بله ازائه میکنه!!!
بله ازائه میکنه!!!
دوست عزیز این اپراتور کی به شهرهای کوچک میرسه؟ اصلا میرسه ؟ این اپراتور مال کدوم شرکته مخابرات یا ایرانسل؟
فعلا شهر های بززگ رو هم پوشش نداده بعد شما میگی کی به هر های کوچک میرسه دوست من!! شما همین موقع سال اینده ممکنه تو شهر اتون شاهد این باشید که این اپراتور انتن بده البته بازم میگم شاید! چون انقد به این اپراتور داره ارفاق میشه و به هیچ کدوم از تعهدات اش پایبند نبوده که حالا حالا تا 3 سال وقت داره هر کاری دوست داره به سر مردم بیاره
اپراتور نه برای مخابرات هست و نه برای ایرانسل اپراتور وابسته به دولت جمهوری اسلامی ایران هست!
---------- Post added at 01:32 AM ---------- Previous post was at 01:30 AM ----------
ایمان جان شما یعنی تو کرج سرچ میکنی یک اسم جدیدی تو اپراتور لیست ات میبینی؟ چی هست اسم اش ؟ رایتل یا همون کد شماره ایی که من تو مناطق غربی تهران دیدم تو لیست اپراتور هام میاد!!!
اینکه تو کرج راه افتاده درسته و وقتی شبکه رو جستجو میکنم 4 تا اپراتور پیدا میکنه.
IRMCI
MTN Irancell
IR 20
IR Taliya
که IR20 همون اپراتور سومه.چندوقت پیش هم تو جلسه معرفی اپراتور سوم امکاناتش رو جلوی خبرنگاران نشون دادند
ولی هنوز سیمکارتهاشو به صورت تجاری پخش نکرده.
دولت امتیاز این اپراتور رو داده به تامین اجتماعی تا اونم یه حالی ببره !!!!
چطوری میشه رفت دنباله نمایندگیش ؟
منظورم زدن نمایندگی فروش ٰ وقتی که اومد اصفهان !
اینم شده قضیه فروختن شارژ و سی دی خام تو قنادی و سوپر مارکت ها !!بریم درخواست بدیم امتیازشو ما بگیریم
از طریق سایتش میشه این کار رو انجام داد فکر کنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه ! این برای ثبت نام به عنوان کارمنده
شما حالا صبر کن توی تهران و کرج راه اندازی بشه بعد که اومد اصفهان حتما خودشون فراخوان میدن!
الویت بعدی رایتل قم و شیراز هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)