یک نرم افزار هست که برا ارسال گروهی تدوین شده از مراکز اسمش رو بپرس من یادم رفته شرمنده ام دوست عزیز .
یک نرم افزار هست که برا ارسال گروهی تدوین شده از مراکز اسمش رو بپرس من یادم رفته شرمنده ام دوست عزیز .
دوست عزیز:
ایمیلهای پاک شده برای یک مدتی توی ترش trash باقی میموند و میتونید دوباره برگردونید. اما اگز از فولدر اسپم پاک کرده باشید برنمیگرده
از این لینک استفاده کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بالا سمت چپ یه گزینه help هست توی منوی اون نوشته return to original mail اونو که انتخاب کنید به محیط قبلی برمیگردید.
یه سوال دارم. میخوام بدونم آیا توی ایمیل یاهو گزینه ای هست که بدونم توی inbox چه حجمی ایمیل دارم؟ مثلا چند کیلو بایت ایمیل در این باکسم قرار داره؟
سمت راست هر ميلي كه براش شما نشون مديه كه حجم ايميل چقدره..
مرسی، اما منظور من اینه که کل حجم این باکس رو میخوام بدونم نه فقط یک ایمیل رو. من حجم زیادی ایمیل توی این باکس دارم و میخواهم حجم کلش رو بدونم و نمیتونم دونه دونه با هم جمع کنم![]()
سلام دوستان ....
من یک گروه توی یاهو درست کردم ولی میخوام وقتی اعضا میان توی صفحه اصلی گروه اون قسمتی که اعضای جدید رو نمایش میده رو نتونن ببینن ... چطوری می تونم این کار رو انجام بدم؟؟؟
قبلا یه سری سایت بودن که میشد invisible بودنو تشخیص داد ولی مثل اینکه کار نمیکنن......کسی راه دیگه ای بلده؟
دوست من همون سايت ها بهترين وسيبه مي تونه باشه..
invisible.ir
موفق باشين..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)