تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 46 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 453

نام تاپيک: Call of Duty: Black Ops - نسخه Console

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

کاری نداره...خواستین بعد از اومدن بازی واسه PC یک نظر سنجی در مورد این بازی بزارید تا مشخص شه تعداد کسانی که این بازی رو قبول دارن یا ندارن.البته اگر گیمرهای P30WORLD رو قبول دارید!
    مگه میشه کسی کال رو قبول نداشته باشه؟!
    یکی خوشش میاد و یکی نه... خیلی عادیه.

2. 2 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من نسخه قلبی کال و قبول دارم تو زمینه پر محتوا کردن گیم پلی با اضافه کردن مد و همچنین پالایشش موفق بود ولی تو این فقط برداشتن همون mw 2 رو بردن تو زمان 1960 . اسم این بازی رو باید گذاشت MW 2.5 ... به نظر این بازی فقط یه آپدیت هست!!
    +

بلد هستن از رو دست بقیه تقلب کنن : دی

+
    یه چنتا نقد هم اومد از بازی:
    PS3-Sense ... 80
    wildgunmen....95
    مجله گیم اینفورمر هم به بازی 9 داده.
    اینم اسکنش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    جالبه اینم حرفای منو زده:
    On the other hand, it’s disappointing that Treyarch’s much hyped huge budget entry in the franchise feels like Modern Warfare 2.5. Activision hasn’t Tony Hawked Call of Duty yet, though, and I’m happy to get a refined update. This year anyway.
    اما نمیدونم چرا اینقدر بالا داده به بازی... تو نقد فاتحه خونده به بازی اما نمرش رو بالا داده.... چیزای عجیب میبینه آدم!!
    کد:
    شایدم تو حرف اونو زدی !

چیزی که من زیاد احتمال میدم اینه که معدل نمرات بازی از 8.5 کمتر خواهد بود.

4. این کاربر از Mostafa NBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

این بازی تو کشورهای آلمان و روسیه فروش داشته؟منظورم اینه که با توجه به اینکه در این بازی باید روسها و آلمانی ها را بکشیم آیا این بازی در این کشورها فروخته میشه؟آیا این کشورها اعتراضی نمی کنن؟
    Last edited by وین رونی; 09-11-2010 at 08:31.

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

شایدم تو حرف اونو زدی !
    یعنی فهمیدی؟ : دی
    چیزی که من زیاد احتمال میدم اینه که معدل نمرات بازی از 8.5 کمتر خواهد بود.
    چیزی که واضحه نمره ی پایه ی این بازی 8 هست و زیر این نمره مطمئنا معنی نداره براش.
    حالا من به نمره هاش کاری ندارم ولی چیزی که پیش بینی میشه فروش کمتر بازیه
    این اگه از mw2 بیشتر فروش کنه من خودم از بالا پشت بوم میندازم پائین : دی
    +
    Videogameszone به بازی 90 داده
    خوبی ها:
    اکشن بی پایان بازی
    ارائه عالی
    بدی ها:
    خنگ بودن AI
    فیزیک بد بازی
    +
    یه چنتا سایت دیگه هم نقد کردن:
    attackofthefanboy.........80
    TheHDRoom................96
    Mad Catz ..................80
    Gamekult ..................80
    Last edited by Masoud King; 09-11-2010 at 10:43.

7. 2 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

فیزیک بد بازی
    مسعود....فیزیک بازی که از MW2 بهتر بود..............؟؟

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

کاری نداره...خواستین بعد از اومدن بازی واسه PC یک نظر سنجی در مورد این بازی بزارید تا مشخص شه تعداد کسانی که این بازی رو قبول دارن یا ندارن.البته اگر گیمرهای P30WORLD رو قبول دارید!
    اولا به قول مسعود این یه چیز دل بخواهی هستش

دوما اصلا نمیشه نظرسنجی اینجا رو قبول داشت چون بالای 50 درصد کسایی که تو این فروم cod رو بازی می کنن این بازی تنها بازی هستش که در سال بازی می کنن(یه اضافه pes)(چون خیلی اهل بازیهای دیگه نیستن) در نتیجه مطمینا نظر اونا نمیتونه ملاک قاطعی باشه
    ولی اگه میخوای بدونی این شماره نسبت به شماره قبلی در چه سطحیه یه سر به نظرسنجی هایی که تو bc گذاشتن مراجعه کن همه چی دستت میاد.

حالا اینا رو ول کنین این عکسها مربوط به مراسم لانچ بازی در نیمه شب هستش ...ببینید و لذت ببرید:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:

Last edited by halflife g; 09-11-2010 at 11:42.

10. 4 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هرجا آسمان باشد من همانجایم

پيش فرض

این یک نقد نیست یک تجزیه تحلیل کوچک وجامع میباشد
    از قدیم گفتن شنیدن کی بود مانند دیدن
    همیشه بازیبازهایی بودن که قبل از روانه شدن یک بازی گول وعده بعیدهای سازندگان رو خوردند و درقبال آن درمقابل ارزشهاشون دفاع کردن و سرآخر با یک سکندری سرخورده شداند مانند واقعه مافیا که سالها سازندگان باحرفها و ایده های واهی مغزما رو پر کردن و وادار کردن به جنبه های خوب اون فکر کنیم وقتی اومد همه فهمیدایم واقعا چه کلاهی سرمون رفت هر چند که ارزش این سخنرانی رو نداشت اما مثال روشنی بود سری جدید ندای وظیفه با توجه با چهارمین قسمت آن بسیار تغییر کرده و از یک جهش به عصر جدید پاگذاشته و به این معناست که هسته گیم پلی نیز به شدت با تغییر روبرو بوده محیطهای مدرن سلاحهای کشتار جدید و قوی وسایل نقلیه فوق پیشرفته همه اینها از یک گیم پلی خاص پرده بر میداشتند و با ورودش همه چیز رو تغییر داد اما این تغییر تا اخر پا بر جا نبود و در قسمت بعدی همه فهمیدن که گیم پلی تأثیرشواز دست داده زیر قسمت اول همه چیز رو به نمایش گذاشته بود وچیزی باقی نمانده بود که درقسمت بعد بازسازی شود اما این نگاه سینمایی و کار گردانی به سبک اسپیلبرگی وچاشنی حماسه هالوی توانست همه را متقاعد کند که با یک داستان پوچ و کلیشه ای و گیم پلی تکراری وتکنیک انفجار می توان در کار مایکل بای هم زد چیزی که بلک اپس رو درنظر همه عالی نشون میده تغییر گیم پلی هستش چیزی که همه رو به وجد آورد یک جور نگاه بهتر از زوایای دیگه بود یک سرباز بیمار به ترس از تاریکی که شاید بتواند گیم پلی را تکان دهد و استفاده از وسایل نقلیه پروازی این دو رکن اصلی بلک اپس شده اند و در هر نقد و مقاله ی از این دو نکته بیشتر تعریف شده است تا خود بازی چیزی که برروی کل بازی هاله گذاشته و گیم پلی تکراری رو مخفی نهاده تریارچ کمپانی ساده و متوسطی بود که بارفتن زیر دست وبال اکشن به پروبال رسید و بلند پرواز شد نقاط قوت این کمپانی درسبک ورزشی بوده ودر اکشن وماجرایی انقدرها نتوانسته از خود چیزی به نمایش بگذارد مانند سری اسپایدرمن و بازی مامور 007 وبازیهاضعیفی مانند
    Minority Report: Everybody runs
    Die by the Sword 2
    با این وجود با در دست گرفتن بزرگترین پروژه ان زمان یعنی ندای وظیفه یک گام به جلورفت اما اینکه چگونه یکدفعه به این پیشرفت رسید جایی بسی تعجب دارد و آن نسخه دوم ندای وظیفه بود که به عنوان یک دنباله بخوبی از اب درنیامد اما درقسمت سوم ان شاهد پیشرفت و عملکرد بهتر بودایم و این نشان میدهد که شاید خالق این سری اینفنیتی وارد برای از دست ندادن بهترین ساخته اش اناتومی بازی وتمام پتانسیل های خودرابه تریارچ انتقال داده باشد و برای همین تریارچ توانست یک بازی خوب را درسبک اکشن اف پی اس به نمایش بگذارد وبادارا بودن هسته اصلی بازی دیگر شکی نبود که قسمت بعدی نیز بخوبی از کار در خواهد آمد با توجه به این کمپانی او تمام ایده هایش را از سازنده اصلی می گیرد و از خود چیزی ندارد وبرای رسیدن به این حرف یک نگاهی به سه قسمت ساخته شده توسط این شرکت بی اندازید اما اینکه ندای وظیفه جدید اینگونه گرد وخاک به پا کرده تبلیغات وسیع و ایده سازی این کمپانی بود که هرچند جدید نیست اند اما این یک نو آوری محسوب نمیشه ولی در سری ندای وظیفه کمتر دیده شده به هر حال سری ندای وظیفه همچنان شکست ناپذیر خواهند ماند تا وقتی که 3 کلید طلایی دارد
    1_وجودتمام قابلیتهای وپتانسیل بازی
    2_وجود نگاه سینماتیک
    3_وجودهسته اصلی
    این حرف من و نظر شخصی بنده هستش واعتقاد دارم که تریارچ بدون راهنمایی های سازنده اصلی نمی تواند بخوبی ازپس کارش براید وشک نکنیدکه اگه جدیدترین نسخه ندای وظیفه در اخرین لحظات مراحل ساخت بخوبی از کار در نیومد اکشن ان را متوقف خواهد کرد زیرا ندای وظیفه بهترین برند پولسازی او هستش و فقط یک سری ناخوانده می تواند تمام طرفداران اون رو از هم بپاشه ودیگر نخواهد توانست همانند قبل بر جدولهای فروش بتازدمانند مدال افتخار که بافراز ونشیبهایش سازنده اصلی که دیگرفهمیده بود از طرفدارانش کاسته شده تنها امید ادامه آن را فروشش میدانست
    باتشکر فراوان خدمت شما عزیزان

12. این کاربر از xlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

Black Ops reviews

امتیاز های Blackops تا الان :

* * Eurogamer – 8/10
    * Joystiq – 4/5
    * Games.On.Net – 4.5/5
    * Gamekult (French) – 7/10
    * USA Today – 4/4
    * JVN (French) – 18/20
    * GiantBomb – 4/5
    * Kotaku – No score
    * CVG – 9.3/10
    * IGN UK – 8.5/10
    * IGN US – 8.5/10
    * Exophase – No score
    * GameReactor – 9/10
    * The Guardian – 5/5
    * 1UP – A-
    * GameTrailers – 9.3/10
    * Videogamer – 9/10
    * GameInformer – 9/10
    * Tweakers – 9.5/10
    * Eurogamer.cz (Czech) – 8/10
    * Metro – 9/10
    * Multiplayer (Italian) – 9.4/10
    * TVG – 9/10
    * Jeauxactu (French) – 17/20

Last edited by vegas; 09-11-2010 at 15:01.

14. 15 کاربر از vegas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

میانگین بازی برای x360 تابحال 90 هستش(از 30 نقد)

میانگین بازی برای ps3 تا بحال 89 هستش(از 14 نقد)
    Last edited by halflife g; 09-11-2010 at 17:00.

16. 5 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

گیم پلی..
    .همان طو رکه اشاره کردم گیم پلی این روزهای بازی ها به اوج خود رسیده است. مابازیبازهای قدیمی خیلی کم میتونیم بینشون تحول و نواوری ببینیم. پس این موضوع باعث میشه که خیلی کم بتوانی انطور که باید از بازی Cod لذت ببریم. اگر بخواهیم بگیم که گیم پلی بازی کامل بود پس چرا هستند گیمرهایی که از بازی ناراضی بودند و این سوالی هست که برای همه بازیبازها وجود دارد..؟ شاید..؟1-عنوان COD بعد ازMW روندی تکراری پیدا کرده است..؟2-شاید جداشدن Iw باعث همچین موضوعی شده است..؟3-شاید سازندگان نگاهی به نسل جدید بازیبازها دارند که رو به رشد هستند..؟4-شاید توقع ما از بازیها زیاد شده است..؟5-شاید فقط میزان درامد حاصله مورد توجه هستش..؟با تمام لذتی که از بازی بردم نمی دونم چرا قلم به امتیاز 10 نمیرفت ؟ خودم عتقدم شاید تکراری بودن و این که این نوع روند را در سری های قبل دیدم که این موجب را به وجود اورده اما وقتی دقیق فکر می کنم از خودم می پرسم مگه من از یک بازی چیمی خوام../؟انصافا بازی چیزی کم نذاشته بود از هر نکته ای که به فکر می رسید اشتفاده کردن تا لذت بخش ترین گیم پلی را ارائه دهند اما باز قلم به امتیاز 10 نمیرفت.ناگهان فکری به ذهنم رسید این که برای Reach بدون هیچ معطلی امتیاز 10 را دادیم چرا..؟واقعا اگر به Reach دقت کنیم ان هم همان روند تکراری سری های قبل رو در باطن خود داشت و اگر به دقت به مساله نگاه کنیممرحله هلیکوپتر سواری COD بسیار لذت بخشتر از جت سواری Reach بود. ولی تنها نکته ای که بانجی رعایت کرده بود اینه که تکرار بودن گیم پلی خود را در بازی مخفی نگه می داشت تا بازیباز می خواست احساس تکرار رو بدست بیاره سریع روند بازی را تغییر میداد.اما Cod نتوانسته بود همچین امری رو پیاده نکنه.اما به هر حال عنوان یپیدا شد که من KL2 رو به خاطرش کنار بزنم نمیدونم چرا..

---------- Post added at 04:05 PM ---------- Previous post was at 04:03 PM ----------

18. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •