تق تق برای تمام led ها است.
مدلش به همین صورت هست.
یک تق در زمان روشن که کلید روشن چراغش به صورت زیبا در میاد.
یک تق در زمان خاموشکه در این حالت هم دکه خاموش به صورت زیبا یک بار روشن خاموش می شود.
با تشکر.
هادی
تق تق برای تمام led ها است.
مدلش به همین صورت هست.
یک تق در زمان روشن که کلید روشن چراغش به صورت زیبا در میاد.
یک تق در زمان خاموشکه در این حالت هم دکه خاموش به صورت زیبا یک بار روشن خاموش می شود.
با تشکر.
هادی
سلام
من امروز رفتم که 5600 بگیرم توی قم هیچ کس نداشت و میگفت که تهران هم ندارن! درسته؟ بعد قیمت الان چند هست؟
من زنگ زدم بخش هدایای گلدیران می گه که جشنواره جدید از 24 اردیبهشت تا 31 تیر شروع شده و روی 42 اینچ ها هم 200 تومن کارت هدیه می دن
بعد زنگ زدم نمایندگی ها می گن چنین چیزی صحت نداره و حرف مفته و جشنواره تموم شده
من که به خدا گیج شدم و نمی دونم آخر جشنواره هست یا نه
اگه نیست چرا بخش هدایای و جشنواره ال جی می گه جشنواره جدید شروع شده؟
بعد من الان بخوام یه دونه بگیرم می تونم از جای دیگه به غیر قم سفارش بدم برام ارسال کنن؟ آخه من عجله دارم و امتحاناتم داره شروع میشه و میخوام باهاش یه مقدار بازی کنم و برم سر درس و مشقم
یا اینکه وایسم تا مدل های جدید بیاد و بعد مدل جدید بخرم؟
جشنواره تابستانه ای در کار نیست؟ آخه من 1150 فقط ماله این تی وی کنار گذاشتم و این 200 تومنی اضافیی که الان فروشنده ها می گن رو ندارم.الان قیمت توی قم 1350 میدن ولی موجودی ندارن
در ضمن چرا اینقدر مدل 47 گرونه؟ 2200! مگه غیر از 6 اینچ چیزیه دیگه ای هم داره که 900 تومن گرون تره!
سوال من درمورد سامسونگ دوستتون بود که گفتی روشن نمیشده؟
من گفتم در مورد le5600 میگوید.
خیر اصلا روشن نمیشد .
بعد یک بار روشن میشد می نوشت برق ضعیف است.
با تشکر.
هادی
---------- Post added at 03:52 PM ---------- Previous post was at 03:48 PM ----------
رشت هم موجود نیست.
هر کی خرید شاه خرید کرد.
جشنواه تمام شده
قیمت 1340 اما موجود نیست.
در مورد 47 قیمت گذاری گلدیران به این صورت هست.
اگر در شهر دیگه موجود باشد می توانید از شهر دیگر خرید کنید و با باربری ارسال کنند.
به نظر من صبر کنید تا تابستون تا مدل های جدید وارد بازار شود
با تشکر.
هادی
سلام آقا هادي
ميشه توضيح بدين كه دقيقا براي كاليبره كردن 32 اينچ 5600 بايد چكار كنم؟
لطفا جوري توضيح بدين كه آماتورها هم متوجه بشن
سپاس
تنظیمات در صفحات اول قرار دارد.
منو را به انگلیسیتبدیل کنید.
و تنظیمات زیر را انجام دهید.
با تشکر.
هادی
خوشبختانه مدل 5600, 42" رو تهران گشتم و پیداش کردم، ممنون از راهنماییهاتون آقا هادی![]()
خواهش میکنم.
قابلی نداشت.
با تشکر.
هادی
با سلام به دوستان من هم یه دو هفته ایه از بانه یه le 5500 گرفتم از دوستان که در این مورد اطلاعاتی داره پرسیدم گفتفرق 5500 با 5600 تو پنل کره بودن 5500 هستش و 5600 ساخت مادیرانه رو تلوزیون هم چک کردم همه جاش نوشته made in korea.
یه سوال داشتم از دوستان میخواستم بدونم tv شما هم بین صفحه نمایش و قاب دور دستگاه یه فاصله خیلی کم هست یا صفحه قاب به هم کیپ هستن؟ مخصوصا گوشه ها این فاصله بیشتر میشه و با لمس کناره صفحه نمایش و فشار خیلی خیلی مختصر صفحه به عقب میره و این فاصله بیشتر میشه
هیچ ربطی نداره چون مدلی که شما دارید قاچاق از کشوری دیگر است پشتش زده 5500.
در سایت اصلی ال جی 5600 تائید شده.و سورس کود برنامش هم موجود است.
در ضمن مدل های 5600 هم ساخت کره هستند
مانیتور را با تلویزیون اشتباه نگرید .
مادیران درتلویزیون هیچ دخل تصرفی ندارد.
پنل کیپ قاب است.
با تشکر.
هادی
Last edited by jabarsink2000; 20-05-2011 at 09:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)