چرا کسی جوابم و نداده![]()
چرا کسی جوابم و نداده![]()
سلام. جناب sakan
برای پارتیشن بندی هارد بدون از دست رفتن اطلاعات (یعنی مشابه کار برنامه partition magic ) میتونید از برنامه "Acronis Disk Director Suite 10" استفاده کنید .قابلیت نصب در ویستا رو هم داره . البته به نظر من آکرونیس از پارتیشن مجیک بهتره . ضمنا این رو هم بگم که حجم این برنامه حدودا 69 مگا بایت هست .
امیدوارم به دردتون بخوره . ( لینکی هم ازش نداشتم واگرنه میذاشتم )
سلام من یک اچ پی مدل 6560 دارم و وقتی ویندوز ویستا بالا میاد سی دی رام رو نمی شناسه و این ارور رو میده
Description:
Windows was able to successfully install device driver software, but the driver software encountered a problem when it tried to run. The problem code is 39.
Problem signature:
Problem Event Name: PnPDeviceProblemCode
Architecture: x86
Hardware Id: IDE\CdRomMATSHITA_DVD-RAM_UJ-851S________________1.50____
Setup class GUID: {4d36e965-e325-11ce-bfc1-08002be10318}
PnP problem code: 00000027
Driver name: cdrom.sys
Driver version: 6.0.6000.16386
Driver date: 11-02-2006
OS Version: 6.0.6000.2.0.0.768.3
Locale ID: 1065
با سلام
من یک Nec(versa Pro ) دارم ولی سی دی کارت صدا و گرافیکشو گم کردم و الان که ویندوز عوض کردم به مشکل خوردم
لطفا راهنمایی کنید..ممنون
با سلام
من يك لپ تاپ اچ پي پاويليون 6560 دارم كه جديدا هنگامي كه بالا مياد دي وي دي رام رو نميشناشه و ميگه درايورش موجود نيست ؟؟ هر كاري هم كردم نه درايورش پيدا شد نه دي وي دي رو شناخت ... لطفا كمكم كنيد
راستي مدل دي وي دي رام من
Panasonic Matshita UJ-851S DVD-RW LD
مي باشد
ممنون و متشكرم
سلام
ابتدا چک کنید که وقتی لپ تاپ روشن می شود دی وی دی رایتر را می شناسد یا خیر؟
اگر شناخت پس مشکل از ویندوز است اما اگر نشناخت به احتمال زیاد کانکتور اتصال دی وی دی رایتر به مادربرد لپ تاپ کمی شل شده است.
با سلام
من یک (NEC(Versa Pro دارم ولی سی دی کارت صدا و گرافیکشو گم کردم و الان که ویندوز عوض کردم به مشکل خوردم
لطفا راهنمایی کنید..خواهشا کمک کنید .....
سلام
موجود است.
تماس بگیرید.
شماره تلفن در سایت موجود است.
ممنون از پاسختان
بله هنگام روشن شدن مي شناسد ..
راهي به جز ريكاوري وجود دارد؟؟؟
لطفا كمكم كنيد ...
سلام دوستان من یک لپ تاپ 190n4 دارم چطور میتونم ویندوز طح طح نصب کنم درایورهاش توی سایت سونی نیست فقط برای ویستا داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)