ابی جون به این حرفا گوش نده، اینا همه شایعست ...![]()
ابی جون به این حرفا گوش نده، اینا همه شایعست ...![]()
سلام
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چاکریییییییییییییییم.
حالا ممکنه واسه ی هر گوشی ای این مشکل پیش بیاد ولی دلیل نمیشه کل مجموعه زیر سوال بره.این یه امر طبیعی هستش.
من یه LG خریده بودم بعد از 1 هفته میکروفونش سوخت.![]()
اتفاقا مشکلات گوشیها از گزارشات انفرادی رو میشه.
اگه چند گوشی از یک سری مشکلات مشابه داشته باشند خوب طبیعیه که اون گوشی رو با این مشکلات مشکل دار خطاب میکنند.
نه این که گوشی الجی شما میکروفونش بعد یه هفته بسوزه!
البته شما شایعات رو هم در نظر بگیرید! همه سایت ها می گفتند که آیفون 4 مشکل آنتن دهی داره ولی من از هرکی پرسیدم گفت که این مشکل رو باهاش نداشتم..
اون خبر رو که خود اپل هم قبول کرد!!البته شما شایعات رو هم در نظر بگیرید! همه سایت ها می گفتند که آیفون 4 مشکل آنتن دهی داره ولی من از هرکی پرسیدم گفت که این مشکل رو باهاش نداشتم..
احتمالا فقط برا اپراتور خودشون بوده!!
بله.حرف شما درسته.ولی شما یه گوشی بگین که هیچ مشکل انفرادی نداشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟این تکنولوژیو بشر درست کرده نه خدا.
به نظر من nexus s یه انتخاب خوب میتونه باشه.(نظر شخصی).
---------- Post added at 11:40 PM ---------- Previous post was at 11:36 PM ----------
البته من آیفون 4 رو تو دستم گرفتم.مشکل آنتن دهیش تایید میشه اما نه اونجوری که مثل بمب تو سایتا صدا کرد.باید سمت پایین و چپ گوشیو خیلی محکم تو دستت بگیری تا آنتن بره.کی این کارو میکنه؟؟؟؟؟؟؟از دوستان هم پرسیدم.مشکل خاصی ایجاد نکرد.در صورتی که توی cnet یه کلیپ بود که نشون می داد به خاطر این مشکل وسط مکالمه تلفن قطع میشه.
سلام
To install the latest Nexus S build GRH78C, follow these steps:
- Download the update file from Google’s server: GRH78C-from-GRH78.zip
- Copy the file to your phone’s internal storage (/sdcard). Tip: The Nexus S can flash any file so there is no need to rename it update.zip
- Power off your phone.
- Hold down the VOLUME UP button and power it back on.
- Use the volume keys to navigate to recovery and press POWER to select it.
- When you see the “/!\” symbol, hold the POWER button and then press the VOLUME UP button.
- You should be presented with the Android system recovery menu. Select the option “apply update from /sdcard”
- Find the update file (GRH78C-from-GRH78) on your sdcard and then press the POWER button to flash it.
- Wait for the update to complete and then select “reboot system now”
خب ظاهرا جریان صفحه نمایش این گوشی هنوز نیومده مثل دیزایر شد.
GSMArena به نقل از خبر امروز سامسونگ میگه این گوشی ماه دیگه وارد ایتالیا میشه و خبر بد اینکه از SuperAMOLED خبری نیست! ولی خبر خوب اینکه HD فیلم برداری میکنه.
یعنی یک ورژن دیگست؟!!
این هم جالبه:
Yesterday, Google put out an OTA update for the Nexus S, which fixed some bugs (among them the SMS bug), but we haven't heard reports yet that the update enables 720p video capture
اولین آپدیت Nexus S ریلیز شد و باگ مربوط به sms رفع شد (قابل توجه ابی جان) ولی هنوز خبری از 720P نیستش!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)