نمیدونم ولی مسئول گارانتی بهم گفت حتما باید درایو ریکاوری رو پاک کنی تا بهت اجازه بده تا پارتیشن بندی کنی.
شک نکن هارد دوستمون داینامیک شده.
وقتیم هارد داینامیک بشه اجازه ی نصب ویندوز یا سیستم عامل جدید نمیده.
نمیدونم ولی مسئول گارانتی بهم گفت حتما باید درایو ریکاوری رو پاک کنی تا بهت اجازه بده تا پارتیشن بندی کنی.
شک نکن هارد دوستمون داینامیک شده.
وقتیم هارد داینامیک بشه اجازه ی نصب ویندوز یا سیستم عامل جدید نمیده.
عزیز من این تبدیل hdmi به DVI رو دارم . از کجا آوردم حدود 3 سال پیش یه کارت گرافیک EVGA GTX 260 C216 خریدم اونموقع با 280 قویترینا بودن .
متاسفانه تو ایران که این لپتاپا یا وسایل دیگه میرسه همه چیو از تو جعبه بر میدارن و جدا میفروشن .
ولی این گرافیکی که من گرفتم پلم بود و با اینکه اصلا گرافیکم نه HDMI داره نه display por (vGA اما اینا توش بود با کلی کابل دیگه از جمله کابلای sli و یه سری چیزای دیگه .
من امتحان کردم و کار کرد و اینکه میگن کار نمیکنه رو من نمیدونم .
اینکه شما از کجا میتونید این پورت رو پیدا کنید از فروشگاه هایی که قطعات desktop و مخصوصا کارت گرافیک میفروشن . مخصوصا از نمایندگی evga اگه سوال کنید شاید داشته باشن .
در مورد اینکه درایو recovery باید پاک بشه دلیلش اینه که شما وقتی لپتاپ رو میگیرید 4 تا درایو primry دارید
و نرمافزار easeaus نمیتونه با چهارتا پرایمری درایو دیگه ای بسازه باید یکی از این primry ها به extended تبدیل بشه
و بعد از تو اون چنتا logical خارج بشه و چون شما dvd بکاپ رو دارید اونا درایو recovery رو پاک میکنن .
Last edited by night lord; 21-01-2011 at 14:01.
از جمله امکانات ورژن جدید آکرونیس پشتیانی از هارد داینامیک جهت ریسایز کردن و.....
دیگر هم نیاز نیست ریکاوری رو پاک کنی
اگر MBR پاک باشد به صورت Default کار می کندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بچه ها چنتا سوال دارم
1. ایا این لپ تاپ سیم کارت میخوره؟؟؟
2.باطریش تو استفاده عادی مثلا وب گردی چقدر دووم میاره؟؟
3.بلوری داره؟؟
4.کیبردش بک لایت داره؟؟
راستی یک سوال دیگه ایا دی وی دی دیرایور داخلی نداره؟؟ یعنی فقط خارجی داره؟؟
سیم کارت نمیخوره
فقط یک درایو اکسترنال دی وی دی همراهشه
خیلی حیف شد تو دلم بود ولی سیم نمیخوره...
از بچه های که دان جواب بدن ایا این مدل سیم کارت میخوره؟؟؟
و باطری 1 دونه 6 سل فقط داره؟ پس اونی که کلا کفش را میگیره بزرگه میگن 15 ساعت داره و باطری 2ومشه الکیه؟ جریان چیه این باطری را میگم
راستی واقعا خیلی داغ میکنه این مدل؟؟ ازار دهنده هست؟
سیم کارت میخوره یا نه خیلی مهمه برام و ساخت کجا هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)