اره همونطور که ویو1 ه ک شد ویو2 هم تقزیبا ه ک شده ..الان بچه ها انواع گیم ونرم افزار پولی رو ریختن تو گوشیشون فقط یک ایراد داره که اونم باید اولش به اینترنت وصل بشی....ولی اینم دارن درست میکنن.
دوستدار شما یاشار
اره همونطور که ویو1 ه ک شد ویو2 هم تقزیبا ه ک شده ..الان بچه ها انواع گیم ونرم افزار پولی رو ریختن تو گوشیشون فقط یک ایراد داره که اونم باید اولش به اینترنت وصل بشی....ولی اینم دارن درست میکنن.
دوستدار شما یاشار
میشه یه لینک بدی برای اطلاعات بیشتر؟فارسی یا غیر فارسی فرقی نداره.
دوستان میشه چندتا عکس واقعی از رنگ صورتی گوشی بذارید؟کسی اینجا داره صورتیشو؟
سرچ زدم عکس واقعیش هیچجا نبود،همه تبلیغاتی بودن!
بفرمایید دوست عزیز:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکسی اینجا نداره صورتیش تازه اومده من از نزدیک دیدم زشت بود باز نقره ایش قشنگ تره..........مگر اینکه شما دختر باشی
دوستدار شما یاشار
کسی تا به حال اون فریمور ی که با فلش به اون میشه بازی های ه ک شده رو بدون دردسر اجرا کرد داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستدار شما یاشار
تو موبایلستان آدرسش هست!تو فروم ویو II!میخوای فلش کنی؟یکی اونجا زده یود میگفت اولش خوب بوده ولی بعدش همش از بازی می پره بیرون!!
الان بازی های ه ک شده رو میشه روش اجرا کرد ؟ با همون روش که اینترنت میخواست
شماها برای اجرای این بازی ها از همین روش استفاده میکنین ؟
شما هنوز دیفای نخریدین؟عجب!!!!!شدن که میشه ولی با همون روش اینترنتی.مدتی قبل هم یه فریمور روسی اومد بیرون که می گفتن بدون اینترنت برنامه و بازی های -- شده رو میشه اجرا کرد ولی هیشکی اینجا و تو موبایلستان حاضر نشد گوشیشو فلش بزنه.یکی هم زده بود می گفت این فریمور باگ داره و در حالت عادی که هیچی تو گوشی باز نیست ، 30-40 درصد سی پی یو رو اشغال میکنه که باعث میشه وسط بازی هی بپره بیرون.اینم نقل قولش:
سلام به همه دوستان من دیروز اون فریمور روسی که گوشی رو -- میکنه رو ریختم ولی امروز توش بازی ریختم دیدم تو همه بازی ها گیر میکنه رفتم نگاه کردم حتی یک ویجت هم باز نیست ولی cpu بین 14 تا 30 درصد اشغاله و بازی ها گیر میکنه مشکل از کجاست ممنون
نه نخریدم و به احتمال زیاد نخواهم خرید !شما هنوز دیفای نخریدین؟عجب!!!!!
شما روی چه گوشی دارید تحقیق میکنید؟ زیاد میبینم لینکای ریویوو گوشی از یوتیوب مستقیم میکنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)