با سلام به تمامی دوستان گرامی در انجمن
من فردی هستم که 30 سال دارم.لاغر اندام هستم و بلندی قدم 165 و وزن 59کیلوگرم است و از 13 سال قبل تا بحال هیچگونه ورزشی نکردم حتی برای خرید روزانه ام نیز از اتوموبیل استفاده می کنم و بدلیل بلد نبودن هنرهای رزمی از اعتماد بنفس پایینی در ارتباطات اجتماعی ام برخوردارم و هنگامی که کسی به من زور می گوید یا باید سکوت کنم یا طرفم را بپیچانم یا بنحوی از آن وضعیت فرار کنم .همانطور که دوستان گفتند برای ثبت نام باشگاه هم رفتم(مانند کیوکوشین{چون برای ایجاد تعادل در آن در طی تمرینات کف پا صاف می شود بنابراین باعث کوتاه تر شدن قدم میشد منصرف شدم })ولی موردی که بدردم بخورد نیافتم زیرا تمامی رشته های مورد نظر بدرد مبارزه با حریف هایی که حدودا" هم قد من یا پایین تر از من باشند می خورد زیراحریف بلندتر براحتی می تواند حرکات دست را کنترل کند از حرکات پا هم نمی توان استفاده برد زیرا آنقدر بالا نمی آید که بتوان ضربه ای موثر زد.
لطفا"به من با دلیل ورزشی را معرفی که بدرد فیزیکم بخورد و در مبارزه با افراد قد بلند مشکل مرا رفع کند و در مبارزه های خیابانی قدرتمند ترین باشد.
ضمنا" نظرتان در رابطه با fiting ورزش مبارزه خیابانی که نوعی دفاع شخصی است ،چیست؟
با تشکر