سلام.
دوستان عزیز N5110 با CPU Core i5 و RAM 6GB و هارد 640 هست؟
سلام.
دوستان عزیز N5110 با CPU Core i5 و RAM 6GB و هارد 640 هست؟
N5110 با CPU Core i5 و RAM 6GB و هارد 640
و همچنین n5110 با کانفیگ های متفاوت و قیمت های خوب برخی از فروشندگانکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد مشکلات چیپست های سری 6 sandy bridge مطلب جدیدی پیدا کردم که پیشنهاد میکنم پست شماره 288 تاپیک زیر:
و پست های بعدی این تاپیک مطالعه شود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با حساب نقل قول هایی که شده پورت شماره 0 که هارد لپتاپ 5110 به اون وصل هست از مشکل افت سرعت و کارائی به مرور زمان در امان هست و فقط dvd rw این لپتاپ که روی پورت شماره 4 ثاتا متصل شده به مرور زمان افت سرعت پیدا میکنه و کلا از کار میافته البته اگر ولتاژ زیادی از این وصیله گرفته بشه, بدین صورت که این امکان وجود داره اگر از dvd rw کمتر استفاده بشه و فشار زیاد بهش نیاریم به احتصاب این که فشار کاری بیشتر جریان برق بیشتری از چیپست معیوب عبور میده این وسیله میتونه بیشتر عمر کنه و یا اصلا از کار نیوفته. البته نقل شده که پورت های 0 و 1 و 6 عاری از مشکل هستند که اگر بتوان dvd rw روی یکی از پورت های 1 و 6 ثاتا لینک کرد مشکل این لپتاپ به کلی حل میشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به یکی از دوستان در پیام خصوصی گفتم اینجا هم میگم. اگر دیدید لپتاپ n5110 شما b3 هست و بایوسش آپدیت شده این امکان بسیار زیاده که فروشنده دستی این کارو کرده باشه تا b2 بودن لپتاپو مخفی نگهداره و شما به اشتباه فکر کنی که لپتاپ b3 هست. پس در صورت امکان لپتاپ b3 بایوس آپدیت نشده خریداری کنید.
فکر نمیکردم که اطلاع رسانی در این زمینه باعث راکد شدن این تاپیک بشه. که شد! البته مشکل مین بوردهای b2 فقط به این مدل لپتاپ محدود نمیشه و تمام لپتاپ های امسال که sandy bridge هستند و چیپست سری 6 دارن ممکنه که b2 باشند.
اگر نظری , دانشی یا راه چاره ای در این زمینه دارید لطفا مطرح کنید.
با تشکر از وقتی که برای مطالعه این نوشته گذاشتید.
سلام
من یک لپ تاپ Inspiron N5110 - corei7 گرفتم .
از سایت دل درایورها رو گرفتم اما بعد از نصب آنها متوجه شدم که هنوز بلوتوث + کارت شبکه + گرافیک نصب نیست!
هر چه جستجو کردم درایور این ها رو نتونستم پیدا کنم.
از لیست درایورهایی که می ده همه رو دانلود کردم و اونهایی که می شد رو نصب کردم اما هیچ درایوری از موارد بالا وجود نداره!
کسی می تونه لینک بده؟
در ضمن این کلیدهای نارنجی کیبورد و Fn چطور فعال می شوند؟
سلام خدمت تمام دوستان
Mansia عزیز جواب پ خ رو اینجا هم میگم شاید دوستان تست کنن خبر بدن ببینید من لپ تاپ رو که گرفتم آپدیت 03 یا 02 روش نصب بود و من یادم نیست که اون موقع b2 بود یا b3 ولی چیزی رو که مطمئنم با آپدیت 05 b3 حالا اگه دوستان کسی بایوس لپ تاپش 05 باشه و b2 بزنه احتمال داره لپ تاپ من مشکل نداشته باشه ولی در غیر این صورت احتمالا لپ تاپ من هم مشکل داره.
چیزی که مطمئنیم اینه که با آپدیت بایوس 06 مشکل نرم افزاری حل میشه و دیگه نمیشه فهمید b2 بوده یا نه پس موقع خرید احتیاط کنید بایوس آپدیت نباشه.
البته من خیلی سعی کردم آپدیت بایوس ورژن قبل رو نصب کنم به طرق مختلف که نشد و فقط با خارج کردن باطری سیموس میشه این کارو کرد که من چون لپ تاپم گارانتی داره نمیتونم تست کنم.
سوال آخرتون رو اول جواب بدم تا بعد برای فعال کردن ترکیب Fn , کلید های نارجی بالا باید نرم افزار QuickSet رو نصب کنید تو خود سایت دل هست توی لیست درایورها هست.
شما سرویس تگ پشت لپ تاپ رو که تو سایت دل وارد کنید لیست تمام درایور ها در اختیارتون قرار میگیره از اونجا اون 3 تا رو دانلود کنید.
البته برای گرافیک این رو بگم که اول حتما باید گرافیک اینتل رو نصب کنید و بعد از اون گرافیک GT 525M رو نصب کنید.
سلام دوستان
من تو سایت دل میرم و سرویس تگ لپ تاپ رو که وارد میکنم واسه دانلود درایور تو قسمت Video که برای گرافیکه چنتا گزینه داره واسه دانلود کدومو باید بگیرم؟؟؟
گرافیک من GEforce GT 525M که توی لیست طبق عکس زیر گزینه اخره
خواستم ببینم واسه دانلود کدوم فایل هارو باید دانلود کنم
ممنون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by rasmebazi22; 14-06-2011 at 13:38.
سلام
دوست عزیز ممنون بابت جواب اما...
من هر وقت سرویس تگ رو می زنم فقط 10 تا فایل درایور معرفی می کنه که من هم همه رو گرفتم و نصب کردم اما تو این 10 تا فایل درایورهای مورد نظرم(بلوتوث + کارت شبکه + گرافیک) نیست! QuickSet رو هم جستجو کردم اما باز منو به اون 10 فایل می رسونه.
درضمن یک نکته رو اضافه کنم:
من دنبال درایورهای 32 بیتی هستم که سایت دل فقط تا 10 فایل ارائه می ده.
ولی برای درایورهای 64 بیتی 32 فایل ارائه شده.
من هم لنگ درایورهای 32 بیتی هستم.
Last edited by Mr.Lover; 14-06-2011 at 16:05.
سلام برای چی ویندوز 64 بینی نصب نمیکنید؟
شما اون 2 تا درایور آخر رو دانلود و نصب کنید البته اول HD Graphics 3000 رو نصب کنید بعد از اون GT 525M.
سلام
چون قصد دارم با یک سیستمی که 32 بیتی هست، شبکه کنم.
حالا یعنی این چند قلم درایور 32 بیتی پیدا نمی شه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)