سلام
تو مشخصات این گوشی اسمایل دیتکشن اومده اما همچین قابلیتی نداره (یا من تو دوربینش ندیدم!!)
کسی تست کرده؟
سلام
تو مشخصات این گوشی اسمایل دیتکشن اومده اما همچین قابلیتی نداره (یا من تو دوربینش ندیدم!!)
کسی تست کرده؟
کسی هست که گوشیشو روت کرده باشه الان پشیمون باشه؟
دودلم گوشیمو روت کنم یا نه آخه فونت فارسی نمیخونه بدون روت نمیشه فونت فارسی ریخت؟
ممنون
من روت کردم و فونت فارسی هم ریختم ولی فارسی نشد.
حتمی یه جایی اشتب کردین....مگه میشه؟ وقتی فونتو نصب میکنی باید کار بده دیگه!!!من روت کردم و فونت فارسی هم ریختم ولی فارسی نشد.
برای اس ام اس میتونین از mirsal استفاده کنین که لینک دانلود مستقیمش تو بخش برنامه های اندرویدی هست....برای مرورگر ولی باید روت کنین و رام با قابلیت فارسی بریزین!
آره با این برنامه میشه فارسی کرد ولی در کل خود گوشی روو من نتونستم اگه تونستی به منم بگو چطوری فارسی کردی.![]()
من تو آندروید ایرونی رام فارسی رو دیدم فقط اگه این رامو بریزم چیزیش نمیشه منظورم سرعتش کم بشه و ... ؟
کسی هست که رام فارسی رو ریخته باشه ؟
نرمافزار mirsal رو هم دارم فقط میشه باهاش اس ام اس فارسی رو خوند نمیشه فارسی تایپ کرد موندم
آهان راستی من اگه خواستم رام فارسی رو بریزم کدوماشو بریزم یکی با AS2DP بود یکیشم بدون AS2DP?
ممنون
---------------
گوشی خوبیه فقط تنها ایرادش فارسی نبودن اولش کار کردن باهاش سخت ولی بعد با هاش حال میکنی
بازم میگم مشکل فارسی نبودن گوشی به صورتی که حتی سایت های فارسی ساپورت نمیکنه.
یعنی کلا به هیچ وجه حتی نمیشه SMS های فارسی رو خوند یا SEND کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا با یه برنامه میشه خوند بچه ها لینکش روو تو همین صفحه گذاشتن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)