دوستان خوبم سالی واگذار شده .
گربه ی من هم واگذار شد.
موفق باشید
...
دوستان خوبم سالی واگذار شده .
گربه ی من هم واگذار شد.
موفق باشید
...
خوش به حالتون که هم پیشی هم سگتون واگذار شد. پیشی من به این خوشگلی هنوز کسی حاضر نیست بگیرتش
سلام
کسی از شمال هست قصد واگزاری سگ داشته باشه؟
من بابلسرم
سلام دوستان
من دنبال یک گربه ماده خوشگل موشگل میگردم اگر کسی می خواد واگذار کنه.
ترجیها خیلی بزرگ نباشه مثلا تا 6 ماه...اما اگر کیس های دیگه هم هست مشکلی نیست.
سلام. من دوتا دارم. اگه می خوای ایمیلتو بده لطفاً
سلام. این کوچولو 2 ماه تو تأسیسات گیر کرده بود. من خیلی سعی کردم مسئول تأسیسات رو بیارم که از اونجا ببریمش بیرون. مردک اصلاً خوصله نداشت یه ذره صبر کنه تا من پیشی رو در بیارم. در رو بست. از اون روز من با بدبختی از زیر در به زور بهش غذا و اب می دادم. دیشب برق رفت و اینا در تأسیسات رو باز کردن. پیشی اومد بیرون. هوا خیلی سرد بود. من اجازه ندارم حیوون خونه ببرم. دوست نازنینم قبول کرد یه چند روزی ازش مراقبت کنه ولی این کوچولو خیلی ضعیفه و مدام می لرزه و چون 2 ماهه آفتاب ندیده و بیرون نبوده از همه چی می ترسه. خیلی ناز و بغلیه. اگه می تونین نگهش دارین خواهش می کنم با من تماس بگیرید
یا برام پیغام بذارید
![]()
Last edited by VAHID; 19-01-2013 at 23:22. دليل: شماره گذاشتن ممنوع
عکساشونو بزار یکیشو من میخوام .
سلام
اگر می شه عکس اون یکی رو هم بذار.
بعد سالمن ؟ جنسیت هاشون رو هم بگو من ماده می خوام.
بهت خبرش رو می دم.
این هم خیلی خوشگله که. عکس اون یکی رو هم می ذارم ولی این خیلی مهربونتره. کاملاً بغلیه. بله. سالم هستن. هر دو هم ماده هستن.
![]()
یکی از دوستان بچه گربه ای رو پیدا کرده که سرش آسیب دیده و به توصیه دکتر فتاحیان باید به مدت 2 هفته جایی باشه که بتونه استراحت کامل کنه و تحرک نداشته باشه. کسی می تونه 2 هفته این بچه رو نگه داره و انتی بیوتیک هاشو بهش بده؟ اگه می تونین دریغ نکنین خواهشاً. درضمن خیلی مؤدب و آرومه.
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)