اقا مراد تحویل بگیره ! (مولتی زد تو کمر بازی!)
+
همون چیزی که انتظار داشتم هستش البته از نظر نمرات !
حالا کسایی که بازی کردن یه خورده توضیح بدن ببینیم بخش معمایی وجود داره یا فقط اکشن هست ...
اقا مراد تحویل بگیره ! (مولتی زد تو کمر بازی!)
+
همون چیزی که انتظار داشتم هستش البته از نظر نمرات !
حالا کسایی که بازی کردن یه خورده توضیح بدن ببینیم بخش معمایی وجود داره یا فقط اکشن هست ...
امتیازهای بازی تا حد خیلی زیادی همونطور که انتظار داشتم شدن،فقط منتظر یه 9 از gamespot بودم.
در کل امتیاز های بازی هم خیلی خوب و مناسب بازین.
این بخش مولتی پلیر هم اگه نبود احتمال اینکه میانگین امتیازهای بازی بره بالای 90 بیشتر میشد.......
+
حالا که همه دارن به مراد یه چیزی میگن منم یه چیزی بگم :
مراد آخه چرا از بخش مولتی پلیر بازی طرفداری میکنی؟!
+
فعلا تنها نمره زیر 8 بازی از Game reactor Sweden هست که به بازی امتیاز 7/10 داده.................
از نمرات بازی راضیم : دی
فقط موند خودم که با یک نقد کوپول بازی رو مهمون کنم ، ممکنه راضی باشم و یا ممکنه :
+
یکی هم اومد کنارش : Machinima : 6/10فعلا تنها نمره زیر 8 بازی از Game reactor Sweden هست که به بازی امتیاز 7/10 داده.................
..
..
دوستان لطف دارنمن تو سه شماره جوابتون رو ميدم بريد كيف كنيد :
- تو سال 2013 مولتي پلير هم تبديل شده به يه ركن ثابت بازيها مثه داستان و گرافيك و ...... و تو 90 درصدشون نبودش يه كمبود و بد ساختنش يه عيب و كوتاهي
- تا وقتي بازيهايي مثه portal و dark souls و journey ودهها بازي ديگه كه از يه سبك ناممكن تونستن مولتي پلير عالي بسازن وجود داشته باشن ضعف مولتي پلير همچين بازيهايي رو كه سازندش توش توانايي نداشته(با وجود پتانسيلش) رو نميشه توجيه كرد(اگه اونا نبودن با شما تا حدودي موافق بودم
)
- ما ايرانيها كلا مولتي پلير واسمون خيلي شناخته شده و ضروري نيس چون نه اينترنت درست و حسابي داريم و نه 60 دلار پاي بازي ميديم وقتي ما هم اين شرايطشو داشتيم مطمين باشين واسه اكثرمون اين قسمت مهم ميشه
+
يه نگاه هم به بازيهاي نسل بعد بندازين مي بينيد حتي اونايي هم كه داستان زيبايي دارن مثه destiny هم ميرن سمت آنلاين و mmo در نتيجه سعي كنيد با اين مساله كنار بياييد...آينده از آن بازيهاي آنلاين و اجتماعي هست و اگه شركتي نتونه تو اين روند موفق باشه ميبازه
.
راضیم ازش! ( بازی رو میگم D: )
من نمیدونم چرا عاشق صداگذاری این بازی شدم، اصن یه وضی!! یکی منو روشن کنه D:
خدایی صداگذاری عالی داره : ))
متا: 86
: دی
داوش مراد، راضیم ازت( تقلید از سخن دوستان
).
با اینکه مولتی پلیر حکم بقای بازی رو برای مدت بیشتری ایفا میکنه،اما الان در اکس باکس لایو مثلا، مطمئنا ۱ یا ۲ درصد هستن که در حال حاضر Co op پرتال رو بازی میکنن و یا بازی های اینگونه رو! ببین خودت هم بهتر میدونی هسته برخی از بازی ها بر مبنای مولتی گذاشته شده،الان COD , BF ,FIFA,PES, ... رو اغلب برای مولیتش میشناسن! یعنی افرادی در همین لایو و PSN هستند که سراغ Single بازی نمیرن و یکراست میرن سمت مولتی!خب این بازی ها مطمئنا مولتی حرف اول رو میزنه! اما در مورد بازی هایی مثل Tomb Raider زمانی که داستان و Single هسته بازی هستش، شاید چندان ریسک مناسبی نباشه آوردن بخش مولتی در بازی! هنوز که بدلیل ترس از بن شدن آنلاین هم نشدم تا زمان ریلیز رسمی بازی در لایو! اما مجبورم مولتیش رو به خاطر اچیومنت هاش بازی کنم! در مورد مولتی نظری هم نمیتونم بدم! فقط اینکه مطمئنا بازی عمر بیشتری خواهد کرد،اما به چه قیمتی؟
اما مطمئنا آینده بازی های ویدیویی رو آنلاین و اجتماعی بودنشون تشکیل میده.
راضیم ازتونراضیم ازت
راضیم از بازی
![]()
یه اخطار هم به دوستان بدم:
خیلی به مراد و موارد مورد علاقش گیر ندید که انسان خطرناکی شدهمنبع:
اون حسي كه بعد بريدن دست و پاي دشمنا تو نينجا گايدن به آدم دست ميداد و انيميشن زجر و لابه و غذاب اونها و خوني كه مي پاشيد هوا ضربات رو باور پذير مي كرد
اون طور که از نقدا برمیاد بازی در حد انتظار بوده و فقط مولتی کارو یکمی خراب کرده!
فرضا بخش داستانی بازی در حد 9 هست ولی مولتی پلیر اون در حد 8...
شاید اگه سازندگان بی خیال بخش آنلاین می شدن و روی همون سینگل پلیر تمرکز می کردن بازی می تونست از نظر منتقدا و امتیازی بالاتر قرار بگیره.
در کل فعلا به نظر می رسه بهترین بازی امسال بوده و همون طور که گفتم استارت بازی های بزرگ ماه مارس رو زدش! (یه حسی بهم میگه گوتی از همین ماهه)
در مورد مراد هم زیاد اذیتش نکنید که آخرش بحث رو به TWD می کشونه
ولی جدا مراد درست میگه چون وقتی یه بازی سبکش جوریه که می تونه مولتی داشته باشه دیگه نمیشه ایراد گرفت و کلا همین مولتی توی فروش بازی ها تاثیر داره و شاید کمتر بازی پرفروشی رو بشه پیدا کرد که مولتی و کلا بخش آنلاین نداشته باشه.
ولی خب یه بحثی هم اینه که بعضی از بازی ها اون قدر بخش سینگل پلیر یا همون داستانی خیلی قوی دارن که با همون می تونن خیلی ها رو راضی کنن و اتفاقا فروش بالایی هم داشته باشن. نمونه اون همین Batman : Arkham City که همین شرایط رو داره( البته به جز بخش داستانی یه سری چیزای اضافی هم داشت که توی بازی تاثیر داشت ولی خب بیشتر منظور روی بخش آنلاینه که این بازی نداشت)
در کل توی سبکی مثل اکشن ماجرایی هم میشه بازی فقط بخش داستانی داشته باشه و هم میشه بازی بخش داستانی و آنلاین رو با هم داشته باشه که در هر دو صورت اگه سازندگان راه درست رو برن می تونن ابر شاهکار (یا به قول یه نفر سوپر ابر فول شاهکار) هم بسازن...
هر چند که این نسخه تام رایدر ظاهرا بازی بزرگیه و می تونه جزو دو تا بازی برتر این سری قرار بگیره ولی خب در حد بازی هایی مثل آنچارتد و بتمن که دیگه نشده...
Twd رو يادم نيار كه يه چي ميگما
ببين مساله اينجاس كه گسترش مولتي پلير مثه گسترش يك تكنولوژي مرز نميشناسه :
قبلا بازي تو سبك اسپلينترسل همچين مولتي پلير coop عالي داشته؟؟؟
قبلا بازي HnS اي مثل god of war مولتي پلير به اين خوبي داشت.؟؟؟
قبلا بازي تو سبك اساسين مولتي پلير به اين خوبي داشته؟؟
و ......
پس همونطور كه مي بيني مولتي پلير مثه يه موج داره همه سبكا رو متحول مي كنه حتي اونهايي كه قبلا تصور كردن اينكه مولتي پلير داشته باشن خنده دار بود(بماند سبكايي كه مولتي پليرشون از ديرباز قوي هست)
مولتي پلير شبيه تبلتيزه و اسمارت فونيزه شدن دنياي تكنولوژي هست كه همه دارن ميرن سمتش(چه ما دلمون بخواد چه نخواد)
+
متاي بازي براي x360 از 33 نقد 86
متاي بازي براي ps3 از 5 نقد 88
.
نیت از لارا جدا شد.
طبق اخرین خبر رسیده دیشب اقای nathan و خانم لارا از هم جدا شدن
گفتنی است بعد از مراسم طلاق لارا سریع با چشمانی گریان سوار اتومبیل شده و از محل دور شده و خبرنگارها تنها توانستند چند
دقیقه ای با نیت صحبت کنن و در پاسخ به علت طلاقشون نیت جواب داده :
( از خانم هایی که متاشون زیر 90 هستش خوشم نمیاد من قبل از انتشار بازی در مراسم E3 بهش هشدار دادم که اگر نمراتش باب میل من نباشه ازش جدا خواهم شد )
در اخرین لحظات که اقای نیت سوا ماشین میشدن یکی از خبرنگار ها پرسیدن که الان قصد رابطه جدیدی ندارین و اقای نیت جواب دادن.:
(دیشب وقتی نمرات لارا اومد یک ساعت بعد تماسی از طرف خانم الیزابت داشتم که ابراز علاقه کردن بنده هم با توجه به این که اقای لوین اشاره کردن از انچارتد در عنوان جدیدشون
الهام گرفتن فکر می کنم الیزابت گزینه مناسبی برام باشه )
این اتفاق صنعت گیم را دچار حواشی کرده و شخصیت هایی همچون ( مسترچیف و سموس ، دانته و بایونتا نیز وارد این گود حواشی شدن )
نگاهی به اخرین تصویر کنار هم بودن نیت و لارا در کنفرانس E3 امسال :
محتوای مخفی: ........
تکنولوژی جدید AMD واقعا عالیه !
برای اولین بار روی همین بازی تست شده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)