من که با توجه به توضیحات آپدیتش کردم، گفت نیاز به آپ نداره و آخرین ورژن هست واسه همین دیگه تفاوتشو نمیفهمم
من که با توجه به توضیحات آپدیتش کردم، گفت نیاز به آپ نداره و آخرین ورژن هست واسه همین دیگه تفاوتشو نمیفهمم
چند درصد تقریبا؟؟![]()
میدونی همونطور که یکی دیگه از دوستان صفحه قبل گفته اگه بشه این تنظیم اتومات برایتنس رو غیر فعال کرد مشکل حله - شاید مثل xperia play تو اپدیت های بعدی این گزینه هم - اضافه بشه - چون خود صفحه گوشی مشکلی نداره و برایتنسش خیلی بیشتر از اینها هم میتونه بشه - مشکل اون تنظیم اتومات هست
در حال حاضر به نظر من فرق برایتنسش با آرک 20 تا 30 درصد هست - به اون تلخی که دوستمون گفت نیست - زیر نور مستقیم افتاب هم میشه راحت صفحه رو دید و نوشته هاش رو خوند
اما یه چیزی که همین الان اتفاق افتاد که دوستم به گوشیم زنگ زد - گوشی رو گذاشتم رو اسپیکر - صدای اسپیکرش خیلی بلند شده - مجبور شدم صداش رو تا نزدیکای قطع صدا کم کنم- بازم صدا بلند بود
Last edited by sajjad1973; 10-09-2011 at 15:18.
اخرش منم از بین ارک و اینکریدیبل اس و گالاکسی اس 1 و 2 !!!!
نئو گرفتم!!!!
تا الان هم کاملا راضی هستم!!! ( گوشی داره شارژ اولیه میشه!!!)
آقا تبریک میگم - مطمئن باش پشیمون نمیشی-
تو این رنج قیمت بهترین گوشی رو گرفتی
- من که هرروز دارم از استفاده از این گوشی لذت میبرم - شده چیزی که اگه کنار دستم نباشه انگار یه چیزی گم کردم - من بیشتر کارم با دیکشنری هست و این گوشی جای کامپیوتر و - کتاب دیکشنری - برام پر کرده.
Last edited by sajjad1973; 11-09-2011 at 06:39.
شما بین گالکسی اس 2 و این ...نئو رو انتخاب کردید .......واقعا جای تعجب داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اس 2 کجا این کجا ...
---------
البته انتظارات همه از گوشی یکسان نیست و انتخاب گوشی سلیقه ای هستش .. !
والا منم سختمه اس 2 رو بگیرم دستم یا بزارم تو جیبم : دی
البته به جز بزرگ بودن اس 2 مسئله قیمتش هم هست که اصلا ارزش اون پول رو نداره - قیمت نئو حدودا 250 هزار تومن پایین تره و تنها فرقشون هم در فیلمبرداری HD و full HD هست و دوال کر بودن پردازنده که من هنوز هم اعتقاد ندارم با سیستم عامل های فعلی این دوهسته ای بودن مزیت باشه - ( فقط یه بهانه برای پول بیشتر گرفتن)
عزیز دلم 440 کجا و 740 کجا!!!
معلومه که اس 2 خیلی سره!!! ولی من برا انتخابم دلیل دارم!!! میترسم دلیلاشو بگم فن های سامسونگ بریزن سرم !!!![]()
بهرحال اگه نئو قیمتش یکم معقول تر بشه تو رنج قیمت خودش بی نظیره. الانم داشتم با گوشی ور میرفتم بعد از اپدیت .
تنها ایرادی که من تا الان پیدا کردم ساپورت کمشه از طرف دولوپر ها . که امیدوارم این موضوع هم حل بشه.
این قضیه جیب هم از جمله مشکلاتی بود که من با ارک و اس 2 داشتم.
البته ظاهرا سونی اریکسون قراره یه دو هسته ای معرفی کنه .
خوب دوستان گوشی تابستون اینده من هم معرفی شد!!!
trxکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)