تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 26 اولاول ... 8141516171819202122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 255

نام تاپيک: بهترین رشته رزمی از دید شما / در کدام رشته رزمی فعالیت دارید؟

کاربر فعال انجمن عکاسی sara_program's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام به تمامی دوستان گرامی در انجمن
    من فردی هستم که 30 سال دارم.لاغر اندام هستم و بلندی قدم 165 و وزن 59کیلوگرم است و از 13 سال قبل تا بحال هیچگونه ورزشی نکردم حتی برای خرید روزانه ام نیز از اتوموبیل استفاده می کنم و بدلیل بلد نبودن هنرهای رزمی از اعتماد بنفس پایینی در ارتباطات اجتماعی ام برخوردارم و هنگامی که کسی به من زور می گوید یا باید سکوت کنم یا طرفم را بپیچانم یا بنحوی از آن وضعیت فرار کنم .همانطور که دوستان گفتند برای ثبت نام باشگاه هم رفتم(مانند کیوکوشین{چون برای ایجاد تعادل در آن در طی تمرینات کف پا صاف می شود بنابراین باعث کوتاه تر شدن قدم میشد منصرف شدم })ولی موردی که بدردم بخورد نیافتم زیرا تمامی رشته های مورد نظر بدرد مبارزه با حریف هایی که حدودا" هم قد من یا پایین تر از من باشند می خورد زیراحریف بلندتر براحتی می تواند حرکات دست را کنترل کند از حرکات پا هم نمی توان استفاده برد زیرا آنقدر بالا نمی آید که بتوان ضربه ای موثر زد.
    لطفا"به من با دلیل ورزشی را معرفی که بدرد فیزیکم بخورد و در مبارزه با افراد قد بلند مشکل مرا رفع کند و در مبارزه های خیابانی قدرتمند ترین باشد.
    ضمنا" نظرتان در رابطه با fiting ورزش مبارزه خیابانی که نوعی دفاع شخصی است ،چیست؟
    با تشکر
    سلام
    شما هر رشته رزمی که انتخاب کردید اینو بدونید توی مبارزه کسی برنده هستش که زودتر تمیم می گیره. یعنی هوش مطرحه نه زور . من همیشه در مبارزات برنده میشم علتش اینه که یاد گرفتم در چند صدم ثانیه تصمیم گیری کنم. اکثرا حریفان بلند قد تر از خودم با من می افتند ولی این اصلا مهم نیست. شما باید خالی کردن و ضربه زدن را در وقت مناسبش اجرا کنید . این کار نیاز به تمرین داره . من به شما کاراته و تکواندو را پیشنهاد میکنم. البته بیشتر تکواندو ، چون به نظرم استانداردهای بیشتری داره. و حرکات پای بیشتری داره
    خب مسلما وقتی شما ضربات پای زیادی را تمرین کنید تعادل و تمرکزتون بالا می ره.
    برای دعوای خیابونی هم نظر من اینه: اولا که یه ورزشکار واقعی دعوای خیابونی نمی کنه. ولی اگر موردش پیش اومد، فقط کافیه نقاط حساس بدن را بشناسید. ولی باعث مرگ طرف نشه. یکی از بهترین نقاط حساس بدن ، ساق پا کمی بالاتر از قوزک پا هستش. اگر یک لگد به اون منطقه بزنید طرف مقابل برای مدتی کل بدنش فلج میشه و شما فرصت دارین محل را با افتخار ترک کنید
    باز تاکید می کنم هر رشه رزمی رفتین فقط روی تمرکزتون کار کنید. سرعت عمل خیلی مهمه

2. 2 کاربر از sara_program بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

درود
    من هم مثل دوست بالایی ورزش بین المللی تکواندو رو پیشنهاد میکنم چون تو این ورزش مهم نیست قدتون یک و نیم باشه یا دومتر به بالا ضربات پا این ورزش به جرات می تونم بگم سریعترین و فنی ترین حرکات رو با دیگر ورزشها داره!
    منبعشم: دیدن چند مبارزه از نزدیک یا فیلم هاشونه...
    در ضمن مبارزات خیابونی رو اصلا بهتون پیشنهاد نمیکنم! چون نه اسم و رسمی داره و نه هدفی تو این ورزش دنبال میشه.
    Last edited by Iman-Emperatour; 09-10-2013 at 22:34.

4. این کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه k1_24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام بهترین سبک دفاع شخصی چیه؟ که یادگیریش اسان باشه و نیاز به باشگاه و بدن ورزیده نباشه !

حـــــرفـه ای Йeda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    221B

پيش فرض

سلام بهترین سبک دفاع شخصی چیه؟ که یادگیریش اسان باشه و نیاز به باشگاه و بدن ورزیده نباشه !
    سلام

ورزش رزمی بدون در نظر گرفتن رشته در کل بدن ورزیده و چندیدن سال تلاش برای رسیدن به درجه، کمربند، بدن و عضلات و فرم ایده آل میطلبه.
    شما حتی بدنسازی بدون دستگاه رو هم بهتره زیر نظر مربی و کارشناسش انجام بدین. چه برسه به ورزش های رزمی که در صورت
    رعایت نکردن اصول و مسایل فنی باعث آسیب میشه.

و اینکه بستگی داره هدفتون از ورزش رزمی چی باشه. اگه فقط دفاع شخصی هست و این چیزا سی دی های آموزشی ای موتونید پیدا کنید.و تنها شکل حرکات رو یاد بگیرید.

ولی باز هم باید بدن ورزیده داشته باشید و مراحل پایه ای رو پیش مربی خوب گذرونده باشید و مثلا بیاید بعد از آموزش در منزل و توسط سی دی و ... ادامه بدین ولی اینکه شما بیاید و بدون مربی، بدون باشگاه، بدون آموزش و بدون بدن ورزیده سراغ ورزش رزمی بگردین، باید بهتون بگم تابحال چنین ورزش رزمی ساخته نشده و یا من تو این 15 سال تو هیچ باشگاهی ندیدم... .

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza4024's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    خوبین دوستان؟
    خیلیاتون از رو تعصب جواب میدین سابقه ورزشیم رو بگم اول
    از ده سالگی
    کاراته سبک شوتوکان
    ووشو سبک ساندا
    کنگفو سبک توآ و پرتوآ
    بدنسازی
    پارکور
    موی تای یا همون بوکس تایلندی
    الانم 21 سالمه هیچ علاقه ای به شرکت در مسابقات نداشتمو شرکت نکردم شاید تا الان کلا پنج بار هم دعوا نکردم تعصبیم رو هیچ ورزشی ندارم
    حالا تجربیات
    اولا که دوره دعوا گذشته حالا میمونه بحث زور گیریو اینا
    اولا واسه دعوا تکواندو خوب نیس,دارم میگم دعوا , مثلا من خودم همیشه شلوار لی چسبون میپوشم وقتی هم شلوار لی پامه حتی نمیتونم یه بکیک چرخشی بزنم!
    واسه مبارزه از همش بهتر موی تای هستش تکنیک های آرنج زانو و...
    اما به قول دوستم ادم سه جلسه در هفته همش کتک بخوره واسه اینکه اگه یه روز جلوشو گرفتن بتونه بزنه؟اونم اگه بتونه بزنه
    خب راس میگهپس واسه دعوا بری ورزش رزمی کار الکیه و هر ورزشی اعتماد به نفسو زیاد میکنه
    اما واسه اونایی که میخوان واسه دفاع یه کاری کنن یه پیشنهاد دارم:
    اول یه نانچیکو جیبی بخرین من خودم یکیشو دارم که جمع میشه تو جیب راحت جا میشه وقتیم از جیب میکشیش بیرون یهو خودش باز میشه پس وقتت تلف نمیشه حتی یک صدم ثانیه
    بعدشم برو دوره اموزش سلاح سرد نانچیکو رو ببینین
    ده نفرو هم میزنین
    بعدشم برین ورزش دلخواهتون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

برای یه دختر کدوم ورزش رزمی رو پیشنهاد میدین؟؟ در حدی که بدون سلاح بتونه از خوش قشنگ دفاع کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

جنگ و دعوا خوب نیست ولی حیوونهایی (دور از جون) وجود دارند که با هیچ زبونی نمی شه باهاشون صحبت کرد و تو جامعه ما که زورگیری و پررویی عادت شده باید همه یه جورایی بتونن از خودشون دفاع کنن من از به رخ کشیدن زور و قدرت که بعضی آقایون می کنن حرف نمی زنم چون یه رزمی کار حرفه ای انقدر دارای آرامش و تعادل هست که بیخودی جوشی نمی شه و نیاز به خودنمایی نداره اما اگه تو این روزگار حداقل بدنی که موید ورزشکار بودنتون باشه نداشته باشی ملت میخوان عقدشون رو سرت خالی کنن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

مشکل اینه که تو اماکن عمومی(مثل مترو- بانک پاساژها و...) که آدم زیاده نمی شه فن اجرا کرد به دو دلیل یکی اینکه دیگران آسیب می بینن دوم امکان در رفتن میان جمعیت و فرار از دوربین های حفاظتی و موبایل مردم که دردسر ساز میشه نیست براتون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

یادم میاد دهه هفتاد بود که نوجوون بودیم میرفتیم کلاس کاراته تو خیابون اگه لات مزاحم ما میشد همچین اعتماد به نفسی داشتم که یه اردنگی میزدم بهش طرف 2 متر میپرید اونور و با ترس در میرفت بااینکه کلی بزرگتر بود اما حالا به قول دوستان مردم جسور شدن و اگه بخوای دفاع کنید بیشتر می پرن بهت دیگه تکنیک ضربه زدن همه جا جواب نمیده خصوصا که اینا چندتا باشن اما هیبت داشتن یه چیز دیگه است اینکه طرف از ریختت فکر کنه ازش قوی تر هستی و طرفت نیاد اینو اونایی که بدنسازی کار میکنن می فهمن یعنی چی چون روزای اول که بدنسازی میری فکر می کنی مثل تانک نفوذ ناپذیر و مستحکم هستی اما بعد این توهم میریزه تا اینکه با تداوم ورزش واقعا هیبت قدرتمند داشته باشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza4024's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

برای یه دختر کدوم ورزش رزمی رو پیشنهاد میدین؟؟ در حدی که بدون سلاح بتونه از خوش قشنگ دفاع کنه
    اگر سابقه ورزشی ندارین واسه اینکه به جایی برسین که از پس پسرها هم بر بیاین طول میکشه چون مردا ژنتیکی قدرتشون بیشتره
    دختر باید ظریف باشه و ورزشای خشن جالب نیس واسه دختر ولی خب اگه اصرار دارین موی تای (بوکس تایلندی) و جیتکاندو (سبک اختراع شده توسط بروسلی) واسه دعوا هستن واقعا
    اما پیشنهاد من یادگیری یه سلاح سرد مخصوصا ناچیکو هستش که جیبیش هم هست از موبایلهای امروزی کوچیکتر میشه
    بدنسازی واسه دعوا نیس من خودم یه سال بدنسازی کار کردم بدنسازی به هیچ عنوان قلب و حجم تنفسی رو تقویت نمیکنه به یه بدنساز بگو 100 متر بدو با سرعت
    نمیتونه, کلی هم بدنسازی کار کنی از مرحوم داداشی شاخ تر میشی؟؟؟؟ یه چاقو ضامن دار تمومش میکنه! اما اگه یه بچه 14 ساله بود با یه متر قد همین که نانچیکو رو در میاورد میفهمیدن که این اصلا کارش فایت هستش چاقو هم در برابر نانچیکو اساب بازیه یه ضربه نانچیکو طرفو نقش زمین میکنه طرفو هم نمیکشه که شر بشه بعدش
    چند ماهه هم میشه به نانچیکو مسلط شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •