نه N رو هم امتحان كردم نبود.در ضمن نميخواد خيلي مرحله بالايي بري كافيه يك مسابقه اول بشي بعد نيترو بخري.
تو تنظيمات رو دسته xbox زده B.رو كيبورد نميدونم چيه
نه N رو هم امتحان كردم نبود.در ضمن نميخواد خيلي مرحله بالايي بري كافيه يك مسابقه اول بشي بعد نيترو بخري.
تو تنظيمات رو دسته xbox زده B.رو كيبورد نميدونم چيه
بازی کردم برادر
کلا هر چی بخوان بازی رو بیشتر واقعی کنن کنترل سخت تر میشه
مثل شبیه سازهای پرواز و ...
بعضی موقع ها هم به قول معروف از اونور پشت بوم میفتن!
منم اول شدم ولی قلفهدر ضمن نميخواد خيلي مرحله بالايي بري كافيه يك مسابقه اول بشي بعد نيترو بخري.![]()
خب از منوی اصلی برو تغییرش بده
N بود فکر کنم
ولی توی این بازی مثل قبلی ها دیگه آتش و این چیزا زمان نیترو زدن بیرون نمیاد خیلی هم تاثیری نداره
فقط میشه از صدا و میزان کپسول پایین فهمید داره استفاده میشه
ای آقاااا چه کاریه آخه شما برو داخل تنظیمات کیبوردت رو هر دکمه ای خواستی تنظیمش کن...به همین راحتیدوستان يهسوال.من نيترو خريدم ولي نميدونم با كدوم دكمه تو بازي بايد ازش استفاده كنم؟؟؟
بهترین گزینه هم ALT هست چون راحت در دسترسه ولی اگر رو N بزاری کنترل ماشین واست سخت میشه
من کلا عشقم Drift زدنه... ولی اینجا خیلی کنترلش سخته
دیگه حالم داره بهم میخوره... شورشو درآوردن، یه نیش گاز که میری ماشین شروع میکنه به قر دادن !!!
تیونینگ هم به درد نمیخوره... هر چی کلاس ماشین رو میبری بالاتر کنترلش تو Drift سخت تر میشه![]()
Last edited by Keyvan2139; 05-04-2011 at 22:44.
اصلا جالب نبود. دیگه خیلی سخت کردن . کنترل ماشین واقعی از این آسون تره
دوست عزیز دریفت که خیلی راحته فقط کافیه وقتی که احساس میکنی داری کنترلت رو از دست میدی از نیترو استفاده کنی من کلا اول میشم.........
واقعٍاً....!!!؟
اصلا Nitro به فکرم نرسیده بود... دمت گرم
ولی با تمام اینا نسبت به NFS های گذشته تو Shift2 دریفت سخت تر و غیر حرفه ای تر شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)