من به ترتیب اینطوری انتخاب میکنم:
Iphone 4
Desire hd
galaxy s
n8
x10
من به ترتیب اینطوری انتخاب میکنم:
Iphone 4
Desire hd
galaxy s
n8
x10
کیو میگین؟
بی خیال
کلا" همه سر کار بودین![]()
بنده برای خودم با تمام ابهت آیفون 4 رو پسند کردم!!!
و گوشی های دیگه ای هم برای خونمون برای بچه ها تهیه کردیم دیزایر اچ دی و ایکس 10 و ان 8 و گلکسی که هر وقت بخوام یه لقمه از هر کدومشون خواهم زد ولی آیفون خودم یه چیز دیگس!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سامسونگ هم اکثرا داره ظریف کاری می کنه! بر عکس نوکیا! دوربینی که نوکیا با دببدبه و کب کبه رو گوشی هاش مثل ان8 میزاره برعکس سامسونگ زیاد بهش نمی رسه حالا از نظر ظاهری هم بگیم همینطوره ولی ظریف کاری سامسونگ بهتره
میشه بیشتر از آیفون 4 خودت بگی؟شاید خریدم.
ببینید اول باید روشن بشه که این نظرسنجی راه افتاده تا این داداشمون گوشی بخره یا نه میخواد یه چیزهای دیگه ای رو روشن کنه!
اگه قراره گوشی این نظرسنجی برای انتخاب گوشی کمکتون کنه بهتره نظرات خودتون از جمله معایب و مزایای مورد نظر خوتون رو بگید. من به یه چیز معتقدم و همیشه هم گفتم مزایا و معایب از دید هر کسی متفاوتند.
اما اگه این فقط یه نظرسنجیه برای دونستن نظرات این و باید از اولش روشن میکردین.
خوب بر منکرش نعلت!
بر اساس نظرسنجی ها بنده برای خودم آیفون رو انتخاب کردم و داریم استفاده می کنیم!
حالا منظور شما چیه من نفهمیدم
نظرسنجی برای این انجام میشه که هر کس نظرشخصی خودشو بیان کنه. فهمیده بشه که معایب و مزایایی که داره از دید همگان چیه وبر اساس این نظرسنجی ها به یه نقطه مشترک برسیم! که نظرسنجی عمومی دال بر این بود
در مورد دوستانی که به ان 8 نظر خرید دارند توصیه می کنم که یه تجدید نظری در مورد خرید داشته باشند!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)