تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 47 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 464

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - The Witcher 2: Assassins of Kings

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

بچه ها پچی که قرار بود امروز بیاد الان منتشر شد...
    این طور که معلومه بازی بدون DRM و SecuRom هست، این یعنی نیازی به کرک ندارید.
    برای نصب پچ فقط باید فایل های اوجینال Witcher2.exe و Paul.dll رو داشته باشید.(DLCهارو هم اگه ریختید باید پاک کنید)
    من خودم دارم دانلود می کنم تست کردم میزارم صفحه ی اول

چندتا از تغییراتی که این پچ ایجاد می کنه:

• Simpler and more reliable game installation and activation. Details to be revealed soon.
    • Fixed the free Troll Trouble DLC download. It is now included n the patch so there’s no need to download and install it separately.
    • Fixed an issue that prevented some users from downloading other free DLCs (the ones given out with some pre-orders, special promotions, etc). The launcher now properly refreshes the list of available DLCs and allows for installation.
    • Performance improvements: approximately 5% to 30% better framerate and faster game loading for many users, depending on their individual systems and game versions. Owners of retail versions can expect the biggest improvements.
    • Fixed random crashes occurring on some systems, especially after saving and loading saves.
    • Key mapping – allows the arrow and number keys to be used for movement.
    • Added the option to invert the mouse.
    • nVidia surround vision now works properly.
    • More accurate assessment provided by the “auto-detect settings” option will help improve game performance.
    • Removed a bug that prevented completion of the “Blood Curse” quest.
    • Fixed a bug that prevented the additional link in “Extras” from being unlocked after winning the dice game against the GOG.com monk.
    • GOG.com credits now work properly.

برای ورژن های معمولی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای ورژن عرضه شده توسط Gog
    کد:
    ادیت: بچه ها پچ رو به راحنی نصب کردم و مشکلی هم نداره، نیازی به کرک هم نیست، فقط باید DLC هارو هم اگه ریختید پاک کنید
    Last edited by marmolak kocholo; 27-05-2011 at 01:13.

2. 5 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوستان من بازی رو تازه گرفتم. کارت گرافیکم 460 هستش اما بازی بد اجرا میشه در پایین ترین جزئیات. این جوری که نمیشه بازی کرد !
    ضمنا چرا اون فایل کرک رو آنتی ویروس ، ویروس میشناسه ؟
    سوال بعدیم هم اینه که کرک اسکید رو و GOG اگه فرق آن چنانی با هم ندارند ، پس چرا ورژن هاشون با هم فرق میکنه ؟ آخه GOG ورژنش 1.0.0.2 هستش اگه اشتباه نکنم.

راستس جفت این پچ ها رو گرفتم اما هیچ کدوم نصب نشد. بازی رو از اول نصب کردم و قبل از کرک کردن این پچ ها رو خواستم نصب کنم که کار نکرد. پیغام میده که ورژن بازی شما درست نیست.
    Last edited by amirpers; 27-05-2011 at 01:30.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

بچه ها پیشنهاد می کنم حتما پچ رو بریزید !! با تنظیمات Ultra همراه با Ubersampling دارم فریم قابل قبولی می گیرم!
    واقعا راست گفتن، حدود 20% 30% میشه گفت به فریم ریت اضافه شده، با Ubersampling خاموش هم که دیگه بازی مثل چی روونِ روون اجرا میشه! خیلی حال کردم...
    خب دیگه باید برای بار دوم هم بازی رو بریم
    در ضمن CDPR گفته یه پچ دیگه هم هفته ی بعد می خواد بده...

5. این کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من اومدم به روش سایت های ایرانی عمل کنم هی میخواستم پچ هی میخواستم کرک کنم هی میگفت فلان فایل نیست نسخه هاهنگ نیست
    تاریخ 17 گذاشتم نشد یکی نیست بگه مرد حسابی معمولا نسخه ریپ (90 درصد) بدون نیاز به کرک ران میشه
    یادش به خیر مدال افتخار خودشونو کشتن یه نسخه ریپک اومد که فقط متنش روسی بود صداش انگلیس و با 400 کیلو بایت از تورنت میشد انگلیسیش کرد و بدن نیاز به کرک ما تموم کردیم بازی رو هنوز میگفتن کو کرک نسخه لیمیت ادبپیشن بود بابا ریپک کرک نمیخواد با خود کرک ریپش کردن فقط نصب همین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
    مثل باقلوا بعد از نصب کلیک کردم یه جادوگر گنده اومد وسط صفحه بعد بازی اجرا شد تازه برای اونهایی که 4 هسته ای هستن همون بهتر که اون کرک بهینه ساز دو هسته ای رو نریزن تو تسک منیجر نگاه کردم دو تا سی پی یو رو اف کرد!!
    در صورتی که قبلش هر 4 تا هسته بالای 70 درصد یوزیج داشتن
    منظور از 4 هسته هسته های مجازی میباشد همون که خود نسخه بهتون میگه سیستم تستر میگه چند هسته دارین!
    گرافیک هم مدلشو نگاه نکرد گفت لپ تاپ 1.5 گیگی گرافیک 4 هسته 4 گیگ رم بروم دیوم و من گذاشتم مینیمم و اجرا کرد
    خوش دیفالت 90 درصد چیزها رو دیسبل کرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه MILAD2799's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    دیاره کریمان

پيش فرض

مارمولک جان اگه میشه فایل اوجینال بازی به همراه اون فایله paul رو بذار تا بتونیم باهاش پچ رو نصب کنیم

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من که همینطور نصب کردم مثل اینکه بدون مشکل نصب شد، گیری به به فایل اجرایی و Paul نداد.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

فکر کنم پچ با نسخه ی اسکیدرو مشکلی نداشته باشه، فقط دوستانی که دی ال سی هارو ریختن باید پاک کنن و بعد نصب پچ دوباره بریزن.
    در هر صورت این فیاب های اورجینال بازی هست
    کد:

10. این کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

این پچ توش DLCها رو هم داره؟ از کجا میشه فهمید اصلاً DLCها رو ریخته؟ من که جایی اثری ازشون ندیدم.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

این پچ توش DLCها رو هم داره؟ از کجا میشه فهمید اصلاً DLCها رو ریخته؟ من که جایی اثری ازشون ندیدم.
    این پچ فقط یک DLC به نام Troll Touble میریزه که یه کوئیست هست، شما می تونید از پست اول همین تاپیک DLC های دیگرو دانلود کنید. DLCها همشون تو مسیر بازی داخل پوشه ی Cookedpc ریخته میشن.

13. 2 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با فایلهای اورجینالم پچ نصب نشد(ارور میده)
    من نمیدونم دی ال سی ها نصبن یا نه چون این ورژنی که من دارم خودش نصب شد.patcher efigs م خودش نصب شد
    حالا میشه فهمید dlcها ریخته شدن یا نه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •