سلام.من Sony Ericson دارم که تحت آندروید هست. چطوری تم بریزم توش؟![]()
سلام.من Sony Ericson دارم که تحت آندروید هست. چطوری تم بریزم توش؟![]()
تم رو از طریق ریکاوری میریزن.ضمنا نمیشه هر تمی رو روی هر رامی ریخت.باید با اون رام سازگار باشه وگرنه گوشی بالا نمیاد.
سلام من تازه دیزایر خریدم و چندتا سوال داشتم
1- چطور میشه با نرم افزار فیسبوک این گوشی کار کرد(چون فیلتره نمیره توش)؟آیا وی پی ان برای گوشی هست؟
2-چطور میتونم از طریق وای فای فیلمم رو از گوشی تو تلویزیون بندازم؟
3- راهنمای فارسی این گوشی اگه هست بیزحمت برام لینک دانلودش رو بزارید
4-آیا واقعا صفحه نمایش این گوشی ضد خشه؟یا برم تلق محافظ ال سی دی بخرم؟
1-همون چیز پ ان رو لازم دارید.
2-کپی کنید یا Stream؟
3-؟
4-بله ضد خش هست ولی خش های معمولی یعنی کلید و سکه و ... شاید با کاتر خش یخوره ولی من امتحان نکردم
*اگر بیشتر هزینه می کنید می تونید گوشی های بهتری بخرید.
با سلام
من ميخوام گوشيمو بفروشم چكار كنم حافظه داخلي رو نتونن ريكاوري كنن!
بعدش من مشكل 3 دكمه هم دارم براي اين جور چيزا كه به خاطر 3 دكمه مشكلي پيش نمياد؟
چون يكي از دوستان گفت براي جلو گيري از ريكاوري بايد گوشي رو vipe كرد كه من نميدونم چيه؟و گفت كه تو قسمت بوت لودر گوشي هست و بايد از اون قسمت اينكارو كرد
اگه كسي اطلاعاتي داره بگه چون واقعا خيلي نگران اين قضيه هستم.
عكس خانوادگي توي گوشي داشتم كه به راحتي با يه برنامه ريكاوري عكس ها ، بر ميگردن. شايد خريدار هم نخواد اينكارو بكنه ولي خو ب هر كسي چيزي تو گوشيش داره كه پاك بشه و سروكارش به برنامه هاي ريكاوري بيفته...
و ميدونم كه پر و خالي كردن حافظه چندان فايده اي نداره چون اينكارو هم امتحان كردم...
مثلا من براي وقتي كه هارد كامپيوتر رو كاري كنم كه كسي نتونه ريكاوري كنه از secure delete توي نرم افزار پارتيشن ميجيك استفاده مي كنم اما تا به حال نتونستم براب چيپ هاي مموري كارت و حافظه هاي داخلي گوشي كه به صورت mass storage هستن راه حلي پيدا كنم. الان اينجا مسئلم حافظه داخليه چون مموري رو بر ميدارم
البته در مورد مشكل 3 دكمه من وقتي دكمه ي هوم و ولوم آپ رو ميگيرم و دكمه پاور رو ميزنم آرم سامسونگ و گالكسي فقط چشمك ميزنه شايد هم من اشتباه اين كارو ميكنم
مشكل بعديم هم:
با چه بر نامه اي از sms و mms هام رو بكاپ بگيرم تورو خدا كمك كنيد حسابي كارم گيره
اس ام اس هاي خاطره انگيزي رو ي گوشي دارم كه نميخوام از دستشون بدم... خيلي برام مهم هستن
مثلا چند تا گوشي داشتم كه به خاطر اينكه نتونستم از اس ام اس هاي روشون بك آپ بگيرم نتونستم بفروشمشون و نگهشون داشتم
در ضمن من درايور گوشيو رو كامپيوتر ندارم و اگه ميشه نرم افزار هاي پيش نياز رو هم بدين
و براي برنامهاي نصب روي گوشي هم دوتا نرم افزار روي گوشي دارم app monester و titanium backup به نظرتون اين ها براي استخراج فايلهاي apk روي گوشي كار آمد هستند...؟
ممنون ميشم اگه جواب سوال هاو رو بدين
Last edited by PersiAndroid; 02-05-2011 at 14:29.
Backup (schedule option) to our online secure servers, or SD card, your Applications, Contacts, Call log, Bookmarks, SMS\MMS, Calendar, Settings, Home Shortcuts, Alarms, Dictionary, Music Playlists, and more...
Restore on existing\new phone.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از لطفتون
در مورد WIPE و جلوگيري از ريكاوري كسي ميتونه كمك كنه؟
Last edited by PersiAndroid; 27-09-2011 at 18:32.
اول از همه Wipe صحیحه !
دوم من نمیدونم ریکاوری گلکسی چطوریه ! ولی توی ایکس10 اینطوره که وقتی رفتی توی ریکاوری مود یه سری اکشن ها هست که میتونی انجام بدی !
فک کنم 3 تا وایپ داره ! یکی wipe data هست ! یکی wipe factory reset ! یکی هم wipe battry هست !
راستش خودمم نمیدونم هر کدوم چیکار میکنن !
ولی احتمالاً اولی اونیه که شما لازم داری !
دومی ریست فکتوری هست
سومی هم برای کالیبره کردن باتریه !
ممنون از راهنمائيتون از بچه هايي كه گلكسي دارن اگه در اين مورد چيزي ميدونن هم اگه بگن بايد براي WIPE DATA تو گلكسي چيكار كرد ممنون ميشم.
و اينكه چقدر از ريكاوري كردن حافظه گوشي جلوگيري مي كنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)