تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 403 اولاول ... 81415161718192021222868118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 4027

نام تاپيک: XPERIA™ X8 | گوشی خوب قیمت خوبتر

داره خودمونی میشه roxh58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض xrecovery برای X8

سلام
    اینم xrecovery برای X8 که دقیقا مشابه xrecovery
    X10MINI PRO هستش

باید توجه داشته باشید این یک recovery معمولی ارائه شده برای آندروید نیست
    یعنی این که بدون شکسته شدن bootloader نمیتوان recovery image را replace کرد
    در واقع این یک نوع hijacking boot هست و به همین منظور هنوز به فایل های شما در /system احتیاج دارد

به هیچ عنوان از "format /system" استفاده نکنید وگرنه ممکن گوشی شما break شود

busybox خود را مجدا نصب نکنید زیرا این recovey با نسخه busybox که برای گوشی تان هست کار میکند و با تغییرات آن کار نمیکند.

این recovery چه کار میکند؟

برای نصب ساده و آسان custom rom به صورت Update.zip از روی مموری و همچنین backup و restore کردن آن (Nandbackup) که میتوانید با خیال راحت از رام back up گرفته و در صورتی که دچار مشکلی شد restore کنید و همچنین full wipe

لیست کامل ویژگی ها:

كد:
    ADB root shell
    Reboot
    Install update.zip from SD Card
    Factory reset (full wipe)
    Wipe cache partition
    Install custom zip
    Backup and Restore
    Partition tools
    Mount/unmount partitions
    Format partitions
    Mount as USB Storage
    Advanced options
    Wipe Dalvik cache
    Wipe battery stats
    Fix permissions for apps (FC fix)
    طریقه نصب و اجرا :

فایل را از این جا دانلود کنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و unpack کنید.

با استفاده از root explore سه فایلی که درون pack هست را به آدرس زیر کپی کنید:

كد:
    /system/bin

دکمه mount را در برنامه root explore بزنید تا از r/o به r/w تبدیل شود.

برای وارد شدن به recovey menu هنگامی که گوشی را روشن کردید و logo
    "sonyericsson" را دیدید دکمه back را 5 بار و بیشتر فشار دهید و رها کنید تا recovey menu را ببینید.

گوشی باید روت شده باشد و busybox نیز نصب باشد.

طریقه کنترل :

برای بالا و پایین رفتن از
    VOLUME-UP and VOLUME-DOWN
    برای انتخاب از
    HOME
    برای برگشتن از
    BACK

Last edited by roxh58; 08-01-2011 at 08:03.

2. 2 کاربر از roxh58 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه roxh58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

توجه: تمامی مسئولیت این کار با خودتون هست
    فقط گوشی های روت شده ...

برای اینکه شما بتونید متون فارسی رو بر روی گوشی خودتون ببینید و یا فارسی تایپ کنید اول احتیاج به این دارید که یک فونت که حروف فارسی رو ساپورت کنه روی گوشیتون بریزید.

برای این کار فونت ضمیمه را دانلود کرده و
    فونت ضمیمه رو به system/font/ انتقال بدید و گوشی رو ریستارت کنید.
    این کار توسط برنامه root explore انجام دهید فقط توجه کنید که توسط کلید mount باید روی حالت R/W باشد.

بعد از انجام مراحل بالا و ریستارت کردن، گوشی شما با فونت جدید بالا میاد ولی در بخش SMS ها و وب به یک سری ایرداتی از جمله جدا از همون نشان داده شدن حروف فارسی بر میخورید.

برای حل این مشکل فایل lib رو از ضمیمه دانلود کرده و بعد از اکسترکت کردن به مموری کارت گوشی انتقال بدید.
    از طریق نرم افزار root explorer به مموری کارت گوشی برید و پوشه lib رو که انتقال داده بودید باز کنید.

سه فایل داخل اون موجوده که باید به مسیرهای زیر کپی بشن:

این سه فایل رو باید حتما به تریبی که در زیر گفته شده کپی کنید و در هنگام کپی کردن اجازه جایگزینی فایل ها رو بدید تا جایگزین فایل اصلی بشن.

1- فایل libskiagl.so رو به system/lib کپی کنید.

2- فایل libwebcore.so رو به system/lib کپی کنید.

3- و فایل libskia.so رو هم به system/lib کپی کنید.

بعد از کپی کردن فایل سوم گوشی شما هنگ میکنه و خود به خود ریستارت میشه.
    اگر این اتفاق نیافتاد نیز شما خودتون گوشی را ریست کنید.

لطفا به دقت مراحل آموزش را انجام دهید ، مخصوصا در بخش copy کردن فایل های lib اگر اشتباهی انجام بدهید گوشی بالا نمیاد و مجبورید دوباره مراحل سخت ریختن و روت کردن 2.1 انجام دهید.

برای تایپ کردن حروف فارسی هم کیبورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کرده و بر روی گوشیتون نصب کنید.

لینک فونت

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

lib

کد:

4. 2 کاربر از roxh58 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mpeg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

دوستان میخوام این گوشی رو بخرم
    الان تا چه os میشه اپگرید کرد
    راستی تو کیفیت پخش موزیک با هندفری یا هدفون کیفیت صداش در چه حد هست
    ساپورت نرافزاریش الان در چه وضعه مثل مدل های دیگه xperia هست

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

خبر خوب برای ایکس 8 دارا اینکه اپدیت جدید 2.1 که برای گوشی اومده به راحتی با superoneclick قابلیت روت داره

7. این کاربر از hoomi_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AMIRHJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قلوب

پيش فرض

دوستان میخوام این گوشی رو بخرم
    الان تا چه os میشه اپگرید کرد
    راستی تو کیفیت پخش موزیک با هندفری یا هدفون کیفیت صداش در چه حد هست
    ساپورت نرافزاریش الان در چه وضعه مثل مدل های دیگه xperia هست
    الان تا آندروید نسخه 2.1

کیفیت صداش خوبه اینم مقایسش

کد:

ساپورت نرم افزاریشم مطلوبه و از x10-x10 pro به دلیل رزول استاندارد بهتره

اگه نباشه جاش خالی می مونه saadi126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام

دوستان من به تازگي به خريد اين گوشي ترغيب شدم (البته دلم يه جورايي پيش X10 مونده اما دلم نمياد پول بي زبونو واسه گوشي خرج كنم) از اونجايي كه گوشي فعليم 5530 نوكيا هست ميدونم مقايسه درستي نيست اما ميخواستم بدونم سرعت گوشي - مخصوصا سرعت عكس العمل نسبت به تاچ صفحه (مثلا در مواقع تايپ اس ام اس) و سرعت عكس العمل سنسورها براي چرخش اتوماتيك صفخه و كلا سرعت گوشي چطوره؟ (البته يكي دو تا فيلم ازش تو يوتيوب ديدم ولي تجربه شما رو خواستم بدونم.

سوال ديگه اينكه پلير گوشي خوش دست هست؟ (ميدونم برنامه پلير براي اندرويد زياده اما من عاشق پلير هاي سري واكمنم كه خيلي خوش دست و سريع بودن و براي پيدا كردن يه آلبوم يا آهنگ يا حركت تو منوهاي پلير خيلي سريع و راحت بود و مثل اين نوكياي آشغالم مكافات نداشت)

يه سوال ديگه: آيا اينكه گوشي رو فقط ميشه به اندرويد 2.1 ارتقا داد، ميتونه در آينده مشكلاتي داشته باشه نظير عدم نصب برنامه هاي جديد به علتهايي مثل نياز به نسخه جديدتر آندرويد؟

و آخرين مورد اينكه من تو بازار فقط رنگ سفيد اين گوشي رو ديدم اما تو سايت سوني اريكسون به وضوح به رنگ مشكي اون اشاره شده و منم در صورتي كه مشكيش باشه ميخرمش.

Available colours

- White - Black - Aqua Blue/White - Silver/White - Black/Red - Black/Blue - Black/Grey

کد:
    Last edited by saadi126; 13-01-2011 at 10:56.

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

و آخرين مورد اينكه من تو بازار فقط رنگ سفيد اين گوشي رو ديدم اما تو سايت سوني اريكسون به وضوح به رنگ مشكي اون اشاره شده و منم در صورتي كه مشكيش باشه ميخرمش.
    راستش منم سیاهش رو ندیدم و تو بازار فقط سفیدش رو دیدم!!

يه سوال ديگه: آيا اينكه گوشي رو فقط ميشه به اندرويد 2.1 ارتقا داد، ميتونه در آينده مشكلاتي داشته باشه نظير عدم نصب برنامه هاي جديد به علتهايي مثل نياز به نسخه جديدتر آندرويد؟
    خوب الان دیگه ملت دارن کوچ میکنن به 2.3 و 2.1 خیلی عقبه! ولی زیاد مشکلی نخواهید داشت چون اکثر برنامه ها با نسخه کاری ندارن!(البته باید بعضی برنامه های خفن رو بیخیال بشید!!)

سوال ديگه اينكه پلير گوشي خوش دست هست؟ (ميدونم برنامه پلير براي اندرويد زياده اما من عاشق پلير هاي سري واكمنم كه خيلي خوش دست و سريع بودن و براي پيدا كردن يه آلبوم يا آهنگ يا حركت تو منوهاي پلير خيلي سريع و راحت بود و مثل اين نوكياي آشغالم مكافات نداشت)
    بستگی داره! شما میتونی به برنامه ی دیگه روش نصب کنی و از اون استفاده کنی!! در حقیقت این گوشی سیستم عامل داره و سیستم عامل یعنی امکان انتخاب بین ده ها برنامه برای انجام یه کار خاص!!

دوستان من به تازگي به خريد اين گوشي ترغيب شدم (البته دلم يه جورايي پيش X10 مونده اما دلم نمياد پول بي زبونو واسه گوشي خرج كنم) از اونجايي كه گوشي فعليم 5530 نوكيا هست ميدونم مقايسه درستي نيست اما ميخواستم بدونم سرعت گوشي - مخصوصا سرعت عكس العمل نسبت به تاچ صفحه (مثلا در مواقع تايپ اس ام اس) و سرعت عكس العمل سنسورها براي چرخش اتوماتيك صفخه و كلا سرعت گوشي چطوره؟ (البته يكي دو تا فيلم ازش تو يوتيوب ديدم ولي تجربه شما رو خواستم بدونم.
    خواستم جواب ندم،ولی در همین حد باید بگم که خوب خیلی وقت پیش تست کردم این گوشی رو(فقط در حد تست!) و تا اونجایی که یادمه،عملکردش خوب بود...
    مسلما الان چون گلکسی دارم،نمیتونم دقیق بگم که اون تاچ خوب بود چون دارم به یه صفحه ی سوپر امولد میگم خوب...!!!

11. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saadi126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

من تو انتخاب بين اين گوشي و مدل X10 موندم. ويژگي هاي برتر X10 كه نياز به گفتن داره اما ويژگيهاي بدش براي من (تاكيد ميكنم اين ويژگي ها براي من بد هستند نه اينكه صرفا ويژگي بدي باشند) اينه كه به خاطر صفحه نمايش بزرگ، سايز گوشي بزرگه و كمي حمل و نقلش توي جيب برام سخته- قيمتش بالاست و نميدونم به اندازه پولي كه براش ميدم برام كاربرد داره يا نه (مشكل مالي ندارم اما هميشه خريدهام منتبق با نيازمه نه اضافه تر و نه كمتر). از طرفي X8 يك ويژگي ناپسند براي من داره و اون هم رنگ سفيدش كه اگر مشكي داشت عالي ميشد. مشكل بعدي ترس از سرعت معمول پردازنده هست كه يه وقت گوشي تو منوها، عملكردها و برنامه ها كند نشه كه از گوشي كند بيزارم. و همچنين نگران اينم كه پلير گوشي مناسب و خوشدست نباشه (درسته كه با داشتن سيستم عامل و امكان نصب برنامه هاي مختلف از جمله پلير، اين مشل به چشم نمياد اما پلير خود گوشي معمولا مشكلي با هدفونهاي بلوتوثم نداره و ... خيلي رويو از هر دو خوندم ولي باز ...

حالا با اين توصيفات، دوستاني كه گوشي رو دارند يا تست كردند يه محبت كنند كمكي بكنند و ويژگي منفي اگر ديدند گوشزد كنند و همچنين ويژگي هاي مثبت رو براي انتخاب درست تر
    پيشتر ممنونم

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با سلام منم هم تاچ2 رو فروختم و x8 رو گرفتم.....( از تاچ2 واقعا راضی بودم حرف نداشت.....)
    فقط من با این اشنایی ندارم..
    از روی اموزش سیستم عاملش رو 2.1 کردم....
    میخوام بازی و برنامه بریزم چهطور باید اینکارو کنم؟

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

اول گوشیت رو فارسی کن.برای این کار هم باید گوشیت رو روت کنی.

فعلا با بلوتوث برنامه ها رو به گوشی منتقل کن و نصبشون کن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •