اهان اسمش امیر هست ولی خداییش به غیر رگ گردنش دیگه شباهتی با هم ندارن![]()
اهان اسمش امیر هست ولی خداییش به غیر رگ گردنش دیگه شباهتی با هم ندارن![]()
دوستان
این محیط برای گپ زدن درباره سربازی نیست. خوش گذشت بد گذشت حالم بده و غیره .
اینجا محیطیه برای رفع و رجوع مشکلات و پاسخ به سوالات.
با سلام خدمت اقای سرپرست
دوست عزیز تا اونجایی که من میدونم 2 تا تاپیک در باره سربازی تو فروم هست که یکیش همینه که بیشتر دوستان درباره
خود خدمت و تجربیاتشون قبل و حین و بعد از خدمت میان صحیت میکنند اما اون یکی تاپیک که تو بخش اموزش عالی هست بیشتر در مورد قوانین و مقررات نظام وظیفه هست که دوستان اگر مشاوره در مورد قوانین خواستند معمولا میرن اونجا
ما که میبینی اینجا بحث میکنیم دیگه اب از سرمون گذشته و بیشتر از تجربیات دوستانی که سربازی رفتند استفاده میکنیم و من تخلف از قوانین در این تاپیک نمیبینم![]()
مطمئن باش 18 آذر حالت بدترم میشه![]()
یکی جواب منو بده !!!![]()
Last edited by Manager_66; 21-11-2010 at 17:38.
با سلام
من یه دادش دارم که متاهل هست و خدمت سربازی رفته و الان پیش ما نیست سن پدرم بیش از 60 سال ایا کفالت پدرم رو به من میدن؟
میتون معافیت بگیرم؟
نخیر..
منم همین شرایط رو دارم.
---------- Post added at 07:54 PM ---------- Previous post was at 07:53 PM ----------
خودمم همین فکرو میکنم..
ممنون که روحیه دادی![]()
فکر کنم بدترین دوره اعزام به خدمت همین ماه اذر باشه!
1- سه تا سال میبینی! یعنی با 18 ماه خدمت 3 تا سال رو تو خدمت میگذرونی!
مهم تر اینکه خدمت برات به خاطر این موضوع سخت تر میگذره! و ادم فکر میکنه که خیلی وقته که داره خدمت میکنه!
اموزشی هم به زمستون میوفته که خیلی کارو سخت میکنه!
یک سوال :
میشه سربازی رو خرید یا کلا یجوری نرفت سربازی ؟ ( بدون مشکلات جسمی )
با احترام به نظر شما
اتفاقا بهترین زمان برای آموزشی رفتن، تو فصل سرما و قبل از عید هست. من خودم آدم سرمایی هستم ولی خدمتم رو برج9 رفتم و چقدر به شانسم درود فرستادم! تابستون پدر سربازا رو در میارن! صبح با طلوع خورشید بیداری میزنن ... زمستون هر خوبی نداشت دست کم تا یک برف و بارون میومد میرفتیم آسایشگاه کپه مرگمون رو میزاشتیماردوی آخر دوره هم صبح میرفتیم ظهر برمیگشتیم برای نهار دوباره میرفتیم قبل غروب بر میگشتیم دیگه چادر زدن اینا نداره (مثل تابستون که 3 روز تو کوه چادر میزنی!)
هم اکنون 31 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 31 مهمان)