محتوای مخفی: راهنما
محتوای مخفی: راهنما
بابا ایول چطوری اینو پیدا کردی ؟؟؟
مخ من دیگه داره کم میاره. ممنون
خواهش میکنم قابلی نداشت
نیما هم راست میگه بری جلوتر آسون میشه
هومن من بحثم سره محیط بود تو میای چند مورد از 100000 مورد خوبه بازی رو برام میگی؟
خوب منم میدنم! من کی گفتم بازی تنوعه گیم پلی نداره؟ اتفاقا از اوله بازی تا آخره بازی منتظره بهانه بودم که بازی تکراری شه! حتی یک تست! اما نشد که نشد ضایع شدم
اما محیط! قبول کن خیلی خیلی خیلی تکرارین! چه ربطی به شهره بازی داره؟آقا 2 تا! دیگه فوقش محیط هایه خارج از برنامه رو بگیم! 3 تا محیطه که تو 2تاش بیشتر بودیم و تویه یکیش 70% مراحل! حالا به نظرت نمی تونستم محیط ها رو قشنگ تر و زیبا تر کنند؟ نمیتونستند مثلا یک تست از بازی رو بزارن تویه آزمایشگاه تحقیق بر رویه خزه هایه دریایی
؟ نمیتونستن 4 تا چیزه متنوع بزارن که از اون سادگی در بیاد؟ من به یک جایه بازی رسیدم یکم داشت از یک جایی آب میومد و اولین بار با لیزر روبرو میشدی! اونجا! اون محیطش خوب بود! اما دوباره ناامیدم کرد... اصلا هربار که رنگ و بویه محیط ها یادم میاد یک جوری میشم. آخه ظلمه! خیلی تکراری بودند! مثلا نمیشد یک جا بجایه آسانسور پله باشه؟!!
یا مثلا یک اتفاقی واسمون میافتاد میرفتیم تو تست بعدی؟ باید همش اون آسانسور رو از اول تا آخر بازی ببینیم؟!!! میدونم الان میگی این چیزایه جزئی... اما به خدا همینا رو اعصابه من پیاده روی میکردند
مشکل اینکه بچه ها فنه Valve شدند ( حتی درصده فنشونم از R* بودنه من بیشتره
نمونش وحید که فکر کنم از Valve پول میگیره
) نمیبینن! هومن نمیدونم چرا تویه فرهنگ ایرانی اینکه هرکی حرفه خودشو میزنه و حرفی که درسته رو قبول نمیکنن!! آخه آزمایشگاه که میگی ازش 1000 تا جا میتونن بسازن! مثلا میتونستن یک شیشه به بیرون بزارن که دارن Turret تولید میکنن ( یک جاش بود اما تویه تست هایه بازی نبود تویه روند داستانی بود ) یا اینکه داشت اونجا خراب میشد یک سری وسایل اضافی میزاشتن اون وسط حداقل کم کمه اینقدر محیط هایه تمیز ( البته همشون تمیز نبودن ) با رنگ سفید آزمایشگاهی رو اعصابت نره!
باور کن اگه میخواستن میتونستن هزار تا عمل رویه محیط انجام بدن. اما مطمئنم که وقتشو نکردن به محیط هایه بازی یا همون لودینگ هایه بازی برسن. از بس اون پازل هاشون رو با مغز طراحی کردن( این پازل بالایی رو من خودم شانسی حل کردم
)
بالاخره تمومش کردم
آخرشو خیلی حال کردم (همون ماه و فضا واینا). در کل من به کل بازی از 10 ، 10 میدم. یعنی تا حالا با هیچ بازیی اینقدر حال نکرده بودم
هه هه اینو دیدین ؟؟؟
HalfLife 2 : Portal !!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اصلا مگه نمیشد محیط بازی رنگی تر باشه.....میبردن تو فضای خیلی باز تر ادم دلش باز بشه....از بس لوله کاری داره این valve تو بازیهاش هستش که ادم خسته میشه....می تونستن مثل گفته هومن که شهر بازی رو مثال زدجای بازی رو ببرن اصلا شهر بازی یه فضای خالی از شهر بازی با هزار تا ایتم که میشد پورتال ایجاد کرد.....بازی حتی سورپرایز انچنان خفنی نداشت جز اون سانس اخر...
مثلا حین بازی معما حل میکنی یهو یه اتفاق با حال میوفتاد ادم شوکه میشد میتونستن ادرنالین رو خیلی بالا ببرن ولی کلا مشکل خود من نبود هیجان بود از اول تا اخر همش احساس خواب الودگی داشتم تنها سانس هایی که از خواب پریدم صحنه های فرار بود که اونم زود تموم میشه .....
در مورد پازل ها هم شایان من کلا شانسی نداشتم به جز یکی که کمی وقتمو گرفت باقی سر راست میرفتم پیک موتوری بودم حتی پیش خودم طراحی پازل کردم میگفتم اخه جناب سازنده اینجاشو چرا این طوری کردی ....
ولی تنها مشکل اینه که بازی رقیب نداره تکه..نمیشه مثال زد یا مقایسه کرد..بنابراین اون لپ مطلب در تنگنا میمونه...
اقا ما زیاد حرف زدیم...![]()
آره میشهتوی اون لینک پایینی که گذاشتم نوشته چطوری
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)