تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 37 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 366

نام تاپيک: Half-Life 2: Episode One

پروفشنال H3SAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    اصفهـــــــان

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط *عیسی*
    سلام.
    ببخشيد من دوباره در مورئ هاف لايف اصلي يه سوال دارم.
    من تو مرحله آخرم و اون مرده تويه يه گوي هست منم هر چي گوي بهش پرتاب مي كنم نميتركه ! چي كار بايد كرد؟(بالاي آسمونيم ها همون جا كه 2 تا هليكوپتر هم مياد)
    دوست عزیز یک صفحاتی هست که دور اون منبع انرژی میچرخن فکر کنم سه یا چهار تا ... به اونها توی مدتی که به شما داده شلیک کنید و بشکنیدشون اون موقع همین اتفاقی میفته که X-men جان عکسشو گذاشتن و بازی تمام میشه...

آخر فروم باز *عیسی*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    صومعه سرا

پيش فرض

ok
    بازی رو تموم کردم.حالا این Episode one شبیه همین هاف لایف اصلی هست؟ ارزش خرید رو داره؟ من که از هاف لایف خیلی خوشم اومده!

داره خودمونی میشه Yizi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

Half-Life 2 Episode one ادامه ی Half-Life 2 هست ولی حیف که زود تموم میشه

پروفشنال H3SAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    اصفهـــــــان

پيش فرض

ok
    بازی رو تموم کردم.حالا این Episode one شبیه همین هاف لایف اصلی هست؟ ارزش خرید رو داره؟ من که از هاف لایف خیلی خوشم اومده!
    Episode one هم از نظر گرافیکی تقریبا همونه ولی یک سری افکت جدید بهش اظافه شده و داستانش به نظر من با این که زو تموم میشه ولی با داستان نسخه قبلی برابری میکنه البته از نظر جذابیت.

آخر فروم باز *عیسی*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    صومعه سرا

پروفشنال H3SAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    اصفهـــــــان

پيش فرض

Lost Coast یه پکه که خود ایرانیها واسش درست کردن و هیچ اعتباری نداره همون Half-Life2 با یه سری تغییرات شما برای ادامه بازی Half-Life2 همون Episode one رو بخرید و از جریان اصلی خارج نشید.میتونید تو gamespot.com لیست دقیق Half-life ها رو ببینید.

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوست عزیز Lost Coast فقط یک مرحله در ادامه بازی هاف لایف 2 است که به منظور نشان دادن قدرت گرافیکی این بازی منتشر شد و به صورت رایگان در اختیار همه قرار گرفت که در ایران آن را به عنوان یک بازی مستقل فروختند .

آخر فروم باز jak_1300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض Half-Life ۲: Episode One

مقدمه
    برخي از شركت ها همانند Valve توانستند با بازي هاي خود مشتري هايشان را سرگرم و خشنود نگاه دارند. در سال ۱۹۹۸ اولين نسخه‌ي Half-Life منتشر گرديد. اين بازي مربوط به يك سرباز تازه‌كار به نام Gordon Freeman، يك نماينده‌ي مخصوص و سري بود كه بعد ها به يك كماندوي ماهر و با اهميت تبديل شد. اين بازي نسبتا مهيج بوده و تا حدودي در آن هيجان به چشم مي خورد. پس از گذشت ۶ سال در سال ۲۰۰۶ نسخه‌ي دوم اين سري با نام Half-Life ۲ منتشر گرديد. در اين نسخه Gordon و دوست او Alyx Vance در مخمصه‌اي بزرگ قرار گرفتند. پس از اين Valve اين سري را بصورت داستاني (فرعي) در آورد كه اولين نسخه‌ي اين سري با نام Half-Life ۲: Episode One روانه‌ي بازار شد. اين سري يك محصول كاملا مستقل بوده و براي انجام آن نيازي به استفاده از Half-Life ۲ نيست. Episode One آن حالت و هيجان دنياي Half-Life را همچون ساير نسخه ها دارا مي باشد.

داستان
    متأسفانه داستان پردازي Valve مانند هميشه مبهم و ناپيداست و نمي‌توان داستان آن را به طور كاملا واضح و آشكار شرح داد. داستان بازي از پايان Half-Life ۲ آغاز مي‌شود. ابتداي بازي از جايي آغاز مي شود كه چگونگي زنده ماندن Gordon و Alyx از مخمصه و زنده ماندن آن و درگيري مأموران مخصوص شرح داده مي‌شود. Episode One در مورد فرار از شهر ۱۷ مي‌باشد. در نسخه‌ي قبل دكتر Breen شكست خورده و موجودات عجيب موجود در زمين نابود مي گردند. اكنون موضوع مربوط به راكتور Citadel مي‌باشد. اين جنگي است براي فرار از نابودي Citadel و خود شهر.

سبك انجام بازي
    سبك Half-Life هميشه تركيبي از مبارزه و حل معما بوده است. به نظر مي آيد كه Valve در سبك معماهاي بازي از همان نسخه هاي سابق استفاده به عمل آورده است. معماهاي بازي را مي‌توان مركب با يكديگر و مبارزه طلبانه دانست. در بازي يك نيروي پوياي جديد و شگفت انگيزي حاكم است. اين را مي‌توان به دليل وجود Alyx در كنار شما و انجام مبارزاتي توسط او دانست كه در اكثر محيط هاي بازي به چشم مي‌خورد. پس از گذراندن بازي هاي Half-Life و Half-Life ۲ اكنون در اين نسخه شما داراي يك همراه خواهيد بود. اين امكان به نفع شما بوده و در مواقعي مي‌بايست با همكاري گروهي خود را از يك موقعيت خطرناك نجات دهيد. Alyx توانايي كمك و همكاري با شما را داراست. مي توان او را شخصي توانا دانست به گونه‌اي كه از بين بردن او تا حدي مشكل بوده و از قرار معلوم او از مهمات بي‌پاياني بهره‌مند مي‌باشد. وقتي كه شما مشغول يك كار و يا در حال حل يك معما هستيد، او مي تواند پشت سر شما را پوشش داده و از شما محافظت نمايد.
    هر چه بيشتر بودن در كنار Alyx باعث بيشتر علاقمند شدن شما نسبت به او مي‌شود. Alyx و Gordon به يكديگر دل مي‌بندند و بعلاوه مأموريت خود را نيز ادامه مي‌دهند. در طول بازي Gordon شيفته‌ي صميميت و مهرباني Alyx شده و به اصطلاح به او دل مي‌بندد. موارد بسياري در Episode One وجود داشته كه باعث راضي نگه داشتن بازيكن از بازي مي گردد. مثلا يكي از اين موارد را مي‌توان گفتگوهاي شوخ‌طبعانه و هوش Alyx و هم نوعان او دانست. Barney و سگ رباتي Alyx، همچنين Eli Vance (پدر Alyx) و دكتر Kleiner شوخ طبع در بازي وجود دارند. انيمشين هاي مربوط به چهره در بازي همانند نسخه‌هاي پيشين باورنكردني و قابل ملاحظه بوده و شما واقعا حس مي‌كنيد كه عمل متقابلي با شخصيت هاي بازي داريد. شما همچنين مي توانيد نقش مؤثري در گفتگو ها داشته باشيد. افرادي كه در نقش صوتي شخصيت ها در گذشته ايفاي نقش داشتند در اين نسخه نيز براي همان شخصيت هاي سابق ايفاي نقش مي‌كنند.

ويژگي هاي سابق در Episode One
    احساس و ادراك آشنايي يك ويژگي نا مساعد در بازي مي‌باشد. به عنوان نمونه محيط هاي Citadel و City ۱۷ قبلا در Half-Life ۲ سياحت گرديده اند و به همين دليل ممكن است برخي از محيط هاي بازي براي شما تازگي نداشته باشد. سلاح ها و ابزارهاي جنگي شما نيز همانند سابق بوده و تغييري در آن ايجاد نگرديده است. سلاح چند جانبه‌ي كششي و دفعي بازي قدرت بيشتري يافته و قابليت حمل وسايل سنگين تري را داراست. از اين سلاح در حل نمودن بسياري از معماهاي محيطي استفاده به عمل مي‌آيد. اما جدا از اين شما از همان نوع قبلي كلت، rifle و نارنجك استفاده خواهيد برد.

دشمنان شما
    در طول بازي شما با دشمنان جديدي و سبك جنگي جديدي توسط آنها روبرو خواهيد شد؛ اما اكثر در بيشتر قسمت هاي بازي دشمنان شما همان موجودات سابق Half-Life ۲ (از قبيل سر خرچنگها، زامبي ها، سربازان متحد، گام زننده‌ها و از اين قبيل) خواهند بود. در كنار شما گروهي با نام نيروهاي مسلح متحد وجود دارند كه مي‌توان گفت توانايي هاي تازه‌اي به آنها اضافه گرديده است. آنها مي‌توانند ساختمان هايي كه در مقابل شما قرار دارند را نابود نموده و به طور كلي مي‌توان گفت آنها از هوش مصنوعي خوبي برخوردار هستند. به نظر مي‌آيد كه آنها نسبت به Half-Life ۲ محافظاني بهتر و پوشش دهندگاني قدرتمند تر مي‌باشند. اما با تمامي اين موارد باز هم آن احساس و هماهنگي گروهي كه در نسخه‌ي ابتدايي Half-Life وجود داشت را Episode One در بر نخواهد گرفت. مهمترين و حائز اهميت ترين دشمناني كه در مقابل شما قرار دارند زامبي‌ها، خصوصا نوع گروهي آنها مي‌باشند. اين موجودات وقتي كه در مقابل شما نمايان شدند اولين هدف شما هستند و شما مي‌بايست آنها را پيش از ديگر دشمنان نابود كنيد. دليل اين موضوع هم اين است كه آنها مانند يك نارنجك زنده عمل مي‌كنند.

ديگر نكات
    مكالمه هايي كه در بازي صورت مي‌گيرد يا همان cutsceneها به گونه‌اي است كه شما واقعا خود را در آن محيط درك خواهيد كرد. اين كار به گونه اي است كه شما در هنگام گفتگو خود نيز قابليت كنترل Gordon را خواهيد داشت. البته در اين مورد حساسيت ماوس ضعيف بوده و يك نقص به شمار مي‌رود. موتور گرافيكي بازي همان قبلي البته به همراه يك سري ارتقاء و پيشرفت بوده و گرافيك فوق العاده‌اي به بازي بخشيده است. نماها و محيط هاي بازي ترس را در دل بوجود آورده و به طور كلي در حد خوبي مي‌باشند. ايفاي نقش صوتي نيز نسبتا خوب مي‌باشد. موزيك نيز همانند ديگر نسخه ها دست كم گرفته شده است اما با اين وجود بازي از افكت هاي صوتي بي‌نظيري برخوردار مي‌باشد. سختي و آساني بازي متفاوت بوده و در تمام نقاط بازي يكسان نمي‌باشد.

نتيجه‌گيري
    اگر شما به بازي دقت كنيد متوجه مي‌شويد كه اساسي ترين مشكل آن كوتاه بودن آن مي‌باشد. انجام و به اتمام رسانيدن اين بازي تنها حدود ۴ تا ۶ ساعت زمان مي‌برد و اين موضوع باعث مي‌شود كه گيمر نتواند مدت زيادي از هيجانات و جذابيت هاي FPS (مسلحانه اول شخص) استفاده نمايد. سيستم مورد نياز بازي همانند سري The Chronicles of Riddick بر روي PC مي‌باشد. در كل مي‌توان Half-Life ۲: Episode One را يك بازي بسيار خوب در سبك مسلحانه‌ي اول شخص دانست و اگر يكي از طرفداران و علاقمندان سري HL مي‌باشيد من اين بازي را به شما توصيه مي كنم

حـــــرفـه ای amirgooran's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض يه مشكل

سلام..من ابتداي اين باز گير كردم،همون جايي كه همراه آلكس مي رم روي يه آسانسور،وقتي آسانسور رو ورشن مي كنم ازهوا يه چيزهايي مياد و آسانسور سقوط مي كنه!!و من و آلكس مي ميريم،اونجا بايد چه كار كنم؟

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط amirgooran
    سلام..من ابتداي اين باز گير كردم،همون جايي كه همراه آلكس مي رم روي يه آسانسور،وقتي آسانسور رو ورشن مي كنم ازهوا يه چيزهايي مياد و آسانسور سقوط مي كنه!!و من و آلكس مي ميريم،اونجا بايد چه كار كنم؟
    باید با اسلحه ای که در اختیار داری اون اجسام را به اطراف پرتاب کنی تا به آسانسور برخورد نکنند .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •