PC
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
PC
نسخه بعدی پرندگان خشمگین ، Angry Birds Rio در راه است
شرکت ارایه دهنده بازی پرندگان خشمگین ، Rovio ،که این روزها طرفداران پروپاقرصی پیدا کرده و بسیاری در سراسر جهان به آن میتلا شده اند اعلام کرده به زودی نسخه جدید آن را هم برای علاقه مندان ارایه خواهند کرد . نسخه جدید با نام Angry Birds Rio با همکاری این شرکت با کمپانی انیمیشن سازی ۲۰th Century Fox در ماه مارس به بازار عرضه خواهد شد . این نسخه بر اساس انیمیشن جدید کمپانی قرن بیستم با نام RIO تولید خواهد شد و داستان آن از این قرار است که پرندگان خشمگین توسط عده ای شکارچی دستگیر و به شهر رویایی ریو در برزیل برده می شوند در آنجا این پرندگان برای خلاصی خود و ..
یه مثلی هست که میگه آدم های خوشبین هواپیما رو میسازن آدم های بدبین پتر نجات رو
من دو تا گله دارم از بازی دارم اولی ضعفشه اما دومی قدرتشه در واقع اولی هم بخشی از قدرتشه که به ضعف تبدیل شده
1-بازی مولتی یوزر نیست و از لحاظ اینکه چند نفر به pc من دست رسی داشتن به محض رسیدن به سیستم این بازی رو انجام میدادن و همه مجبور بودن ادامه مراحل رو برن من مراحلش رو 5-6 تا در میون میرفتم بقیه اش رو دوستام زحمتش رو میکشیدن که اگه بازی مولتی یوزر بود هرکس واسه خودش یه یوزر میساخت و بازی رو از نو شروع میکرد و من همه رو خودم بازی میکردم
2-تموم شد آخه نسخه جدیدش کی میاداستخون درد گرفتم
دوستان ، کسی گزارشی از عدم اجرا شدن روی لپ تاپ ها با کارت گرافیک اینتل نداشته ؟
من تا الان روی دو لپ تاپ با گرافیک اینتل خواستم اجرا کنم نشد .
سلام.
سیو های بازی کجاقرار میگیره وآیا این بازی ادامه داره؟
ممنون![]()
با آپدیت درایور کارت گرافیک مشکل حل میشه
یک نفر دیگه هم با گرافیک اینتل مشکل داشت و با آپدیت درایور مشکلش حل شد :
سیو های بازی اینجاس ( Win 7 ) :
ادامه هم از قرار معلوم داره، معمولا اینجور بازیها که یه دفعه صدا می کنن ادامه دارن!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان این ارور برای چی هست؟
![]()
به نظرمن موقعی که خواستی از حالت زیپ دربیاری آنتی ویروست نزاشته کامل بریزه رو سیستمت
این نظر من هست حالا نظر دوستان رو هم باید شنید
احتمال دوستمون هم رد نمیشه ولی خیلی از بچه ها با کارهای زیر مشکلشون رو برطرف کردند:
1-حتما ++ Visual C رو از اینجا دانلود ونصب کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2-گرافیکت رو آپدیت کن...
3-این فایل رو دانلود ودر پوشه _ی بازی بنداز روی فایل config خودت:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)