دوست عزیز برای بلد شدن وقت زیاده . الان که وقت داری این سوال رو حل نکن . سطح این سوال خیلی بالاست حلش زمان بره . همه کس بلد نیست حل کنه . پس بیخیالش شو![]()
دوست عزیز برای بلد شدن وقت زیاده . الان که وقت داری این سوال رو حل نکن . سطح این سوال خیلی بالاست حلش زمان بره . همه کس بلد نیست حل کنه . پس بیخیالش شو![]()
متاسفانه تو دهن همه افتاده که اولین ساله از این کتاب میگیرن و .....
-۱چون اولین ساله آسون میگیرن
-۲مطالب مورد بحث مثل اثبات ها و تمرینات دوره ای تو کتاب پارسال بوده و هیچوقت هم نیومده بنابراین امسال هم نمیاد
بله عزیز این سوالات دوره ای سطحش خیلی بالاست .
فقط ميخواستم از جوابش مطمئن بشم ، ولي من هيچوقت ريسك نمي كنم يه دفعه ديدي اومد
حتما تمرین دوره ای ها رو حل کنید !
یکی از آشنایان گفت از یکی از مشاورای خیلی خوب تهران پرسیده گفته کاملا احتمالش هست بیاد !
بعدش هم کی گفته خیلی خفنه و سطحش بالاست ؟
یه قیف بود که باید تشابه بلد بودید !
دو تا آهنگ تغییر هم داشت که جوابشون دو خط هم نمیشد
یکی هم تو مثلثات بود که مدل سازی بود فقط !
اتفاقا اگه بخونید باعث میشه سوالای آهنگ تغییر رو راحت تر حل کنید .
شما کتاب نشر الگو رو ندیدی ؟ چند تا از دوستای من ازون کتاب خوندن واسه امتحان . من نه میگم تا اون حد سخت و نه اینکه زیادی ساده بگیرید .بله عزیز این سوالات دوره ای سطحش خیلی بالاست .
+
اگه کسی کتاب رو تموم کرده توصیه میکنم از روی قلمچی بخونه . البته سوالاش سخت تره ! اما بارم سوالاش نزدیک تره به امتحان دی ماه . (اگه سوالیشو بلد نبودید خیلی مضطرب نشید)
من بالاخره تمومش کردم البته اونم چه دوری فقط جزومو ورق زدم
راستی یه سوال از بچه iهای ریاضی همتون پسر هستید کسی هست اینجا ریاضی باشه و دختر؟؟
اون عاطفه خانوم صفحه ی قبل فکر کنم ریاضی بودن .
+
یه سوال از همه : شما چه کتابایی رو کار کردید امسال ؟ هر درسی ؟
صفحات مهم حسابان :
1
107
87
77
65
61
53
39
42
40
20
19
13
9
6
3
114
8
116
123
128
129
135
136
160
165
191
196
اینا رو واسم یکی از دوستام اس کرد گفتم اینجام بزارم شاید کسی نیاز داشت یا کتابو هنوز نخونده بود . نمره گرفتین ما رم دعا کنید![]()
معلمای ما بیشتر جزوه میگفتن ولی توی همون چزوه از سوال ها گاج - نوبل- سوالای امتحان نهایی استفاده میکردن
راستی خودتون چی؟
والا من اوايل سال خيلي به كتاب هاي كمك درسي ( تست) گير مي دادم ولي كم كم فهميدم هيچ چيز مهمتر از
كتاب درسي نيست... تا جايي كه با همين متن كتاب خوندن رتبه ام تو كانون تا مرز 1 رقمي (10) رسيد
ولي به نظر من حسابان گاج سفيد بهترين كتاب تست حسابانه
من اين كتاب ها رو تا حدي خوندم :
1.شيمي مبتكران
2.فيزيك انرزي اتمي
3.هندسه گاج
.
.
.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)