تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: تهران را چه طور می بینید؟

راي دهنده
152. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • شلوغ و الوده و غیر قابل زندگی

58 38.16%
  • بهترین شهر ایران

20 13.16%
  • بدترین شهر ایران

9 5.92%
  • شلوغه و دوسش دارم

65 42.76%
صفحه 18 از 43 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 421

نام تاپيک: تاپیک جامع استان تهران

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

چند روز در تهران

سلام
    وقتتون بخیر دوستان
    بنده قصد دارم برم 2 تا 4 روز تهران باشم و یه کم کار دارم همراهش میخوام برم به جاهای زیر
    پاساژ امجدی
    ------ پایتخت مرکزی .
    و کلا کجا واسه سیستم و قطعات تعمیری و دسته دوم پیدا کنم ضمنا نزدیک اونجا هم هتل چیزی باشه فقط شبها رو اونجا بگذرونم اشنا دارم ولی به قول خودشون میگن خیلی دورن از اونجا و قصد ندارم فعلا مزاحمشون بشم
    میشه ادرس های اون دوتا و مرکز های دیگه رو بزارید
    ضمنا من میدان ازادی میتونم پیاده شم چطوری و کجا سریعتر میرسم وقت هم زیاد دارم روز اول دوستم میگفت اول صبحی مترو شلوغه ولی 8 تا 9 به بعد خوب میشه وضعیتش ....
    خلاصه یه راهنمایی های بفرمایید باسپاس
    سلام

پاساژ امجد یا امجدی ؟ اگه پاساژ امجد منظورتون هست که بیشتر مختص تجهیزات امنیتی - حفاظتی ( مثل دزدگیرها و دوربین های اماکن و صنعتی ) وقطعات الکترونیکی هست البته قطعات کامپیوتر هم پیدا میشه اونجا و نشونیش هم خ جمهوری نرسیده به پل حافظ هست ( نرسیده به پاساژ علاءالدین ) و برای رفتن به اونجا باید از متروی آزادی خط 2 ( به طرف فرهنگسرا) رو سوار بشید و ایستگاه بهارستان پیاده بشین و از اونجا اتوبوسهای جمهوری رو سوار بشید ( به علت یکطرفه بودن خ جمهوری برای سواری ها فقط میشه با اتوبوس رفت به سمت غرب ) و ایستگاه حافظ یا همون پاساژ علاءالدین پیاده بشید و حدود 50 قدم که به طرف بهارستان برگردید پاساژ امجد مشخصه در حاشیه لاین یکطرفه /

مورد بعدی اینکه پاساژ پایتخت در خیابان میرداماد واقع شده ، با مترو اگر از آزادی سوار ببشید باز هم خط 2 رو سوار میشید و ایستگاه امام خمینی پیاده میشید ، بعد سوار خط 1 ( به سمت قلهک ) میشید و ایستگاه میر داماد پیاده میشید ، از اونجا هم با تاکسی به سمت غرب که تشریف ببرید نرسیده به تقاطع ولیعصر و میرداماد پاساژ پایتخت واقع شده /

2. 5 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض فروشگاه محصولات فرهنگی و مذهبی

سلام
    نمیدونم این جا جای مناسبی هست برا مطرح کردن این سوال یا نه به هر شکل اگر مناسب نیست پیشاپیش از مدیر مربوطه عذرخواهی میکنم.

من میخوام یه سری دی وی دی فرهنگی و مذهبی تهیه کنم مثل مستند های مربوط به زمان جنگ ( روایت فتح و ...) و سی دی های دعا و ...
    میخواستم ببینم بهترین فروشگاه تو تهران که همچین محصولاتی رو بشه در اون تهیه کرد کجاست .

با تشکر از دوستان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان برای خرید این اجناس کجاهارو پیشنهاد میکنید که بتونم جنسهای عالی و بروز با قیمت خوب گیر بیارم:
    1) شلوار جین
    2) لباس زنانه
    3) عینکهای آفتابی
    4) لباسهای ترک و شیک مردانه
    5) ساعت مچی که بیشتر نمونه های چینی مشابه برندهای اصل منظورم هست! یعنی جایی که مشخصا اینارو بفروشه به همین نام نه اینکه بخواد بجای جنس اصل بندازه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان برای خرید این اجناس کجاهارو پیشنهاد میکنید که بتونم جنسهای عالی و بروز با قیمت خوب گیر بیارم:
    1) شلوار جین
    2) لباس زنانه
    3) عینکهای آفتابی
    4) لباسهای ترک و شیک مردانه
    5) ساعت مچی که بیشتر نمونه های چینی مشابه برندهای اصل منظورم هست! یعنی جایی که مشخصا اینارو بفروشه به همین نام نه اینکه بخواد بجای جنس اصل بندازه
    کسی نیست راهنمایی کنه؟ من پس فردا تهرانم! کدوم قسمت بازار بزرگ میشه اینارو یافت؟

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

ببینید من متوجه نشدم از اینها تعداد میخواهید بخرید(برای مغازه) یا تک
    ولی جنس عالی اون هم مارک ترک اصل اون هم با قیمت مناسب کم پیدا میشه.
    برای شلوار جین (نمیدونم ترک هست یا نه) توی خ سعدی-کوچه مهران-پاساژ حافظ-طبقه منفی 1 قیمت شلوار هایش خیلی ارزان تر از جاهای دیگه هست.
    لباس های زنانه هم انجا میفروشند.قیمت هایش معمولا مناسب هست

ولی اگر برای عمده (مغازه) میخواهید بازار بزرگ بروید.

7. این کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

نه دوست عزیز تک فروشی میخوام برای همه اینا

پروفشنال mehran_pqqp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    جمعه برای آزمون استخدامی باید به آدرس زیر برم ولی نمیدونم چطوری می تونم به این آدرس برم
    من سمت غرب تهران هستم (پونک)

زمان برگزاري آزمون: روز جمعه مورخ 27/2/92 راس ساعت 8:45 صبح.
    آدرس : تهران-میدان امام حسین-خیابان دماوند-جنب بیمارستان بوعلی-مجتمع ولیعصر دانشگاه آزاد اسلامی

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    جمعه برای آزمون استخدامی باید به آدرس زیر برم ولی نمیدونم چطوری می تونم به این آدرس برم
    من سمت غرب تهران هستم (پونک)

زمان برگزاري آزمون: روز جمعه مورخ 27/2/92 راس ساعت 8:45 صبح.
    آدرس : تهران-میدان امام حسین-خیابان دماوند-جنب بیمارستان بوعلی-مجتمع ولیعصر دانشگاه آزاد اسلامی
    سلام /

بهترین و سرراست ترین راه برای شما اینه که تشریف بیاری میدون آزادی ، بعد اتوبوسهای بی آرتی پایانه شرق ( سه راه تهرانپارس ) رو سوار بشی ، میدون امام حسین رو که رد بکنید دوتا ایستگاه بعد اسمش بوعلی هست و دقیقا روبروی دانشگاه آزاد قرار داره ایستگاه ( از امام حسین که رد میشید ایستگاه اول منتظری هست و ایستگاه بعدیش بوعلی )

راه دیگه اینه که تشریف بیارید متروی صادقیه ، خط فرهنگسرا رو سوار بشید و ایستگاه امام حسین پیاده بشید ، منتها نزدیک 10 دقیقه پیاده روی داره از امام حسین تا بیمارستان بوعلی ( مسافتش زیاد نیست ) یا اینکه میتونید بی آرتی سوار بشید این دوتا مینی ایستگاه رو : دی

و یا اینکه ایستگاه مترو شهید مدنی ( یک ایستگاه بعد از امام حسین ) پیاده بشید ، از پله های برقی که بالا میاید و گیت رو رد میکنید از راهروی سمت چپ ( که جنبش باجه ی بلیط فروشی هست ) تشریف ببرید بالا ، از مترو که خارج شید خ شهید مدنی رو سمت راست ( به طرف شرق ) تشریف میبرید تا به یه مینی چهارراه به اسم تقاطع مدنی و بخشی فر برسید ، بعد خ بخشی فر رو به طرف پایین ( جنوب ) مستقیم که تا انتها تشریف ببرید روبروی بیمارستان و ایستگاه بوعلی در میاید ( البته این یکی در ظاهر پیچیده شد ولی خیلی مسیر خوبی هست )

11. 5 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام /

بهترین و سرراست ترین راه برای شما اینه که تشریف بیاری میدون آزادی ، بعد اتوبوسهای بی آرتی پایانه شرق ( سه راه تهرانپارس ) رو سوار بشی ، میدون امام حسین رو که رد بکنید دوتا ایستگاه بعد اسمش بوعلی هست و دقیقا روبروی دانشگاه آزاد قرار داره ایستگاه ( از امام حسین که رد میشید ایستگاه اول منتظری هست و ایستگاه بعدیش بوعلی )

راه دیگه اینه که تشریف بیارید متروی صادقیه ، خط فرهنگسرا رو سوار بشید و ایستگاه امام حسین پیاده بشید ، منتها نزدیک 10 دقیقه پیاده روی داره از امام حسین تا بیمارستان بوعلی ( مسافتش زیاد نیست ) یا اینکه میتونید بی آرتی سوار بشید این دوتا مینی ایستگاه رو : دی

و یا اینکه ایستگاه مترو شهید مدنی ( یک ایستگاه بعد از امام حسین ) پیاده بشید ، از پله های برقی که بالا میاید و گیت رو رد میکنید از راهروی سمت چپ ( که جنبش باجه ی بلیط فروشی هست ) تشریف ببرید بالا ، از مترو که خارج شید خ شهید مدنی رو سمت راست ( به طرف شرق ) تشریف میبرید تا به یه مینی چهارراه به اسم تقاطع مدنی و بخشی فر برسید ، بعد خ بخشی فر رو به طرف پایین ( جنوب ) مستقیم که تا انتها تشریف ببرید روبروی بیمارستان و ایستگاه بوعلی در میاید ( البته این یکی در ظاهر پیچیده شد ولی خیلی مسیر خوبی هست )
    آقا سروش دست گلت درد نکنه از این کاملتر نمیشد

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان من سمت پونک هستم چطوری می تونم به این آدرس برم:

نازی آباد - خ شهید رجایی - روبروی ایستگاه بانک صادرات - درمانگاه دکتر اطمینان

ماشین شخصی ندارم متاسفانه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •