تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 77 اولاول ... 81415161718192021222868 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 762

نام تاپيک: تجربیات خرید از فروشگاه دیجی کالا

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

بهتون باید زنگ بزنن بعد ثبت سفارش ، زنگ زدن ؟
    من خرید کردم پولو پرداختم اسمس اومد...صبی هم زنگ زدم میگه باید از انبار مرکزی بیاد..خدا دونه چند سال دیگه بخواد بیاد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

در عرض 2 هفته بالای 4 میلیون ازشون خرید داشتم بدون هیچ مشکلی و به بهترین نحو ممکن به دستم رسید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

درود بچه ها من میخوام از سایت پیکسل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوربین بگیرم چون شهرستان هستم و قیمتش هم خیلی پایینتره کسی تا حالا خرید کرده مشکلی نداشته ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

13

سلام

جدیدترین مشکل دیجی کالا اینکه سفارشات و دیر ارسال میکنه بنده روز جمعه خرید کردم(پرداخت آنلاین)و مرسوله ی من روز یکشنبه برام ارسال شد !!!

به نظر بنده اسم تاپیک عوض بشه بهتره چون خدایی خرید از دیجی کالا اشتباه نیست اما میتونیم اینجا تجربه هامون و بنویسیم برای من شهرستانی که خیلی از کالا ها تو شهرم نیست خرید از دیجی کالا لذته !!!

با تشکر

5. 2 کاربر از VTC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

من توی این هفته دو تا محصول ازش خریدم. اولی رو قرار بود همون روز بفرسته که نفرستاد. فردا صبحش فرستاد. اونیکی هم با اینکه همون روز درخواست داده بودم فردا عصرش رسید. هرکاری کردم که این دوتا باهم بیان نیومدن!
    فقط اون پیشنهادهای شگفت انگیزش خوبه. چون تا یه مبلغ مشخصی تخفیف میده.
    البته سایت های خرید اینترنتی معتبر در حد دیجی کالا هستن بازم . اما این سایت بیشتر بخاطر موبایل و لب تاپ و تبلت معروف شده و سایت های دیگه به طول کلی برای تمام وسایل رو حتی پشتیبانی میکنن!
    به نظر من که خیلی خرید اینترنت انجام دادم حتی از سایت های خیلی معمولی، زیاد تفاوت نمیکنه . اما چیزهای حساس رو اگه کسی خودش بره دنبالش بهتره! مگه اینکه وقت واسش مهم باشه و نتونه مستقیماً دنبال اون بره. بازم خرید اینترنتی از سایت های معتبر میتونه گزیینه دوم باشه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان نخرید خداوکیلی کلاهبرداری تا این حد!!من خواستم گوشی htc one سفارش بدم زنگ زدم دیجی کالا(کاش نمیزدم) گفتم میخوام گوشیم حتما تایوانی باشه مسئول فروش بهم گفت خیالتون راحت تایوانی هست منم پول واریز کردم وقتی رسید دستم باز کردم دیدم نوشته ساخت چین زنگ زدم بهشون گفتن همکار ما اشتباه کرده هیچ فرقی نداره جنس پس گرفته نمیشه!این به کنار شب خواستم شارژکنم دیدم سوکت شارژ خرابه کار نمیکنه زنگ زدم گفتن بفرستید چک کنیم بعد 2روز زنگ زدم گفتم چی شد گفت دادیم تعمیر کنن!گفتم 2ساعت دستم نبود باید تعویض بشه قبول نکردند الانم خودم تصمیم گرفتم از شهرستان برم اونارو با خاک یکسان کنم!از من به شما نصیحت جنس تقلبی از مغازه بخرید بهتر از خرید از ایناست

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوستان نخرید خداوکیلی کلاهبرداری تا این حد!!من خواستم گوشی htc one سفارش بدم زنگ زدم دیجی کالا(کاش نمیزدم) گفتم میخوام گوشیم حتما تایوانی باشه مسئول فروش بهم گفت خیالتون راحت تایوانی هست منم پول واریز کردم وقتی رسید دستم باز کردم دیدم نوشته ساخت چین زنگ زدم بهشون گفتن همکار ما اشتباه کرده هیچ فرقی نداره جنس پس گرفته نمیشه!این به کنار شب خواستم شارژکنم دیدم سوکت شارژ خرابه کار نمیکنه زنگ زدم گفتن بفرستید چک کنیم بعد 2روز زنگ زدم گفتم چی شد گفت دادیم تعمیر کنن!گفتم 2ساعت دستم نبود باید تعویض بشه قبول نکردند الانم خودم تصمیم گرفتم از شهرستان برم اونارو با خاک یکسان کنم!از من به شما نصیحت جنس تقلبی از مغازه بخرید بهتر از خرید از ایناست
    دوست عزیز! چرا ذهنیت بد ایجاد میکند؟؟
    هم واسه خودتون هم واسه دیگران
    خدمات فروش اینترنتی ، همه و همه برای بهره بری بهتر از زمان است! یعنی شما وقتت انقدر با ارزش باشه که نخوای برای خرید مثلا 1 عدد تلویزیون پاشی بری جمهوری دو سه ساعت و این موضوع واست مهم نباشه. دلت بخواد زنگ بزنی بیارن واست!
    خوب چه بهتر که یه خدماتی اینترنتی باشه که محصولات رو اینترنتی بیاره
    الان سایت های بزرگی مثل آمازون ، Ebay ، علی بابا و خیلی سایت های دیگه هستن که دارن تو کل دنیا فروش محصولات رو انجام میدن واسه اینکه مردم راحت تر بتونن به احتیاجاتشون برسن!
    +
    من خودم چیزهای زیادی از دیجیکالا و البسکو خریدم. از گوشی و ریش تراش و کیف و تبلت و ... تمامشون با کارت گارانتی ارائه شده ! ینی اون سایت فقط یه رابط بوده برای ارائه محصول به دست من! بقیه اش به اونا ربط نداره!
    شما اگه دنیا محصول خاصی هستین و مهمه که براش وقت بگذارید دیگه خرید اینترنتی معقول نیست. باید برید و بگردید!
    تو همین سایت های دیجی کالا چیزهای بی کیفیت هم پیدا میشه !
    اما مهم اینه که شما چیزی رو که میخواید بخرید میدونین چیه یا توسط این سایتها تنها باهاشون آشنا میشید!!!
    +
    الان 99 درصد محصولات چینی هستن. تازه از چینی بدتر هم هست. من گوشی از نمایندگی اصلی سامسونگ خریدم باز کردم دیدم زده ساخت هند!!!!

پروفشنال + f.a.r.i's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام

دوستان منم یه ماس A4tech از دیجی کالا خریدم برام نفرستادش . شکایت هم نتونستم بکنم گفت پست گمش کرده .

دیگه تا اخر عمرم از دیجی کالا خرید نمیکنم .

اما ال دیجیتال رو کاملا 100 % تایید میکنم و بهترین فروشگاه اینترنتی هستش .

10. این کاربر از + f.a.r.i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام

دوستان منم یه ماس A4tech از دیجی کالا خریدم برام نفرستادش . شکایت هم نتونستم بکنم گفت پست گمش کرده .

دیگه تا اخر عمرم از دیجی کالا خرید نمیکنم .

اما ال دیجیتال رو کاملا 100 % تایید میکنم و بهترین فروشگاه اینترنتی هستش .
    طبق قوانین سایت اگه پست گم کنه مقصر خودشه. باید پیگیر می بودین! اللکی نمیشه که. پست هم گم کنه می بره مرکز پست منطقه! شما یا باید از طریق کد رهگیری دنبال میکردین یا از پست منطقه تون می پرسیدین.
    هر مرسوله ای که به وسیله ی پست ارسال میشه اگه به دست طرف نرسه برپشت میخوره به دفتر پست
    من یه مدت تو سربازی تو دفتر پست کار میکردم. کلی سیم کارت های هدیه که برگشت خوده بود یا کارتن های کوچیک و بزرک که برگشت میخورد اونجا جمع میشد. حالا اون کارمندمون با انصاف بود زنگ میزد به طرف می گفت بیاید ببرید. معمولا زنگ نمیزنن!

12. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

عزیزم بنده هم نگفتم همه یه جورند منظورم اینه چرا حرفی که میزنند بهش عمل نمیکنند میتونست همون اول بگه چینیه یا واسه چی تو سایت نوشته 7روز تضمینی تعویض کالا در صورت معیوب بودن!متاسفانه با کمال بی ادبی داشتم صحبت میکردم گوشی قطع کرد لطفا سایتی مثل امازون با این سایت قیاس نکنید!

14. 2 کاربر از asdfjkll بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •