نه واسه کامپیوتر نیست
از PS3 هم خبر ندارم .
قبل از اینکه برب بخری بهت این هشدارو بدم که بازی راحتی نیست و ممکنه انقدر ببازی که کلافه بشی !
نه واسه کامپیوتر نیست
از PS3 هم خبر ندارم .
قبل از اینکه برب بخری بهت این هشدارو بدم که بازی راحتی نیست و ممکنه انقدر ببازی که کلافه بشی !
بله حکش اومده یا دانلود کن یا از یه جا بخر بریز تو هارد بزن روشن شی![]()
ممنون از جوابتون
فقط این هکش واسه قدیمه دیگه چون اسم این بازی تو این بازی های جدید که ه ک کردند نیست
این بازیو بازی کنم روشن میشم![]()
قدیم و جدیدشو نمی دونم چون خودم اورجینال مصرف میکنم
ولی دوستنی که کپی بازی میکردن رو دیدم که بازیمیکنن و روشن شدن![]()
اورجینال مصرف می کنیخوب با این روشن شدیا
![]()
خوبه میرم بازی جدیدا رو بگیرم اینم بگیرم ببینم چیه![]()
دوستان نسخه 360..دکمه back رو میزنی یه لیست از حرکات میاره اون به چه درد میخوره؟
بالای جون و انرژییت یه دوتا صفر زده اونا چی هستن
مرسی
اون ژست ها به هیچ دردی نمی خورن ( حداقل توی بازی آفلاین )
اون دو تا صفر تعداد Humanity هست که داری . هرچی بیشتر باشه شانست برای پیدا کردن وسایل بهتر از کسایی که میکشی بیشتر میشه .
(قابل توجه که تا 99 بالا میره ولی اگه بمیری همش از دم ... پر ... )
البته این Humanity به چند تا درد دیگه هم می خوره ، خودت بعدا می فهمی .
کسی میدون چطوره میشه ارواح کشت ؟ شمشیر خاصی داره؟
آیتمی وجود داره به نام transcient curse که اگه ازش استفاده کنی میتونی ارواح رو بکشی
+
با شمشیری که از خود ارواح میفته هم میتونی بکشیشون
+
با شمشیر Great Sword Of Artorias cursed که از روح SIF بدست میاد هم میتونی بکشیشون .
(اگه زورت میاد transcient curse بخری همون وارد New Londo Ruins که میشی ، قبل از پل چوبی یه خمره هست که توش یه جسده و اگه اونو بشکنی بهت این آیتم رو میده )
من از بازی خوشم اومده اما چنتا چیزه که اصلا سر در نیاوردم اکه زحمتی نیست یه توضیحی بدید
من اولین غولو کشتم و یه کلاغ گنده انداختم یه جا همین جوری کورما کورمال رفتم یه مشت اسکلت که چنتایشونم قد حضرت ادم بودن ریختن سرم ..1: اون گنده هارو چظور بکشم؟؟
2: تو لیست ایتم ها چنتا مورد هست اگه توضیح بدین ثواب دارهیه چیری مثل حلقه نارنجی دورش اتیشه
3: یه ایتم مثل گل قرمزه
4: یه ایتم دیگه که انگار استخونه
5: یه ایتم دیگه مثل پر میمونه زده soul
6:یه ایتم انگار یه تیکه پارچه ماننده تا جای که یادم میاد اسمش talisom همچین چیزاییه
7: الام من دمه اون اسکلت هام کجا باید برم راه خاصی پیدا نکردم
شرمنده زیاد شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)