تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 37 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 370

نام تاپيک: برسی مدیا پلیر WD TV Live Hub

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اندازه خط از 24 تا 68 قابل تنظیمه که بزرگترین حالت فارسی 56 هستش.

اندازه 24 با حاشیه مشکی و رنگ داخل زرد و موقعیت پایین:

اندازه 56 با حاشیه مشکی و رنگ داخل زرد و موقعیت پایین:

اندازه 56 با حاشیه مشکی و رنگ داخل سفید و موقعیتی بالاتر از قبلی:

2. 5 کاربر از ye_nafar_dige بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با تشكر مجدد. ميشه فيلمها روي از فلش به هارد و برعكس يعني از هارد دستگاه به روي فلش ( بدون دخالت كامپيوتر) ريخت? _ از فلش به هارد كه حتما ميشه ولي ميخواستم بدانم كه محتويات هارد مدياپلير رو هم ميشه بدون دخالت كامپيوتر و از طريق خود دستگاه , به فلش انتقال داد?
    بله، امکان کپی، حذف، انتقال از همه نظر وجود داره. صفحه 40 راهنمای دستگاه رو مطالعه کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ببخشید دوستان این دستگاه فرمت flv هم ساپورت میکنه؟ اگه نمیکنه چه دستگاه مشابهی در بازار هست که بکنه؟
    بله پخش می کنه.

4. 3 کاربر از ye_nafar_dige بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه xdvbxkaomx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

دوست عزیز ye_nafar_dige واقعا از لطفی که کردی و عکسها رو گذاشتی ممنونم یه سئوال دیگه از شما و یا کسایی که اطلاعاتی در این زمینه دارن با توجه به نوع برنامه نویسی خاصی که این دستگاه ازش سود میبره آیا ما خودمون میتونیم فونت مورد نظرمون رو داخل بریزیم و ازش استفاده کنیم چون شاید یکی از فونت آریال خوشش بیاد و یکی دیگه تاهوما و . . . میخوام ببینم آیا امکان تغییر فونت فارسی به دلخواه رو داریم اگه اینطوری باشه واقعا دیگه میشه گفت کاملترین دستگاهیه که تا حالا برای پخش مدیا درست شده .
    بازهم از دوستایی که جواب میدن تشکر میکنم

6. این کاربر از xdvbxkaomx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

خواهش می شه دوست من.

متاسفانه این قابلیت در این دستگاه وجود نداره و با این وجود باز هم نمی شه گفت «کامل ترین دستگاه». به جز این مسایل چند مساله در مورد این دستگاه به نظرم اومد که جهت اطلاع دوستان می نویسم:

1- دستگاه به محض وصل شدن به برق روشن می شه. بهتر بود با توجه به قابلیت دستگاه امکان اختیاری روشن شدن دستگاه رو تعبیه می کردن.
    2- ریموت دستگاه قابلیت کنترل شدت صدا نداره. بهتر بود دکمه ی + و - برای کنترل صدا وجود می داشت.
    3- دستگاه خیلی داغ می کنه، به طوری که اگه حافظه جانبی به دستگاه وصل باشه و اون رو در بیارید، قسمت فلزی کانکتور حافظه به شدت داغه. فن این دستگاه بی صدا کار می کنه و انگار خیلی قدرتمند نیست.
    4- گاهی بعد از ریختن فایل های دید از طریق شبکه مدتی طول می کشه و یا دستگاه باید خاموش روشن شه تا فایل های جدید قابل مشاهده بشه.

البته این مسائل جنبه ی سلیقه ای داره و شاید برای بقیه مهم نباشه.

در مورد زیر نویس هم اگه مسئاله شما موردی هست بهتره زمان ایجاد فایل تصویری، زیرنویس رو به همراه فایل با فونت دلخواهتون ترکیب کنید. این موردی نرم افزاری هستش، شاید در آینده با آپگریدهای جدید رفع بشه. اما از نظر خودم فونت قشنگیه، تاهوما و یا اریال نیست.

اون دو نقطه زیر ی به خود زیر نویس ربط داره، با Notepad قابل ویرایش هستش.

8. 5 کاربر از ye_nafar_dige بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت molla2005b's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

متاسفانه این قابلیت در این دستگاه وجود نداره و با این وجود باز هم نمی شه گفت «کامل ترین دستگاه». به جز این مسایل چند مساله در مورد این دستگاه به نظرم اومد که جهت اطلاع دوستان می نویسم:

1- دستگاه به محض وصل شدن به برق روشن می شه. بهتر بود با توجه به قابلیت دستگاه امکان اختیاری روشن شدن دستگاه رو تعبیه می کردن.
    2- ریموت دستگاه قابلیت کنترل شدت صدا نداره. بهتر بود دکمه ی + و - برای کنترل صدا وجود می داشت.
    3- دستگاه خیلی داغ می کنه، به طوری که اگه حافظه جانبی به دستگاه وصل باشه و اون رو در بیارید، قسمت فلزی کانکتور حافظه به شدت داغه. فن این دستگاه بی صدا کار می کنه و انگار خیلی قدرتمند نیست.
    4- گاهی بعد از ریختن فایل های دید از طریق شبکه مدتی طول می کشه و یا دستگاه باید خاموش روشن شه تا فایل های جدید قابل مشاهده بشه.

البته این مسائل جنبه ی سلیقه ای داره و شاید برای بقیه مهم نباشه.
    .
    ممنون دوست عزیز که عیب های اساسی را ذکر کردید ، بنظر من جنبه سلیقه ای نداره و ضعف های اساسی داره روشن شدن خود بخود با وصل برق اصلن قابل گذشت نیست و خیلی باید کمپانی ناشیانه طراحی کرده باشه چون اصولن باید در حالت استندبای قرار بگیره... اگه قابلیت ریموت ولوم رو هم نداشته باشه هم خیلی ناشیانه عمل کرده چون من یک اچ دی پلیر imatioion 500 گیگ تایوانی رو دارم ولی با وجود اینکه فرمت mkv رو ساپورت نمیکنه ولی ریموت ولوم صدا رو داره و خیلی هم کاربردیه چون نمیشه هم کنترل تلویزیون رو بچسبیم هم این رو ... به نظر من که با این تفاصیل چندان مالی هم نیست چون نکات ضعف اساسی داره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اینکه تا به برق وصل می شه روشن می شه؛ همونطور که عرض کردم چون این دستگاه قابلیت شبکه داره شاید زیاد نیاز به خاموش روشن کردن نداشته باشه و البته با ریموت این قابلیت هست. همینطور قابلیت Standby. اما خوب بود که قابل تنظیم بود که با اتصال برق روشن نشه. متاسفانه این بخش سخت افزاریه و با آپگیرد حل نمی شه.

در مورد ولوم هم شاید برای بعضی ها کنترل از تلویزیون کفایت کنه، اما مشکل اونجایی پیش میاد که شدت صدای تلویزیون و این دستگاه تفاوت فاحشی دارند و با تعویض پخش صدا بلند/ضعیف می شه.

با اینکه شما گفتید "چندان مالی هم نیست" به شدت مخالفم؛ چون این امکانات چند درصد انگشت شمار رو شامل می شه و اصلاً قابلیت های منحصر به فرد این دستگاه رو نمی تونه محو کنه.

اما چیزی که برای من سخته داغ شدن دستگاه هست، نمی دونم آیا برای دوستان هم این مشکل وجود داره یا نه؟
    همینطور توی راهنما بخش Game به طور پیشفرض موجوده و با آپگرید کردن 1 بازی اضافه شده. کلاً می خوام بدونم آیا ممکنه این دستگاه ها با هم تفاوت داشته باشن؟ مال من گارانتی 1 ساله فیوچر هستش.

داره خودمونی میشه kautuver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    شدت گرم شدن دستگاه من عادی هست ، فکر نکنم تفاوتی باهم داشته باشن
    منم وقتی آپديت کردم منو game اضافه شد اما آنلاين بازی ها کار ميکنه

12. 3 کاربر از kautuver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه kelvinator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اما چیزی که برای من سخته داغ شدن دستگاه هست، نمی دونم آیا برای دوستان هم این مشکل وجود داره یا نه؟
    سلام
    گرمای دستگاه منم عادی هست

14. 2 کاربر از kelvinator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

منظور شما از «عادی» بعد از چند ساعت روشن موندنه؟ یعنی بعد از 5 ساعت همچنان عادی هست؟ و فلشی که از جلو تو مدت 2 ساعت تو دستگاه مونده داغ نمی شه؟ آیا فن شما هم آروم و بی صداست؟

16. این کاربر از ye_nafar_dige بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت molla2005b's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

قابل توجه دوستانی که با پخش فرمت DAT در پلیرهای شان مشکل دارند ، باید عرض کنم که نیاز به تبدیل فرمت ندارند، فقط کافیه که پسوند فایل DAT را در کامپیوتر به MPG تغییر نام دهند .

18. 2 کاربر از molla2005b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •