منتظریم...ممنون از اطلاع رسانیتون...
منتظریم...ممنون از اطلاع رسانیتون...
lw57000 صفحه شیشه ای داره من هم یک ماه پیش خریدم و هیچ مشکلی باهاش نداشتم روز به روز هم بیشتر باهاش حال میکنم
من با این که یک ماهه خریداری کردم همین الان زنگ زدم گلدیران مشاوره قبل از خرید تلوزیونهای اسمارت سوال کردم گفت تلوزیونهای اسمارت صفحه شیشه ای دارند
خیالم راحت شد امروز تو محل کار همش فکرم درگیر تلوزیون بود
چه تابلو.....کلی ختدیدیم.....
این آمارها رو فک کنم از خودت در آوردی نه؟
Last edited by *Alucard*; 28-07-2011 at 22:28.
اقا هادی زود تر فیلم ها رو برامون بزار دیگه سکته کردیم
اقا امیر نکن این کارو خوبیت نداره. مردم که ... نیستند. شما میگی LG خیلی استاندارد اروپا داره و ... اما برند دیگه که اونم تو کره هست اشغاله؟
درضمن سری جدید LG کلا ساخت داخله البته تحت لیسانس الجی.
Last edited by mohammad20ali20; 27-07-2011 at 22:13.
امیرخان کاش لااقل صبر میکردی دلایل آقا هادی رو میشنیدی،بعد اینطوری پرچم داری ال جی رو میکردی!من نمیگم ال جی بده،کلی هم ازش تعریف شنیدم!ولی وقتی یکی بگه با دلیل میخوام بگم ال جی اشکال داره،اول دلیلشو میشنوم اگه معقول بود قبول میکنم یا دلیل معقولتری میارم که اشتباه میکنه!خودت میگی فروشنده ال جی ستی!پس اگه تعریف نکنی چیکار کنی؟ما از زور تحریم و ناچاریه که به برندهای کره ای رو آوردیم وگرنه هستند برندهایی که بخاطر تحریم حتی نمیتونیم خوابشونو ببینیم!ال جی و سامسونگ و .. از تحریم و تصمیمات مسئولین داخلی دارن سوء استفاده میکنن تا ....
ظاهرا كار داره به دعوا ميكشه كه اصلا درست نيست ما در اين تالار با هم به مبادله تجربيات خودمون ميپردازيم تا ديگران هم استفاده بكنند قرار نيست از هيچ ماركي دفاع بشه و يا تخريب بشه در اينجا هر كس نظرش رو ميگه تصميم گيري با خود افراد هست از هادي خان هم خواهش ميكنم زودتر دلايل خود را ارائه بدن تا به اين بحث خاتمه بديم
يك موضوع مشترك براي مثال يك تلويزيون ما رو دور هم جمع كرده و اينجا ما همه دوستيم![]()
من هم خودم یکی از کسانی هستم که تا عید امسال طرفدار ال جی بودم تو جشنواره یک سینما LH- 790 HTS خریدم همراه با یک تلویزبون 42LX6500 -TD که نصاب آمد و با ۱۰۰ تا تعریف نصب کرد به سر کوچه نرسیده بود که متوجه شدیم سینما مشکل داره و فرداش بردم چون فروشنده آشنا بود تعویض کرد پیش خودم گفتم پیش میاد و ۲۹ روز بعد از خرید متوجه داشتم برنامه ۹۰ که قلعه نویی را دعوت کرده بود تماشا میکردم دیدم یک خط روی صورت مجری هستش فکر کردم مو هستش جلو که رفتم دیدم روی پانل از بالا تا پایین یک ردیف پیکسل سوخته داره فرداش به نمایندگی گفتم و درد سرها ما شروع شد از ماه ۲ تا الان هفته ای ۲ بار زنگ زدم شرکت و نمایندگی یک روز میگند ارسال شده یک روز میگند منتظر فکس فاکتور هستم فکر کنم تا الان ۲۰ دفعه فاکتور ارسال کردیم و با هزارتا واسطه توانستیم با خانم محبی منشی یکی از مدیران صحبت کنیم که آخرین جواب به ما این بود که مدل مال شما را نداریم و باید مابه التفاوت بدید مدل دیگه بگیرید من زمان خرید ۱۹۹۰۰۰۰۰ پول دادم زمان اعلام به گارانتی هم همین قیمت بوده بعد از ۳ ماه الان به من میگند که دستگاه شما ۱۶۹۰۰۰۰ قیمت داره و مابقی را باید واریز کنید و تلویزیون بگیرید مدل lw65100 را الان هم که دوستمون اعلام میکنه یک مشکل جدید دیده تو سری های جدید حالا فکر میکنید چه کسی میتوانه به این برند اعتماد کنه؟؟؟؟؟؟؟
اقا فکر مارو ریختی بهم.دو روز نمیشه مدل lw57000 رو خریداری کردم.
مشکل از چیه.چطور میشه فهمید موردی داره یا نه؟
با عرض پوزش از دوستان دیشب خسته بودم نتوانستم فیلم را اپلود کنم.
مشکلی که به وجود امده این هست که در 2 مدل یکسان با یک سایز از 2 پنل مختلف استفاده میشود.
که در فیلم تفاوت پنل ها نمایان است.
فعلا در هیچ یک از مدل های سینما 3d این مشکل دیده نشده .
ولی باید در خرید مراقب باشید.
تا چند دقیقه دیگر فیلم ها در تایپک جدید اپلود می شود و شما کملا متوجه می شوید.
متاسفانه باید بگم که این موضوع به گلدیران علام شده اما اهمیت داده نشد.
باتشکر.
هادی
Last edited by jabarsink2000; 28-07-2011 at 08:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)