تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 555 اولاول ... 81415161718192021222868118518 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 5541

نام تاپيک: I9100 Galaxy S II » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android و پردازشگر ا Dual Core ا

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

هنوز هیچ جا عرضه نشده! سه ماه از چی گذشت؟
    مگه نگفتن 3 ماه اول 2011 مياد؟؟؟
    دوستدار شما ياشار

2. این کاربر از Yashar Cross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mohsenslr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مگه نگفتن 3 ماه اول 2011 مياد؟؟؟
    دوستدار شما ياشار
    درسته.ولی هنوز 1ماه و دو روز دیگه مونده تا فصل اول 2011 تموم بشه!!

4. 3 کاربر از mohsenslr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fariborz_1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    R a M s A r

پيش فرض

این گوشی ویدوی 1080p هم پخش می کنه ؟!
    یعنی من یه فیلم رو با کیفیت بلوری راحت می تونم توش بریزم و ببینم ؟

6. این کاربر از fariborz_1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این گوشی ویدوی 1080p هم پخش می کنه ؟!
    یعنی من یه فیلم رو با کیفیت بلوری راحت می تونم توش بریزم و ببینم ؟
    پخش که میکنه ولی فکر نمیکنم هر جور 1080 رو پخش کنه! بالای یه بیت ریت خاص رو احتمالا تیک بزنه.بنابراین انتظار نداشته باشید یه فیلم 15 گیگاباتی رو پخش کنه!

(تازه اگر هم پخش کنه!)نکته دیگه ای که هست اینه که طبق روال گذشته فرمت حافظش FAT32 هست و ریختن یه فایل بالای 4 گیگابایت امکانپذیر نیست!

ولی مهمتر از اون اینه که شما توی این گوشی تفاوتی بین یه ویدئوی 1080P با 480P رو نمیتونی احساس کنی ! چون رزولوشن صفحه ش در حد همون 480P هست!

پس بیخیال!
    Last edited by mohsenslr; 27-02-2011 at 19:31.

8. 10 کاربر از mohsenslr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

پخش که میکنه ولی فکر نمیکنم هر جور 1080 رو پخش کنه! بالای یه بیت ریت خاص رو احتمالا تیک بزنه.بنابراین انتظار نداشته باشید یه فیلم 15 گیگاباتی رو پخش کنه!

(تازه اگر هم پخش کنه!)نکته دیگه ای که هست اینه که طبق روال گذشته فرمت حافظش FAT32 هست و ریختن یه فایل بالای 4 گیگابایت امکانپذیر نیست!

ولی مهمتر از اون اینه که شما توی این گوشی تفاوتی بین یه ویدئوی 1080P با 480P رو نمیتونی احساس کنی ! چون رزولوشن صفحه ش در حد همون 480P هست!

پس بیخیال!
    بنظرم جک گفتینا.کیفیت تو 1080 پی خیلی اسموس تره.کی گفته تفاوتشو نمیشه احساس کرد؟!
    بنظرم که عالیه و با صفحه نمایش سوپرآمو ال ای دی پلاس اونقد تفاوتوشو احساس کنی که چشات مث من بزنه بیرون

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بنظرم جک گفتینا.کیفیت تو 1080 پی خیلی اسموس تره.کی گفته تفاوتشو نمیشه احساس کرد؟!
    بنظرم که عالیه و با صفحه نمایش سوپرآمو ال ای دی پلاس اونقد تفاوتوشو احساس کنی که چشات مث من بزنه بیرون
    یک فیلم full HD ابعادی به اندازه 1920x1080 داره. یعنی در کل از دو میلیون پیکسل تشکیل شده.حالا اگر این فیلم روی یک مانیتور که اون هم از دو میلیون پیکسل تشکیل شده باشه نگاه کنیم ما از حداکثر کیفیت اون مانیتور و اون فیلم داریم استفاده میکنیم.اما اگر همون فیلم رو روی یک مانیتور که حداکثر رزولوشنش 1280x720 باشه (یعنی از 900 هزار پیکسل تشکیل شده) نگاه کنیم عملا اون فیلم رو با کیفیت پایینتر میبینیم ! چرا؟ چون این مانیتور قدرت تفکیک 2 میلیون پیکسل رو نداره ! پس در حد خودش نشون میده.

هرچند نیازی نیست اما امتحان هم کردم.

صفحه نمایش گالکسی اس هم از رزولوشن 480x800 استفاده میکنه (یعنی 380 هزار پیکسل) پس شما تفاوتی بین یک فیلم که از 380000 پیکسل تشکیل شده با یک فیلم که از 2 میلیون پیکسل تشکیل شده نمیبینید! واضح بود؟
    اون LED بودنش وشفافیتش و ... هم هیچ ربطی به رزولوشن نداره.

11. 11 کاربر از mohsenslr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fariborz_1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    R a M s A r

پيش فرض

پس من واسه این که فرمت حافظه گوشیم FAT32 بود نمی تونستم بیشتر از 4 گیگ بریزم توش
    با این که توضیح تون بسیار کامل بود ولی چرا یه سری تصاویر با این که از یه فرمت و از یه نوع اند باز هم ویدوی یکی بهتر نشون داده میشه
    مثلآ تو گوشیم یه کم ( شاید به نظر من ) ویدیوی شکیرا ( لوکا ) شفاف تر از ویدوی enrique به اسم im lovin you هست
    چرا ؟

13. این کاربر از fariborz_1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پس من واسه این که فرمت حافظه گوشیم FAT32 بود نمی تونستم بیشتر از 4 گیگ بریزم توش
    با این که توضیح تون بسیار کامل بود ولی چرا یه سری تصاویر با این که از یه فرمت و از یه نوع اند باز هم ویدوی یکی بهتر نشون داده میشه
    مثلآ تو گوشیم یه کم ( شاید به نظر من ) ویدیوی شکیرا ( لوکا ) شفاف تر از ویدوی enrique به اسم im lovin you هست
    چرا ؟
    شما باید یک کلیپ رو توی دوتا گوشی نگاه کنید ! چون همش هم رزولشن نیست Bitrate هم موثره !

مثلا ما الان فیلم Full HD داریم که حجمش 2 گیگابایت هست.اما فیلمی هم داریم که با همون رزولوشن و همون تایم حجمش 40 گیگابایته! این هم اختلاف واسه چیه؟ واسه همون بیت ریت !
    Last edited by mohsenslr; 28-02-2011 at 22:15.

15. 4 کاربر از mohsenslr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

توروخدا يه كاري كنين زود تر بياد بازار من كه ديگه نميتونم اصلا به گالكسيم نگاه هم كنم .
    يه فكري! كلا بريزيم جلو نمايندگي سامسونگ اعتصاب كنيم شايد گفتن الان خاور ميانه اييا كلا جو گير شدن مي زنن نمايندگي هامو نو داغون مي كنن واسه خاور ميانه زود تر دادن بازار

17. 2 کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

توروخدا يه كاري كنين زود تر بياد بازار من كه ديگه نميتونم اصلا به گالكسيم نگاه هم كنم .
    يه فكري! كلا بريزيم جلو نمايندگي سامسونگ اعتصاب كنيم شايد گفتن الان خاور ميانه اييا كلا جو گير شدن مي زنن نمايندگي هامو نو داغون مي كنن واسه خاور ميانه زود تر دادن بازار
    يكي از بچه ها به نمايندگي سامي زنگ زده در مورد گلكسي2 پرسيده گفته بهش كه معلوم نيست كه به ايران بدهند......به خاطر كمبود اموليدحتي به اچ تي سي هم نميخوان بفروشند و بيشتر در اروپا وامريكا عرضه ميشه.......حالا اگه متن كاملشو گير اوردم ميزارم......اميدوارم اينجوري نباشه....ولي ممكنه با ال سي دي به ايران برسه وگفته اگه بياد هم تعداد محدودي به فشار مايكروتل بياد.
    ولي به صورت قاچاق مياد كه ولي انتظار قيمت خوبي نداشته باشيد.
    خوب متن كاملشو پيدا كردم:
    دوست من اینی که بهت میگم عین واقعیته و من همین امروز ( دوشنبه مورخ 09/10/89 ) زنگ زدم مایکروتل نمایندگی سامسونگ و خیلی سعی کردم با مدیر فروش و یا بازرگانی صحبت کنم اما نشد اما چیزی که که از معاون فروش و بازاریابی شنیدم عین واقعیته که حاصل 15 دقیقه صحبت من بود با اونا
    این که اصلا امکان داره گالکسی اس2 وارد ایران نشه چون به گفته ی این آقا تو مایکروتل سامسونگ اعلام کرده دیگه از صفحه های امو ال ای دی استفاده نمیکنه برای خاورمیانه و خط تولیدش رو خیلی محدود کرده و حتی این آقا گفت اگه الان گالکسی با سوپر آموال ای دی گرفتی به اجبار و فشار مایکروتل هستش که ایران هست و قراره به زودی سامسونگ صفحه نمایش رو به ال سی دی تغییر بده حتی سامسونگ اعلام کرده دیگه صفحه آمو ال ای دی رو نمیفروشه حتی به htc و از این رو تدابیر سامسونگ برای آمو ال ای دی اینه که من نمیتونم بازار اروپا و آمریکا رو با اون حجم ول کنم و آمو ال ای دی برای ایران یا خاورمیانه بزنم که یه سری قشر خاص میفهمن آمو ال ای دی چی هستش در ادامه این مسئول مایکروتل به من گفت احتمال اینکه گالکسی اس 2 نیاد هست ولی اگه زیر فشار مایکروتل سامسونگ نتونه کاری کنه و گوشی تو ایران بیاد برای تیر و مرداد هستش و نه الان پس خیالت راحت تا تیر نمیاد
    در آخر هم بهم گفت اگه گالکسی اس داری و با سوپر آمو ال ای دی هست دستت بگیر و سفت بچسبش که سامسونگ داره خط تولیدش رو به ال سی دی تغییر میده و تو سفارش جدید دیگه ال سی دی میاد نه آمو ال ای دی
    حتی من پرسیدم اپل که امو ال ای دی هستش HTC از اونجا میتونه تهیه کنه گفت اپل عمرا رتینا رو به جایی بفروشه چون رتینا خیلی محشره صفحه اش و گفت این فکرو htc بازها بیرون کنن از سرشون که صفحه نمایش امو ال ای دی داشته باشن
    حالا کلا بگم سامسونگ دیگه واسه گالکسی اس 1 خاورمیانه امو ال ای دی نمیزنه واسه اینجا ال سی دی میکنه گالکسی اس 2 هم فعلا نمیاد و اگه بیاد تعدادی محدود ( اونم به خاطر فشار مایکروتل ) و اونم تیر ماه

اگه ذره ای به حرفام شک داری شماره مایکروتل رو بهت بدم خودت زنگ بزن و بپرس حتی اسم ایشون هم من پرسیدم که معاون فروش و بازاریابی بودش

ضمنا همه ی حرفای من که با اون آقا زدم با یه جمله تموم شد و گفت شما میتونی زودتر و سریعتر از موعد مقرر بری و بدون گارانتی گالکسی اس 2 رو از بازار بخری که ما دیگه ضمانت نمی کنیمش
    باز تصمیم با خودت
    به نقل از mahmod در موبايلستان.
    دوستدار شما ياشار
    Last edited by Yashar Cross; 02-03-2011 at 11:26.

19. 2 کاربر از Yashar Cross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •