بله تو مسیر نصب بازی پچ رو نصب کردم .برا من فقط دو تا فایل داره یکی به اسم fix و یکی به اسم installer .البته وقتی نصب میکنم فایل unnamed_1826 در پوشه dt0f قرار میگیره و مثل یکی شما فایل جداگانه نداره
بله تو مسیر نصب بازی پچ رو نصب کردم .برا من فقط دو تا فایل داره یکی به اسم fix و یکی به اسم installer .البته وقتی نصب میکنم فایل unnamed_1826 در پوشه dt0f قرار میگیره و مثل یکی شما فایل جداگانه نداره
این برای اجرا .net ورژن چند می خواد؟
ورژن 4 كه چند صفحه پيش گذاشته شده![]()
فکر کنم اونی میگی که من گذاشتم
خودم هم میگم دانلود نکن خیلی افتضاحه گرافیک در حد ps1
200 مگه! من با dial up چطور دانلود کنم؟
میشه دقیقا بگی ورژن چنده؟ 4 خالی؟
تو cd نرم افزارهای مٍل لورد هست؟
دوست عزیز بیا از اینجا دانلود کن اینو میخواد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزیز من.تو اون سایت بالای 20 مگ باید مشترک بشی.مشترک شدن هم که پولی هست.
درسته؟؟؟
---------- Post added at 06:26 PM ---------- Previous post was at 06:24 PM ----------
یک سوال داشتم.بهترین
پچ که با همون نسخه اولیه سازگار باشه یعنی با 1.1 چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برای 10000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000000000 بار pesedit 0.3![]()
ادیتور مو برای ریپلیس کردن موی بازیکنان :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مجموع صدای تماشاگران تیمهای مطرح در یک پک :
لیگ انگلیس :
آرسنال،چلسی،لیورپول،منچست ر یونایتد و سیتی
بوندسلیگا :
بایرن و برمن
سری آ :
میلان،اینتر،یوونتوس،رم،فی ورنتینا و ...
لالیگا :
بارسا،رئال مادرید،آتلتیکو مادرید و ...
لیگ 1 (فرانسه) :
لیون،مارسی،بوردو،پاری سن ژرمن،موناکو
دیگر تیمها :
آژاکس،آیندهوون،رنجرز،فنرب اغچه،دیناموکیف،گالاتاسرای ،زنیت،سلتیک و ...
Part 1
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدPart 2کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدPart 3کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدPart 4کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)