تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 35 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 348

نام تاپيک: Uncharted 3: Drake's Deception

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

این طور بگم بهتون ، هر کس PS3 نداره خراب شه خونه ی دوست و آشنا و این بازی رو تجربه کنه . از نونه شب واجب تره .
    بقدری این بازی از لحاظ گرافیک هنری شاخ تشریف داره که بعد از تجربش تا چند روز باید فکه افتادتون بر روی زمین رو جمع کنید.

2. 3 کاربر از afshin_baranii67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

نمیدونم توی این تاپیک بود خوندم یا یکی دیگه یه جا گفت کلا بحث صحبتش این بود که : اینم آخرین قدرت کنسول پلی 3 دیگه آخرین زورش رو زد ...
    ولی اینطور نیست . با اینکه این بازی الان در حال حاضر پرگرافیک ترین بازیه جهان تا به امروزه با حجم 50 گیگ اینطورا ولی کی گفته آخرین قدرت پلی 3 هست؟
    پلی 3 قدرت گرافیک بالاتر از این بازی هم داره حتی با حجم های 70 گیگ و بالاتر از این حرفا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

آقا یون نسخه -- شده اش اومده؟آخه من یارو بهم گفتش که میرم تو Map گیر میکنه
    آیا fix بازی اومده یا نه؟ لطفا بگین که من بد جوری تو کفه بازی هستم

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

گرافیک بازی خیلی وحشتناکه خدا وکیلی,بی نظیره!!!!البته من ps3 ندارم رفتم پیش یکی از دوستان ببینم چیه این لامذهــــــب این همه تعریف میشه!

6. این کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

آقا یکی به ما میگه که این بازی کپی خوره سالمش اومده یا نه؟
    کسی هست اینجا کپی خورشو داره بازی میکنه؟اگه هست بگه که از کجا گرفته ما هم بخریم

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

آقا یکی به ما میگه که این بازی کپی خوره سالمش اومده یا نه؟
    کسی هست اینجا کپی خورشو داره بازی میکنه؟اگه هست بگه که از کجا گرفته ما هم بخریم
    دوست عزیز برای به جواب رسیدن به این موارد و مشکلات حکش بیشتر تو این بخش باید جستجو کنی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نمیدونم توی این تاپیک بود خوندم یا یکی دیگه یه جا گفت کلا بحث صحبتش این بود که : اینم آخرین قدرت کنسول پلی 3 دیگه آخرین زورش رو زد ...
    ولی اینطور نیست . با اینکه این بازی الان در حال حاضر پرگرافیک ترین بازیه جهان تا به امروزه با حجم 50 گیگ اینطورا ولی کی گفته آخرین قدرت پلی 3 هست؟
    پلی 3 قدرت گرافیک بالاتر از این بازی هم داره حتی با حجم های 70 گیگ و بالاتر از این حرفا
    فعلا تنها عنوانی که باعث شده بود کنسول PS3 خیلی به زور بیوفته بازی God of War 3 بوده تا اینجا

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

با اینکه این بازی الان در حال حاضر پرگرافیک ترین بازیه جهان تا به امروزه با حجم 50 گیگ اینطورا ولی کی گفته آخرین قدرت پلی 3 هست؟
    عزیز من مگه گرافیک به حجم دیسک؟؟؟؟
    یعنی هر چی حجم دیسک بیشتر گرافیک بهتر؟؟؟؟؟؟نگین این حرفا رو از جک هم اونور تر...........

فعلا تنها عنوانی که باعث شده بود کنسول PS3 خیلی به زور بیوفته بازی God of War 3 بوده تا اینجا
    حامد جان مساله حجم گرافیک یا تکنیکهای گرافیکی نیس.....مساله طراحی هنری یا دقت.
    ناتی داگ واقعا وسواس و دقت بسیار بسیار زیادی در طراحی جرییات همه چیز داره که تو بازیهای دیگه اینو شاهد نیستیم........از طراحی حرکت کارکتر بگیر تا حرکت شنها و باد و ایتم های بازی و........... .
    شاید gears3 از لحاظ مجموع گرافیک تکنیکی فرق زیادی با uncharted3 نداشته باشه ولی ازلحاظ گرافیک بصری و دقت به جرییات از انچارتد عقبتره که علتشم گفتم .......

+

یه مثال واضحتر بزنم : مثلا همین بتلفیلد 3 از همه بازیهای امسال بیشتر گرافیک داره ولی اون دقتی که تو جرییات انچارتد3 شده تو بتلفیلد 3 نشده ......... .

+

سونی باید قدر ناتی داگ رو بدونه .اگر تو این نسل 3 تا استودیو بازیسازی تراز اول داشته باشیم بودن شک یکیش همین ناتی داگ...... .
    .
    .
    .
    Last edited by halflife g; 02-11-2011 at 21:39.

10. 5 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

در کل میگم تک تک انحصاری های پلی 3 که خارق العادس اون هیچ . ولی از پلی 3 هر چی بگی بر میاد اینا قدرت کامل پلی 3 نیست با اینکه تو کل دنیا همچین بازیی کسی به عمرش ندیده اما از این بهتراش میاد برای پلی 3

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

یعنی هر چی حجم دیسک بیشتر گرافیک بهتر؟؟؟؟؟؟نگین این حرفا رو از جک هم اونور تر...........

+

یه مثال واضحتر بزنم : مثلا همین بتلفیلد 3 از همه بازیهای امسال بیشتر گرافیک داره ولی اون دقتی که تو جرییات انچارتد3 شده تو بتلفیلد 3 نشده ......... .

.
    .
    .
    من سر این قضیه با خیلیا بحث کردم نتیجه نداده . عزیز سی دی اورجینال عین ایران نیست که زده باشه 2 گیگ 700 مگ استفاده ازش شده باشه . وقتی حجم یه بازی 5 گیگه یه بازی 50 گیگ مطمئنا از همه لحاظ 50 گیگیه سر تره و از تک تک کیلوبایت هاش توی یه قسمت بازی استفاده شده و واضح ترین تفاوت گرافیکه بعد طولانی تر بودن داستان و ... که هر کدومش یه حسن محسوب میشه برا بازی پس هر چی حجم بازی بالاتر باشه به نحوی گرافیک هم بالاترهالبته استثنا همه جا وجود داره

در ضمن شما تا آخر سال 2012 هیچ بازیی رو از لحاظ گرافیکی با آنچارتد 3 مقایسه نکن تا بعد اون ببینیم خدا چی میخواد اون وقت شما میگی بتلفید 3 گرافیک بیشتری داره؟عمرا به پای این نمیرسه گرافیک هیچ بازیی در حال حاضر

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

حامد جان مساله حجم گرافیک یا تکنیکهای گرافیکی نیس.....مساله طراحی هنری یا دقت.
    ناتی داگ واقعا وسواس و دقت بسیار بسیار زیادی در طراحی جرییات همه چیز داره که تو بازیهای دیگه اینو شاهد نیستیم........از طراحی حرکت کارکتر بگیر تا حرکت شنها و باد و ایتم های بازی و........... .
    شاید gears3 از لحاظ مجموع گرافیک تکنیکی فرق زیادی با uncharted3 نداشته باشه ولی ازلحاظ گرافیک بصری و دقت به جرییات از انچارتد عقبتره که علتشم گفتم .......

+

+

سونی باید قدر ناتی داگ رو بدونه .اگر تو این نسل 3 تا استودیو بازیسازی تراز اول داشته باشیم بودن شک یکیش همین ناتی داگ...... .
    .
    .
    .
    مرادی کاری با بالا بودن یا پایین بودن گرافیک این بازی و خدای جنگ ندارم من میگم که اون بازی کنسول رو خیلی تو زحمت انداخت و بیشتر از باقی بازی ها کنسول زودتر و بیشتر داغ میکرد
    کلا خدای جنگ رو میشه از جمله بازی هایی دونست که از نهایت قدرت گرافیکی کنسول های امروزی استفاده کرده بود که اینم برمیگرده به همون به زور افتادن کنسول

14. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •