تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 33 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 324

نام تاپيک: معرفي HD پلاير هاي A.C.RYAN PLAYON

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    گيلان سرفراز

پيش فرض

يك: چرا نظرات من تاييد نميشود دو : ميخاستم بدانم ايا ميتوان ديسك دي وي دي را داخل اين دستگاه قرار داد و محتويات ديسك را از طريق دستگاه روي هارد كپي كرد? يا با يك راهي يا رابطي? صحبتي در مورد درايو دي وي دي و هارد ساتا دستگاه شده بود ميشه در اين مورد براي من كه اطلاعات كمي دارم توضيح بدهيد. ايا دستگاه خودش داراي هارد داخلي هست.

2. این کاربر از Arash.sabet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

کسی این سوال ما رو جواب نمیده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

يك: چرا نظرات من تاييد نميشود دو : ميخاستم بدانم ايا ميتوان ديسك دي وي دي را داخل اين دستگاه قرار داد و محتويات ديسك را از طريق دستگاه روي هارد كپي كرد? يا با يك راهي يا رابطي? صحبتي در مورد درايو دي وي دي و هارد ساتا دستگاه شده بود ميشه در اين مورد براي من كه اطلاعات كمي دارم توضيح بدهيد. ايا دستگاه خودش داراي هارد داخلي هست.

دستگاه داراي هارد نيست ، بلكه شما بايد يك هارد بخريد و آن را داخل دستگاه قرار دهيد.
    تا جايي كه من شنيدم گويا امكان وصل كردن دي وي دي پلير به آن را از طريق پورت usb دارد.
    در هر صورت كار سختي نيست اگر به كامپيوتر دسترسي داريد ديسك هاي خود را روي هارد
    كامپيوتر كپي كرده ( فولدر VIDEO_TS ) بعد اين فولدر را بروي فلش ديسك كپي كرده و فلش
    را به دستگاه وصل كنيد در اين حالت مي توانيد از روي فلش فيلم را اجرا كنيد و يا اينكه محتويات
    آن را بروي هارد داخلي كه از پيش قرار داد ه ايد كپي كنيد و سپس اجرا كنيد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    گيلان سرفراز

پيش فرض

تا جايي كه من شنيدم گويا امكان وصل كردن دي وي دي پلير به آن را از طريق پورت usb دارد.در هر صورت كار سختي نيست اگر به كامپيوتر دسترسي داريد ديسك هاي خود را روي هاردكامپيوتر كپي كرده ( فولدر VIDEO_TS ) بعد اين فولدر را بروي فلش ديسك كپي كرده و فلشرا به دستگاه وصل كنيد در اين حالت مي توانيد از روي فلش فيلم را اجرا كنيد و يا اينكه محتوياتآن را بروي هارد داخلي كه از پيش قرار داد ه ايد كپي كنيد و سپس اجرا كنيد[/QUOTE] با سپاس از شما به هر حال اگر بتوان بدون نياز به كامپيوتر فيلمها را از روي ديسك رو هارد دستگاه كپي كرد يك امتياز مهم براي اين دستگاه به حساب مي ايد. من خودم كامپيوتر دارم اما ممكن است كسي دسترسي نداشته باشد يا به هر دليل در يك دوره كامپوترش مشكل داشته باشد.به هر حال اميدوارم يك نفر اينجا دقيقن به اين موضوع جواب بدهد.با سپاس فراوان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    گيلان سرفراز

پيش فرض

با درود ميخاستم بفرماييد اين مبدل كه براي ارتباط بي سيم هست يعني چي? من اطلاعاتم در اين زمينه كم هست لطفن توضيح بدهيد ارتباط بي سيم چه كاربردي دارد اگر مربوط به اينترنت هست چه شرايطي ميخواهد و در ضمن اگر كسي اين مبدل را نخرد مشكلي پيش مي ايد يا اين مبدل صرفن براي همان ارتباط بي سيم هست و كاربرد ديگري ندارد. خاهشن كامل توضيح دهيد يك جا هم فرموده ايد كه بعد از وصل يو اس بي چند دقيقه بايد منتظر بمانيم يعني مثلن اگر دو تا فيلم داخل يواس بي ريخته باشيم و بخواهيم تماشا كنيم بايد چند دقيقه منتظر بمانيم تا پخش شروع شود و در اخر اينكه اين دستگاه فقط يك جاي يو اس بي خور دارد يا بيشتر . مثلن ايا وقتي هارد اكسترنال به دستگاه وصل هست درگاه ديگري دارد تا بتوان فيلمهايي كه روي يو اس بي هست را از طريق دستگاه روي هارد كپي كرد يا نه?من گيلان هستم ايا در رشت نمايندگي داريد اگر داريد ادرس لطفن و اگر نه براي خريد چه بايد كرد? قيمت دقيق چقدر هست?ميدانم زياد سوال كردم اما خاهش ميكنم به همه سوالات كامل پاسخ دهيد چون برايم خيلي مهم است. با سپاس فراوان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

فقط یک پورت USB دارد
    با فیش I/O(فیش پرینتر) می توان از کامپیوتر به هارددستگاه فایل انتقال داد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    گيلان سرفراز

پيش فرض

فقط یک پورت USB داردبا فیش I/O(فیش پرینتر) می توان از کامپیوتر به هارددستگاه فایل انتقال داد
    اگر فقط يك پورت usb ‎‏ داشته باشد يك ضعف بزرگ است.

پروفشنال stb2xxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

اگر فقط يك پورت usb ‎‏ داشته باشد يك ضعف بزرگ است.

پلير داراي 3 پورت مي باشد 1 پورت كه براي اتصال به pc و استفاده از هارد دروني دستگاه به عنوان هارد اكسترنال و 2 پورت براي اتصال فلش و هارد براي پخش فايل ها

10. این کاربر از stb2xxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    گيلان سرفراز

پيش فرض

با سپاس از شما لطفن به بقيه سوالات اين صفحه هم پاسخ بدهيد در ضمن به طور ساده بفرماييد ميشه فيلمها رو از روي ديسك يا فلش به هارد دستگاه (بدون دخالت كامپيوتر) ريخت يا نه?خاهش ميكنم جواب بدهيد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

HD 2 به این زودس وارد ایران میشه؟
    قیمتش در چه حدودی هست؟(بدون هارد)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •