مخلصیم..... من اوضام بدتره بین 5 تا 6 مورد گیر کردم
![]()
ببخشید شما این بنچمارک هایی که میگید رو از کدوم سایت درمیارید ؟؟؟
حالا به نظرت کدوم قدرت بیشتری داره؟ گلکسی که قیمتش خیلی خوب شده از لحاظ قیمت خوبه ولی اگه دیزایر اس ام بیاد پایین انخاب خیلی سخت میشه!!!!!
خودت بین چیا موندی؟
---------- Post added at 03:57 PM ---------- Previous post was at 03:52 PM ----------
تو یوtube دیدم دوست عزیز.
اگه شما اطلاعات دقیق تری دارین خوشحال میشیم ما رو هم در جریان بذارید
Disire S شده 515 تومنتو این سایت دیدم قیمتای این سایتو قبول دارم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 04:29 PM ---------- Previous post was at 04:25 PM ----------
اگه اینطوری پیش بره 1ماه دیگه به 450 هم میرسه
راستی گلکسی اس دوتا مشکل داره اول اینکه مشکله Lag داره بعد اینکه فلشم نداره![]()
اگه اینطوری اومده قیمت پائین به نظر من ارزش خرید دیزایر اس از گالکسی اس بیشتره ..... فقط بنچ مارکو نبین کیفیت ساخت هم مهمه که htc تو این زمینه خیلی جلو است نکته دیگه اینکه این دیرایر اس فعلا تایوانی است
الان با این قیمت بین این و گالکسی اس من باشم دیزایر اس رو ور میدارم
---------- Post added at 05:00 PM ---------- Previous post was at 04:59 PM ----------
من بین یکی دو تا از این چند هسته ایها + تبلت + آرک موندم و هنوز تکلیفم معلوم نیست .....
قیمت های این سایت که دادید خیلی باحاله مخصوصا ردیف htc هاش !!!!
بازم وسوسه Desire S افتاد به جونم![]()
اگه میخوای انقد هزینه کنی من بهت Galaxy s2 رو پیشنهد میدم چون htc senation قیافش خیلی جالب نیست(سلیقه ای یه) تازه از Super AMO LED هم نمیشه گذشت که رو مصرف باتری هم خیلی تاثیر داره در کل در یک حداند دیگه بقیش سلیقه ای یه که به خودت برمیگرده
به نظرت تبلت تو جیب جا میشهمن که واقعا باسایزش مشکل دارم
![]()
پدرام این مشکل lag گالاکسی چی هست؟راستی گلکسی اس دوتا مشکل داره اول اینکه مشکله Lag داره بعد اینکه فلشم نداره![]()
ما نفهمیدیم چرا بنچ مارک کمتره! یعنی تو بنچمارک دیزایر اس 2.3 از گلاکسی 2.1 کمتره؟!اگه اینطوری اومده قیمت پائین به نظر من ارزش خرید دیزایر اس از گالکسی اس بیشتره ..... فقط بنچ مارکو نبین کیفیت ساخت هم مهمه که htc تو این زمینه خیلی جلو است نکته دیگه اینکه این دیرایر اس فعلا تایوانی است
راستی وقتی HTC هم وقتی قیمتش پایینتر بیاد چینی میشه!خب خداییش باید هم پایینتر بیاد وکرنه کسی نمیخره! چون ظاهرش که همون دیزار هست و دیگه قدیمی شده و الانم که نسل جدید تو راهه.
این چند هست ؟اگه میخوای انقد هزینه کنی من بهت Galaxy s2 رو پیشنهد میدم
من اگه بخوام تبلت بگیرم کاری به 3g اون ندارم یه گوشی ساده دارم و یه نوت بوک عالی ... اینم میگیرم که حد واسط اینا باشه .
در مورد دو هسته ایها باید بیان ببینیم چی کاره هستند ... البته بگم در بدو ورود هم خیلی گرونند و ارزش خرید ندارن ...
در کل صبر .. صبر ... صبر .
هنوز نیومده ولی بالای 800 باید باشه
---------- Post added at 09:55 PM ---------- Previous post was at 09:52 PM ----------
شرمنده من خیلی تو سایت فعالیت ندارم دیگه این طوری شد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)