سلام
فرمت فیلمبرداریش MP4 هست با یه کیفیت معمولی.در مورد باطریش که منو خیلی اذیت می کنه ولی تو بقیه موارد ازش رضایت دارم
عکس از کیبوردش هم گرفتم ولی نتونستم اینجا اضافه کنم
سلام
فرمت فیلمبرداریش MP4 هست با یه کیفیت معمولی.در مورد باطریش که منو خیلی اذیت می کنه ولی تو بقیه موارد ازش رضایت دارم
سلام
فرمت فیلمبرداریش MP4 هست با یه کیفیت معمولی.در مورد باطریش که منو خیلی اذیت می کنه (مثل گوشی چینیه) ولی تو بقیه موارد رضایتو جلب می کنه
Last edited by gold user; 06-04-2011 at 21:33.
قيمت روز رو كسي نداره؟
در مورد این گلکسی ایس توضیح بدین و این خروجی تی وی به چه دردی میخوره وکمی هم در موردنوع صفحه نمایش کیفیت صدا محتویات جعبه و نوع هنز فری داخل جعبه و نوع تاچ و از مولتی تاچ پشتیبانی میکنه و ... سخت افزار وو نوع باتری و میزان نگه داری شارژ .+( سخت افزار جی پی اس در این گوشی چگونه عمل میکنه آیا مثل گوشی های نوکیا است یا خیر یعنی باید از قبل نقشه ها رو بریزیم وبعد مسیر یابی کنیم یا نه(توضیح کامل بدهید) و کیفیت ساخت وپشتیبانی از نرم افزا ر وبازی های جدید در این گوشی ایس وموارد دیگر در مورد این گوشی اطلا عاتی بدهید
ویک سوال دیگه در مورد باتری این گوشی آیا دوامش از 5530 کمتره یا بیشتر اگه با 5530 برابر باشه که خوبه وگرنه که
سلام دوستان
من گوشی رو که به لب تابم وصل میکنم اصلا نمیشناستش!!
برنامه سامسونگ کیز رو هم نصب کردم اما نشد که نشد.
درایورهاشو که پی سی بتونه بشناسدش رواز کجا میتونم گیر بیارم؟
باتشکر
همه چیزش متوسط به بالاست الا صفحه نمایشش رزولوشنش بده
به این شکل که گفتید بد نیست در حد قابل قبوله-پس اگه Galaxy 551 رو ببینید چی میگید
Last edited by gold user; 09-04-2011 at 20:24.
خود برنامه از طریق اینترنت قابلیت آپدیت رو داره (ولی پیشنهاد می کنم از نسخه اولیش استفاده کنی که کاملتره)
---------- Post added at 04:51 PM ---------- Previous post was at 04:49 PM ----------
در ضمن طبق اعلام سامسونگ میزان SAR اون هم در بیشترین حالت W/kg 0.840 هست
دوستان چندتا سوال دارم خیلی برام مهمه که جواب بدین اخه میخوام این گوشیو بخرم
1- ایا میشه بر روی این گوشی یا کلا اندروید هربازی یا برنامه ای رو راحت نصب کرد مثل نوکیا که همه چی براش هستو راحت همه چی بدون دردسر توش نصب میشه ایا این گوشی هم یا اندروید هم اینجوریه؟؟؟
2- ورژن جدید اندروید بیاد براش از تو خودش جایی داره که بشه به ورژن جدید اپدیت کرد مثل گوشی های نوکیا که از تو سافتور اپدیت راحت به ورژن جدید اپدیت میشن؟؟؟؟؟
3- مسیر یابی رایگان مثل نوکیامپ داره یعنی برنامه ای داره که باش بشه مسیر یابی رایگان کرد؟؟؟؟؟؟
4- بلوتوث و وایرلس این گوشی راحت با هر گوشی یا وسیله ای ارتباط برقرار میکنه بدون دردسر؟؟؟؟
5- اگه اپدیت بشه به ورژن جدید اندروید مثل ایفون قفل نمیشه که مجبور شیم دوباره انلوکش کنیم؟؟؟؟؟
فعلا ایناس سوالام![]()
این گوشی آپدیت شه فارسیش می پره....بازی های شاخ آندو رو اجرا نمیکنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)