برتر زمین بودند.ابتدا مرداک با شد بای رو شزوع کردند که مرداک حسابی شد رو زد.سپس کید اومد و او هم به همین ترتیب شد رو زد.شد سعی کرد به بازی برگرده اما این مرداک بود که یه ضربه Russian Legsweep به شد زد.چندین بار حرکت الباو دروپ.یاکوزا کیک و دابل تیم و ...رو از سوی کید و مرداک روی کرایم تیم اجرا کردند و اونطور که مشخص بود کرایم تیم در حد راو و مسابقاتش نشون نمیدادند حتی کید و مرداک آماده اجرای فینیشیر خود روی Shad بودند که به یکباره JTG از پشت سر با صندلی زد و بازی رو با قانون دی کیو به نفع مرداک و کید تموم کرد.در این بازی تیم مرداک و کید بسیار سرحال و رو فرم نشون دادند

ویدئوی بازگشت تریپل پخش شد.تماشاگران سراز پا نمیشناختن و بسیار مسرور و شاد بودن همه یکصدا نام تریپل رو فریاد میزدند

.................................................. .................................ویدئوی دیگری از رندی درباره مصدوم کردن راب ون دام پخش شد

بعد از این بازی ویدئو هفته قبل بازی اسنیتسکی و یکی از برادران Highlander نشون داده شد سپس اسنیتسکی اومد با اون یکی برادر هم مسابقه داد که ظرف 30 ثانیه مثله آب خوردن پیروز میدان شد با یه پاوراسلم.بعد طبق معمول دوربین رو صورت او رفت و دندانهایش رو نشون داد که واقعا در حد یه استار کچ نیست.....اسنیتسکی بسیار خوشحال بود و با غرور فراوان داشت اطراف رو مینگریست.اما تماشاگران اکثرا هو میکردند اورو و او با عصبانیت رفت

در بکستیج وینسه سعی داره با تجربه خودش بر مشکل پیش اومده غلبه کنه سپس کوچمن اومد و گفت لیستی از بی احتیاطی و کارای زیرزیرکی خودت رو به من بده من قضیه رو درست کنم.من در ستردی نایت مین ایونت بهت جواب میدم.ولی مطمئن باش مثله همیشه من جاناتان کوچمن یار و یاور همیشگی تو وینسه کندی مک من خواهم بود و پشتت رو خالی نمیکنم.تو باید آماده کارهای بزرگ باشی و نباید خودت رو درگیر اینطور مسائل کوچیک بکنی.من برات اهداف بزرگی درسر دارم وینس عزیز.سپس او گفت کودی هم خوبه برای انتخاب !!!!در این لحظه کودی پشت اونها بود و حرفاشون رو شنید.!!!!
    کودی رودز نشون داده شد او گفت نگران نیستم چون میدونم که پدرم کیه!!!!گفت من جز اون لیست نیستم وینسه باید دنبال کس دیگری بگردد.و اون شی.....هست که جلوگیری از تولد بچه های نامشروع میکنه......(فکر میکنم با دیگه نمیشد از این بهتر گفت و محترمانه تر.همه فکر کنم فهمیدید منظورم در نقل حرف کودی چی بود اونایی هم که نفهمیدند از دیگران بپرسند).او گفت وینسه به تکاپو افتاده تا یکی مثه خودش پیدا کنه.بعد بوگی من اومد و شروع کرد به شعر خوندن .سپس کوچمن گفت : او نمیتونه تو چشمای تو نگاه کنه.کودی تو انسان خوبی نیستی چون جواب محبتهای وینس که مثله پدر همیشه بهت محبت میکرد رو اینطور داری میدی .اینها شایعست و وینس انسان متشخصی هست و این حرفها به او نمیچسبه و چیزی از ارزشش کم نمیکنه.بعد همشون رفتند

در بکستیج ماریا و میک فولی و رگال حضور داشتند و تاد گریشام از ماریا راجع به داوری پرسید.ماریا گفت احساس خوبی دارم داوری رو تجرب کردن کار خوبی هست اون هم از نوع متفاوت من با میک صحبت کردم هرچند میک تجربه داوری بازیهای سخت رو دارد نه تجربه داوری بازیهای فانتزی و مدرن رو .به هرحال امشب به هیچ چیز جز عدالت فکر نمیکنم
    جیلیان حال اومد داخل رینگ و درمیان هو همه گان شروع به خواندن ترانه کرد.صدای افتضاح و ترانه افتضاح ترش باعث شد خیلی از مردم گوش خود رو بگیرند و بهش فحش بدند.جیلیان خودش در همینجا فهمید که امیدی به برنده شدنش نیست.او داشت سبک کلاسیک میخوند!!!ماریا گفت جیلیان خیلی زیبا هستی اما صدات.......

سپس آیرون شیک و هاوارد فینکل و نکولی والکف اومدند داخل رینگ.فینکل توضیحاتی راجع به خانم داد و گفت که او باید یه شعر روسیه ای رو اجرا کنه که این شعر اینترنشنال یا جهانیه.خانم روسی هم شروع به خوندن کرد قیافه آیرون دیدنی بود و واقعا خنده دار بنظر میرسید از توصیفش پشیمون شده باشه.سپس تماشاگران بازهم به این شعر هم هیچ واکنش مثبتی نشون ندادند و یکسری گوششون رو گرفتند دوباره.ماریا گفت او هم صدای خوبی داره اما من زبونش رو متوجه نمیشم

سپس لیلیان اومد و گفتند که او شعر "New York, New York" رو اجرا میکنه مردم تقریبا راضی هستند و دوست دارند در این میان سانتینو حرفا و آهنگ رو قطع کرد و اومد و گفت میخوام شعر "That's Amore" رو برای ماریا بخونم.میک فولی اومد و گفت من همیشه ترانه خوندن رو دوست دارم اما میدونم که کار یک کچ کار نیست اما سانتینو چیز دیگه ای هست من احساس میکنم صداش صدای خوبی هست.سپس مارلا گفت ماریا به ایتالیای کوچیک ما بیا همین حالا.ماریا هم قبول نکرد.گفت در حال حاضر حکم داور یا قاضی رو داره بعد رفت پیش ران سیمونز ایستاد و شروع به خندیدن کرد.بعد مارلا شروع به خوندن کرد اما این صدا هم با هوی مردم روبرو شد و دوباره خیلیها گوششون رو گرفتند.سپس مارلا به سیمونز گفت چرا الان اینجایی و میخوای چه کار کنی؟سیمونز یه چیزایی گفت و بعد یه نیمچه شعری اومد سپس یکم حرف زدند .ماریا گفت او نمیتونه انتخاب کنه انتخاب سخته مردم از شعر هیچکس جز لیلیان و ران سیمونز استقبال نکردند......و صدای آهنگ رگال اومد و او اومد و گفت ران سیمونز برنده هست.ران به اطرافش نگاه کرد دید که او کجا و اینها کجا ....او اصلا خواننده نیست .بعد یه نگاه سرشار از خوشحالی به رگال کرد و ....

Cody Rhodes vs. Charlie Haas

بازی متعادل پیش میرفت و هاس چندبار تا نزدیکای پین پیش برد کودی رو اما او تسلیم نشد.کودی دی دی تی زد.چندتا سوپلکس زد ولی هاس هم بیکار ننشست .او با rollup کودی رو تا مرز پین پیش برد اما در شماره 2 کودی تکون خورد.سپس کودی رو برد گوشه رینگ و اونجا او رو زد.سپس یه Elbow به کودی زد.یه Jawbreaker از سوی کودی زده شد.سپس کودی چند ضربه با دست به هاس زد.بعد هاس یه crossbody به کودی زد اما او پین نشد.سه چهارتا ضربه با پا به سینه کودی زد سپس آماده شد برای پین کرده کودی اما کودی با اجرای فن خودش پیروز میدان شد.در حالی که شلتون بنجامین هم کنار رینگ حامی چارلی هاس بود

کینگ بوکر و شارمل اومدند و شارمل گفت به کینگ واقعی احترام بزارید در این لحظه بوکر از شارمل تشکر کرد و گفت من کینگ واقعی هستم دیدید چطور جری لاولر رو خورد کردم هرکس دیگه ای هم که ادعای کینگ داره بیاد جلو حتی تریپل اچ.من رعوف و مهربانم و به همه وقت میدم که بیان شانس خودشون رو برای اثبات کینگ بودنشون امتحان کنند البته اونایی که میخوان بیان نباید مثله این لاولر ضعیف باشند باید در حد من باشند.در این لحظه قیافه جری بسیار ناراحت و خشمگین دیده میشه.

لاولر اومد گفت تو تنها کینگ نیستی اما چون من رو بردی بهت میگم کینگ تو نالایقترین کینگ تاریخ هستی و اگر بخاطر قولم نبود تو رو کینگ صدا نمیزدم اما چه کنم که حرفم رو زدم و تا آخرین لحظه سر حرفم هستم تو باید در سامراسلم با تریپل بازی کنی اگر من کینگ نیستم اما تریپل کینگ واقعی و سلطان دبلیو دبلیو ای هست .سپس آهنگ تریپل همون کینگ اف کینگز زده شد و بوکر حسابی ترسید اما خبری از تریپل نشد بعد جری بهش گفت تو کینگ بودنت رو اونجا اثبات کن.او گفت تو و داورها هفته پیش حق من رو خوردید و نالایقانه برنده بازی شدی اما خوشحالم تریپل میاد سراغت .بوکر که ترسیده و عصبانی بود به لاولر حمله کرد سپس جیم راس میکروفون رو برداشت و گفت تو بازندهای بیش نیستی تریپل خوردت میکنه.بعد بوکر حیران اورو نگاه کرد درحالی که جری یه گوشه ایستاده بود.بوکر گفت برای من تریپل هم مسئله ای نیست او هم هیچی نیست و خوردش میکنم.

.................................................. ................................
    رندی اومد و گفت سینا مدت زیادی کمربند دستش بوده ولی او حریف بزرگی برای من نیست من لجند کیلر هستم سینا بدون این آخرین پی پی وی هست که کمربند دستت هست بدون بزودی له میشی سینا من از تو بشدت متنفرم و بدون تو شانس بزرگی پیدا میکنی که میخوای برابر من بازی کنی و هیچ چیز مانع از برد من بر تو نمیشه و لهت میکنم.تو در حدی نیستی که بخوای با لجند کیلر مقابله کنی همه الکی تورو گنده کردن من کجا و تو کجا؟من سلطان جدید این کمپانیم و مطمئن باش از بعد سامراسلم عغکس های من با کمربند پخش میشه.او گفت همه به احترام قهرمان جدیدتون دست خواهید زد در آینده .تی شرتهای من با عکس کمربند رو خواهید خرید و این یعنی اینکه لجند کیلر میدونه که قهرمان هست سینا تو هیچی نیستی .و معنی قهرمان بودن رو میفهمید.شما از الان میتونید من رو قهرمان خطاب کنید در این لحظه به جز عده کمی همه ورزشگاه او رو هو کردند و رندی بسیار عصبی شد و گفت به همتون ثابت میکنم کی قهرمانه من یا سینا؟چون سینا در حد من نیست.

John Cena & Umaga vs. Ken Kennedy & Carlito

بازی بسیار هیجانی بود و واقعا اوماگا یه تگ تیم شایسته وقوی برای سینا بود.بازی با اوماگا و رندی شروع شد.اوماگا یه elbow زد و رندی رو گوشه رینگ گیرانداخت.او یه splash زد و رندی از ترسش دست داد تا کارلیتو بیاد داخل.سپس هردو اومدند و با یه کلوزلاین دونفره اوماگا رو انداختند زمین. سینا به بازی اومد بازی در حالی پیگیری شد که کارلیتو نقش کتک خور داشت بیشتر و رندی هم زیاد در جریان کار مستقیم حضور نداشت اما کارلیتو با یه shouldertackles به بازی برگشت و یه Thunder Driver به سینا زد او رفت 5 تا مشت به سر سینا زد در این لحظه سیناکارلیتو رو آماده کرد برای FU که رندی دخالت کرد و نگذاشتسپس سینا دنبال کارلیتو رفت بیرون اما اورتون اورو به پله ها کوبید سپس به رینگ بازگردوندسپس رندی اومد و یه Dropkick زد بعد دست داد تا کارلیتو بیاد یه دابل تیم به سینا زدندکارلیتو یه Neckbreaker به سینا زدسینا یه Thunder Driver دیگر هم خورد و در این لحظه اورتون به بازی اومداورتون یه clothesline به سینا زد سپس سینا با یه back body drop به بازی برگشت.اوماگا اومد تو و یه Samoan Drop به کارلیتو زد.بعد یه Superkick به اورتون زد.بعد یه Whipsplash هم به رندی دوباره زد.سینا یه Backstabber زد به کارلیتو دست آخر سینا با یه FU به کارلیتو کار رو تموم کرد.بازی بسیار دیدنی بود.یک مین ایونت تمام عیار.اوماگا مرد محبوب و تاثیر گذار میدان لقب گرفت.واقعا تگ تیم قوی هست این اوماگا و سینا و باید گفت اوماگا فوق العادست

وینسه و کوچمن درباره لیست صحبت میکردند کوچ گفت آیا لیستت کامل شده ؟ که وینسه گفت هنوز کار داره .کوچ گفت هرکار اشتباهی که کردی تو این چندساله بنویس تا من مطلع بشم و برات حلش کنم و در این لحظه لیندا پشت هردو بود و همه چیز رو شنید وینس بسیار ترسیده بود و......لیندا با نگاهی غضبناک سالن رو ترک کرد و وینس با عصبانیت سر تکون داد و دنبالش رفت

.................................................. ................................

copy iranwwe.net.......writer is mrdmn

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام خذمت دوستان.آقا يه آمار از راك واستون كلد بهم بدين .

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

سلام خذمت دوستان.آقا يه آمار از راك واستون كلد بهم بدين .
    استون كلد:
    دكترش گفته بدليل مصرف فوقلاده زياد مشروبات الكلي اصلا تا چند ماه نميتونه پا تو رينگ بزاره

راك:
    راک اسطوره WWE خیلی وقته که در این کمپانی حاضر نشده و بارها صحبت حضورش بوده اما منتفی شده اما بخونید خبر مجله رسلینگ تاون درباره راک رو:

راک ستاره کشتی کچ درحال گفتگو با مک من هست تا به کشتی کچ برگرده.مک من به سختی دنبال حضور او در مسابقات هست قصد داره راک رو برای سامراسلم یا بعد اون برگردونه .اما حضور راک در سامراسلم بسیار احتمالش ضعیفه و او بعد از اتمام بازی در فیلم جدیدش میتونه برگرده و احتمالا اگه اتفاق خاصی نیفته راک در سامراسلم به احتمال کم و یا بعد سامراسلم به احتمال زیاد برمیگرده و این خبر بسیار خوشحال کننده هست.مک من سخت بدنبال تحول اساسی در کمپانی هست و اولین هدف او راک و برگردوندن او هست

پروفشنال faraz_n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Allianz Arena & Microsoft

پيش فرض

ازت ممنونم که خبر ها رو قرار میدی
    در ضمن فقط باتیستا و تریپل اچ

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

مصاحبه ای جدید از جان سینا رو براتون آماده کردم از مجله رسلینگ تاون

سئوال:جان این روزها صحبت از روند یکنواخت WWE و مین ایونت هاست .نظرت چیه؟
    جواب:جان صاحب کمربند WWE هست نه سبک وزن پس باید هم در مین ایونت ها باشه.این رو دیگه همه میدونند که من از هیچکس نمیترسم .زمان عقد قرارداد با WWE حال خاصی داشتم.همونجا به وینس قول دادم یه روز مین ایونت پلیر و بیگ تایم پلیر بشم هرچند وینس اون زمان خندید و گفت خیلی جوان هستی و خام .خیلیها به این عنوان اومدند و زود رفتند.ولی حال همه میبینند سینا برای خودش کسی هست

سئوال:جان نقطه قوتت در زندگیت چیست؟
    جواب:درزندگی پدرم بزرگترین حامی و نقطه اتکا من هست و فکر نبودش دیوونه میکنه من رو

سئوال:نظرت راجع به مصدومیت شاون چیه؟
    جواب:شاون یکی از بهترین دوستانم در کشتی کچ هست درسته ما در رسلمنیا با هم بازی کردیم اما واقعا اون مسابقه برای من تلخ بود زیرا دلم نمیومد به شاون صدمه ای وارد کنم.هرچند شاون زیاد با من رابطه نداره

سئوال:فینیشیرهای قوی اینا رو از کجا اوردی؟
    جواب:شاید براتون جالب باشه اف یو از مخلوط یه فن قدیمی هست که توسط خودم و مربیم ابداع شد.اما راجع به است ی اف یو باید بگم این یه فنی هست که به نظر خودم اومد و اجراش کردم و ذهنیت قبلی نداشتم اما چون ناقص اجرا میکردم با مربی خودم مشورت کردم و مربیم برام کاملش کرد

سئوال:جان دوست داری تگ تیم با چه کسی بشی؟
    جواب:هیچکس!!!!زیرا من همینطور هم کلی دردسر و دشمن دارم حالا چه برسه به اینکه یه کمربند و درگیری دیگه هم اضافه بشه.البته بعضی وقتها با یکسری موقتا و اجبارا یار میشوم ولی پایدار نیست

سئوال:جدی ترین رقیبانت؟
    جواب:اج و کورت آنگل و رندی اورتون .این سه نفر در هرحالی در فکر مسابقه با من هستند مخصوصا اج

سئوال: آمادگی بدنی تو چقدره؟
    جواب:خوشبختانه زیاد.چون من دو ساعت هم اضافه تر از برنامه روزانم ورزش و تمرین میکنم.

سئوال:پرفشارترین لحظه ای که داشتی اف یو میزدی مقابل کی بود؟
    جواب:اوماگا .زیرا او از درون پر هست و واقعا سنگین و دیدید که اف یوم ناقص شد از زور سنگینی

سئوال:جان سینا اخلاقش چطوریه ؟
    جواب:می خنده و میگه :این رو از دوستام بپرسید من آدم آرومی هستم و همیشه سعی میکنم مهربان باشم و با خنده جواب دوستام رو بدم.

سئوال:جان کی ازدواج میکنی؟
    جواب:به این موضوع فکر نمیکنم الان چون الان به حفظ شرایط خودم فکر میکنم ضمنن اجباری برای ازدواج نیست و دوستی میتونه جای ازدواج رو پر کنه

سئوال:سینا در سال 2007 چه فرقی با لحظه ی ورودش داره؟
    جواب:از لحاظ اخلاقی و فنی خیلی.اگر قرار بود پیشرفت نکنم بدون اینکه کسی بگه برای همیشه از کچ میرفتم و یا در OVW می موندم.

سئوال:تحلیلت رو از بازیت با رندی بگو
    جواب:این بازی هم مثله همه بازیهام هست اما یک فرق داره رندی همه رو با پیشکسوت هااشتباه میگیره .لجندها اکثرا کچ رو گذاشتن کنار و بدلیل آمادگی کم اونها بردنشون سخت نیست این یک واقعیته.اما من الان بدنم بسیار آماده هست.از همینجا قول میدم انتقام تک تک لجندها رو در سامراسلم از رندی بگیرم.

سئوال:چرا رپ؟چطور رپر شدی؟
    جواب:شاید بدلیل اینکه در فامیلمون 3-4 تا رپر داریم و من هم راه اونها رو نصف و نیمه ادامه دادم.

سئوال:فروش فیلم و آلبومت چطور بود؟
    جواب:فروش فیلمم برروی سینما خوب نبود اما دی وی دی هاش بسیار خوب فروخت ولی آلبومم بسیار خوب فروخت و هنوز هم داره در دنیا دست به دست میشه

سئوال:نمیترسی مصدوم بشی؟
    نه.کلمه ای به نام ترس در جان سینا وجود ندارد.من در طول 1 سال فقط 1 راو رو از دست دادم و همه رو بودم پس می بینید که روی من کمترین تاثیری نداشته انجام مسابقات زیاد

سئوال:آیا سیاسی هستی؟
    جواب:اصلا .به نظر من یک ورزشکار نباید به حیطه سیاست بره و سیاسی بشه

سئوال:تیپ جان ابداع کیست؟
    جواب:خودم.چون من عاشق پسر بچه ها هستم و یک دلیل دیگه اینکه من همه تیپ ها رو تکراری دیدم خواستم یه تیپ جدید بشه و موندگار

سئوال:جان این روزها همه دارن میرن تی ان ای تو قصد نداری بری؟
    جواب:قرارداد من بلندمدت هست و نمیتونم جایی برم.دوم اینکه من اگه یک روز در WWE نباشم کشتی کچ رو کنار میگذارم

سئوال:سقف اوج جان سینا کجاست؟
    جواب:هنوز کسی ندیده .و مطمئن باشید از این که هستم بهتر میشم من کلی کاردارم که انجام نشده یکی از اونها رویال رامبل هست.البته تا زمانی که کمربند دستم هست طبق قانون WWE به همراه دارندگان سنگین وزن و ای سی دبلیو از شرکت در رویال رامبل محروم هستم

سئوال:نمیخوای برگردی اسماک دان؟
    جواب:الان در راو راحتم و سطحه مسابقات بالا هست و اگر احساس کنم راو ضعیف شده به اسماک میرم و شاید کمربند رو هم با خودم ببرم

copy iranwwe.net..........writer is mrdmn

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض اخبار اسماک دان

دارک مچ

دیلو براون برابر تونی به برتری رسید در این بازی دیلو به راحتی آب خوردن مقبل این کچ کار گمنام و تازه کار برنده شد و فینیشیر خودش که به سبک ادی و راب ون دام هست رو اجرا کرد

ابتدای اسماک دان این هفته با حضور مایکل کول و جی بی ال و خوش آمدگویی آنها به تماشاگران شروع شد.سپس اونها درباره ستردی نایت مین ایونت حرف زدند و اینکه بازیهاش چشه(چون کمپانی هنوز نتایج رو لو نداده رسما روی سایتش بلکه سایر سایتها نتایج رو از ورزشگاه دیدند و لو دادند)سپس اونها راجع به سامراسلم حرف زدند و هیجان و بازیهای آن.

سپس آهنگ اسماک دان زده شد و مردم شروع به شادی کردند و آتش بازی های همیشگی کمپانی

صاحب کمربند امریکا یعنی ام وی پی اومد و درباره اینکه او برنده مسابقه بوکسینگ مچ میشه صحبت کرد او گفت مت هاردی در حدی نیست که بخواهم راجع به او حرف بزنم من با وجود مشکلاتی که دارم هنوز هم صاحب این کمربندم و این خود یعنی اینکه من برتر از همه هستم.در این لحظه مت اومد و آهنگش زده شد .مت گفت خیلی خوشحالم که از من حرفی نمیزنی چون ممکن بود صدات اعصاب همه رو بهم بریزه.او ادامه داد من از تو نمیترسم و اگر تو صاحب کمربند هستی از روی نامردی هست.سپس ام وی پی گفت شجاعتت رو در مسابقه مسترلاک نشون بده و هاردی قبول کرد کریس مستر اومد و بعد از کلی بحث راجع به اینکه چجوری بتونه مسترلاک بزنه با داور سرانجام صندلی اوردن و مت نشست رو صندلی و کریس مسترلاک زد اما هاردی داشت مسترلاک رو می شکست که ام وی پی حمله کرد بهش و نذاشت اینکار رو بکونه اونها دوتایی هاردی رو زدند و سپس ورزشگاه رو ترک کردند و ام وی پی هی کمربندش رو نشون میداد به علامت تمسخر مت هاردی و همه هو میکردن او رو

ویدئویی از آندرتیکر پخش شد

در بکستتیج وینسه و کوچمن از راه رسیدند تازه و اونها مثله راو دیشب یه لیست دستشون بود و دنبال بچه وینسه میگشتند .و کوچ می گفت امشب باید کار رو یکسره کنی یکی رو راضی کن که بپذیره پسرت هست تا همه باور کنند

تدی لانگ و وینسه و کوچمن و کریستال در بکستیج دارن صحبت می کنند تدی میگه وینس نظم مسابقات بهم ریخته و لطفا این وضعیت خودت رو زودتر روشن کن تا بدتر از این نشده مینس میگه این یه مشکل پیچیدست تدی و من خودمم نمیخواستم به کمپانی بکشه اما تقصیر استفانی هست او این کاررو کرد و باعث شد کنگره هم دخالت کنه .که گریت خلی میاد و تدی بهش میگه امشب یه مسابقه با کین داری.بعد کوچ به مک من اشاره میکنه که این رو به پسری انتخاب کن که او میگه نمیشه این گریت خلی هم هندی هست هم 2 متر د داره کجاش به من شبیه هست بعدشم این خیلی عصبانی هست و اگه بهش چپ نگاه کنی میزنه له میکنه ما رو در این لحظه کوچمن فکر میکنه و میگه حق با تو هست وینس خوب شد بهش چیزی نگفتم.بعد خلی با عصبانیت تمام میره و منجرش هم دنبال او .سپس هرچهار نفر می خندند.

پروموی دیواسرچ پخش شد که در اون نشون داد این مسابقات از 10 سپتامبر شروع میشه

فینلی و جیمی نوبل در مسابقه ای نچندان زیبا در مقابل هم قرار گرفتند در این مسابقه فینلی مقابل حریف ضعیف خودش خوب کارکرد و در حالی که از حریفش برتر بود و داشت بازی رو میبرد کین به تلافی هفته قبل که فینلی بهش حمله کرده بود به داخل رینگ اومد و شروع کردن به زدن همدیگه در این لحظه داور دستور قطع بازی رو داد و به این ترتیب بازی برنده نداشت و دی کیو شد

Chavo Guerrero موفق شد در یک دیدار نه چندان زیبای دیگر مقابل یکی دیگر از حریفان و استار های ضعیف کمپانی یعنی شانن مور پیروز بشه این بازی کاملا در اختیار چاوو بود و او با اجرای فینیشیر خود به پیروزی رسید این در حالی بود که هیچ کس طرفدار این دو نبود تقریبا.

پروموی بازگشت ری مستریو پخش شد
    .
    باتیستا اومد و گفت خلی به چه دلیل هفته قبل اون بلا رو سر ریک فلیر اورد.او گفت به خاطر این هم که شده ازش کمربند رو در سامراسلم مقتدرانه پس میگیرم.آهنگ گریت خلی پخش میشه و گریت خلی داره میاد

وینس و کوچ هم میان وینس میگه نمیدونم پسرم کی هست ولی میدونم که نمیشه از بین خلی و باتیستا انتخابش کرد.در این لحظه Big Dick Johnson با لباسی جالب میاد و شروع به رقص میکنه

پروموی سامراسلم پخش شد

مارک هنری موفق میشه در مقابل حریف گمنام خودش میشل به برتری برسه .مارک هنری در این چند هفته با مسابقات آسون و سبکی روبرو بوده.بعد مسابقه مارک میکروفون رو برمیداره و میگه من رو از آندر نترسونید من از هیچکس نمیترسم آندر هم برگرده به یه سرنوشتی دچارش کنم که همه براشون درس ادب بشه.در این لحظه برقها قطع میشه موزیک آندر زده میشه برقها وصل میشه.مارک از ترسش عقب میره و یه چیزایی شبیه به شن ریخته میشه دور رینگ

پروموی بازگشت تریپل پخش شد

در بکستیج توری و کریستال و مک کول دیده میشند که کریستال به اونا میگه شما باید ساقدوش عروسی من و تدی بشید بعد ویکتوریا با کنی دیده میشن که در این لحظه کریستال به ویکتوریا میگه تو هم بیا ساقدوش بشو.ویکتوریا با عصبانیت به مک کول نگاه میکنه و با دست میکوبه به او و میگه میخوام با مک کول بازی کنم .مک کول هم هردو یعنی کنی و ویکتوریا رو هل میده میگه منم موافقم.در این لحظه تدی میاد و میگه باشه هردو تون با هم دوبار بازی می کنید امشب.

وینس و کوچ در بکستیج با هم حرف می زنند وینس میگه یعنی میشه آخه من بگم فوناکی یا وانگ یانگ پسرم هستند؟بعد یه سری به علامت خیر تکون میده.کین از پشت سر مک من سر در میاره و با کمال تعجب و تمسخر میگه سلام پدر!!!!!!

ویکتوریا و مک کول با هم بازی کردند که درحالی که بازی پایاپای بود ویکتوریا موفق شد با نامردی و پس از دخالت کنی پیروز میدان بشه

بازی بعدی.در یک بازی زیبا گرت خلی توانست با برابر کین پیروز بشه این بازی هم مثله سایر بازیهای این دو دست خلی بود و او بود که برتر میدان بود.او با اجرای فینیشیر خود کین رو پین کرد.بعد بازی فینلی اومد حمله کرد به کین و از اون ور هم باتیستا که این روزها بسیار آماده هست اومد به کمک کین و بدین ترتیب حسابی همدیگر رو زدند

در دومین مسابقه بین ویکتوریا و مک کول اینبار مک کول توانست دربازی که نامردی وجود نداشت با برتری کامل بازی رو تموم کنه .این بازی درحالی با برد مک کول تمام شد که او بسیار برتر بود

و در آخر هم جی بی ال و کول(مایکل)با مرور بازیها و تاریخ سامراسلم کاررو به پایان بردند

copy iranwwe.net........writer is mrdmn

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

جان سینا کمربند خودرا در 17 سپتامبر 2006 از ادج پس گرفت چنانچه جان سینا بتواند تا 18 سپتامبر 2007 کمربند خود را بدون از دست دادن حفظ کند دومین نفری خواهد بود که در تاریخ Wwe یکسال تمام کمربند را در دست داشته بدون باختن آن.نخستین فرد رندی ساویج در سال 1980 بوده که 365 روز کمربند خود را دردست داشته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •