بچه ها با عرض پوزش مشكل من حل شد
بابا اين عجب لپ تاپيه
زنگ زدم گارانتي كفت بالاي دكمه ي پاورت (همون دكمه ي onekey recovery) با اين سيستمو روشن كني لپ تاپت برميگرده به حالت كارخانه
وايييي چقد خوشحال شدم![]()
بچه ها با عرض پوزش مشكل من حل شد
بابا اين عجب لپ تاپيه
زنگ زدم گارانتي كفت بالاي دكمه ي پاورت (همون دكمه ي onekey recovery) با اين سيستمو روشن كني لپ تاپت برميگرده به حالت كارخانه
وايييي چقد خوشحال شدم![]()
دوست ایشاا.. که درست میشه چیز عادیه
یه سوال شما این مدل رو چند خریدی؟با گارانتی سازگار دیگه؟
گرافیکش هم 5730 هست؟ صفحه نمایش چه رزولشن داره 1366*768 یا بیشتر؟
مث اینکه 4 تا سوال شد
شرمنده
دوست عزيز درست شد.نيگاه اينم يكي ديگه از حسن هاي اين مدله
شما 20 تا سوال كنين كي ميخواد حرفي بزنه؟كي هان؟
من اين مدلو با با سيپيو 450 cor i5 و هارد 640 خريدم 1080000 تومان
گرافيك و رزولشنشم همينه Full Hd LED هستش
بازم اگه سوالي هست ما در خدمتيم![]()
مرسی داری
نگفتی کدوم گارانتی؟
خوش قیمت گرفتی.مشکل داغ کردن هم داره؟
کیف و موس هم روش بود یا نه(اورجینال منظورمه)؟کلا چه چیزهایی باید روش باشه؟
اخه رزولشن فول میشه 1820*1080 ولی شما میگی که همون رزولشن 1366*768 رو داره؟
شرمنده اینقدر سوال می پرسم اخه تا همین هفته اینده من هم این مدل رو میخوام بگیرم.و موندم اینو بگیرم یا نه؟
ممنون
---------------------------------------------------------------------------
در راستای هدفمندی یارانه ها:
اطلاعیه شیطان: تا میتوانید گناه کنید به علت مبلغ بالای قبض، گاز جهنم قطع شده از آتش خبری نیست.
Last edited by yashgin128; 16-01-2011 at 13:38.
سلام
بچه ها این چطور لپتاپیه؟
من جدیدا به خاطر بودجه محدودم مجبورم همین لپ تاپ رو بگیرم
دوستانی که دارند لطفا در مورد کمی اطلاعات بدند مخصوصا i5
چاكرتيم داداش
با گارانتي سازگار
آره قيمتو كلي گشتمو زنگ زدم به اكثر نمايندگيا كه داشتن بلاخره يجا اين قيمتو ميداد.فقط يه موس بهم دادن.راضيشون كردم كيفو نصف قيمت بدن شانس ما رفت كيفو بياره ديد كولشو تموم كردو نگرفتم البته كوله هاي ديگه داشت ولي من مدل خودشو ميخواستم
در مورد رزولشن راستش رو مشخصات زده بود Full Hd فرمايش شما درسته اما كيفيتش خيلي كمتر از full هم نيست .
در مورد گرما هم اصلا به هيچ وج داغ نميكنه فقط سمت چپش خورده گرم ميكنه كه موقتي رو پا ميزاري شايد دچار نارضايتيت بشه كه اين موردم قابل چشم پوشيه.
اگر وزن و بزرگي برات مهم هست و گرافيكو طراحي برات زيا مهم نيست ميتوني مدل Asus x42 jc با سيپيو 2.53 رم 4 هارد 640 ال اي دي 14 گرافيك gf310 با دوسال گارانتي سازگار دورو بر 1120000 كمتر اين مدلو بگيري.
اما من همين مدلو پيشنهاد ميكنم چون خودم خيلي حال ميكنم باهاش:دي
---------- Post added at 03:11 AM ---------- Previous post was at 03:10 AM ----------
دوست عزيز يه چرخي با صفحات اول و يكي دو صفحه قبل بزني چيزاي مفيدي دستگيرت ميشه.باز اگه جواب نگرفتي ما در خدمتيم
مانیتور این لپ تاپ full HD نیست!!!
LED هم نیست در واقع LED Back light هست و رزولوشنش هم 768*1366 هست![]()
دوستان راه داره بدون پریدن ویندوز یه xp کنار این ویندوز اورجینال خودش نصب کنم
من این لپ تاپ رو 1 ماهه خریدم ولی تا حالا 2دفعه dvdrom شو نمیشناخته update و scan هم که کردم پیداش نمیکنه مجبور شدم با ریکاوریش windows رو به حالت اول برش گردونم
آشکال از چیه؟چیکار باید کرد؟
سلام
من با y560 corei7 یه مشکلی پیدا کردم و اون اینکه یه دفعه اشاره گر موسم بزرگ میشه و یه موقع هایی هم یه دفعه سیستم قاطی میکنه سیاه میشه و مینویسه display driver stoped responding and has recoverd و حتما باید ری استارت بشه تا درست بشه مشکل کجاست.
Last edited by maryam114; 28-01-2011 at 13:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)