سلام ... اینجا اجازه نقد و پیشنهاد داریم ؟
این عکست جالبه ، اما چندتا نکته از تجربه خودم میخواستم بگم ...
1. زاویه دوربین ... باید یکم دوربین بیشتر روبروی حشره میبود بتر میشد ... قسمت پائین کادر هم خالی و گماره کننده.
2. نکته اساسی عکس اینه که با فلش گرفته شده ... فلش گزینه ی خیلی خوبیه در صورتی که نور محیط مناسب نمی بود (با توجه به اینکه ساعت 7 غروب عکس گرفته شده فلش راه بهتری برای نوردهیه) . اما کار کردن با فلش یه چندتا نکته رو نیاز داره.
به عکست که دقت کنی یه وضوح کمی روی سر حشره هست . کمی هم احساس میکنی که نور روی حشره زیاده و چشمو میزنه.
میدونیم که وقتی با فلش عکس میگیرم دوتا منبع نور هست ک میتونیم جداگانه نورشونو کنترل کنیم. نور محیط و نور فلش. نور محیط با سرعت شاتر کنترل میشه و نور فلش هم با دیافراگم . اینجا نظر من اینه که دیافراگم رو باید بیشتر میبستی . مثلا f/5.6
برای کنترل کادر میشد کمی زوم کرد و اینجوری فوکوس بهتری هم میشد .
کنترل نور پس زمینه هم خوب بوده تو عکس. تاریک شدن پس زمینه. اگه کاملا تاریک میشد که خیلی عالی بود (فک کنم غیر ممکن هم بود و باید از ادیت کمک میگرفتید). برای نور محیط هم اتنتخاب شاترهایی در حد 1/500 تا 1/1000 پس زمینه رو تا حد زیادی محو میکرد .
پیشنهاد من اینه که با نور فلش خیلی عکس بگیر (بصورت تمرینی) . حتما در موود manual عکاسی کن با فلاش . و سرعت های شاتر و دیافراگم مختلف رو امتحان کن . همشونو ... مطمئنا خیلی کمکت میکنه بعدا
.gif)
کلا تبریک میگم واسه این عکس خوبت ... سوژه و چیدمان کادر عالی و نشونه ی دقتت در دیدنه
تو پست بعدیم یه عکس ک با فلش گرفتم میزارم
.gif)