سلام دوستان
من تو مرحله recovery گير كرده ام
اين هم تصوير قسمتي كه نميدونم چيكار كنم
همون قسمتي كه نشانه اسلحه روشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
من تو مرحله recovery گير كرده ام
اين هم تصوير قسمتي كه نميدونم چيكار كنم
همون قسمتي كه نشانه اسلحه روشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين هم لينك دانلودنوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب!برو تو غار تا این مرحله تموم شه!
تمام کارها رو انجام دادی که میخوای بری توغار؟
تواین عکس ورودی غار رو سنگ بسته؟!
ورودي غار رو سنگ بسته
هرچی ار پی جی و نارنجک داشتم به طرف اون سنگ ها پرتاب کردم ولی بازم نشد.
Last edited by soliman; 23-11-2007 at 11:59.
خوب راههای دیگه رو امتحان کن .ورودي غار رو سنك بسته
جيكار كنم
به هر حال باید خودتو برسونی به اون نقطه ی سبز توی نقشه .
به نظر من ار طرف راست بگیر و برو .
من اونجا رو رد کردم . دقیقا بعد از اون مرحله هستم!!!!
درباره اون مرحله یه کم توضیح بده من که یادم نیومد کجاست؟ مثلآ قبل از این قسمت چکار می کردی؟
حالا یادم اومد : اونجا به سمت راست یه کم که بری با نیروی استرانق ( قدرتی ) از روی سنگها می پری باید از سمت راست آبشار به طرف درخت ها بری و بعد از روی سنگها به طرف محل ما موریت بپری.
توی مرحله Assualt وقتی میریم روی کشتی و میریم پیش علامت سبز وقتی انجام میدیم مینویسه
Air Strike Available. Use binoculars to lock target
و یک نقطه سبز جدید روی کشتی میاد. اونجا میرم هیچی نیست! کسی میدونه باید چیکار کنیم؟
خب مشکل حل شد.![]()
سلام
یه سری تنظیمات تو گرافیک بازی هست که اگه high کنی خیلی سرعت میگیره ولی خیلی تاثیر خاصی نداره و اگه اونو low کنی سرعت بهتر میشه ..... مثلا تنضیمات در رابطه با texture رو آدم باس همیشه high کنه تا باحال شه ..........حالا هدفم از این صحبتا این بود من very high و high نمی تونم بکنم ...می خواستم بدونم چه تنظیماتی از بازی جزو اون تنظیماتیه که خیلی سرعت میگیره و تاثیر بخصوصی نداره .... مثلا یه افکت هست که ماوس رو سریع تکون میدی صحنه محو میشه ...اون خیلی قشنگه ولی خب نباشه هم چیزی نمیشه ........ و شایدم همین خیلی سرعت بگیره.......می خواستم بدونم اونایی که سرعت زیادی میگیره چیه ...؟اسماشون چیه....اگه کسی می دونه بگه اگه که خودم باس برم دونه دونه امتحان کنم .........ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)