تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 43 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 421

نام تاپيک: LG Optimus Black اولین گوشی اندرویدی LG با ضخامت 9 میلیمتر

آخر فروم باز Mig33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نظر کلی من اینه که واقعا تو این رنج قیمت بهترینه بله در مورد nova درست گفته بودید خوشحالم که این گوشی روگرفتم و ممنون از همه شما.... الان گذاشتمش زیر شارژ ... به مرور تمام نکاتشو اینجا میارم از همه دوستان هم ممنون .

2. 2 کاربر از Mig33 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

فککنم دوسش داری ,جیگره
    بار اول یه ٨ ساعتی بزار شارژ بشه

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بار اول یه ٨ ساعتی بزار شارژ بشه
    از شما دیگه بعیده !
    نیازی به شارژ اولیه 8 ساعته نیست !

5. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

4

میدونم دوست گرامی ولی ضرر که نداره, اندروید خودش ٣ ساعتی طول میکشه شارژ شه,

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

در مورد رنج قیمت درسته ال جی دیرتر میاد یکم به بازار که الان یکم بهتر شده ولی واقعا تفاوت ناچیزی با قیمت جهانی داره,
    الان گالاکسی یا دیسایر اس همین مشخصاتو داره ولی گرونتره,در حالیکه قیمت جهانیش این نیست
    اینم مخصوصا htc ویاس که با این فروشی که تو ایران داره توانایی نداره بگه مشکله فارسیو حل کنه
    کاره درستو کردی از بازار موبایل گرفتی از اون دزد بازار طبقه اول نخریدی خیالت راحته,
    Last edited by yee_pesare; 10-09-2011 at 20:31.

8. این کاربر از yee_pesare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

جفتشون از لحاظ GPU قوی ترن... کلا گلکسی اس از هر لحاظ کمی از این قوی تره... البته من صفحه نمایش اینو به گلکسی اس ترجیح میدم... ولی کلا گلکسی اس قوی تره... اما نزدیک به 100 تومن گرون تره :|

10. 2 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

10

نظر کلی من اینه که واقعا تو این رنج قیمت بهترینه بله در مورد nova درست گفته بودید خوشحالم که این گوشی روگرفتم و ممنون از همه شما.... الان گذاشتمش زیر شارژ ... به مرور تمام نکاتشو اینجا میارم از همه دوستان هم ممنون .
    مبارکه
    -------
    یک سوال هم داشتم میخواستم ببینم فارسی رو درست نشون میده؟؟ اصلا منو فارسی داره؟؟؟
    اگه تونستی چند تا بازی سنگین هم روش تست کن نتیجشو اینحا اعلام کن

12. این کاربر از starn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mig33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلامت باشی
    من رفتم بازار موبایل و واقعا محیط بهتریه برای خرید هر چند که 20 تومن هم گرونتر بگیری ولی اصلا قابل قیاس با علاءالدین نیست.
    به نظر من لوازم جنبی رو از علاءالدین بگیرید اونم طبقات به غیر از همکف.....
    من مموری 16 گیگ توشیبا هم گرفتم با گارانتی 30 تومن.( علاءالدین )
    فارسی رو کاملا ساپورت میکنه ...از منوها بگیر تا تایپ اس ام اس...من معمولا منوها رو رو انگلیسی میزارم و نایپ میسیج رو فارسی.( اینی که من گرفتم گارانتی 2 ساله کامتل با کارت طلائی هست که لیبل قرمز رنگ داره )
    تا اینجا به نظر من دیزاینش و طراحیش و جنس بدنه از گالکسی بهتره
    صفحه نمایش اونم از منظر من از گالکسی بهتره ( باید مقایسه کنید تا متوجه بشید )
    باتریش از گالکسی ضعیفتره
    دیزاینش واقعا عالیه، خیلی نازک که راحت تو جیب پیرهن جا میشه و سنگینی نمیکنه و در عین حال خوش دست.
    البته حواست نباشه گاهی ممکنه گوشی رو سر وته بگیری دستت چون از لحاظ طراحی بدنه فرقی بین بالا و پائین گوشی نیست بغیر از چند المان که .....
    روشم اندروید 2.2.2 نصبه.....برنامه LG Mobile Update رو نصب کردم و با مشخص کردن مدل گوشی درایورشو اتومات از اینترنت نصب کرد و گفت قابلیت آپدیت داره و پک جدید برای ایران آورد که من نصب نکردم و فعلا بی خیال شدم

کلیدها کلن سمت چپ گوشی تغبیه شده و سمت راست شما کلیدی نمی بینید یه کلید که روش G حک شده که اون بگیری صفحات رو انومات مرور میکنه.....
    ال جی واقعا خوب کار کرده رابط کاربری خوبی هم داره و با قیمت معقول یه جنس عالی داده ....
    من چون عاشق Motorola Droid X یودم و هستم اینم بگم این گوشی تو دلش دقیقا پردازنده ای داره که Droid X داره که تو آمریکا هم خیلی طرفدار داره. ( با همون چیپ ست بر خلاف گالکسی که چیپ ست سامسونگ روشه )
    کلی هم برنامه و بازی ریختم توش ( از طریق نوت بوکم نه وای فای چون برای مودم وای فای خودم باید شماره کارت مک اینو تعریف کنم که فعلا حالشو نداشنم ) در اجرای هیچکدوم لگ و ... ندیدم البته بازی سنگین هنوز تست نکردم .
    کلا سخت افزار با نرم افزار تو این گوشی خوب مچ شده و کانفلیکت به هیچ عنوان دیده نمشه.... ( مهندسی ال جی )
    البته یه ایرادی که من دیدم که البته زیاد هم نمیشه گغت ایراد اینه که شما وفتی در حالت تایپ میسج گوشی رو به اند اسکیپ میبرید یه زمانی طول میکشه تا کی برد پاسخگوئی کنه .... البته این احساس من بود.
    نکات جدیدی به ذهنم برسه میام میگم
    قربان همگی

پ.ن بهترین روش شناسوندن گوشی اندرویدی ال جی به کامپیوتر ( مثل اپتیموس بلاک ) اینه که برید اول اینجه و نرم افزار LG Mobile Support Tool رو دانلود کنید از اینجا :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد اونو او سیستم خودتو ن نصب کنید گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید و تیک usb deduging رو تو گوشی هم بزنید نرم افزار رو باز کنید کشور خودتون رو مشخص کنید و از سمن راست بالا مدل گوشی رو مشخص کنید و بعد Install USB Deriver رو بزنید و تمام......
    البته این نرم افزار چک میکنه که برای گوشی شما فریم ویر جدید اومده یا نه که به نظر من نصب نکنید من این نرم افزار رو فقط برای نصب درایور گوشی استفاده کردم که عالی جواب داد.
    Last edited by Mig33; 11-09-2011 at 09:29.

14. 3 کاربر از Mig33 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Tourang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    اون باتری جدیده رو ندیدی برای بلک اومده 80هزار تومنه که باتری رو سه برابر افزایش میده؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام بر MIg33 وبقیه بچه هایی که این گوشیو دارند لطفا صدای اسپیکر وهندز فری رو هم تست کنید..................

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •