تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 212 اولاول ... 81415161718192021222868118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 2120

نام تاپيک: Call of Duty: Modern Warfare 3

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوب من هم با شما موافق هستم اما نمیشه کاری کرد بعضی ها دیگه خیلی فن این بازی هستن و خودشون رو به خاطر هیچ میکشن که این بازی رو بخرن ولی من بازی bf3 رو میخرم چون شاهد بودم سود کم رو بهانه پیشرفت نکردن نمیکنه و یک چیزی هم بگم این که MW2 به خاطر نداشتن سرور های اختصاصی خیلی مشکل ساز بود و پینگ لگ و ... زیاد داشت نمیدونم چرا از مولتی این بازی انقدر تعریف میشه در حالی که زیاد هم جالب نیست حداقل به اندازه نسخه 4 این بازی جالب نیست من هنوز mw1 رو بازی میکنم چون ارزش داره .
    زمانی که بازی بین مثلا 10 نفر،هاست پیدا میکنه،برای خارجیا (ما نه) بهترین آپشن هست،چون 99% پینگشون 4 خط میشه،بین ایرانی ها هم وقتی هاست ایرانی باشه 80 درصد 4 خط و بقیه 3 خط. اما وقتی سرور اختصاصی باشه،هیچگاه ایرانی ها از 2 خط بیشتر نمیان،و اگه مثل سرور تو آمریکا باشه،کسی که تو اروپا هم هست 3 خط میشه،پس اصلا سرور اختصاصی خوب نیست،و در ضمن،من خودم الان با فرانسویا و کلا اروپاییها 3 خط میشم،شما رو نمیدونم....

پروفشنال amaranth_silent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

زمانی که بازی بین مثلا 10 نفر،هاست پیدا میکنه،برای خارجیا (ما نه) بهترین آپشن هست،چون 99% پینگشون 4 خط میشه،بین ایرانی ها هم وقتی هاست ایرانی باشه 80 درصد 4 خط و بقیه 3 خط. اما وقتی سرور اختصاصی باشه،هیچگاه ایرانی ها از 2 خط بیشتر نمیان،و اگه مثل سرور تو آمریکا باشه،کسی که تو اروپا هم هست 3 خط میشه،پس اصلا سرور اختصاصی خوب نیست،و در ضمن،من خودم الان با فرانسویا و کلا اروپاییها 3 خط میشم،شما رو نمیدونم....
    ببخشید سرویس اینترنتی شما چی هست ؟؟؟
    من با xbox live 1 خط پر میشه زرد رنگ پینگ من هم 300 هست با speed test

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ببخشید سرویس اینترنتی شما چی هست ؟؟؟
    من با xbox live 1 خط پر میشه زرد رنگ پینگ من هم 300 هست با speed test
    شانل هستم، همگی ایرانی ها،حداقل زرد (یعنی 2 خط) میشن با اروپایی ها ،مخصوصا فرانسوی ها. خب 5-6 تا هستن که 3 خط (سبز کمرنگ) میشن،از جمله من، Dark SOT ، ISOG V bigboss و .....
    من خودم Noble SOT هستم،کمتر کسی تو لایو هست که منو نشناسه

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

اصلا خوشمان نیمد از نمایش E3 . همه چیز مثل نسخه های قبل بود خیلی تکرار بود برای من و باید بازی کرد و بعدا نظر داد . الان که یه بازی متوسط شد برام : دی

5. 6 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من اکثر سرور های اختصاصی پینگ 140 رو دارم خارجی هاش ولی در سرور های mw2 پینگ بالای 200 در لابی افراد و مشکل بدترش که من خیلی بهش برخورد میکنم اینه که هر چند پینگ هم خوب باشه اگه هر مشکلی برای کسی که هاست شده به وجود بیاد ممکنه نفر بعدی که هاست میشه کلا پینگ بدی داشته باشه این برای من 100 با اتقاق افتاده نه تنها من برای خیلی ها حتی دوستان خارجی پس این زیاد جالب نیست هنوز سرور های اختصاصی گزینه بهتری هستن مثل blackops

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من اکثر سرور های اختصاصی پینگ 140 رو دارم خارجی هاش ولی در سرور های mw2 پینگ بالای 200 در لابی افراد و مشکل بدترش که من خیلی بهش برخورد میکنم اینه که هر چند پینگ هم خوب باشه اگه هر مشکلی برای کسی که هاست شده به وجود بیاد ممکنه نفر بعدی که هاست میشه کلا پینگ بدی داشته باشه این برای من 100 با اتقاق افتاده نه تنها من برای خیلی ها حتی دوستان خارجی پس این زیاد جالب نیست هنوز سرور های اختصاصی گزینه بهتری هستن مثل blackops
    ببخشید،(اینو جدی میگم،وهیچ قصدی ندارم)، میشه بگید چجوری میشه وقتی به یک سرور اختصاصی کانکت میشید،پینگتون رو اندازه بگیرید؟
    وقتی مشکلی برای هاست بوجود بیاد،بازی باز هم بین اون چند نفر به دنبال بهترین میگرده،و نزدیک ترین شخص به اکثریت رو پیدا میکنه و همینطور بهترین کاکنشن رو(همیشه هم برای ایرانیها بد میشه) .وقتی پینگ کسی 4 خط هست،یعنی اینکه در بهترین وضعیت هست و بهترین بازی رو میتونه بکنه،همونطور که میدونید پینگ به فاصله و کیفیت کانکشن ربط داره،که همواره نزدیک ترین و بهترین نفر هاست میشه. اما سرور اختصاصی فاصلش مثلا با آقای x نزدیک هست=> 4 خط، با y دورتر => 3 خط....

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ببخشید،(اینو جدی میگم،وهیچ قصدی ندارم)، میشه بگید چجوری میشه وقتی به یک سرور اختصاصی کانکت میشید،پینگتون رو اندازه بگیرید؟
    وقتی مشکلی برای هاست بوجود بیاد،بازی باز هم بین اون چند نفر به دنبال بهترین میگرده،و نزدیک ترین شخص به اکثریت رو پیدا میکنه و همینطور بهترین کاکنشن رو(همیشه هم برای ایرانیها بد میشه) .وقتی پینگ کسی 4 خط هست،یعنی اینکه در بهترین وضعیت هست و بهترین بازی رو میتونه بکنه،همونطور که میدونید پینگ به فاصله و کیفیت کانکشن ربط داره،که همواره نزدیک ترین و بهترین نفر هاست میشه. اما سرور اختصاصی فاصلش مثلا با آقای x نزدیک هست=> 4 خط، با y دورتر => 3 خط....
    پینگ رو به راحتی میشه اندازه گیری کرد فیزیک کوانتوم که نیست.خوب پینگ زیر 100 رو 4 خط سبز نشون میشه 195 به پاین 3 خط 300 به پاین 2 خط و تمام از 400 به بالا 1 خط.وقتی مشکل به وجود میاد اگه کسی نباشه که پینگ خوبی نسبت به همه داشته باشه پینگ همه خراب میشه این رو من 1000 بار تجربه کردم.چه ایرانی بودن چه خارجی.دوم پینگ امریکا و استرالیا به نظر شما این دوتا کشور پینگ شون نسبت به هم و فاصله ای که دارن چنده 999 نه خیر زیر 40 چرا به دلیل پهنای باند و سیستم های ماهواره ای.پس فاصله معنای نداره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alex merccer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پینگ رو به راحتی میشه اندازه گیری کرد فیزیک کوانتوم که نیست.خوب پینگ زیر 100 رو 4 خط سبز نشون میشه 195 به پاین 3 خط 300 به پاین 2 خط و تمام از 400 به بالا 1 خط.وقتی مشکل به وجود میاد اگه کسی نباشه که پینگ خوبی نسبت به همه داشته باشه پینگ همه خراب میشه این رو من 1000 بار تجربه کردم.چه ایرانی بودن چه خارجی.دوم پینگ امریکا و استرالیا به نظر شما این دوتا کشور پینگ شون نسبت به هم و فاصله ای که دارن چنده 999 نه خیر زیر 40 چرا به دلیل پهنای باند و سیستم های ماهواره ای.پس فاصله معنای نداره.
    دوست عزیز پینگ به پهنای باین ربطی نداره شما اگه یک اینترنت 128 با کیفیت (که تو ایران می شه گفت موجود نیست) داشته باشین پینگتون بهتر از کسیه که اینترنت 2 مگ بی کیفیت داره. الان مثلا من و دوستم پینگمون نسبت به هم 60 هستش (اون صبانت داره، من شاتل) در حالی که پینگ من نسبت به یک آمریکایی حدود 500-800 هست.
    فرق دوست من و اون آمریکایی چیه؟

اون فاصله ای که با من داره خیلی بیشتره.به پهنای باند هم ربط نداره چون اگه به پهنای باند ربط داشت پینگ من و دوستم هم همون قدر باید می بود.

10. 2 کاربر از Alex merccer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزیز پینگ به پهنای باین ربطی نداره شما اگه یک اینترنت 128 با کیفیت (که تو ایران می شه گفت موجود نیست) داشته باشین پینگتون بهتر از کسیه که اینترنت 2 مگ بی کیفیت داره. الان مثلا من و دوستم پینگمون نسبت به هم 60 هستش (اون صبانت داره، من شاتل) در حالی که پینگ من نسبت به یک آمریکایی حدود 500-800 هست.
    فرق دوست من و اون آمریکایی چیه؟

اون فاصله ای که با من داره خیلی بیشتره.به پهنای باند هم ربط نداره چون اگه به پهنای باند ربط داشت پینگ من و دوستم هم همون قدر باید می بود.
    ربطی به پهنای باند نداره چی میگی مرد حسابی خوب تو کشور ایران پهنای باند بین تمامی افراد Share میشه و وقتی تعداد کاربر های که دارن دانلود انجام میدن زیاد میشه پینگ سایرین بالا میره این یک حقیقت.دوم این که شما پینک مناسبی با امریکای ها ندارید دلیلش بر میگرده به اینترنت ایران که همش شده واسته خوب معلومه پینگ نابود میشه باز هم میگم اینترنت با کیفیت باشه فاصه در پینگ اثری نداره

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یک لحظه داشتم این چند پست آخر رو می خوندم فکر کردم تاپیک رو اشتباه اومدم!شده بحث پهنای باند و سرعت اینترنت و شبکه!
    یکم رعایت کنید لطفآ :|

13. 2 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •