تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 21 اولاول ... 81415161718192021 آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 203

نام تاپيک: سریال پایتخت

اگه نباشه جاش خالی می مونه elahe_n12345's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. واااااای خیلی خیلی خــــیــــلــــی قشنگ و آموزنده بود این سریال و بهترین قسمت آخر سریالی بود که دیدم. «پایتخت» یکی از بهترین سریال هایی بود که دیدم. تمام خوبی هاشو دوستان گفتن دیگه، منم با تمامشون موافقم و یــــــــک خــســتـــه نــبــاشــیـــد جانانه به همـــــهء دست اتدرکاران این سریال، مخصوصاً به کارگردان محترم سریال آقای مقدم، تمام بازیگران مخصوصاً آقای خمسه که هنرشون رو واقعاً نشون دادن، و در آخر به نویسنده، بازیگردان و بازیگر توانای سریال؛ «محسن تنابنده» عزیز می گم. به نظر من بیشترین نقش در زیبا شدن این سریال رو آقای تنابنده داشتن. چون طرح اولیه که از ایشون بوده، بازیگردان و انتخاب بازیگران هم با ایشون بوده و مهمتر از همه نویسندهء سریال هم بودن. درسته که کارگردانی آقای مقدم و بازیِ عالی تمام بازیگران تاثیر ِ زیاد و بسزایی در زیبا شدن این مجموعه داشته و درش شکی نیست. ولی شما فکر کنین؛ اگر بازیگران خوبی انتخاب شده بودن ولی داستان و متن سریال چنگی به دل نمی زد، یا برعکس، داستان سریال عالی و با محتوا ولی بازیگران خوبی انتخاب نشده بودن و بازیگردان کارش رو خوب انجام نداده بود؛ مطمئناً این «پایتخت» رو که به جرات می تونم بگم 80 یا 90% مردم ایران لذت بردن ازش، شاهد نبودیم. به خاطر همین من بار دیگه با احترام و تشکر فراوان از تمام عوامل مجموعهء «پایتخت»، "محسن تنابنده" رو اصلی ترین مهره برای موفقیت این سریال می دونم و ازش یک دنیا منونم که با این کارش، بعد از سال ها تونست مردمی که با تلویزیون قهر کرده بودن رو دوباره با تلویزیون آشتی بده.
    ممنون محسن تنابندهء عزیز و «پایتخت» فراموش نشدنی

2. 3 کاربر از elahe_n12345 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

حمله مجری سابق برنامه «دیروز، امروز، فردا» به سریال پایتخت

سایت روزنامه ایران نوشت:

وحید یامین‌پور در وبلاگ خود در اشاره‌ای کوتاه به مجموعه تلویزیونی «پایتخت» ساخته سیروس مقدم نوشته است:

تصویرسازی نامناسب از متدینین یکی از نکاتی است که اتفاقا مورد تذکر جدی منشور برنامه‌سازی در صدا و سیما بوده است. با این وجود توهین به چادر و یا مردان دارای محاسن بارها و بارها در سریال‌ها و تله فیلم‌های ایرانی رخ داده است. چادری‌ها یا ریشوها در قاب رسانه ملی یا به شغل‌های پایین دستی و حاشیه‌ای مشغولند، یا آرایش آدم‌های دسته چندم و عقب افتاده از زمانه است یا مخصوص دوران بیچارگی و فلاکت است و یا سالخوردگان و از پا افتادگان.

از طرفی علیرغم دغدغه های مستمر در خصوص تبلیغ نماز و مناسک دینی در رسانه ملی، همچنان شخصیت‌های موثر و دست اول قصه‌های تلویزیونی زندگی‌ای بدون صبغه دینی دارند و به ندرت اثری از تقید آنها به شرعیات، بویژه نماز دیده می‌شود. از آن فاجعه بارتر اینکه تلویزیون هرگاه خواسته سراغ نمایش نمایشی نماز برود دست به دامن مادربزرگ‌های زمین‌گیر رفته است که فارغ از همه دنیا روی سجاده‌های پر از گل یاس‌شان می‌نشینند و برای فرزندان ناخلف‌شان دعا می‌کنند!

این بار و در سریال «پایتخت» نوبت تمسخر نمازخوان‌ها بود. این بار هم که سیروس مقدم می‌خواست حرفی از نماز در سریالش باشد آن را به پیرمردی حواس پرت، عقب افتاده و بد ریخت نسبت داد. پدر قصه پایتخت تنها کسی بود که نگران قضا شدن نمازش بود و دیگران همواره از اینکه او باید نمازش را در بدترین وضعیت می‌خواند کلافه بودند. «بابا پنجعلی» پیرمردی مبتلا به آلزایمر بود که دو نگرانی بیشتر نداشت: اول اینکه ناهار نخورده است و دوم اینکه نماز نخوانده است! نمازخواندن این شخصیت پرت از مرحله همیشه مایه دردسر بود و بطور آشکاری خلاف جریان جاری قصه به نمایش در می‌آمد.

در این سریال هم در ادامه مجموعه‌های تلویزیونی و تله فیلم‌های محصول سیما فیلم، نماز خصلتی مربوط به گذشتگان است و حداکثر ممکن است دعای پس از آن در مواردی برای فرزندان یا نوه‌های جوان‌تر این از دنیا عقب افتاده‌ها، به درد بخورد.
    لینک این پست وبلاگ وحید یامین‌پور:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به نظر من کسانی که نماز میخونن به سخره گرفته نشده اند! راجع به این قضیه میشه هم برداشت منفی داشت هم برداشت مثبت! برداشت منفیه جناب یامین‌پور یا برداشتی که برداشت بنده که بابا پنجعلی با وجود اینکه فراموشی داره، ولی هنوز خدا رو فراموش نکرده!
    بعد...آیا باید حتما خوندن نماز توسط نویسنده تو فیلمنامه بیاد یا بازیگرای یه سریال تو اون سریال نماز بخونن تا اون سریال به درد بخوره؟
    ضمن اینکه اکثر لوکیشن های فیلمنامه تو کامیون بوده! آیا اگه فرضا نشون میداد که ارسطو کامیون رو نگه داشته و همه اونا میرفتند مسجد برای نماز، جالب بود؟ روی بیننده تاثیر مثبت میذاشت؟
    من شخصا معتقدم زمانی مذهب و مسائل اخلاقی ای که دین هم سفارششون کرده، میتونه تو سریال های اجتماعی تاثیر ویژه خودش رو بزاره که خود بیننده اونا رو درک کنه و دریابه... نه اینکه مسئولین یه سرال بیان اونو خیلی تابلو یادآوری کنن!!
    یاعلی

4. 10 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

به نظر من هم بهترین سریال نوروز امسال بود . بقیه بدجوری داغون بودن و ارزش نگاه کردن هم نداشتن .

اما در مورد لهجه ها و زبون صحبت کردنشون

من خودم اهل یه شهری نزدیک علی آبادم ! و لهجه و زبون اینجا رو خوب می دونم .
    تنها کسی که یه مقدار شبیه و درست صحبت می کرد علیرضا خمسه بود . بقیه فقط یجور ادا در آوردن بود
    و بیشتر خنده من تو این فیلم از لهجه عجیبی بود که بخاطر تقلید ابداع شده بود !
    فقط علیرضا خمسه بعضی کلمات رو به زبون اینجا می گفت بقیه از کلمات فارسی اصیل ! استفاده می کردن .

6. 10 کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fariborz_1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    R a M s A r

پيش فرض

آخر سریال خیلی ناراحتم کرد
    چون که خیلی زندگی رو سخت می گیرم
    خدایا کمکم کن شادتر زندگی کنم

8. 3 کاربر از fariborz_1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فقط علیرضا خمسه بعضی کلمات رو به زبون اینجا می گفت بقیه از کلمات فارسی اصیل ! استفاده می کردن .
    شاید بخاطر این بوده که خمسه هم دیالوگهای کمی داشت و روی هم چند جمله رو مدام تکرار میکرد !

10. 3 کاربر از yahoda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4MaRyAm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

واقعا سریال فوق العاده ای بود.
    من در حین دیدن سریال مدام از خانوادم میپرسیدم:
    واقعا یه مردای اینطوری پیدا میشن؟ که غر نزنن و خسته نباشن!

12. 5 کاربر از 4MaRyAm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

بسیار سریال اموزنده ای بود . غم را در کنار شادی جوری نشون می داد کهد همیشه شادی با اختلاف گل می برد .
    دیالوگ های این سریال هم به نظرم کامل کار شده بود و مثل بعضی از بازیگرای به اصطلاح طنز!! خود جوش بیرون نیامده بود!
    همه رو اینجا گفتیم به جز اون دوتا کوچولوی ناز ! . سارا و نیکا که به نظرم خیلی زیبا ازشون بازی گرفته بودند .
    فقط به نظر من هم اگه به شکلی می شد که اونا تو تهرون موندگار می شدند شاید بهتر می شد . چرا همه رو از تهرون فراری می دن؟!

14. 4 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mefmef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

من شخصا معتقدم زمانی مذهب و مسائل اخلاقی ای که دین هم سفارششون کرده، میتونه تو سریال های اجتماعی تاثیر ویژه خودش رو بزاره که خود بیننده اونا رو درک کنه و دریابه...
    این سریال صحنه نماز خوندن هم داشت
    اولهای سریال که فکر کنم امامزاده هاشم نماز خوندن که بابا پنجعلی سوار یه اتوبوس دیگه شد
    ایضا اینکه اخر سریال هم صحنه دیدن مرقد امام رضا توسط بابا پنجعلی بسیار باشکوه بود و حس مذهبی خوبی داشت

16. 2 کاربر از mefmef بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

این بار و در سریال «پایتخت» نوبت تمسخر نمازخوان‌ها بود. این بار هم که سیروس مقدم می‌خواست حرفی از نماز در سریالش باشد آن را به پیرمردی حواس پرت، عقب افتاده و بد ریخت نسبت داد.
    عجب! نویسنده که دم از نگرانیش برای دین میزنه چطور میتونه حواس پرتی و عقب افتادگی و بدریختی رو که همه اش به خاطر کهولت سن و بیماری و صورت ظاهری خدادادی هست نقطه ضعف یک آدم حساب کنه و به مسخره بگیره !!! اینجاست که شریک خدا میشیم در قضاوت و تعریف معیارهای انسانیت ...

18. 4 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mefmef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان
    هنرپیشه های این سریال اصالتا شمالی بودنند ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •