تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 20 اولاول ... 814151617181920 آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 195

نام تاپيک: Silent Hill: Downpour

پروفشنال pcali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

این حرف کاملا نقض میشه....چون شماره های 2 و3 بازی (مخصوصا شماره 2 که همه عاشقش هستیم) meta خیلی خوبی در زمان عرضشون روی پلتفرم خودشون گرفتن :
    silent hill 2=89
    silent hill 3=85
    نمرات سایتای معروف در مورد نسخه لید این دو بازی رو هم میتونید نگاه کنید(IGN به هر دو بالای 9 داده و GAMESPOT به یکی از شماره ها تقریبا 8.5)
    شماره 4 هم با اینکه نسبت به دو نسخه قبلیش مشکلات بیشتری در زمینه دوربین و کمبات و .....داشت بازم به خاطر پارامترهای جذاب دیگش نمرات و نقداش بهتر و نسبتا قابل قبولتر از بازی اخیر..... .

+

در نهایت silent hill اوجش همون شماره 2 بود و شماره 3 کمی و 4 کمی بیشتر و همینطور در شماره های بعدی بیشتر افت کرد
    ولی لااقل افت شماره 4 به خاطر دوربین و کمبات همیشه اعصاب خرد کن و ایناش بود.....ولی homecoming و downpour کلا اتمسفر درست و حسابی هم نداشتن
    downpour هم برای من با وجود انجام 4 تا ماموریت فرعی+قسمت داستانی در حدود 6 ساعت تموم شد که کلا نشون دهنده کوتاهی بازیه(باز ماموریتهای جانبی ربطی به داستان و اینا داشت خوب بود ولی اونام هیچ ربطی نداره و بیشتر برای گرفتن اچیومنت یا تروفی به درد می خوره)

+

منم نمی خواستم بازی کنم حامد جان ....چون homecoming رو هم به زور تموم کرده بودم ولی به خاطر اسم بازی و اینکه یاد اور خیلی چیزا واسه من بود مجبورا بازیش کردم....انشالله با بازی نکردن call of evil6 جبران می کنم

.

آی فدات شم کلا حرف دل منو زدی نبود اتمسفری که مختص بازی سایلنت هیل هستش در این دو سری آخر بسیار کمه هزار با دیگه هم میگم والا به خدا حقش نبود این جوری بازی رو داغون کنن آخه خط داستان اصلی بازی بسیار کوتاه بود من تمام ماموریت های فرعی رو رفتم اما اون طور که باید داستان اصلی بهم نچسبید در ضمن منم فقط به خاطر احترام به عنوان بازی تا آخرش رفتم و تحملش کردم راستی نظرمو راجع به نسخه 4 پس میگیرم

2. این کاربر از pcali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Abolfazl3007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

یکی دیگه از نمونه های تس بازی ، سازنده ها تو این قسمت با استفاده از سیستم جدید LOOK BACK صحنه خارق اعلاعده ای خلق کردن :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نکته مهم اون طناب دار هستش ....

این دو تا از بهترین ماموریتهای فرعی بازی : برای گرفتن اچیو TURN BACK TIME و Spot the Difference انجام دادنش لازمه :

کد:
    کد:
    اینم یه EASTER EGG اساسی از سایلنت هیل 4 :

کد:
    Last edited by Abolfazl3007; 26-03-2012 at 20:37.

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

متای 80 خورده ای عددی نیست که بازی براش یه CULT عظیم مثل الان سایلنت هیل ایجاد بشه
    شماره 1 و 4 بازی جزو معروفترین های این سری بین طرفداراش هستن ولی امتیازاشون چنده ؟؟؟
    calmdown bro.....
    آهان پس متای 89(یعنی یکی مونده به نود) و کلی امتیاز کامل از سایتای معروف کمه و برای ایجاد یه cult کافی نیسok راست می گید....
    +
    شماره 4 رو هم که تو پست قبل توضح دادم : اولا از downpour و homecming خیلی منتقد پسندتر بود و دوما همین شماره 1 و 4 از لحاظ فروش هم نسبت به شماره 2 بسیار کمتر فروختن(تاثیر کیفیت بازی حتی در امتیازای این بازی هم زیاد و این جور حرفا بهانه گیره) :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بی خیال.....حس بحثی نمونده در من ......هر چی شما بگی

آی فدات شم کلا حرف دل منو زدی نبود اتمسفری که مختص بازی سایلنت هیل هستش در این دو سری آخر بسیار کمه هزار با دیگه هم میگم والا به خدا حقش نبود این جوری بازی رو داغون کنن آخه خط داستان اصلی بازی بسیار کوتاه بود من تمام ماموریت های فرعی رو رفتم اما اون طور که باید داستان اصلی بهم نچسبید
    کلا میدونی چیه خانم adele??
    بعضی بازیها نمی تونن تو تغییر از نسل به نسل بعد دووم بیارن و خراب میشن.....بعضی هاشون مثه re به خاطر طمع سازنده ها مثه cod میشن بعضی ها مثه sonic یا بازیهای پلتفرم سبکشون کلا دیگه به مزاج مردم خوش نمیاد بعضی ها شم مثه همین سایلنت هیل یا ninja gaiden3 می افته دست سازنده های دیگه(هم downpour و هم homecoming) و در نتیجه از ذات خودشون دور و کم کیفیت میشن

در نتیجه باید بسازی دیگه ..........بساز(کلا 4 شماره قبل و تصوراتت از اونا رو بریز دور تا با این جدیدا حال کنی...چاره ای نیس)

.
    .
    Last edited by halflife g; 26-03-2012 at 21:24.

5. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Abolfazl3007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

نه معلومه کافی نیست ... تو اون اوج قدرت نمایی RESIDENT EVIL شماره اول سایلنت هیل اومد ... یک تن کامنت و نقد منفی که بازی یک RIP-OFF کامل رزیدنت اویل هست و ...

با این وجود کسایی که باعث بانی ایجاد CULT و فن گروپ های این بازی شدن هیچ کاری به این مسائل نداشتن ...

مشکل اینه هی رفتی تو این و اون تایپیک شماره جدید یه بازی اومده ، گفتی بازی داغون شده و از بین رفته و دیگه مثل قبل نیست و .... عادت کردی و واقعا داری هر جوری شده تلاش میکنی اینم یه جوری به اون گروه بازی ها بچسبونی ... نمیدونم این همه تلاش برا چیه ؟؟؟

من خودم با سبک rpg اون جور که باید شاید حال نمیکنم ، خداوکیلی از سال 2007 که عضو شدم یه بار نشده برم تو تایپیکششون نظر
    بدم .... چون مطمئنا بازیاصلا به من نچسبیده و اینجوری حال بقیه هم گرفته میشه ...

در کل مثل اینکه این تایپیک کسی نمیخواد در مورد خود بازی بحث و مذاکره درست حسابی کنه و فقط میخوان برا خودشون بکوبنش !! اینجوری پیش بره این دیگه آخرین پست من تو این تایپیکه ...
    Last edited by Abolfazl3007; 26-03-2012 at 21:32.

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

مشکل اینه هی رفتی تو این و اون تایپیک شماره جدید یه بازی اومده ، گفتی بازی داغون شده و از بین رفته و دیگه مثل قبل نیست و .... عادت کردی و واقعا داری هر جوری شده تلاش میکنی اینم یه جوری به اون گروه بازی ها بچسبونی ... نمیدونم این همه تلاش برا چیه ؟؟؟
    این دیگه در جایگاه و محدوده اختیارات شما نیس که تو تاپیکای فروم پی من بیفتی و ببینی به چی ایراد می گیرم یا چیکار می کنم.....شما در این تاپیک میتونی نظرتو در مورد این بازی بگی و تاپیکای دیگه و بازیهای دیگه و نظر من در مورد بازیهای دیگه به این تاپیک ربطی نداره

در مورد این بازی هم که فعلا نظر مثبتی به جز خود شما در مورد این بازی ندیدم و نظر شما هم البته محترمه ولی نمیتونی نظر کسایی که با شما مخالف هستند رو تفتیش یا بازرسی کنید...اگه نظرات دوستان و من جاییش ایراد داره بگین تا بحث بشه وگرنه اینجور حرفا رو بیان کردن کار درست و حرفه ای نیس

من خودم با سبک rpg اون جور که باید شاید حال نمیکنم ، خداوکیلی از سال 2007 که عضو شدم یه بار نشده برم تو تایپیکششون نظر
    بدم .... چون مطمئنا بازیاصلا به من نچسبیده و اینجوری حال بقیه هم گرفته میشه ...
    منم مثل شمام و مثلا نظرمو در مورد مس افکت 3 با اینکه بازیش کردم هم در تاپیکش نگفتم و نخواهم گفت ولی در مورد resident evil یا silenthill چون جزو طرفدارای قدیمیش هستم نظر خواهم داد
    حال بقیه هم گرفته میشه بشه..........تاپیک همگانی هستش و برای بحث و تبادل نظر بین افکار مختلف هستش نه فقط افکار موافق یا مخالف در مورد بازی

همین دیگه از جانب من نیاز نیس دیگه در این مورد پستی بدم و ارسال پست دیگه ای در این مورد از جانب من اضافیه

.
    Last edited by halflife g; 26-03-2012 at 22:08.

8. 5 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

کسی جواب مارو نمیده؟من گاز استیشین هستم...همونجایی که باید بلیت بگیرم...میگه find tiket باید چیکار کنم؟

پروفشنال pcali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

کسی جواب مارو نمیده؟من گاز استیشین هستم...همونجایی که باید بلیت بگیرم...میگه find tiket باید چیکار کنم؟
    شما توی این قسمت باید چراغ UV رو پیدا کنی منظورم همون چراغ قوه ای که هم برای روشنایی و هم برای ردگیری هستش (اشعه بنفش رنگ) این قسمت کاملا خطی هستش اگر دقت کرده باشی همون قسمتی که بلیط نیاز داری نامردا دستگاه فروش بلیط رو کندن و جابه جا کردن بعد از پیدا کردن سکه شما باید از همون محل کنده شدن دستگاه فروش بلیط بوسیله چراغ UV ردی که از جابه جایی دستگاه روی زمین باقی مونده دستگاه رو پیدا کنی و بوسیله سکه بعدا از انجام یک بازی کاملا مسخره (با عرض پوزش چون که اصلا در حد شعور فن های این عنوان برای من مثل یک توهین بود) بلیط رو خریداری کنی.

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

موسیقی فیلمو دوست دارم...باحاله...گرافیکشم عالیه البته موقعی که تو اب میره بد میشه....

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام

بازی رو گرفتم و تازه شروع کردم بعد تصادف بازی بسیار زیاد من رو یاد الن ویک انداخت نمیدونم تو ادامه بازی چی انتظارمو میکشه اما نسبتا خوشم اومده. ( شایدم الان برا نظر دادن زود باشه )

پروفشنال Black Prince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شیکاگو

پيش فرض

بچه ها میشه یکی این دو قسمت پست اول رو برای من ترجمه کنه:

پلتفرم : PlayStation 3, Xbox 360 , PC
    این عنوان برای دو پلتفرم PlayStation 3 و the Xbox 360 در اکتبر 2011 منتشر میشود.

14. این کاربر از Black Prince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •