من اصلا حرفی از مسابقه زدم ؟خدا وکلیلی من شرم میکنم برای مسابقه همچین لولی بدم ؟!
من گفتم اگه مردید بیاین Side Scrolling بسازید
یکی نیست که
این راه دوم رو هم نفهمیدم اگه میشه یه خورده راهنمایی کن
من اصلا حرفی از مسابقه زدم ؟خدا وکلیلی من شرم میکنم برای مسابقه همچین لولی بدم ؟!
من گفتم اگه مردید بیاین Side Scrolling بسازید
یکی نیست که
این راه دوم رو هم نفهمیدم اگه میشه یه خورده راهنمایی کن
من الان تنها چیزی که تو این صحنه می بینم اینه که فقط دوربین رو تغییر دادی ! مدل و متریال و ... که مال خود اپیک هست . حالا من باید به شما تبریک بگم یا اپیک ؟
شما لازم نیست تبریک بگی ! یه زحمتی بکش فقط عکس های تاپیک هارو نگاه نکن
یه ذره پست هاش رو هم بخونی بد نیست ...![]()
آقایون به خودتون مسلط باشید!
آنتی جان، سعید آقا که گفتن برای مسابقه نیست.فقط گفتن که اگه مر هستیم یه چنین دوربینی رو بسازیم.
البته مسابقه بیشتر راجع به طراحی گرافیکیه و نه طراحی خود لول!
نگفتم همچین دوربینی بسازید
گفتم یه لول بیاین برای یه بازی Side Scrolling بسازید ... راستی در مورد ایده ای که داشتی یه توضیحی میدی ؟
آها!ببخشید
در مورد ایده هم!دیدم که نوشته بودی یه توضیحی بده!حواسم پرت شده بود یادم رفت بگم!ببخشید!!
ببین، وسط دیوار نمناک و تریکه!تو دنیای واقعیت برای اینکه بری وسط دیوار باید یه دوربین خیلی ریز داشته باشی!
پس شما فرض کن یه دوربین ریز اندازه یه انکبوت یا یه پشه داشته باش(مثلا) برای اینکه این دوربین میتونه راحت بره وسط دیوار، ام هیچ نوری به وسط دیوار نمیرسه که بخواد اونجا رو روشن کنه که جنس متریال رو ببنی! پس بهتره که یه محیط مرطوب و تاریک باشه !
مثلا شما فرض کن دوربین از چپ به راست در حرکته!
شما مثلا 20 سانت ضخامت دیوارته!
فرض کن از لحظه ای که دوربین به دیوار میرسه، نور کم کم ،کمرنگ تر میشه تا تو عمق مثلا 2-3 سانتی دیوار دیگه کاملا سیاه میشه و همینطور سیاه میمونه تا دوباره برسه به 2-3 سانت آخر که شروع میکنه به روشن شدن و بعد که دیوار تموم شد محیط اونور دیده میشه!
اگه متوجه نشدی بهت حق میدم!یکمی خر تو خر شد!!اگه نفهمیدی بگو تا برات یه تصویر درست کنم که بفهم چی شده!
اتفاقاً به نظر من خوب توضیح دادی ولی بگذریم,اینجا تاپیک مسابقه هست شما اگه یه تاپیک جدا برای بازی Side بزنی خوب میشه و اینجوری هم تاپیک مسابقه داغون نمیشه و ما با خیال راحت کارمون رو میکنیم و هم یه تاپیک اختصاصی برای این سبک به وجود میاد.
من میخواستم روند کارم رو نشون بدم ولی با این وضع نمیذارم چون تاپیک به هم ریخته و باید منتظر باشم چند تا پست بگذره.(دلیلم این بود بعداً نگین 2 خط بالا رو به خاطر جو گیر شدن و حس مدیریت و از این جور چیزا زدم)
ممنون.
ای وای داغون شدم رفت.
سیستم داغون شده و من نمیتونم دیگه کاری بکنم.
الانم انقدر سرم شلوغه خودمم داغون شدم.
ولی سعی میکنم درستش بکنم.
فقط اگه خوب نبود بدونید کلی از اطلاعات کامپیوترم پاک شده و همه چیز خراب شده.
امیدوارم بتونم با recovery برگردونمشون.
اخیش .بلاخره وقت کردم بیام . نت . اقا اینجا چه خبره؟ هنوز تموم نکردین؟ مسابقه تموم نشد؟
آقا مدل ها و تکسچرهام برگشتن ولی باید یه نرم افزار و پچ و آپدیت و پلاگ-این بریزم و بعدش هم کلی کار کنم.
فکر کنم نرسم خیلی چیزا رو هم در بیارم حتی.
تازه کلاس های دانشگاه هم بد جوری اذیتم میکنن.
نمیشه من یا حتی همه تا 4 شنبه وقت داشته باشیم.
من واقعاً تا 4شنبه نمیتونم تحویل بدم.
برای اینکه ارفاق نشده باشه کلاً بگین تا 4 شنبه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)