اگه ویندوزت رو فعال نکنی یکی دو پنجره بعد از اینکه login شدی و وارد سیتمت شدی نمایش میده که بتید فعال منی و اینها..آیا راهی هست که این پنجره را نمایش نده هر بار که بالا میایی با سیستمت؟
اگه ویندوزت رو فعال نکنی یکی دو پنجره بعد از اینکه login شدی و وارد سیتمت شدی نمایش میده که بتید فعال منی و اینها..آیا راهی هست که این پنجره را نمایش نده هر بار که بالا میایی با سیستمت؟
این پنجره ها اخطار هستند و بعد از اتمام مدت دیگه کلا دسترسی به سیستمتون قطع میشه.
نه راهی نداره اگر نه که دیگه کسی ویندوز رو کرک نمیکرد.![]()
از کجا بذونیم که کدوم یکی از اتفاقات بالا برای وینذوز ما افتاده ؟آپدیت KB971033 هنوز نصب نشده است :
۱-بهترین راه حل این است که در Control Panel > Windows Update در منوی سمت چپ برروی Change setting کلیک نمایید و گزینه Install update automatically (recommended) را برروی Check for updates but let me choose whether to Download and install them. تنظیم نمایید.این گزینه باعث می شود ویندوز برای دریافت و نصب آپدیتها از شما اجازه بگیرد و شما می توانید انتخاب نمایید کدام یک از آپدیتها را نصب نمایید و کدام یک را نصب ننمایید.
هر چند توصیه ما این است که این گزینه را به طور کل برروی Never check for updates تنظیم نمایید تا اصولا آپدیتهای ویندوز نصب نشود.
۲-بعد از اینکه ویندوز به سایت مایکروسافت متصل شد و لیست آپدیتها را به شما نشان داد تیک جلوی اپدیت شماره KB971033 را بردارید تا نصب نشود.
آپدیت KB971033 نصب شده ولی ویندوز هنوز از کار نیفتاده است :
شما آدم خوش شانسی هستید ولی ممکن است تا یکی دوروز آینده اکتیویشن از کار بیفتد که در این صورت از روش مرحله بعد استفاده نمایید.
آپدیت KB971033 نصب شده و ویندوز از کار افتاده است :
چیکار باید بکنم که پیغام
windows 7 build
---------- Post added at 12:12 AM ---------- Previous post was at 12:11 AM ----------
از کجا بذونیم که کدوم یکی از اتفاقات بالا برای وینذوز ما افتاده ؟آپدیت KB971033 هنوز نصب نشده است :
۱-بهترین راه حل این است که در Control Panel > Windows Update در منوی سمت چپ برروی Change setting کلیک نمایید و گزینه Install update automatically (recommended) را برروی Check for updates but let me choose whether to Download and install them. تنظیم نمایید.این گزینه باعث می شود ویندوز برای دریافت و نصب آپدیتها از شما اجازه بگیرد و شما می توانید انتخاب نمایید کدام یک از آپدیتها را نصب نمایید و کدام یک را نصب ننمایید.
هر چند توصیه ما این است که این گزینه را به طور کل برروی Never check for updates تنظیم نمایید تا اصولا آپدیتهای ویندوز نصب نشود.
۲-بعد از اینکه ویندوز به سایت مایکروسافت متصل شد و لیست آپدیتها را به شما نشان داد تیک جلوی اپدیت شماره KB971033 را بردارید تا نصب نشود.
آپدیت KB971033 نصب شده ولی ویندوز هنوز از کار نیفتاده است :
شما آدم خوش شانسی هستید ولی ممکن است تا یکی دوروز آینده اکتیویشن از کار بیفتد که در این صورت از روش مرحله بعد استفاده نمایید.
آپدیت KB971033 نصب شده و ویندوز از کار افتاده است :
چیکار باید بکنم که پیغام
windows 7 build 7600 the copy of windows
حذف بشه؟
سلام
اگر بیفته ویندوز شما ار اکتیو بودن خارج میشه و پیغامی مبنی بر the copy windows is not geniu میاد.
برای سوال دوم اینجا را بخونید:
# [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نه می تونم Unistall کنم و نه می تونم Install کنم
windows Loader را که باز می کنم هر دو گزینه Uninstall و Install غیر فعاله.
چون احتمالا از WAT Remover یا یک کرک دیگه قبلا استفاده کردید.من نه می تونم Unistall کنم و نه می تونم Install کنم
windows Loader را که باز می کنم هر دو گزینه Uninstall و Install غیر فعاله.
سلام.مشکل در نمایش تصاویر به صورت بند انگشتی دارم مشکل چیست؟
سلام به این تاپیک ربطی نداره.
با توضیحات کامل یک تاپیک جدید ایجاد کنید
من نمیخوام از کرک استفاده کنم...ولی میخوام 30 روزه استفاده نکنم و به طور کامل استفاده کنم از ویندوز 7.
نیازی هم به آپدیت کردن ندارم..چه جوری و چی کار کنم که بتونم ویندوزم رو کامل استفاده کنم؟
ممنون
منظورم کلا اینه اگه نخواهیم اپدیت کنیم ویندوز رو باز هم وقتی یه سماره سریالی چیزی مید متوجه میشه..کلا تنظیمیچیزی داره که با یه شماره سریال قلابی ویندوز اکتیو کنی ولی نفهمه و به اینترنت نذاریم وصل بشه ویندوزمون که غیراکتیو بشه؟
ممنون
فکر میکنم از طریق یک Firewall میتونید دسترسی سیستم (بخش مربوطه در ویندوز) رو به اینترنت قطع کنید و از یک سریال تقلبی استفاده کنید. (مطمئن نیستم)من نمیخوام از کرک استفاده کنم...ولی میخوام 30 روزه استفاده نکنم و به طور کامل استفاده کنم از ویندوز 7.
نیازی هم به آپدیت کردن ندارم..چه جوری و چی کار کنم که بتونم ویندوزم رو کامل استفاده کنم؟
ممنون
منظورم کلا اینه اگه نخواهیم اپدیت کنیم ویندوز رو باز هم وقتی یه سماره سریالی چیزی مید متوجه میشه..کلا تنظیمیچیزی داره که با یه شماره سریال قلابی ویندوز اکتیو کنی ولی نفهمه و به اینترنت نذاریم وصل بشه ویندوزمون که غیراکتیو بشه؟
ممنون
البته از آپدیت، نصب نرم افزارهایی که نیاز به Geniune دارند و دانلود از سایت مایکروسافت محروم میشید.
ولی کرک های فعلی هم هیچ مشکلی ندارند. بهتره که کرک کنید یا یک سریال بخرید که هزینه کردن برای خریدن ویندوز در ایران لزومی نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)