تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 25 اولاول ... 8141516171819202122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 248

نام تاپيک: سامسونگ و فعال کردن اینترنتtv

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

به نظرم تو ایران جواب نمیده چون همه سوالهای دوستان بی جواب مونده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

لطفا کمک کنید من داخل منو مخفی شدم ولی hotel mod > clon tv to usb پیدا نکردم امدم بیرون گزینه شبکه وایرلسمو کانال یابیم غیر فعال شد باید چکار کنم درست بشه
    Last edited by fc^uk; 10-01-2013 at 01:50.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من تا چند روز پیش شبکه رو میتونستم پیدا کنم ولی الان شبکه رو هم پیدا نمیکنم . کسی دیگه هم این مشکل رو داره یا فقط من ؟ es8880

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

اگر ازمراحل گفته شده در ابتدای تایپیک برای فعال کردن اینترنت tv عکس هم بذارید ممنون میشیم.

دوستان واسه فعال کردن اینترنت روی c6200 ایا باید این راهو برم؟

بعد از ورود به منوی سرویس و بخش Options تنظیمات مربوط به Local Set و Model غیر فعاله.

برای فعال کردن اون به این روش عمل کنید:

1. یک عدد فلش USB که با فایل سیستم FAT32 فرمت شده باشه رو به تلویزیون وصل کنید.

2. تلویزیون رو روشن کنید. کد زیر رو در کمتر از 3 ثانیه وارد کنید:

کد:
    mute > 1 > 1 > 9 > OK
    منوی Hotel Mode ظاهر می شه.

3. Hotel Mode رو روشن کنین و بعد تلویزیون رو خاموش کنین.

4. وارد منوی سرویس بشین. به مسیر زیر برین:

Control >> Hotel Options >> Clone TV to USB
    این کار اطلاعات ذخیره شده کانال های دیجیتال و --- رو روی فلش ذخیره می کنه که بعدن هم قابل بازیابیه که البته به کار ما ارتباطی نداره.

5. کار ما تموم شده. حالا بسیاری از قابلیت های غیر فعال از قبیل Local Set، Model، PVR و فعال شده.

6. بعد از اینکه Local Set رو تغییر دادیم به مسیر مرحله 4 برین و Hotel Mode رو خاموش کنید. اگه این کار رو نکنین بخشی از قابلیت های تلویزیون غیر فعال می شه.

7. تلویزیون رو خاموش و بعد روشن کنید

بقیشو اگه میشه توضیح بدبد
    سلام من این کار ها رو کردم ولی pvrفعال نشد یعنی هرچی دکمه recرو میزنم تلوزیون عملی نمی کنه مدل تلوزیونم هم 51D495 پلاسما

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

آقا تلویزیون 5960 هم تلویزیون جهانی رو ساپورت میکنه؟اگه آره چجوری؟این قسمت hotel نداره اما clone tv to usb رو پیدا کردم
    لطفا راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

روش فعال سازي تلويزيون جهاني روي تلويزيونهاي جديد سامسونگ

براي ورود به منوي مخفي بايد hdtv تون خاموش باشه عزيز
    -براي فعال كردن hotelmode زمانيكه hdtv تون روشن هست بايد كليد هاي گفته شده رو پشت سر هم بزنيد :
    mute119ok
    وبعد hotel mode رو on كنيد
    -بعد تلويزيون رو خاموش كنيد وارد منوي مخفي بشين و local set رو براي ----t روي ed-iran بگزارين
    -براي فعال شدن منوهاي بيشتر نيازي به فلش هم نيست
    بدون اون هم وقتي روي گزينه clone to usb رو ok بزنيد فعال ميشه
    -فقط در پايان يادتون باشه دوباره hotel mode رو off كنيد تا منو هاي hdtv ‌فعال باشند

جهت استفاده از internet tv بعد از فعال کردن hotel mode اين کارها رو انجام بديد
    control>hotel option>clon tv to usb
    بعد از اون به اينجا بريد
    control>sub option>info link country
    و اون رو به استراليا تغيير بديد و تلويزيون رو خاموش و روشن کنيد
    سپس به menu>setup>network>network test
    بعد هم internet tv رو بزنيد و بعد از تاييد کردن 2 سوال و نصب برنامه ها روي تلويزيون ميتونيد از امکانات internet tv لذت ببريد

بريد حالشو ببريد با بهترين رسيورهاي م ا ه و ا ره و با 20 تا ديش هم اينقدر شبكه رو دريافت نميكنيد حدود 340 شبكه hd هم دارد
    1-انتخاب تمام شبكه هاي دنيا بصورت همه و يا با تفكيك نام هر كشور
    من واقعا شبكه هايي رو ديدم كه هر بيننده اي را ميخ كوب ميكنه
    2-بانك فيلم بيش از 40000 يا بيشتر انواع برنامه براي انتخاب نگاه كردن و يا دانلود كردن دارند
    3-ورق زدن تمامي روزنامه هاي آنلاين حتي روزنامهاي ايران نظير گل -همشهري -كيهان و...
    4-بازيهاي آنلاين و دانلود انواع برنامها
    5-تلفن اينترنتي مجاني و تلفن تصويري
    6-شبكه تيوتر و فيسبوك البته كاملا مسدود ميباشند

شبكه هاي ليست زبان فارسي تلويزيوني 167 كانال وراديويي فارسي زبان 75 كانال ميباشد
    فيلمهاي دوبله فارسي وايراني تا اين لحظه 2568 فيلم سينمايي
    و موسيقي بصورت تفكيك نام تمام خوانندها ميباشد
    راستي اين سرويس كاملا رايگان ميباشد
    البته بعضي از فيلمهاي در حال اكران را بايد هزينه آن را بپردازيد
    اين سرويس روي تمامي تلويزيونهاي led وlcd هاي جديد سامسونگ و سوني تست شده و كار ميكند
    بدون استفاده از هرگونه وسيله جانبي ديگر ميتوانيدبوسيله خود تلويزيونتان از سرويس تلويزيون جهاني استفاده كنيد.

اين سرويس رايگان است
    هيچ پارازيت و يا مشكلي ندارد
    به اينترنت وصل ميشه ولي با اين روش نيازي به اينترنت با سيم نداريد درهام قسمت منو اينترنت بيسيم را كليك بكنيد و بصورت رايگان و بدون هزينه از سيستم استفاده كنيد.
    قادر به برقراري با اولين اپراتور اينترنت بيسيم اعم از وايرلس، واي فاي، وايمكس و يا gprs مي باشد.
    اين موضوع مسئولان اپراتورها و سازمان ارشاد را خيلي ناراحت كرده است.
    اگر قسمت تمامي شبكه ها را انتخاب كنيد شبكه هاي تلويزيوني هم اكنون 45680 وشبكه هاي راديويي 30000 ميباشدالبته وقتي گزينه آپديت رو انتخاب ميكنيم تعداد شبكه ها تعغيير ميكند.

دوستان عزيز خواهش ميكنم اگه تخصص نداريد و آشنا نيستيد اصلا وارد منوي مخفي نشويد
    بدون آگاهي ديگر تنظيمات را بهم نزنيد
    در منوي مخفي نبايد گزينه اي را بدون دقت وفكر تغيير دهيد
    براي رفع مشكلتون ريست فكتور كنيد ودوباره نصب كنيد درست ميشه
    فقط به همان روشي كه عرض كردم و ديگر گزينه ها رو اصلا دست نزنيد.
    زيرا باعث بهم ريختگي سيستم تلويزيون ميشود.
    باسلام
    بقول معروف نه به این شوری شور نه به آن بی نمکی.
    بعضی ار دوستان می فرمایند ارزش فعال کردن نداره.وبه گفته دوست عزیز این همه امکانات.لطفا در مورد استفاده ار سرویس راهنمیی فرمایید.در ضمن طبق راهنمایی اینترنت فعال شد .با تشکر
    سلام دوست عزیز
    من ua es7770 دارم . تمام این تنظیمات رو که شما فرمودین انجام دادم و info link country رو هم استرالیا گذاشتم ولی هیچ کانالی رو نگرفته. البته اسمارت هاب و اینترنتش از اول فعال بود ولی اف بی و یو - تیوب و اس کایپ ف - ی - ل - تر بودند. الان هم که تو منوی مخفی این کارها رو کردم فقط اپلیکیشن های اون کشور رو نصب میکنه و همچنان چیل تره و هیچ کانالی رو هم نتونستم بگیرم. از شما دوست عزیز خواهش می کنم اگه جای دیگه ای تنظیماتی هست که ما باید انجام بدیم تا تلویزیون کانل یابی کنه یا غیره بفرمایید تا بقیه دوستان هم بتونن استفاده کنن. با این توصیف ما این همه پول دادیم ولی از هیچ امکانات این تلویزیون نمی تونیم استفاده کنیم.
    اگه ما رو راهنمایی کنید یک دنیا ممنونتون میشیم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

لطفا کمک کنید من داخل منو مخفی شدم ولی hotel mod > clon tv to usb پیدا نکردم امدم بیرون گزینه شبکه وایرلسمو کانال یابیم غیر فعال شد باید چکار کنم درست بشه

دوست خوبم برگرد تو منوی مخفی و hotel mode ویا hospitality mode رو off کن تا کانال یابیت فعال بشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    من ua es7770 دارم . تمام این تنظیمات رو که شما فرمودین انجام دادم و info link country رو هم استرالیا گذاشتم ولی هیچ کانالی رو نگرفته. البته اسمارت هاب و اینترنتش از اول فعال بود ولی اف بی و یو - تیوب و اس کایپ ف - ی - ل - تر بودند. الان هم که تو منوی مخفی این کارها رو کردم فقط اپلیکیشن های اون کشور رو نصب میکنه و همچنان چیل تره و هیچ کانالی رو هم نتونستم بگیرم. از شما دوست عزیز خواهش می کنم اگه جای دیگه ای تنظیماتی هست که ما باید انجام بدیم تا تلویزیون کانل یابی کنه یا غیره بفرمایید تا بقیه دوستان هم بتونن استفاده کنن. با این توصیف ما این همه پول دادیم ولی از هیچ امکانات این تلویزیون نمی تونیم استفاده کنیم.
    اگه ما رو راهنمایی کنید یک دنیا ممنونتون میشیم.
    با سلام
    دوست عزیز من هم تقریبا همین سوال شما رو در تاپیک دیگه ای هم مطرح کردم ولی متاسفانه دوستان و اساتید عزیز نمیخواهند یا نمیتوانند پاسخی بدهند !!
    سوالم هم این بود که تلویزیونم UE46ES6200S هست و در خارج از ایران زندگی میکنم و با "چیل تر و...." هم مشکلی ندارم و با تغییر info link country به استرالیا و یا به انگلستان از اون صدها برنامه و شبکه و هاذا وکذا خبری نشد.
    همه این کارها رو هم فقط به این خاطر کردم که بتونم بکمک مرورگر تلویزیون "بی بی سی " و "صدای امریکا" رو بگیرم و هنوز مشکلم برطرف نشده و در صفحه مرورگر فقط جمله " Missing Plug-in" نوشته میشه !!! ( در حالیکه مثلا برنامه تلویزیون پارس بخوبی نشون داده میشه !! )

در این بین به یه سایت المانی رسیدم که چند اپلیکیشن و منجمله WEB-TV رو داره که بکمکشون میشه چندین برنامه تلویزیونی رو تماشا کرد ، مثل یوراشپورت 1 و2 ، و من و تو ، و .......

روش کار هم به اینصورته که :
    1 - باید در منو ی "اسمارت هاب" تلویزیون و بکمک کلید قرمزرنگه "A" یک حساب بنام " develop " بسازید
    2- بعد از اینکار و در صورت فعال کردن ان حساب ، در صورتیکه کلید " TOOLS " رو فشار بدهید منجمله آخرین گزینه در منوی مذکور گزینه "setting " خواهد بود و بعد از باز کردنش منوی دیگری خواهید داشت که اخرین گزینه اش "development " است ، بعد از بازکردن این گزینه باید ابتدا یک IP رو وارد کرده و سپس گزینه "syncronize " رو بزنید و در انصورت حدود 24 اپلیکیشن در منوی اسمارت هاب خواهید داشت ، و از جمله WEB-TV را

IP: 109.239.58.216

لینک :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

علیرغم توضیحاتی که دادم پیشنهاد میکنم که صفحه لینک بالا را مثلا بکمک گوگل بفارسی ترجمه کنید تا با مشکلی مواجه نشوید!!! هرچند که قاعدتا نباید با مشکلی مواجه شوید چرا که با انجام ان کارها اصولا وارد منوی سرویس و ..... نمیشوید.!
    موفق باشید

ویرایش : تصویر ضمیمه که مربوط به نمایش برنامه یورواسپورت 2 و بکمک web-tv است :

Last edited by sh_reza; 05-02-2013 at 06:44.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام تلویزیون من e6960 هست و توی منوی مخفی گزینه info link country نداره راهنمایی کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

کسی نیست جواب بده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •