@ HORROR
فکرکنم این لینک فقط قسمت اول باشه،چون 8 دقیقه بود.........
@ HORROR
فکرکنم این لینک فقط قسمت اول باشه،چون 8 دقیقه بود.........
تریلر 20 دقیقه ای که 3 تا پارت بود رو دیروز دانلود کردم، دقیقاً همون تریلرهای تیکه تیکه ای هست که تو E3 پخش شد ولی با جزئیات بیشتر و کامل تر.
آره شما درست میگی... من تازه امرو ز فهمیدم! ولی خدایی گرافیک خوبی داره نصبت به وسعتش آدم کف میکنه...مثلا اون قسمت ماموتها هست.... این بازیو خیلی میپسندم ویه جورایی حس مرموز و جو مشتی داره![]()
دوستان میشه داستان ِ الدر اسکرولز رو بگید ؟ من بازی نکردم قبلیاشو ، ممنون
طی پرسش و پاسخی که از طریق تویتر با Pete Hines صورت گرفت چزئیات دیگری از بازی مشخص شد.
Finishing moves به صورت رندم صورت می گیرن و کنترلی بر اتفاق افتادن/نیفتادن اون ها و اینکه کدوم مدل اتفاق بیفته نداریم .
اسلحه ها و جادو ها در هر کدام از دست های می تونن قرار بگیرن به جز سپر ، مشعل و تیر و کمان که فقط در دست چپ قرار می گیرن.
زیرنوس تمامی صداها و وقایع را پوشش میده ...
در مورد ازدواج هم ، با هر Race نمیشه ازدواج کرد ، توضیحات دقیق تری در این مورد ارائه نشده .
داستان این نسخه ، 200 سال بعد از نسخه ی قبلی(Oblivion) صورت می گیره و به اون صورت ارتباطی با نسخه های قبلی نداره ... تنها موردی که در همه نسخه ها مشترکه اینه که Elder Scrolls پیشگوهایی بودن که از اتفاقاتی که در آینده قرار بوده اتفاق بیفته خبر داده بودن از جمله باز شدن Oblivion Gates در نسخه قبل یا بازگشتن اژدها ها در این نسخه ...
همون تریلر 20 دقیقه ای با لینک مستقیم:
محتوای مخفی: Part I
محتوای مخفی: Part II
]محتوای مخفی: Part III
Last edited by Leon-117; 14-09-2011 at 21:25.
از وقتی تریلر رو دانلود کردم چندبار دیدمش،واقعا بازی خیلی خیلی بزرگیه!
یه نکته دیگه هم هست که مبارزات و کلا بازی رو جذاب تر میکنه آهنگ های فوق العاده بازی هست،مثلا آهنگ اون قسمتی که با Frost Dragon مبارزه میکرد به نظرم خیلی قشنگ بود.............
اونایی که میگفتن گرافیک بازی چنگی به دل نمی زنه! اینو بشینن نگاه کنن ... این تریلر 20 دقیقه ای!
واقعا خدا بود! یاد مراحل morrowind افتادم!وای چه فضای فوق العاده ای design کردن! استادن اصلا...
ولی جدا هیچ بازی حتی شانس گرفتن GOTY رو در برابر این بازی نداره...
پرچم بالاس!
واقعا وقتی این بازی یادم میوفته دیگه راهی برای Goty امسال برای بازی انچارتد 3 نمیبینم خیلی سخت خواهد شد جدال بین این دو
واقعا حقشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)