به نظرم تو ایران جواب نمیده چون همه سوالهای دوستان بی جواب مونده![]()
به نظرم تو ایران جواب نمیده چون همه سوالهای دوستان بی جواب مونده![]()
لطفا کمک کنید من داخل منو مخفی شدم ولی hotel mod > clon tv to usb پیدا نکردم امدم بیرون گزینه شبکه وایرلسمو کانال یابیم غیر فعال شد باید چکار کنم درست بشه
Last edited by fc^uk; 10-01-2013 at 01:50.
من تا چند روز پیش شبکه رو میتونستم پیدا کنم ولی الان شبکه رو هم پیدا نمیکنم . کسی دیگه هم این مشکل رو داره یا فقط من ؟ es8880
سلام من این کار ها رو کردم ولی pvrفعال نشد یعنی هرچی دکمه recرو میزنم تلوزیون عملی نمی کنه مدل تلوزیونم هم 51D495 پلاسما
آقا تلویزیون 5960 هم تلویزیون جهانی رو ساپورت میکنه؟اگه آره چجوری؟این قسمت hotel نداره اما clone tv to usb رو پیدا کردم
لطفا راهنمایی کنید
سلام دوست عزیز
من ua es7770 دارم . تمام این تنظیمات رو که شما فرمودین انجام دادم و info link country رو هم استرالیا گذاشتم ولی هیچ کانالی رو نگرفته. البته اسمارت هاب و اینترنتش از اول فعال بود ولی اف بی و یو - تیوب و اس کایپ ف - ی - ل - تر بودند. الان هم که تو منوی مخفی این کارها رو کردم فقط اپلیکیشن های اون کشور رو نصب میکنه و همچنان چیل تره و هیچ کانالی رو هم نتونستم بگیرم. از شما دوست عزیز خواهش می کنم اگه جای دیگه ای تنظیماتی هست که ما باید انجام بدیم تا تلویزیون کانل یابی کنه یا غیره بفرمایید تا بقیه دوستان هم بتونن استفاده کنن. با این توصیف ما این همه پول دادیم ولی از هیچ امکانات این تلویزیون نمی تونیم استفاده کنیم.
اگه ما رو راهنمایی کنید یک دنیا ممنونتون میشیم.
دوست خوبم برگرد تو منوی مخفی و hotel mode ویا hospitality mode رو off کن تا کانال یابیت فعال بشه
با سلام
دوست عزیز من هم تقریبا همین سوال شما رو در تاپیک دیگه ای هم مطرح کردم ولی متاسفانه دوستان و اساتید عزیز نمیخواهند یا نمیتوانند پاسخی بدهند !!
سوالم هم این بود که تلویزیونم UE46ES6200S هست و در خارج از ایران زندگی میکنم و با "چیل تر و...." هم مشکلی ندارم و با تغییر info link country به استرالیا و یا به انگلستان از اون صدها برنامه و شبکه و هاذا وکذا خبری نشد.
همه این کارها رو هم فقط به این خاطر کردم که بتونم بکمک مرورگر تلویزیون "بی بی سی " و "صدای امریکا" رو بگیرم و هنوز مشکلم برطرف نشده و در صفحه مرورگر فقط جمله " Missing Plug-in" نوشته میشه !!! ( در حالیکه مثلا برنامه تلویزیون پارس بخوبی نشون داده میشه !! )
در این بین به یه سایت المانی رسیدم که چند اپلیکیشن و منجمله WEB-TV رو داره که بکمکشون میشه چندین برنامه تلویزیونی رو تماشا کرد ، مثل یوراشپورت 1 و2 ، و من و تو ، و .......
روش کار هم به اینصورته که :
1 - باید در منو ی "اسمارت هاب" تلویزیون و بکمک کلید قرمزرنگه "A" یک حساب بنام " develop " بسازید
2- بعد از اینکار و در صورت فعال کردن ان حساب ، در صورتیکه کلید " TOOLS " رو فشار بدهید منجمله آخرین گزینه در منوی مذکور گزینه "setting " خواهد بود و بعد از باز کردنش منوی دیگری خواهید داشت که اخرین گزینه اش "development " است ، بعد از بازکردن این گزینه باید ابتدا یک IP رو وارد کرده و سپس گزینه "syncronize " رو بزنید و در انصورت حدود 24 اپلیکیشن در منوی اسمارت هاب خواهید داشت ، و از جمله WEB-TV را
IP: 109.239.58.216
لینک :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علیرغم توضیحاتی که دادم پیشنهاد میکنم که صفحه لینک بالا را مثلا بکمک گوگل بفارسی ترجمه کنید تا با مشکلی مواجه نشوید!!! هرچند که قاعدتا نباید با مشکلی مواجه شوید چرا که با انجام ان کارها اصولا وارد منوی سرویس و ..... نمیشوید.!
موفق باشید
ویرایش : تصویر ضمیمه که مربوط به نمایش برنامه یورواسپورت 2 و بکمک web-tv است :
![]()
Last edited by sh_reza; 05-02-2013 at 06:44.
سلام تلویزیون من e6960 هست و توی منوی مخفی گزینه info link country نداره راهنمایی کنید
کسی نیست جواب بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)