تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 62 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 616

نام تاپيک: Portal 2

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

سلام دوستان من اینجا موندم کسی میدونه باید چیکار کنم ؟؟

محتوای مخفی: راهنما 
    ّبله میدونیم
    باید یه پورتال درست کنی دقیقا اونجایی که موج آب میاد،بعدش یه پورتال دیگه هم درست کنی دقیقا روی دیوار روبروییت(البته قبلش باید بری اونور)
    بعدش دکمه رو میزنی ژله آبی میریزه رو موج آبیه بعدش موجو سریع قطع کن تا یه کم ژله روی زمین جلوی پات باشه
    بعدش دوباره موجو فعال میکنی و میری رو ژله و با موج میری اون طرف
    وقتی رسیدی اون طرف میری روی دکمه تا موج آبی برعکس بشه و بشه قرمز
    ژله آبی ها که تو موج برعکس هستند باید تقریبا برسند به منبع موج
    بعدش سریع یه پورتال درست میکنی بالای دیواری که 3 تا ربات هستند بعد دوباره سریع پاتو از رو دکمه بردار تا موج به حالت اول برگرده
    حالا موجو قطع میکنی تا ژله آبی ها بریزه روی سر رباتها
    بعدش هم که تابلو هست
    امیدوارم متوجه شده باشی

2. این کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

محتوای مخفی: راهنما 
    ّبله میدونیم
    باید یه پورتال درست کنی دقیقا اونجایی که موج آب میاد،بعدش یه پورتال دیگه هم درست کنی دقیقا روی دیوار روبروییت(البته قبلش باید بری اونور)
    بعدش دکمه رو میزنی ژله آبی میریزه رو موج آبیه بعدش موجو سریع قطع کن تا یه کم ژله روی زمین جلوی پات باشه
    بعدش دوباره موجو فعال میکنی و میری رو ژله و با موج میری اون طرف
    وقتی رسیدی اون طرف میری روی دکمه تا موج آبی برعکس بشه و بشه قرمز
    ژله آبی ها که تو موج برعکس هستند باید تقریبا برسند به منبع موج
    بعدش سریع یه پورتال درست میکنی بالای دیواری که 3 تا ربات هستند بعد دوباره سریع پاتو از رو دکمه بردار تا موج به حالت اول برگرده
    حالا موجو قطع میکنی تا ژله آبی ها بریزه روی سر رباتها
    بعدش هم که تابلو هست
    امیدوارم متوجه شده باشی
    بابا ایول چطوری اینو پیدا کردی ؟؟؟ مخ من دیگه داره کم میاره. ممنون

پروفشنال The Rover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سعید جان
    جلوتر بری خیلی آسونتر میشه

5. این کاربر از The Rover بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

بابا ایول چطوری اینو پیدا کردی ؟؟؟ مخ من دیگه داره کم میاره. ممنون
    خواهش میکنم قابلی نداشت

نیما هم راست میگه بری جلوتر آسون میشه

7. این کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

انتظار داری تو محیطهای ازمایشگاه و بسته و دور از دسترس با چیزهای متفاوتی رو به رو بشی و تک و تنها نباشی؟ شهر بازی نیست که... بلطبع محیط رنگ های مشخص و ثابتی باید داشته باشه. اشکالت اینه که محیط رو همه چی میبینی. اون در و دیواره که تکراریه نه تجهیزات و امکانات. اولش پرتال گان میگیری دستت. جلوتر کار کردن با لیزر ها رو یاد میگیری. بعدش با پل های پرتویی رو به رو میشی. فرار میکنی و برو تا آخر... این ذره ذره اومدن امکانات و تجهیزاته که تکراری بودن در و دیوار رو - که موردیه غیر قابل تغییر - خنثی میکنه. متفاوت بودن و بکر بودن پازل ها ست. دیالوگ ها و ترک های صوتی به حق زیباست. موسیقی کم تعداد ولی تاثیر گذار اونه... تو اگه محیط این بازی برات نچسبه پس همین حس رو نسبت به بازی TAG هم داری!

گیر هم دادی به نبود صحنه های سینمایی... مشخصه که هیچ وقت خوشت نمیاد که صحنه های سینمایی رو از دید خودت داشته باشی. این اساس کار ولو هست. همه چی از دید بازیکن دنبال میشه. من خودم با سکانس افتاتحیه و اختتامیه این بازی شدیدا حال کردم. مراحل فرار هم که بخش لاینفک بازیهای ولو هست در این بازی هم به زیبایی هر چه تمام تر طراحی شده بود. بازی به خوبی شروع شد و به خوبی هم تموم. کاملا راضیم کرد... اما... اما... فقط من دو تا ایراد تونستم از بازی بگیرم. یکی لودینگشه. دیگری هم موزیک آخر بازیه که در حد موزیک بازی قبل نبود. بهتره بگم یه درجه پایین تر از عالی... 9.5 نمره منه به این بازی.

بقیه رو نمیدونم میزنن تو سرت یا نه ولی خودم به محض دیدنت یه فاتالیتی اجرا میکنم روت!
    هومن من بحثم سره محیط بود تو میای چند مورد از 100000 مورد خوبه بازی رو برام میگی؟
    خوب منم میدنم! من کی گفتم بازی تنوعه گیم پلی نداره؟ اتفاقا از اوله بازی تا آخره بازی منتظره بهانه بودم که بازی تکراری شه! حتی یک تست! اما نشد که نشد ضایع شدم
    اما محیط! قبول کن خیلی خیلی خیلی تکرارین! چه ربطی به شهره بازی داره؟ آقا 2 تا! دیگه فوقش محیط هایه خارج از برنامه رو بگیم! 3 تا محیطه که تو 2تاش بیشتر بودیم و تویه یکیش 70% مراحل! حالا به نظرت نمی تونستم محیط ها رو قشنگ تر و زیبا تر کنند؟ نمیتونستند مثلا یک تست از بازی رو بزارن تویه آزمایشگاه تحقیق بر رویه خزه هایه دریایی ؟ نمیتونستن 4 تا چیزه متنوع بزارن که از اون سادگی در بیاد؟ من به یک جایه بازی رسیدم یکم داشت از یک جایی آب میومد و اولین بار با لیزر روبرو میشدی! اونجا! اون محیطش خوب بود! اما دوباره ناامیدم کرد... اصلا هربار که رنگ و بویه محیط ها یادم میاد یک جوری میشم. آخه ظلمه! خیلی تکراری بودند! مثلا نمیشد یک جا بجایه آسانسور پله باشه؟!! یا مثلا یک اتفاقی واسمون میافتاد میرفتیم تو تست بعدی؟ باید همش اون آسانسور رو از اول تا آخر بازی ببینیم؟!!! میدونم الان میگی این چیزایه جزئی... اما به خدا همینا رو اعصابه من پیاده روی میکردند مشکل اینکه بچه ها فنه Valve شدند ( حتی درصده فنشونم از R* بودنه من بیشتره نمونش وحید که فکر کنم از Valve پول میگیره ) نمیبینن! هومن نمیدونم چرا تویه فرهنگ ایرانی اینکه هرکی حرفه خودشو میزنه و حرفی که درسته رو قبول نمیکنن!! آخه آزمایشگاه که میگی ازش 1000 تا جا میتونن بسازن! مثلا میتونستن یک شیشه به بیرون بزارن که دارن Turret تولید میکنن ( یک جاش بود اما تویه تست هایه بازی نبود تویه روند داستانی بود ) یا اینکه داشت اونجا خراب میشد یک سری وسایل اضافی میزاشتن اون وسط حداقل کم کمه اینقدر محیط هایه تمیز ( البته همشون تمیز نبودن ) با رنگ سفید آزمایشگاهی رو اعصابت نره!
    باور کن اگه میخواستن میتونستن هزار تا عمل رویه محیط انجام بدن. اما مطمئنم که وقتشو نکردن به محیط هایه بازی یا همون لودینگ هایه بازی برسن. از بس اون پازل هاشون رو با مغز طراحی کردن ( این پازل بالایی رو من خودم شانسی حل کردم )

9. این کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

بالاخره تمومش کردم
    آخرشو خیلی حال کردم (همون ماه و فضا واینا). در کل من به کل بازی از 10 ، 10 میدم. یعنی تا حالا با هیچ بازیی اینقدر حال نکرده بودم

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

هه هه اینو دیدین ؟؟؟
    HalfLife 2 : Portal !!!!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. این کاربر از saeed_136915 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

اصلا مگه نمیشد محیط بازی رنگی تر باشه.....میبردن تو فضای خیلی باز تر ادم دلش باز بشه....از بس لوله کاری داره این valve تو بازیهاش هستش که ادم خسته میشه....می تونستن مثل گفته هومن که شهر بازی رو مثال زد جای بازی رو ببرن اصلا شهر بازی یه فضای خالی از شهر بازی با هزار تا ایتم که میشد پورتال ایجاد کرد.....بازی حتی سورپرایز انچنان خفنی نداشت جز اون سانس اخر...
    مثلا حین بازی معما حل میکنی یهو یه اتفاق با حال میوفتاد ادم شوکه میشد میتونستن ادرنالین رو خیلی بالا ببرن ولی کلا مشکل خود من نبود هیجان بود از اول تا اخر همش احساس خواب الودگی داشتم تنها سانس هایی که از خواب پریدم صحنه های فرار بود که اونم زود تموم میشه .....
    در مورد پازل ها هم شایان من کلا شانسی نداشتم به جز یکی که کمی وقتمو گرفت باقی سر راست میرفتم پیک موتوری بودم حتی پیش خودم طراحی پازل کردم میگفتم اخه جناب سازنده اینجاشو چرا این طوری کردی ....
    ولی تنها مشکل اینه که بازی رقیب نداره تکه..نمیشه مثال زد یا مقایسه کرد..بنابراین اون لپ مطلب در تنگنا میمونه...
    اقا ما زیاد حرف زدیم...

14. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال The Rover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

واقعا میشه HL با پرتال رفت؟

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

واقعا میشه HL با پرتال رفت؟
    آره میشه توی اون لینک پایینی که گذاشتم نوشته چطوری

17. این کاربر از saeed_136915 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •